18 - 24 Ekim 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.295
2.645
8be8d2f247d0d30b7ea41fdeeaa6521de33fb6eb.jpg

Yükselen burcunuza göre okuyunuz..

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:
Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte iş birlikleri, ortaklık ve evlilikle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Keskin, baskıcı ve agresif etkilerde devrede olabilir. İlişkilerde Ben-Biz dengesini iyi ayarlamalısınız. Zira büyük problemler, ani bitişler yaşanabilir. Sezgileriniz kuvvetleniyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte iş hayatınız, sağlığınız ve ilişkilerinizde önemli kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Kalbi boş olanlar ruh eşlerine çekilirken; mevcut ilişkileri olanlar da ise libido artışı söz konusu.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:
Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte aşk hayatınızda, çocuklarınız veya kendi istekleriniz ile alakalı konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Yakınlarınız ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde cesur konuşmalar yaparken; manipülasyonlara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ebeveynler, eş/partner ile olan kontaklar agresyon yüklü olabilir. İkili ilişkilerde kendinizi kanıtlamak için ego savaşlarına girmemenizde fayda var. Ertelenmiş işleri tamamlamak için uygun bir hafta.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte yakın çevre ilişkileri, kardeşler, eğitimler gündeminiz olabilir. Fikirleriniz kolayca değişebileceği için tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Ticaret ile uğraşan Aslanlar için bereketli bir hafta.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte parasal konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelir-gider dengesini iyi kurmalısınız. Kariyerinizde yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Kaygılardan,hata yapma korkusundan kendinizi uzak tutun lütfen. Eş/partner ile iletişimde manipülasyona dikkat.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatınızın genel akışı ve ilişkinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.Kendinizi ön planda tutacağınız; başkalarının düşüncelerini bertaraf edeceğiniz bir dönem.Değiştirmek istediğiniz davranış ve alışkanlıklarınızı bırakmak için de dolunay fazı sizi destekleyecektir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatınızda bir süredir almak istediğiniz ama ertelediğiniz önemli bir kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Ailenizden maddi manevi destek görebilirsiniz.Sağlığa, bağışıklığa dikkat.İkili ilişkilerde duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte sosyal çevrenizden destekler alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğitimi ile ilgilenebilir; ertelediğiniz yarım kalmış projelerinize devam edebilirsiniz. İlişkilerde tamamlanma beki de bitiş enerjisi yüksek. Gizli düşmanlar ve sırlar ortaya çıkabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatınızın her alanında yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. İş ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.Kariyer alanındaki hırsınız ve çok çalışmanız sağlığınızı zorlayabilir.Şifa çalışmaları ile ilgilenebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte mental olarak bir konuda netleşebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda önemli kararlar, yeni fırsatlar gündemde olabilir. İletişim dilinizi yumuşak tutmalı; sinirli ve fevri çıkışlardan uzak durmalısınız.Bu dönemde net olmanız ve sınırlarınızı iyi belirlemeniz önemli olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:
Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte maddi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda değişimler yeni başlangıçlar olabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına çevrenizden gelebilecek desteklere açık olmalısınız. Maneviyatınız yükselebilir.



Astro P£LL
 
111.jpg

ÖNCE İYİ HABER!
Yeni haftayı Merkür ve Jüpiter retrolarının bitişi ile karşılıyoruz.Bu güzel bir frekans...
Doğum haritalarımızda Terazi ve Kova burçlarının bulunduğu evlerde iki ileri bir geri gittiğimiz enerjileri artık hızlandırıyoruz demektir.👍

Fekattt...KÖTÜ HABERLER ÇOK!

20 Ekim çarşamba günü öyle sert bir dolunay yaşayacağız ki bu iyi haber biraz gölgede kalacak.

27 derece Koç Dolunayı...Nerdeyse aneretik derecede...Mars’yen etkilerde...
Etki süresi 15 gün kadar...

Ne mi yapar?
👉Tek kelime ile KRİZ desem yeridir.

Savaş,suikast,yangın,patlama,terör,faili meçhul olaylar,volkan patlamaları,deprem ve diğer doğal afetler,her tür trafik kazası,ölümler...

Ölüm teması çok bariz...
Çünkü Mars/Plüton ile karede olacak.‼️

Bu dolunay Türkiye’yi çok fazla etkiliyor ayrıca...Direkt Ankara’nın üstünde oluyor hatta...Dolayısıyla tüm Türkiye için dönüştürücü titreşimler yayılıyor etrafa...

