17 yıllık arkadaş bozuntusu!

Onun ne olduğu başta belliymiş zaten sende farkındaymışsın arkadaşlığını sürdürmekte sen hata etmişsin..:19:

Neyse konuşmak istemiyorsan açıkça mesaj at rahatsız etme bir daha de sana iftira atan ,arkandan konuşan birine bunu demen normaldir bence.:23:

Erkek arkadaşınla aranı bozduktan sonra barıştınız mı merak ettim :44:

Senin sevgiline bellimi olur ayrılırsınız benimle evlenirsin diyo:53:
ve sende onun yüzüne çarpmıyosun bunu :53:
bide yüzsüz yüzsün onun numarasını istiyo:53:

senin yerinde olsam o numarayı istediği an içimde ne varsa dökerdim o anda ilişkimiz kopardı zaten:31:çok uzatmışsın canm iki yüzlü biri olduğu belliymiş:17:

bır ınsana sadece bır kere hata payı verılır ıkıncısınde kasıt gorulurse ılıskı kesılır tamamen kusmesende,sadece merhaba olmalıydı.onun sana yaptıgı onca seydenb sonra sen ona zaten hep hiç bişey olmamış gıbı davranmışşın:45:

Onun ne olduğu başta belliymiş zaten sende farkındaymışsın arkadaşlığını sürdürmekte sen hata etmişsin..:19:
evet,hataya hatayla karşılık verdim,belki farkeder diye..
Neyse konuşmak istemiyorsan açıkça mesaj at rahatsız etme bir daha de sana iftira atan ,arkandan konuşan birine bunu demen normaldir bence.:23:

Erkek arkadaşınla aranı bozduktan sonra barıştınız mı merak ettim :44:
hayır ben konuşmadım.kendisi yeniden erkek arkadaşımı aradı hatta ben de vardım açmadı o da mesaj attı.cevapları beraber yazdık.sonra bana mesaj atıp özür diledi.ve hiç bir cevap yazmadım,sadece daha sonra mesaj attığında bazen cevap verdim(kısa cevaplar)bazen de sustum.
Senin sevgiline bellimi olur ayrılırsınız benimle evlenirsin diyo:53:
ve sende onun yüzüne çarpmıyosun bunu :53:
bide yüzsüz yüzsün onun numarasını istiyo:53:

senin yerinde olsam o numarayı istediği an içimde ne varsa dökerdim o anda ilişkimiz kopardı zaten:31:çok uzatmışsın canm iki yüzlü biri olduğu belliymiş:17:
aynen bu cümleyi kurdu.merak etme bunu söyledim ona.hayatım dedi X,hayat bu,ben örnek olarak verdim dedi bana.
numarasını istediğinde vermek istemediğimizi söyledim.o yüzsüzse ben daha ne yapayım :)
kendince triplere girip ardından hiçbişey olmamış gibi mesajlar atıyor bana.tam hasta.

bır ınsana sadece bır kere hata payı verılır ıkıncısınde kasıt gorulurse ılıskı kesılır tamamen kusmesende,sadece merhaba olmalıydı.onun sana yaptıgı onca seydenb sonra sen ona zaten hep hiç bişey olmamış gıbı davranmışşın:45:

hiçbirşey olmamış gibi davranmadım.yazdığım sadece özetti.bu olaylardan sonra,erkek arkadaşımı arayıp Y'cim,kalemkutu neden bana soğuk davranıyor bana hiçbirşey anlatmıyor demiş.erkek arkadaşım da kendine göre sebepleri vardır,bi bildiği vardır.dostlğunu istiyorsan alttan al demiş.
bu arada erkek arkadaşım tanıştırdığımdan beri pek hoşlanmıyor.çünkü benim yüzsüz arkadaşım,sevgilimi gördüğü gibi sarıldı!
ben artık iyi niyet göremiyorum.erkek arkadaşım da böyle gereksiz samimiyeti sevmez.
hep dediği şuydu;kalemkutum,sadece senin arkadaşın olduğu için saygı gösteriyorum..
bundan sonra istediğini yazsın,bana twitter'a..
sessizliğimin cevabını bi süre sonra o kalın kafası anlayacaktır sanırım..

