4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı o kadar hızlı ilerledilerki
Ah alan mutlu olmaz.Ah etme cezasını elbet bulur.4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı o kadar hızlı ilerledilerki
17 tabiki ergen hatta 25 yaşında evlenenler bile benim tuhafıma gidiyor.30 yaşında evlilik yaşadığım için mi bilmiyorum.4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Gercekten o kadar üzüldüm aylarca kendime gelemedim hala daha öyleAdamın derdi mutluluk değil ki. Ailesi ne derse onu yapan uzaktan kumandalı birey. Bu adamla asıl siz mutlu olmazdınız. Ayrılmanız isabetli olmuş
17 tabiki ergen hatta 25 yaşında evlenenler bile benim tuhafıma gidiyor.30 yaşında evlilik yaşadığım için mi bilmiyorum.
Ay kurtulduguna bak o tip erkekten hayir gelmez canim kutluyorum iyiki olmamais yoksa kayinvalide yuzunden bosanirdin eminol o hala ana kuzusu birey degil
Güzelim millet yargılıyor diye öyle yazdımKız selin hani 32 yaşındaydın :))
Boşver senin için en iyisi olmuş. Bu tarz tiplerin amacı birini alayım gözü açılmamış olsun ne dersem yapsın, gerekirse ağzına bi tane çakayım ama sussun otursun olduğu için sen fazla gelirmişsin onlara.
Tatlim bak ben boşaniyorum ve şükür ediyorum ki coluk cocuk olmadan ondan ayrilma karari aldim geleceğini kestiremedigin bir iliskidense kaliteli yanlizlik cok daha iyidir. Kisisel bakimina ozen goster nispet yapma yokmus gibi yasamak inan zor degil, ve anlamiyorum seni yok sayan bir erkek icin uzulerek neyin mücadelesini veriyorsun en degerli sensinama çok değiştim iyi olamıyorum bir türlü o nolucak 8 ay oldu ben hala böyleyim
Kız suan nisanlilarken bile hizmetçi gibi sabah hayvanlara bakıyor akşam hayvanlara bakıyor kulağıma geldi ve sanki kız orda maaşlı çalışan gibi davranıyor diyorum ya kızda ergen dahaKızın başını yakmışlar.
Kaynana donu yıkamaya ne meraklıymışsın evlensen tüm iş yük sende olacaktı aşk mı kalır sanıyorsun
Güzelim millet yargılıyor diye öyle yazdımaslında iyi bir süreçten geçmiyordum hatalar yaptım o hatalarda bahsettiğin benim sorduğum o sorular Çok yaralandım bu ikişkimden
Güzelim çok teşekkür ederim sende çok değerlisin emin ol tabi bende beni yok sayanı görmezden gelmeyi dilerdim ama aşık olmuşumTatlim bak ben boşaniyorum ve şükür ediyorum ki coluk cocuk olmadan ondan ayrilma karari aldim geleceğini kestiremedigin bir iliskidense kaliteli yanlizlik cok daha iyidir. Kisisel bakimina ozen goster nispet yapma yokmus gibi yasamak inan zor degil, ve anlamiyorum seni yok sayan bir erkek icin uzulerek neyin mücadelesini veriyorsun en degerli sensin
Şükür namazı iyi gider şuan
tamam işte eşşek olmaktan son anda kurtulmuşsun niye üzülüyorsun onu anlamadım ki adamda senı sevmiyormuş zaten4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?