- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
allah şifa versin canım ..rabbim hiç bir kulunu dışlamaz sınar ...senin hayattaki sınavın bu .. sabır ve tevekkül her imkansızı olur yapar allahın izniyle sende sağlıklı bir ömür geçirirsin .tedavilerini ihmal etme ve asla ümidini kesme ...bende 37 yaşındayım şu anda senin yaşında bi kızım olması gerekir di yada oğlum ama yok olmadı ama olucak gibi hergün dua ediyorum taki menopoza girene kadar ümidimi kesmiyecem ..mutlu olmanı ve hayatını güzel yaşamanı dilerimKısaca kendimi Yaradan tarafından dışlanmış hissediyorum bi zararım da olmadı halbuki kimseye sebebini bilsem bu kadar üzülmezdim
Evet soruyorum size genel olarak düşünüldüğünde 17 yaşındaki bir kızın en büyük derdi ygs/lys mi olmalı yoksa beyin tümörü şüphesi mi?
17 Yaşındaki bir kızın en büyük derdi erkek arkadaşından ayrılmak veya terkedilmek mi olmalı yoksa ömrünün sonuna kadar ilaçlara bağlı yaşayacağını bilmesi mi olmalı?
17 Yaşındaki bir kızın duyacağı en kötü şey erkek arkadaşının onu sevmediğini duyması mı olur yoksa yoksa doktordan asla normal yolla çocuk sahibi olamayacaksın lafını mı duyması?
Ve bilin bakalım kim bu 3 tane kötü örneği aynı anda yaşadı tabiki ben 17 yaşıma basmama 1 2 ay kaldı ama görmediğim şey de kalmadı ki bu anlattıklarım hayatımın çok küçük bi parçası o ayrı şimdi bende hipogonadizm var adet olamıyorum ve aşırı inatçı bir de LH ım var hep 0.01 dir kendisi önce beyin tümörü dediler testler vs vs yapıldı sonra en sonunda hiçbir zaman tedavisiz çocuk sahibi olmayacağımı ve menopoz yaşıma kadar bu ilaçları kullanacağımı öğrendim buraya kadar iyi ama bu yaşında bunları öğrenmek gerçekten ağır tedaviyi reddetsem 20li yaşlarda Raşitizm ile karşılaşıcam tedavi olsam inatçı LH yüzünden fazla doz ilaç alırsam ki öle olacak karaciğerimin iflas etme riski var yani bi 30 35 yaşımda bununla karşılaşabilirim öle bi durumdayım ki karaciğer iflası Raşitizm den daha düşük ihtimalli diye ilaç almayı seçtim
Şimdi sıra geldi kıyaslama yapma sebebimi anlatmaya çevremdeki bütün arkadaşlarımın en büyük derdi aşk acısı ya tabiki onlar benim yaşadıklarımı yaşamasınlar ama onlara kıyasla ki bu çoğu girdiğim yeni ortamlarda oluyor ben hep en ağır şeyleri yaşıyorum sürekli ağır şeylerle sınanıyorum artık öyle bir haldeyim ki Allah sanki beni bu arkadaşlar için özel yaratmış gibi hissediyorum onlar Allaha Şükür bu kız gibi değiliz onun yaşadıklarını yaşamadık desinler diye yaratıldım sanki o kadar alıştım ki üzülmeye ağlıyorum ama neye ağladığımı bilmiyorum üzüntü hissetmiyorum tek çarem ölüm ama ölemiyorum çünkü bu dünyada ki en büyük görevimi tamamen yerine getirmeden ölemem sürünmem lazım öle işte kızlar adet sizin için çok basit değil mi ama işte öle insanlar varki bu yapılan en basit şeyi bile yapamayan onlardan biri de benim işte.