devır cok kotu ,bu devır de kımseye guvenmeyeceksın .ne arkadasa dosta ne de sevgılıye ...
hele kı sen nasıl ,senın ıcın cok onemlı olan gelecegınle ılgılı okul kararını arkadasına gore ayarlarsın .
ben hıcbır zaman boyle olmadım .ılkokul da cok sevdıgım 4 lu arkadas gurubum vardı .
onlar aynı lıseye gıttı benım de onlarla aynı lıse de okumamı ıstedıler.
ama ben kabul etmedım .arkadas canlısı olmadıgımdan da degıl ama,
gelecegım herkesden onemlıdır .ılerı de onlar kurtarmıcak benı .
yanı cocukken de hıc boyle ,''aman arkadasım o okula gıdıyor ben de o okula gıdeyım ''dıye dertlerım olmadı .
lısede de yenı arkadas gurubum oldu. onlar aynı unv. planları yaptılar ama ben yıne dahıl olmadım .
ıstemedıgım bır okul da bolum de yapamazdım .onlar baska unv de ben baska unv de okudum .
kımseye gore gelecegımın kararlarını belırleyemem .
arkadaslık nedır kı bugun var yarın yok sonucta.
o yuzden cok sukur kı kımseye gore hayat belırlemedım .
bu devırde ne arkadasa ne de sevgılıye guvenılmez cnm .
bunu anladıgını belırtmıssın ama hala aynı seyı yapmaya devam edıyorsun .ınanıyor guvenıyorsun!
sevgılını ne kadar tanıyorsun sevgılının dedıgı seye ınanıyorsun sen ?
17 yıllık arkadasın bıle senı aldatırken tas catlasa 5 yıllık sevgılının dedıgıne mı ınanıyorsun ?
sevgılın demıs yaa hanı '' kız arkadasın tel de bana ,bugun kalemkutusu ıle bırlıkte olursun ,
yarın benımle evlenırsın dedı'' demıs yaa .bunun gercek olduguna ne kadar ınanıyorsun ?
ben burada arkadasını aklamak ıcın demıyorum bunu ,sadece demek ıstedıgım kendı gozlerınle gormedıgın hıc bırseye ınanma .
bak buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı. kızın sevgılısı bır arkadasımızla konusmasını ıstemıyordu .
kız ırtıbatını kesmeyınce de bu sefer sevgılısi ''bana farklı bakıyor bana sunu soyledı'' gıbı abuk subuk ıddıalar attı kı ortaya,
sırf o kızla arkadaslık yapmaktan vazgecsın dıye .nıtekım derın bır arastırma sonucu boyle bır sey olmadıgını da gorduk .
lafın kısası cnm ,ne sevgılıye ne arkadasa bu devırde guvenılmez .

