evet canım öyle sağlam ki inan yerinden oynatamıyordum.2 li koltuğu 2 kişi yerinden kaldıramıyorduk.o kadar ağırdı. Ben bu mobilyayı anneme verdim annem benden sonra mobilya almıştı onun eskidi..:) bunlar eskimedi. Yemek odası ve koltukları aldı. :::)))) yeni mobilyam da biraz klasik ve modern karışımı. Krem - kahve ve turkuaz renklerini kullandım bu sefer... Bakalım ortaya ne çıkacak perde ve halımı mobilyamı yerleştirdikten sonra alacağım. Bana verecekleri enerjiye göre bu yakışır diye sonra kombin edeceğim...hayırlısıyla :)))salon mobilyası benim teyzemin mobilyasının aynısı :)))
ben şunu söylemek istiyordum..
Artık biliyorsunuzki mobilyada hep eskinin esintileri var..
Ben sizin yerinizde olsam salon koltuklarımın yüzlerini değiişirim yeni koltuk almam...
örneğin 3 lü koltukların ikisi krem berjerler kadiye kırmızı kırlentleri krem aynı...
Yere krem düz renk halı... Perde olarak farvela beyaz içinde beyaz stor...
Odayı bir böyle hayal edinde bakın yok güzel göründü benim gözüme
Tabii yeni mobilya eminim güzel olur amaa yenilendiği zamanda çok güzel olacagına eminim..
çünkü eskinin bazı koltukları okdar kaliteli oluyolarki seninkilerde onlara benziyo ne süngerleri sönüyo ne tahtalarına birşey oluyorr ilk günkü gibi kalıyor.. şimdilerde öyle kalitelisini bulmak zor ..
bilmiyorum ne düşünürsünüz ama bence koltuklar ve perdeler değiştirilse yeterli. daha önce gördünüz mü acaba , bi tanıdıgım mobilyaları sağlam diye değiştirmedi onun yerine eskitme boya yaptırdı. onun da sizin gibi koyu renkti mobilyaları fakat eskitmeyi beyaz üzerine lame rengi çatlaklar şeklinde yaptırdı gayet de hoş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?