bence bunları direk amcana göstermelisin.senin uyarman bir şeyi değiştirmez
Kuzenimin ailesi çok katı bir aile. Amcam bunları görürse direk okuldan alır. Keşke sadece okuldan almakla kalsa ama daha kötü şeyler yapabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bunları direk amcana göstermelisin.senin uyarman bir şeyi değiştirmez
Çıktı almam çünkü yüzüne karşı söylediğimde inkar edeceğini sanmıyorum. Ama onun mesajlarını okuduğumu bilirse benden uzaklaşır ve bana kızar diye düşünüyorum. Bu yüzden çekiyorum
Başlık çok utanç verici oldu kusura bakmayın ama konu bununla alakalı. Anlatmaya başlıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ablalarım..
Ben 18 yaşında genç bir kızım. Bugüne kadar kendime en yakın gördüğüm kişi kuzenim (kız) oldu hep. O benim dostum, arkadaşım,kardeşim,sırdaşımdı. Hiçbirşeyi birbirimizden saklamazdık hep beraberdik samimiydik taa ki kuzenim biriyle çıkana kadar. Yaklaşık 2 sene önce bu çocukla çıkmaya başladı çıktığı çocukta 18 yaşında benle yaşıt yani. Yaklaşık kuzenimle 2 senedir aramıza adlandıramadığım bi soğukluk girdi ona göre hala eskisi gibi yakınız ama bana göre öyle değil yani o değiştiğinin farkında değil, hala eskisi gibi görüşüyoruz ama ben artık eskisi gibi yakın hissetmiyorum kendime onu. Çünkü artık eskisi gibi benle her şeyini paylaşmadığını, benden bir şeyler gizlediğini ve benle sadece vakit geçirmek için beraber olduğunu anlıyorum. Bu arada benim kuzenim başı kapalı, dindar değilde yine de farz olan ibadetlerini yerine getirmeye çalışan bi insandı. ( Bunu neden yazdığımı bilmiyorum ama gerek duydum.)
Gelelim asıl konuya..
Şimdi ben kuzenimin Facebook şifresini biliyorum oda benimkimi biliyor onun yanında felan mesajlar kısmına girip mesajlarını felan okurum yani sorun etmez kendisi ama pek girmezdim hep onun yanında girerdim. Ayrıca onun sevgilisiyle de aramız iyiydi önceden çok iyi arkadaştık ama son aylarda nedense bana soğuk davranmaya başladı kuzenimin sevgilisi. Bide ben ne zaman kuzenime nasılsın diye sorarsam iyi değilim her şey çok kötü gidiyor derdi neden diye sorduğumda ise cevap vermezdi. Bende sevgilisinin bana karşı soğukluğundan ve neden üzüldüğünü bana anlatmadığından dolayı onun Facesine girip mesajlarını okumaya başladım. (Biliyorum yaptığım çok kötü ama kuzenimde şifreyi bildiğimi biliyordu ve aramızda sakladığımız hiçbir şey olmazdı, bu konuda çok hatalıyım biliyorum..)
Ve mesajlarda kendi adımı ararken o cinsel içerikli mesajları gördüm ve inanamadım. Başkasının hesabı çaldığını düşündüm ve kapattım kaldıramadı midem. Ertesi gün yine girdim belki bi umut o yazmamıştır bunları diye ama onun yazdığından emin oldum bi şekilde çok sinirlendim, üzüldüm ve endişelendim. Aradan bir hafta falan geçti tekrar girdim bu sefer kuzenimin evde tek başına olduğu bi zamanda onu eve davet edip birşeyler yaşamak istediğini yazdığını gördüm.. Başımdan aşağı kaynar sular indi inanmak istemedim ondan asla böyle bir şey beklemezdim şok içindeydim. Ve üstelik daha da kötüsü ne biliyormusunuz ? O gerizekalı çocuk eğer beni tatmin edemezsen seni başkalarıyla aldatırım falan yazmıştı. Benim salak kuzenimde kendine yapılan bu hakareti bi şekilde kabullenmişti. Üstelik en zoruma giden şey de şu amcam okadar okula gönderiyor onu okuması için ona güveniyor çaba harcıyor benim kuzenimin yaptıklarına bakın.
Şimdi size sormak istediğim şu. Kuzenimi uyarmak istiyorum bi şekilde ama ona mesajları okuduğumu söylemek istemiyorum ve bu konuyu onla nasıl konuşacağımI bilemiyorum utanıyorum. Boşver ne yaparsa yapsın diyeceksiniz ama olmuyor işte onun üzülmesini istemiyorum.
.........
Haklısınız... Bu konuda çok pişmanım ve haksızım.
Kuzenimin ailesi çok katı bir aile. Amcam bunları görürse direk okuldan alır. Keşke sadece okuldan almakla kalsa ama daha kötü şeyler yapabilir.
Bunu yazmayaymışsın iyiymiş. Ben de anlam veremedim niye belirttiğine... Ve zaten ilk tepki veren de ben olmayacağım, bu kadar yumuşak bir dille eleştiren de olmayacak. Hazırla kendini. :)
Konuna gelince, bırak ne yaparsa yapsın demek falan çok acımasızca bence. Sonuçta insan her ilkini özel bir insanla yaşamak ister. Mesele sadece evlenip evlenmemeleri değil. Belki ileride defalarca pişman olacak. Burada kızlık zarı diktirme hakkında bilgi almak için konu açacak belki... O yüzden ne yap ne et o çocuğun gerçek yüzünü görmesini sağla. Ben çocuğu sahte bir hesaptan korkutabilirsin diye düşünüyorum. Aklıma şu an için başka da bir şey gelmedi.