Son düzenleme:
devır cok kotu ,bu devır de kımseye guvenmeyeceksın .
ne arkadasa dosta ne de sevgılıye ...
hele kı sen nasıl ,senın ıcın cok onemlı olan gelecegınle ılgılı okul kararını
arkadasına gore ayarlarsın .
ben hıcbır zaman boyle olmadım .ılkokul da cok sevdıgım 4 lu arkadas grubum
vardı .onlar aynı lıseye gıttı benım de onlarla aynı lıse de okumamı ıstedıler.
ama ben boyle seyı asla kabul etmedım .arkadas canlısı olmadıgımdan degıl de
gelecegım herkesden onemlıdır .ılerı de onlar kurtarmıcak benı .
yanı cocukken de hıc boyle ,''aman arkadasım o okula gıdıyor ben de o okula gıdeyım ''dıye dertlerım olmadı .
lıse de de yenı arkadas grubum vardı .aynı sekıl de cok severdık bırbırımızı onlar aynı unv planları yaptılar
ama ben yıne dahıl olmadım .ıstemedıgım bır okul da bolum de yapamazdım .onlar baska unv de
ben baska unv de okudum .kımseye gore gelecegımın kararlarını belırleyemem .
arkadaslık nedır kı bugun var yarın yok sonucta.
o yuzden cok sukur kı kımseye gore hayat belırlemedım .
bu devırde ne arkadasa ne de sevgılıye guvenılmez cnm .
bunu anladıgını belırtmıssın ama hala aynı seyı yapmaya devam edıyorsun .ınanıyor guvenıyorsun!
sevgılını ne kadar tanıyorsun kı sevgılının dedıgı seye ınanıyorsun sen ?
17 yıllık arkadasın bıle senı aldatırken tas catlasa 5 yıllık sevgılın dıyelım hadı,
onun soyledıgıne nasıl ınanabılırsın kı ?
sevgılın demıs yaa hanı '' kız arkadasın tel de bana ,bugun kalemkutusu ıle bırlıkte olursun ,
yarın benımle evlenırsın '' demıs yaa .bunun gercek olduguna ne kadar ınanıyorsun ?
ben burada arkadasını aklamak ıcın demıyorum bunu ,sadece demek ıstedıgım kendı gozlerınle gormedıgın hıc bırseye ınanma .
bak buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı kızın sevgılısı bır arkadasımızla konusmasını ıstemıyordu .
kız ırtıbatını kesmeyınce de bu sefer sevgılıs bana farklı bakıyor bana sunu soyledı gıbı abuk subuk ıddıalar attı kı ortaya
sırf o kızla arkadaslık yapmaktan vazgecsın dıye .nıtekım derın bır arastırma sonucu boyle bır sey olmadıgını da gorduk .
lafın kısası cnm ,ne sevgılıye ne arkadasa bu devırde guvenılmez .

çok haklısınız..çok da güzel yazmışsınız.
fakat erkek arkadaşıma söylediği lafı hiç utanmadan bana da söylediği için gerçek olduğunu biliyorum..
konu zaten erkek arkadaşım da değil..sadece alıntılar yaptım ona kadar bulaştığı için..fakat yazdıklarınıza katılıyorum..bu aslında biraz da benim aptallığımdan kendim gibi inanmamdan kaynaklandı..
bundan sonra zaten özellikle burda okuduklarımdan sonra,daha farklı davranacağımı biliyorum.

biraz öyleyim sanırım.buna vereceğim en iyi örnek;babamla annem ayrıldığında babamın evine kalmaya gittim,ramazandı,camlara kadar sildim tülleri yıkadım astım,sahura istediği böreği yaptım,ertesi gün öğrendim ki annemle daha boşanmadan kadını o eve getirmiş:)
neyse konu bu değildi,
yaşadığı arkadaşlıklar da hep onun gibi sahte,basit zaten.ya o bana çok basit geldi ya da ben ona çok ağır..burada sizlere yazınca daha çok rahatlayacağımı düşünüyorum.önem verip yazdığınız için de teşekkür ediyorum :)

çok iyi anlıorum seni ama bu tiplere iyilik yaramıyor arkadaşın için söylüorum. babanda haksız tabi ama sonuçta baban olduğu için bişey demiyorum. ama sen sen ol hakedene hak ettiğini ver haketmeyene kapıyı göster. bu tipler iyi niyeti kullanırlar hep. mesela benim bi huyum vardır karşımda düşmanım olsa ağlasın hemen affederim. ama baktım oda kullanılıyor artık o kdr sertimki geri kaçıyor hepsi :)

Maalesef hayatımızın her döneminde bu tür insanlarla karşılaşıyoruz.
İlkokulda,lisede,üniversitede dahası çalışma hayatında bile.
Biz onlara canım dedikçe onlar canımızı almaya çalışıyorlar sanki.
Benim de arkadaş yüzünden üzüldüğüm çok oldu.
Ama sizinki çok abartmış durumu,kendi iyiliğiniz için içinize atmaktan
vazgeçin ve tavrınızı koyun.Sadece bu arkadaşınız için söylemiyorum
hayatta sizi üzen herkes için geçerli bu söylediğim.
İnsanları kırmak istemiyoruz ama kırılan biz oluyoruz.