Zaten şuan için tek umudum LH eğer ilaç dozum artmazsa yıllarca küçük doz kullanırsam karaciğere bişi olmaz ama doz artarsa zarar verebilir yani bi 20 yıl büyük doz kullanmam lazım zarar vermesi için ki o da umarım olmazbence ümidini kesme Evet yaşadıkların çok zor çok üzüldüm ama inan artık her şey çok çabuk ilerliyor bir iki sene sonra tıp da neler olabileceğini bilemezsin hiçbirimiz bilemeyiz
Teşekkür ederim dediğim gibi biraz daha sağlığıma dikkat etmeye çalışıcam işte sıgaradan tamamen uzak durmam lazım vs umarım sizde hemen hayırkısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınızallah şifa versin canım ..rabbim hiç bir kulunu dışlamaz sınar ...senin hayattaki sınavın bu .. sabır ve tevekkül her imkansızı olur yapar allahın izniyle sende sağlıklı bir ömür geçirirsin .tedavilerini ihmal etme ve asla ümidini kesme ...bende 37 yaşındayım şu anda senin yaşında bi kızım olması gerekir di yada oğlum ama yok olmadı ama olucak gibi hergün dua ediyorum taki menopoza girene kadar ümidimi kesmiyecem ..mutlu olmanı ve hayatını güzel yaşamanı dilerim
Şevket Yılmaz araştırma Hastahanesi var orda tedavi oluyorum işte ilaca başlıcam bayramdan sonra çözüm zaten var ilaç kullanınca adet gelecek sadece sorun karaciğere zarar verme düşüncesiydi o da eğer ilaç miktarım büyük doz olmazsa ve bu büyük dozu 20 30 yıl kullanmazsam sorun olmaz işte o küçük doza tepki Verme işi LH a Bağlı çocuk da tedavi sonucu olur dedi doktor psikolojik yardım almadım gerek de duymadım çok çünkü insan kendi kafasında bitirmeli sağolun yardımlarınız için size de geçmiş olsun sizin peki tam neydi sorununuzTüm arkadaşların yazdıklarına katılıyorum
Sana sormak istediğim şey ; nerede tedavi oluyorsun ?
Şifa Allah'tan dır ama kullarında bunu biraz araştırması gerekli
Yurtiçi yurt dışı bu hastalıkla ilgili gelişmeler neler bilginiz var mı ?
Hep birlikte araştıralım mı ister misin, belki bir çözüm yolu bulunur
Çocuk konusunu da hiç takma kafana, benim de olmayacak bu çok dert edilecek bir şey değil artık
Ama organ yetmezliği konusu aklıma takıldı mutlaka yapılacak bir şey vardır
Bu arada psikolojik yardım aldın mı hiç ?
Çok soru sordum ama seni biraz rahatlatabilir miyiz, çözüm için fikir gelir mi emin olmak istiyorum
Çok basit bir şey adet demişsin ama inan bence dünyanın en zor şeyi, 25 yıldır durmadı meret, bende dursun diye tedavi görüyorum =((
Vejetaryan zombi bunu laf olsun diye söylemedim alternatif tib artık modern tıptada kabul görüyor bir araştır istersen...Şevket Yılmaz araştırma Hastahanesi var orda tedavi oluyorum işte ilaca başlıcam bayramdan sonra çözüm zaten var ilaç kullanınca adet gelecek sadece sorun karaciğere zarar verme düşüncesiydi o da eğer ilaç miktarım büyük doz olmazsa ve bu büyük dozu 20 30 yıl kullanmazsam sorun olmaz işte o küçük doza tepki Verme işi LH a Bağlı çocuk da tedavi sonucu olur dedi doktor psikolojik yardım almadım gerek de duymadım çok çünkü insan kendi kafasında bitirmeli sağolun yardımlarınız için size de geçmiş olsun sizin peki tam neydi sorununuz
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için zaten doktora gidip ilaca başlamadım ama gittiğimde doktora ilacımın dozunun karaciğerime etkisini soracağım annem sağlıkçı büyük ihtimal küçük dozla devam edersin onunda zararı olmaz dedi doktora soracağım bide doz artar mı artmaz mı diye artarsa da çok büyük doz olmayacağı için organ yetmezliği gibi bi sorunla karşılaşmam herhalde ama tabi yinede ben biraz daha dikkatli olacağım enginar vs tüketirim alkol sigara gibi şeylerden uzak dururum öyle işte zaten doktora gidene kadar burda söylediğim çoğu şey tahmin doktora gidip adam akıllı öğrendiğim zaman buraya da yazarım zaten ne oldu ne bitti diye :)Allah yardımcın olsun kendine dikkat et olur mu tıp her geçen gün ilerliyo sen sabret ve kendine iyi bak altarnatif tıp tan karaciğerin için yardim alabilirsin *(ot,çay,yağ gibi ama kullanmadan önce mutlaka doktoruna danış)
Alternatif Tıpı kabul görmeme gibi bişi demedim ki zatenVejetaryan zombi bunu laf olsun diye söylemedim alternatif tib artık modern tıptada kabul görüyor bir araştır istersen...
