- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin umarım gerçekten bu şeler benim için iyi bişilere sebeb olurSana bisey diyimmi?
Cok eskiden sabaheler peygamber efendimizin yanina gelirmis aglarlarmis." Allah bizi sevmiyormuda, hic dert vermiyor? Diye. Allah sevdigi kullarini sinarmis. Su ise bak, senin bizim aramizda en cok sevilen kulsun, 17 yasinda bide.
Allah bi zorluk veriyosa " beni hatirla ey kulum" demek icinmis. Dertler ellerimizi semaya acmak icindir, sabredip Allahin rizasini kazanmak icindir.
Biliyorum kzum guzelim benim, ben burdan kolay kolay konusuyorum. Ama benimde cok sevdgim kuzenimin cocugu hasta. Kolay degildir bu seyler. Bende o kuzenimle beraber kahroluyorum. Ama dert Allaha teslimiyete vesile olursa eger, iste o zmn acilarin diner.
Birsey yapmana gerek yok. Zaten sen suan sinavinin tamda ortasindasin. Sadece isyan etme. Yani ALLAH beni sevmiyor, dışlamış diye dusunme. Inan beterin beteri var. Bugin pazara gittim. Bir kız cocugu belkide benle yasit bilemem ama bir bebek arabasinda. Belliki genc bir kiz. Ama gelismemis. Yuruyemiyor konusamiyor. Buyumemis.Peki ne yapıcam ki döksün günahları burdaki tek yaşama amacım insanlar beni görsün sonra şükretsin yani ben öle düşünüyorum
Senin hayatına bakıp da kendi hayatı olmasını isteyebilecek o kadar insan var ki... Dünyadaki en kotu durumda olan insan sen değilsin... Kendine bu kadar acimayi bırak, en çok kendine zarar verirsin böyle dusunerekPeki ne yapıcam ki döksün günahları burdaki tek yaşama amacım insanlar beni görsün sonra şükretsin yani ben öle düşünüyorum
Saolun tekrardan zaten bişi hissetmiyorum alıştığım için mi bilmiyorum ama üzüntüm yok sadece bu ilacın bana kötü şeler yapmasından korkuyorumBirsey yapmana gerek yok. Zaten sen suan sinavinin tamda ortasindasin. Sadece isyan etme. Yani ALLAH beni sevmiyor, dışlamış diye dusunme. Inan beterin beteri var. Bugin pazara gittim. Bir kız cocugu belkide benle yasit bilemem ama bir bebek arabasinda. Belliki genc bir kiz. Ama gelismemis. Yuruyemiyor konusamiyor. Buyumemis.
Isyan etmemek ve sukuretmek.
Zaten sevgilisinden ayrıldığı için ağlayanları görünce böyleoluyorum
Saolun tekrardan zaten biliyorum tek kötü yaşayan tabiki ben değilim ben geleceğimin belirsizliğine üzüldümSenin hayatına bakıp da kendi hayatı olmasını isteyebilecek o kadar insan var ki... Dünyadaki en kotu durumda olan insan sen değilsin... Kendine bu kadar acimayi bırak, en çok kendine zarar verirsin böyle dusunerek
Çok saolun yorumunuz için :) valla yaşar mıyım bilmem ama bu kadar tepki vermem bencesen yaşından daha olgunsun yaşadıkların yüzünden
kızların ota çöpe ağlamaları sana çok boş geliyodur
aşk acısı da ne biçim şeyse insanda ölüyormuş hissi uyandırıyor o da bi gerçek şimdi :)
ama 3 gündür tanıdığı çocuktan ayrılınca dünyanın sonunun gelmeyeceğini anlaması için bi kaç senenin geçmesi gerek onlara da hak ver. :)
rahatsızlığını her şeyin önüne geçirme sen de 17 yaşındaki kızların yaşadıkları devasa aşk acılarını yaşayabilirsin :-*
Teşekkür ederim yorumunuz icin :)Ve şunu eklemek istiyorum. ALLAH belliki seni bir cok seviyor. Sevdigi kulu dua ettiğinde melekler kabul olsunmu dediginde. ALLAH cc. Durun birazdaha dua etsin ben bu kulumun sesini cok seviyorum dermis.