Maalesef hayatımızın her döneminde bu tür insanlarla karşılaşıyoruz.
İlkokulda,lisede,üniversitede dahası çalışma hayatında bile.
Biz onlara canım dedikçe onlar canımızı almaya çalışıyorlar sanki.
Benim de arkadaş yüzünden üzüldüğüm çok oldu.
Ama sizinki çok abartmış durumu,kendi iyiliğiniz için içinize atmaktan
vazgeçin ve tavrınızı koyun.Sadece bu arkadaşınız için söylemiyorum
hayatta sizi üzen herkes için geçerli bu söylediğim.
İnsanları kırmak istemiyoruz ama kırılan biz oluyoruz
.

çok doğru..
hep aman kırılmasın,kaç yılın hatrı var,ailesi var arada görüşürüz yüzyüze bakıyoruz diye.
ama buraya kadar.
sadece ufak bi alıntı yaptım onla geçen zamanlarımdan,yorumları görünce de iyice ikna oldum kendimdeki saflığa.
bu menfaatçilik değil ama,bana zarardan başka ne yararı var?
dedikodu
ara bozucu
bencil
yararı olmayan insanların da hayatımda işi olmamalı.
duvar ördüğüm kişilerin tuğlalarını onlar bana elleriyle sundu..

Arkadaşına değil de sana şaşıp kaldım bu kadar taviz verdiğin için. :53:

Çünkü saflık derecesine ulaşmış durum.
Hele ki erkek arkadaşın ile ilgili mevzularda kızın saçını başını yolmadığın hata olmuş.
Yüzüne de tükürmek lazım hatta. İnanılır gibi değilsin. Cidden trajik. :50:
Neyin hatrından bahsediyorsun hala? Bir insanı silmek bu kadar zor muydu bunca zaman?

Benim de arkadaşımın böyle felaket bir arkadaşı vardı. Kız birkaç ay dayanabildi.
Sonra gözü açıldı ve bastı tekmeyi. Tabi yalvardı yakardı, peşini bırakmadı arkadaşımın o kız.
Ama nereye kadar yalvarabilecek...
Telefonlarına cevap vermedi, bağırdı çağırdı, karşısında güçlü durdu ve artık bıraktı o kız da peşini.

Arkadaşına değil de sana şaşıp kaldım bu kadar taviz verdiğin için. :53:

Çünkü saflık derecesine ulaşmış durum.
Hele ki erkek arkadaşın ile ilgili mevzularda kızın saçını başını yolmadığın hata olmuş.
Yüzüne de tükürmek lazım hatta. İnanılır gibi değilsin. Cidden trajik. :50:
Neyin hatrından bahsediyorsun hala? Bir insanı silmek bu kadar zor muydu bunca zaman?

Benim de arkadaşımın böyle felaket bir arkadaşı vardı. Kız birkaç ay dayanabildi.
Sonra gözü açıldı ve bastı tekmeyi. Tabi yalvardı yakardı, peşini bırakmadı arkadaşımın o kız.
Ama nereye kadar yalvarabilecek...
Telefonlarına cevap vermedi, bağırdı çağırdı, karşısında güçlü durdu ve artık bıraktı o kız da peşini.

