- 29 Kasım 2014
- 155
- 60
- 123
- 29
- Konu Sahibi everyday26
-
bende 46dan 64'e çıktım sadece okul dönemi alıyordum yazın sorun yokseninle yaşıtız ben 48 kilodan 65e cıkmıs birisi olarak baslamak istiyorum 2 yılda aldım bu kiloları resmen vermem lazım...5 te 5 e baslıcam
o diyet nasıl? ilk başlarda her zaman daha çok veriliyo ama daha sonra yavaşlıyortamam ben bugun 5te 5 diyetine basladım haftada 5 gidiyorsa bir ayda 20 kilo gider herhalde :)
bize katıl o zamanKozlar boyum 1.68 kilom70 zayiflamak istiuorum
ah o kalorileeerŞuan ben hamur yedim pide yaptim yedim :) ama kaç senedir hep ayni kiloyim ya aman aman gostermiyorim kilomi ama :) bir yaninda 3 bardak kola içtim :)
senin tercihin tabi ama içmesen daha iyiKola icmezsem duramiyom ama
tabiki verilir ben sadece diyet yapıyorum ve 2.5litre su içiyorum. suyun çok faydası var gerçekten. ama diyetisyene gitmeni öneririm hastalığın var çünkü. bende b12vitamini eksikliği var iğne kullanıyorum doktorda et ağırlıklı verdi diyetiBende yarın diyete başlayacağım 6 kilo vermiştim geri 7 kilo aldım çıldıracağım gerçekten .
Yeşillik yemem yasak çünkü emboliyim akciğerlerimde kan pıhtılaşması vardı hayati riski olan bi hastalıktı şimdi ilaç kullanıyorum ilacın etkisini azallttığı için çok fazla yoğurt ve yeşillik tamamen yasak . Yürüyüşede çıkmak hiç istemiyorum önceen yürüyüşle vermiştim 6 kiloyu . Evimin olduğu yer çok yokuş yürüyüş alanı var ama yokuşu çıkmak ölüm resmen .
Havada çok soğuk yürüyüşsüz verilir mi ki kilo ?
oo bayıldım bu diyete1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin. MUZ HARİÇ
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?