Bazilarisa dua ettiginde ALLAH emredermis bu kulumun duasini hemen yapin sesini duymak istemiyorum dermis.
Size de geçmiş olsun sizinde yaşadıklarınız ağır umarım hiçbi sorununuz çıkmaz ve çok saolun yorumunuz içinŞu hayatta en iyi aldığım ders karamsar olma!
Seninki kadar ciddi olmasa da skolyozum var ve ileri derecede dışardan bir terslik yok ama omurga eğriliğim öyle bir hale gelmiş ki doktorum çocuğumun olmama durumunu olsa bile ya benim ya evladımın masada kalabileceğini söyledi.
Ailemden de çektim çevremden de daha çok gençsin bende öyleyim... O yüzden karamsarlığını bir kenara bırakıp hayatına tutun çevrendekileri boşver kendin mutlu olduktan sonra gerisi boş hayatın sana sunacağı güzellikler çok bende isyan ettim bende sevilmiyorum dedim ama öyle değil şifan bol olsun güzel kız :))
:) ÖPÜYORUM KOCAMAN GÜZEL KALBİNDEN HEP GÜÇLÜ OLSize de geçmiş olsun sizinde yaşadıklarınız ağır umarım hiçbi sorununuz çıkmaz ve çok saolun yorumunuz için
Çok teşekkür ederim sizde hep mutlu kalın :):) ÖPÜYORUM KOCAMAN GÜZEL KALBİNDEN HEP GÜÇLÜ OL
Ben insanların üzücü şeylerini görüp şükür bende yok diyen biri değilim bu durum bana bencilce gelir biraz neyse çocuk dediğim gibi tedavi dedş doktor tüp bebekte kullanılan bazı çatlatma iğneleri varmış onları alcakmışım hamile kalana kadar işte bu arada sizede çok geçmiş olsunBilmem size bir teselli olacak mı ama adet konusunda şunu söyliyim, benim gibi adet göreceğinize hiç görmeyin daha iyi zaten ALLAH ın gücüne gitmesin ama canımdan bezdim iyice. Ha ben oldum olası çocuk heveslisi olmadığım için hiç adet olmamayı yeğlerdim ama sizin için çocuk önemliyse tabi üzülüyorsunuzdur. Fakat yarının, yarının tıbbının ne getireceği hiç belli olmaz, on sene önce yüz naklini duymuş muyduk, şimdi kafa naklinden bahsediliyor. İnşaallah diğer tüm rahatsızlıklarınızdan da kurtulursunuz.
Ben insanların üzücü şeylerini görüp şükür bende yok diyen biri değilim bu durum bana bencilce gelir biraz neyse çocuk dediğim gibi tedavi dedş doktor tüp bebekte kullanılan bazı çatlatma iğneleri varmış onları alcakmışım hamile kalana kadar işte bu arada sizede çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim :)İnşallah en kısa zamanda şifa bulursun. Allah yardımcın olsun, güç, sabır versin.
Doğru söylüyorsunuz bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zenginler yeri geliyor batıyor aç kalıyor güzeller yeri geliyo kaza sonucu güzelliğini kaybediyor dediğiniz gibi sapasağlam insanlar yeri geliyor yatağa mahkum kalıyor o yüzden yarını düşünmektense günü iyi yaşamaya çalışmak daha iyiBen bana bakın da halinize şükredin diye demedim, yani bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyi belki de. Benim için böyle en azından. Ben de kimse için ah zavallı, iyi ki ben böyle değilim demem, hiç bir şeyin garantisi yok zaten.
Bazı şeyleri olmuyorsa zorlamamalıyız, kafamıza çok takmamalıyız. Şimdi siz rahatsızlıklarınızın gelecekte nelere sebep olacağını düşünüp endişeleniyorsunuz ama sapasağlam bir insanın iki saniyede bir kaza sonucu ölebileceğini ya da sakat kalabileceğini de düşünmelisiniz. Hiç kimsenin hiç bir şey için garantisi yok, bunları düşünün ve hakikaten şu anki durumunuz için bile şükredin, bakın bir derdinizin çaresi varmış, diğerlerine de bulunur inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?