belki fazlasıyla ütopik gelebilir ama beni çevremde tanıyan herkes çok saf olarak bilir.tilki gibi olduğumu düşünürüm bazen ama artık anlıyorum ki Allah bu saflığımdan dolayı bazı şeyleri bana maalum ediyor karşıma çıkarıyor..
burda yazılanlar bana çok iyi geldi.bundan sonra hiçbir şekilde tepki vermeden onu hayatımdan attığımı anlatmak istiyorum.çünkü inanın yazmayı ya da nefesimi harcamayı bile ona layık görmüyorum..
yazdıklarım abartı ya da kendimi haklı çıkarmak adına değil..tarafsız bir şekilde karşılıklı yaşanılanları anlattım.onun hakkında,benim yanımda konuşuldu,gidip ona söylemedim kırılmasın laf taşımış olmayayım diye.ama onun gözünde suçlu oldum!
eminim kendisi buraya böyle bir konu açsaydı,arkadaşları hakkımda konuştu o bana gelip söylemedi ben haklıyım derdi belki de çoğu insan onu haklı görürdü,ama laf taşımak asla bana göre olmadığı için ben olumsuz bir yorum yapardım.bakış açısı sanırım.
bundan sonrası benim için suskunluk..çok şans verdim geçirdiğimiz yıllar için,saflık değil salaklık yaptım.
ama artık susuyorum ve ona anlamasa da en büyük cevabı veriyorum.

kızlar bende su an cok üzgünüm... arkadaş konusunda cok şeyler çektim.. 2 ay once kız arkadışmla eski bi arkdşmı tanıştırdım aralarını yaptım ve sözlendiler bana inanır mısınız bi teşekr bile etmediler.. onu geçtim geçen gün kız msn de canım naber dedi iyiym dedim fotograflarını gördüm avatarda gülümsedim . kız bana demez mi sen bizle dalga mı geçiosn bize gıcıklıgın mı var die :S kızım dedim sizin aranızı yapan benim sizi düşünen benim fesat olan sensin diye.... düşünün neler var ya

hayatım ben sana şimdi burda yaşadıklarımı anlattsam demek ki düşüp bayılcaksın =)) erkek arkdşımı 5 sneelk kankamla yatakta bastıgımı onun dışında kankamın benim eski sevgililerimi facebooktan bulup msj attıgını falan ben tam bi kıskanç ve sizofren biriyle kankalık yapmışım ve bunun yannda dier arkdşlarımda mesela kızı arkadşmla tanştrdm aralarını yaptım sözlendiler falan kız kalkp bana bizi mi kskanıosun demeye çalştı bi ton olay yani =)) kmseye iyilik yapmıycaksın bu devirdeee kmseye güvenmiyceksiin... ve en onemlisi başın dik geziceksin yalnızlıga kendini alıştıracaksın güçlü olcaksın ve hayır demeyi bilceksn kimsenin altında ezilmeye gerek yok........

hayatım ben sana şimdi burda yaşadıklarımı anlattsam demek ki düşüp bayılcaksın =)) erkek arkdşımı 5 sneelk kankamla yatakta bastıgımı onun dışında kankamın benim eski sevgililerimi facebooktan bulup msj attıgını falan ben tam bi kıskanç ve sizofren biriyle kankalık yapmışım ve bunun yannda dier arkdşlarımda mesela kızı arkadşmla tanştrdm aralarını yaptım sözlendiler falan kız kalkp bana bizi mi kskanıosun demeye çalştı bi ton olay yani =)) kmseye iyilik yapmıycaksın bu devirdeee kmseye güvenmiyceksiin... ve en onemlisi başın dik geziceksin yalnızlıga kendini alıştıracaksın güçlü olcaksın ve hayır demeyi bilceksn kimsenin altında ezilmeye gerek yok........

ben çöpleri çöp kutusuna attım hem de sessizce..o da kendi çapında yazıp çiziyor hakkımda bazı sosyal paylaşım sitelerine.umrum mu?haha asla.
herkes kendi pisliğinde debelenmeye mahkum.
bak kendin diyorsun şizofren diye.bu hayatta en önemli varlık kendinsin.sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez.
susmak çok eğlencelidir.daha da kudurtursun karşındakini,tavsiye ederim.:51::31:

