- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
Lütfen kendine bir daha böyle bir şey yapma. Kendini sakın da yargılama eğitim durumun nedir? Bir işe girmeye çalış kendi paranı kazan meşguliyet seni de toparlar sürekli düşünüp üzülmezsin.Şöyle şöyleyeyim beni umarım anlarsın terk edildim uzun ilişkim vardı millet yargılar diye yaşımı doğru söylemedim 23 yaşındayım kötü bir süreçten geçiyordum kendime istemeden zarar verdim o haplar ve sorular bu yüzdendi çok çok kötü bir süreçten geçiyorum çünkü
26 yaşında bir çocuk adamın 2 bilezik karşılığı nikahına girip anasına hizmetçilik yapmaya hak kazandığın gün sen mutlu olacak mıydın ki şimdi bunu sorguluyorsun?Ben kendime artık çeki düzen vereceğim fakat tek merak ettiğim onlar mutlu olamaz degilmi beni cok yaraladilar ben kusurlariyla bile o çocuğun yanindaydim yillarca ben bekledim asker yolunu
Bunun ergenlikle ne ilgisi var sen yaşadığım şeyin empatisini yapamadın galiba ben evlenicektim bu adamla gelinlik bile araştırmaya başlamıştım noktasını istiyorsun umarım mutlu olurlar dememiniSen de ergensin hala mutlu olmazlar di mi filan diyosun
Lütfen kendine bir daha böyle bir şey yapma. Kendini sakın da yargılama eğitim durumun nedir? Bir işe girmeye çalış kendi paranı kazan meşguliyet seni de toparlar sürekli düşünüp üzülmezsin.
Bunu duymak istiyorsan bu adam emin ol mutlu olamaz. Ama senin inşallah hayatın bundan sonrası çok güzel olur
Bence kurtulduğun için sadaka dağıt.Annesine bağımlı birisi belli.Evlenseydiniz sizden devamlı ailesine hizmet bekleyecekti annesi ile aranızda denge kuramayacaktı.Ailesi ne yaparsa yapsın sessiz kalacak hatta herşeyde onlara hak verecekti.Ben genelde olaylara erkek ailesi yönündende bakarım ama bu konuda siz şanslısınız diyorum.Kurtulmuşsunuz o aile gelin değil hizmetçi arıyormuş.Yarın evinize gelip gitmeyeceklerdi sizi köle olarak göreceklerdi.Git sadaka dağıt şükür namazı falan kıl.Şu forumda bunla ilgili yüzlerce konu var okumalısın.Adam allahtan baştan belli etmiş ne olduğunu.Seviyorum falan geç bunları.Çok gençsin bazı şeyleri göremediğin için aşk sevgi güzel geliyor ama bunlar yetmiyor.Çocuk geri dönmek isterse falan sakın kabul etme yakma kendini.Şükret bence kurtulduğuna.4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı o kadar hızlı ilerledilerki
Ben kendime artık çeki düzen vereceğim fakat tek merak ettiğim onlar mutlu olamaz degilmi beni cok yaraladilar ben kusurlariyla bile o çocuğun yanindaydim yillarca ben bekledim asker yolunu
17 yaş evlenmek için cocuk bir yaş bu devirde. Adamda gözümde pedo. Kv ve 26lik kalas o kızı iyi yönetirim diye evleniyordur anasının işini yaptiracak yani. Sende git şükür namazı kıl.4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı o kadar hızlı ilerledilerki
Güzelim millet yargılıyor diye öyle yazdımaslında iyi bir süreçten geçmiyordum hatalar yaptım o hatalarda bahsettiğin benim sorduğum o sorular Çok yaralandım bu ikişkimden
Adam sizi hiç sevmemis ki cinsellik için beraberdi muhtemelen, annesinin ağzina bakan ana kuzusunun teki. Annesi kimi uygun gördüyse ona yüzüğü takmiş ve 17 yaşinda genc bir kizin hayatini karartmişlar, kızı is yapsin hizmet etsin diye istemisler adamda bana es olsun değil hizmet etsin, cocuk dogursun tipik köle kafasi ile istemis. Daha arkasindan üzülmeniz bile kendinize büyük saygisizlik. Bu hanzoyu düsünmeyi birakip kadin dogum doktoruna gidin kullaniginiz süre ve hap sayisini dusununce derdiniz sizin sagliginiz olmali. Ella bir tablette 1 yillik hormon barindirir buradan hesap edin size zararini.4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
İşte niye üzülüyorsun kıza çok üzüldüm ama senin yaşayacaklarını almış üstüne mutlu ol kurtulmuşsunKız suan nisanlilarken bile hizmetçi gibi sabah hayvanlara bakıyor akşam hayvanlara bakıyor kulağıma geldi ve sanki kız orda maaşlı çalışan gibi davranıyor diyorum ya kızda ergen daha
Kac yasindasin yani?Güzelim millet yargılıyor diye öyle yazdımaslında iyi bir süreçten geçmiyordum hatalar yaptım o hatalarda bahsettiğin benim sorduğum o sorular Çok yaralandım bu ikişkimden
Pedofili adamla ne isiniz var Allah askina??4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Kesinlikle beni çok iyi anlamışşin ben 23 yaşındayım 30 yaşında bir adamla evlenebilirim iki tarafta o olgunlukta lakin 17 yaşında biri 26 yaşında bir adamla evlenmek için çocuk dağa evcilik sanıyor o kız marifet bıliyor evliliğivalla 26 yaşındaki eşşek kadar adam ,henüz reşit olmamış bir kıza göz koyuyorsa onun adı pedofiliye yaklaşmış ,kim ne derse desin. 17 yaş ile 13 yaş arasında bir fark yok yani genç kızlar açısından.ikisi de dişi değil ,daha çocuk. o yüzden 26 yaşındaki eşşek kadar adam 17 yaşındaki kız ile nişanlanamaz. yani 25 yaşındaki genç kız ile 35 yaşındaki adamın nişanı gibi değil mesele,mesele yaş farkı çok olmasa da olgunlaşma ve reşit olma sorunu.
Ailesi sırf adamın ailesinin durumu iyi diye kızını alal acele evlilik sokmuş aklına yoksa insan bir hafta tanidigi biriyle nisanlanabilirmi hiçYazıklar olsun o kızın ailesine gencecik bir kız hatta çocuk.
Böyle kaynanaları o kadar çok kınıyorum ki anlatamamNeden üzülüyorsun ki ? Annesine hizmetçi mi gitmek isterdin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?