Hafta boyunca şartlar zorlu olacak.‼️
✔️Kimseyle polemiğe girmeyin.
✔️Şiddet içerikli ortamlardan uzak kalın.
✔️Öfkenizi kontrol altına alın.
✔️Restleşmeyin.
✔️Rekabetçi ve savaşçı taraflarınızı frenleyin.
✔️Sağlığa ve kazalara dikkat edin.
✔️Manipülatif ve sinirli davrananlardan uzaklaşın.

👉Kısacası kendinizi güvenceye alın ve şartları fazla zorlamayın.
👉Özellikle salı,çarşamba,perşembe ve cuma günleri çok kritik...

DERİMMM...Benden söylemesi...

👉HAFTANIN SPOTU : Kendini sağlama al!


Buket Nizamoğlu
 
🍀
111.jpg

“ Sözlerin bir kurşun olsa, şu an ölmüştüm” Merkür Chiron karşıtlığı aktif. 21 Ekim’e kadar sürecek bu etki, içimizde tutup o veya bu sebepten söyleyemediğimiz düşünceleri, sözleri acımasızca dilimizden dökebilir. Kırıcı, hırpalayıcı sözler, karşımızdaki kişileri incitebilir. Acı ve nahoş haberler duyabiliriz.
Konuşma dilimiz maksimum önemli bu durumda.
Amaç, kırmak yaralamak can acıtmaksa, sözler kurşun gibi ağır olur. Onarıp kazanmaksa iki kere düşünüp bir kere konuşmakta fayda var.
Seçim yine bize ait



Olgu Ilgın
 
111.jpg


Güneş ile Jüpiter birbirlerine destek vermeye, benliğinde var olan bereketi hayatımıza yansıtmaya başladı … 15-29 derece arasında gezegen yerleşimi olanlara lütuflarını sunmaya,bereketini akıtmaya başladı..

Jüpiter,Satürn’e giden yolun taşlarını döşediği için verdiği bereketi ve lütufları iyi kullanmak,hiç bir şekilde abartıya kaçmadan gelenin ve olanın farkında olarak ilerlemeye gayret edin.

Evet Merkür retro ! yeni şeylere başlanmaz,yeni adımlar atılmaz diyebilirsiniz. Bu herkesin harita potansiyeline,hayatta geldiği olgunluk seviyesine göre değişir. Adımları atarken dikkatli olmak ve abartıdan uzak kalmak her şekilde durumu dengeleyecektir.

Olmayanı oldurmaya çalışmak bu dönemde en tehlikelisi,hayatımıza en zarar vereni olacaktır.

#koçburcu #teraziburcu #yayburcu #aslanburcu #kovaburcu gezegen yerleşimi olanlar veya yükselenler bu etkiden daha çok nasiplenecektir.

Büyük ödüldür,tanrının lütfudur Jüpiter’in diğer karşılığı. İçinde geçen büyük kelimesinin büyüsüne kapılmamaya ,hayatınızdaki hiç bir şeye “büyütmememeye” dikkat edin.

Kendini geliştiren,okuyan,araştıran, yaradılışın kanun ve kaidelerini bilen bu dönemde oldukça faydalanacaktır.

Koç dolunayına doğru ilerlerken, acelecilikten kaçınmak, başlattığımız işleri bölüştürmek,paylaşmak ve yumuşak bir üslupta olmak çok önemlidir.

Yardım etmek fakat bu yardımın geri dönüşü hesabını yapmadan,içten gelen yardımları yapmak Jüpiter’inizi destekler. Çıkarlarını gözeterek ve sinsice içten pazarlıkla yaklaşanları ise kapıda Satürn karşılayacak..

Hayatınızın,olanın ve size sunulan fırsatların farkında olmaya niyet edin. Sizin olan size gelecektir