Okuyunca neden kendi arkadaşlarıma gördüm acaba ? :)
Yüzüne canım cicim, bi bakmışsın kuyunu kazıyorlar.
O kadar çok yaşadım, o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Yanlış anlama, seni suçlamıyorum ama neden sürekli şanslar verdin ki ?
İnsan gibi arkadaş olacak olan elindeki şansın kıymetini bilir. Az geç de olsa hatanı anlamışsın. Bırak istediğine, istediğini desin, isterse yırtsın kendini.
Boşver.. Ne cevap ver, ne yüzünü gör, ne adını an.. Böyle insanlarla muhattap olmaya bile değmez.
Eminim ki daha sadık ve daha iyi arkadaşlara layıksın..
İkiyüzlü insandan çok başka bir şey yok malesef.. :31:
Erkek arkadaşın seni seviyorsa zaten tek sözüne bakmaz onun..
Herkes kendi seviyesini yaşatıyor hayatta.. Ki ben arkadaşında pek seviye göremedim, çöpmüş, twitmiş, mesajmış..
O kadar cesaretli, o kadar dertli madem buyursun gelsin söylesin yüzüne..
Sanal ortamdan konuşmak ne kadar basit..
Karakterini de yansıtmış oluyor. İlk okul çocukları gibi çöp falan..
Bırak, ne hali varsa görsün.. Değer mi ? :34:

Okuyunca neden kendi arkadaşlarıma gördüm acaba ? :)
Yüzüne canım cicim, bi bakmışsın kuyunu kazıyorlar.
O kadar çok yaşadım, o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Yanlış anlama, seni suçlamıyorum ama neden sürekli şanslar verdin ki ?
İnsan gibi arkadaş olacak olan elindeki şansın kıymetini bilir. Az geç de olsa hatanı anlamışsın. Bırak istediğine, istediğini desin, isterse yırtsın kendini.
Boşver.. Ne cevap ver, ne yüzünü gör, ne adını an.. Böyle insanlarla muhattap olmaya bile değmez.
Eminim ki daha sadık ve daha iyi arkadaşlara layıksın..
İkiyüzlü insandan çok başka bir şey yok malesef.. :31:
Erkek arkadaşın seni seviyorsa zaten tek sözüne bakmaz onun..
Herkes kendi seviyesini yaşatıyor hayatta.. Ki ben arkadaşında pek seviye göremedim, çöpmüş, twitmiş, mesajmış..
O kadar cesaretli, o kadar dertli madem buyursun gelsin söylesin yüzüne..
Sanal ortamdan konuşmak ne kadar basit..
Karakterini de yansıtmış oluyor. İlk okul çocukları gibi çöp falan..
Bırak, ne hali varsa görsün.. Değer mi ? :34:

içten yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim.. :)
erkek arkadaşıma güveniyorum,zaten o olaydan sonra bir daha hiç görüşmedi.
benden daha tecrübeli ve maşaallah öyle basit bir insana tek bir söz etmeyecek kadar sadık bana.
o kadar korkak ve yalnız ki aslına bakarsan,kendini tatmin etmek için benim görmeyeceğimi sanarak bi yerlere bişeyler zırvalıyor ama güzel Allah'ım saflığımı biliyor da hep karşıma çıkarıyor.karşıma geçip söyleyecek kadar yüreği var mı sanıyorsun? :)
erkek arkadaşıma bile beni kötüleyip 5 dakika sonra bana canım cicim yazabilecek karakterde!bir insandır kendisi.zavallı,o erkek arkadaşımla konuşurken benim sevgilimin yanında olduğumdan habersiz konuştu üstelik.. :24:
haala bana şuan bile neden beni aramıyorsun diyebilecek bir insan..
ötesi var mı? :34:

evet garip.
yaptıklarını yüzüne vur. ve bir daha da görüşme.
neden hala görüşüyorsun anlayamadım.
öyle romantik mesajlar falan. çok gereksiz. çocukça.
hemen bitir hayatından çıkar.
gereksiz insan.

demek ki her insanın hayatına böyle psikopatlar giriyor. Bence de bu saflık değil kendini ezdirmek olmuş ama en azından büyük ders almışsındır

Back
X