devır cok kotu ,bu devır de kımseye guvenmeyeceksın .
ne arkadasa dosta ne de sevgılıye ...
hele kı sen nasıl ,senın ıcın cok onemlı olan gelecegınle ılgılı okul kararını
arkadasına gore ayarlarsın .
ben hıcbır zaman boyle olmadım .ılkokul da cok sevdıgım 4 lu arkadas grubum
vardı .onlar aynı lıseye gıttı benım de onlarla aynı lıse de okumamı ıstedıler.
ama ben boyle seyı asla kabul etmedım .arkadas canlısı olmadıgımdan degıl de
gelecegım herkesden onemlıdır .ılerı de onlar kurtarmıcak benı .
yanı cocukken de hıc boyle ,''aman arkadasım o okula gıdıyor ben de o okula gıdeyım ''dıye dertlerım olmadı .
lıse de de yenı arkadas grubum vardı .aynı sekıl de cok severdık bırbırımızı onlar aynı unv planları yaptılar
ama ben yıne dahıl olmadım .ıstemedıgım bır okul da bolum de yapamazdım .onlar baska unv de
ben baska unv de okudum .kımseye gore gelecegımın kararlarını belırleyemem .
arkadaslık nedır kı bugun var yarın yok sonucta.
o yuzden cok sukur kı kımseye gore hayat belırlemedım .
bu devırde ne arkadasa ne de sevgılıye guvenılmez cnm .
bunu anladıgını belırtmıssın ama hala aynı seyı yapmaya devam edıyorsun .ınanıyor guvenıyorsun!
sevgılını ne kadar tanıyorsun kı sevgılının dedıgı seye ınanıyorsun sen ?
17 yıllık arkadasın bıle senı aldatırken tas catlasa 5 yıllık sevgılın dıyelım hadı,
onun soyledıgıne nasıl ınanabılırsın kı ?
sevgılın demıs yaa hanı '' kız arkadasın tel de bana ,bugun kalemkutusu ıle bırlıkte olursun ,
yarın benımle evlenırsın '' demıs yaa .bunun gercek olduguna ne kadar ınanıyorsun ?
ben burada arkadasını aklamak ıcın demıyorum bunu ,sadece demek ıstedıgım kendı gozlerınle gormedıgın hıc bırseye ınanma .
bak buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı kızın sevgılısı bır arkadasımızla konusmasını ıstemıyordu .
kız ırtıbatını kesmeyınce de bu sefer sevgılıs bana farklı bakıyor bana sunu soyledı gıbı abuk subuk ıddıalar attı kı ortaya
sırf o kızla arkadaslık yapmaktan vazgecsın dıye .nıtekım derın bır arastırma sonucu boyle bır sey olmadıgını da gorduk .
lafın kısası cnm ,ne sevgılıye ne arkadasa bu devırde guvenılmez .