Çok teşekkür ederim zaten doktora gidene kadar bunlar tahmini olasılıklar doktora gidip adam akıllı öğrendiğimde hakkımda ne olacak yazıcam hemen saolun tekrardan :)Karaciğere faydalı yiyecekleri daha sık tüketsen, birkisel kürleri uygulasan sık sık, daha iyi olur ilerisi için gibime geliyor. AcınI anlıyorum ve sana sabırlar diliyorum canım benim
Çok saolun inşallah doktora gittiğimde daha net olacak herşey ve Bende ona göre hareket edeceğim zaten ilk başta yazdım karaciğerimin iflas etmesi çok zor bi ihtimal ben sadece hafif zararsız doz kullansam bile yinede dikkat etmeye çalışacağımgeçmiş olsun çok
inşallah her şey yolunda gider ve gönlünüzce olur
Hayır iyi düşün araştır diye altını çizdim...Alternatif Tıpı kabul görmeme gibi bişi demedim ki zaten
aynen öyle :) kendine özen göstermelisin :) çok hoşuma gitti tavrın konuşman hep buraya yaz olur muÇok saolun inşallah doktora gittiğimde daha net olacak herşey ve Bende ona göre hareket edeceğim zaten ilk başta yazdım karaciğerimin iflas etmesi çok zor bi ihtimal ben sadece hafif zararsız doz kullansam bile yinede dikkat etmeye çalışacağım
Teşekkür ederim tekrardan zaten hafif dozla devam edip iflas gibi bi olasılık olmasa bile yinede nolur nolmaz diye enginar gibi bitkileri sık tüketicem kür düşünmedim bitki çok yerim dite ama yinede bi sorarım doktoraHayır iyi düşün araştır diye altını çizdim...
Çook teşekkür ederimaynen öyle :) kendine özen göstermelisin :) çok hoşuma gitti tavrın konuşman hep buraya yaz olur mu
Cidden bazıları laf olsun diye soyler bizde dikkate almayız o insanları ama ben cidden seni düşünüyorum niye insan tanımadığı birini düşünür diyebilsin ben vücutsal ve ruhsal olarak senin yaşında çökmüştüm ve çevremdekilerin basit aşk sorunları yaşayıp ne günah işledim şeklinde diye düşünmeyi de bilirim dua et bol bol inan istersen hayatin çok olumlu olabulir mutlu ol gülümse :)Teşekkür ederim tekrardan zaten hafif dozla devam edip iflas gibi bi olasılık olmasa bile yinede nolur nolmaz diye enginar gibi bitkileri sık tüketicem kür düşünmedim bitki çok yerim dite ama yinede bi sorarım doktora
Şevket Yılmaz araştırma Hastahanesi var orda tedavi oluyorum işte ilaca başlıcam bayramdan sonra çözüm zaten var ilaç kullanınca adet gelecek sadece sorun karaciğere zarar verme düşüncesiydi o da eğer ilaç miktarım büyük doz olmazsa ve bu büyük dozu 20 30 yıl kullanmazsam sorun olmaz işte o küçük doza tepki Verme işi LH a Bağlı çocuk da tedavi sonucu olur dedi doktor psikolojik yardım almadım gerek de duymadım çok çünkü insan kendi kafasında bitirmeli sağolun yardımlarınız için size de geçmiş olsun sizin peki tam neydi sorununuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?