Sibel Mygl
 
111.jpg

Bol bol dedikoduların,boş lafların havada uçacagi bir dönem olabilir herkes için.Ordan oaraya haber götürenler dikkat etmek lazım derken kendimize de dönüp bakmamız lazım kimse için bilmediğimiz konularda yorumda bulunmak zarar getirebilir.
Yeni başlangıçlar da yapacağımız konular olabilir,yeni iş,yeni ev,yeni aşk....
hayatimiz da bu ozellikle ruhsal açıdan eksik hissettigimiz dönem de yanlış kişilere inanmak sonunda da hüsrana uğratabilir.karsinizdaki kişiye hemen güvenmek yerine gözlemlemeyi tercih etmelisiniz.Para kaybı olabilir alışverişlere,borç alıp vermeye,lüzumsuz fazla harcamaya dikkat!!!Kaza,yaralanma gibi olaylar cok fazla olabilir ozellikle trafikte lutfen yavas ve sabırlı olmakta fayda var.
Gecmis yeniden gündeme gelebilir herkese farklı yönde gelecektir tamamlanmayan her konu tamamlanmak zorunda.Adalet sistemi herkes için aynıdır o yuzden kim kime ne yaptıysa bu dönem karşılığını alabilir.
Ve en çok ta bol sabırlı olunması gereken bir hafta iş,evlilik,aile,arkadaş veya özel hayatınızla ilgili suan ugrasta oldugunjz savaşını verdiğiniz konularda daha cok sabırlı ve savaşçı olmak kazanç getirecektir.
Ego savaşlarına dikkat..çözüm odaklı olmak daha doğru.



Aysun Yazar
 
82bb5a74938ff642dc2ec74750ad978b61d71098.jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koç, Haftaya başlarken enerjiniz biraz düşük olabilir. Yataktan çıkmakta zorluk çekebilirsiniz. Gün ortasından itibaren enerjinizi bulabileceksiniz. Salı günü itibariyle ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları artık son buluyor. Partneriniz ile yaşadığınız anlaşmazlıklar çözülmeye başlayacaktır. Ayrıca sosyal çevrenizden daha fazla fayda görmeye başlayabilirsiniz. Bir süredir daha az sosyalleşmek zorunda kaldıysanız sahalara geri dönebilirsiniz. Aynı gün, partneriniz ile yaptığınız planları uygulamaya koyabilirsiniz. Bir ilişkiniz yok ise bir arkadaşlığınız aşka dönebilir! Çarşamba günü kendiniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hayatınızın gidişatından çok da memnun değilseniz, bazı değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünüzü de değiştirebilirsiniz. Çok marjinal değişiklikler yapmadan önce biraz düşünmeniz iyi olacaktır. Cuma günü partnerinizin manipülasyonlarına uğrayabilirsiniz. Bu sizi öfkelendirebilir, istemeden de olsa kalp kırabilirsiniz. Bugünlerde ilişkinizde daha sakin olmanız size fayda sağlayacaktır. Cumartesi günü itibariyle odağınız borçlarınız, kredilere kayıyor. Bu dönemde ailenizden veya partnerinizden maddi destek alabilirsiniz.







Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, Haftaya sosyal çevreniz ile iletişimde başlıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile haberleşerek uyanabilirsiniz. Salı günü itibariyle çalışma ortamınızdaki karışıklıklar artık son buluyor. Son dönemde yaşadığınız sağlık sorunları da artık son bulacak. Ayrıca, bugün itibariyle kariyerinizde yeni fırsatlar önünüze çıkmaya başlayacaktır. Yeni bir iş yerinden teklif alabilirsiniz. Aynı gün, kariyeriniz ile ilgili harika atılımlar yapabilirsiniz. Uzun zamandır harekete geçmek istediğiniz bir projeyi artık başlatıyorsunuz. Çarşamba günü ruhsal ve fiziksel olarak iyileşiyorsunuz! Hangi konuda şifaya ihtiyacınız var ise şifalanacaksınız. Bu süreçte önemli rüyalar görebilirsiniz. Cuma günü sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Bu birkaç gün uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız ilişkilerinize kayıyor. İlişkiniz sizin için çok daha önemli olacak. Yalnızsanız bir ilişkiye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz







Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, Haftaya aklınız işte başlıyorsunuz. Hemen iş başı yapıp, aklınızdaki işleri halletmek isteyeceksiniz. Salı günü itibariyle flörtleriniz ile yaşadığınız iletişim sorunları sonlanıyor. Kendinizi daha keyifli hissedebileceksiniz. Ayrıca çocuğunuz var ise onun hayatındaki karmaşa da son bulabilir. Ayrıca, yurtdışı ile ilgili fırsatlar bulmaya başlayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak için de güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı gün, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Özellikle kalbiniz boş ise sosyal medya üzerinden sizi mutlu edecek bir aşk hayatınıza girebilir. Çarşamba günü arkadaş ortamınızda önemli gelişmeler yaşanacak. Bazı arkadaşlarınız ile artık görüşmeyi bitirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cuma günü çocuğunuz ile ilgili bir masraf canınızı sıkabilir. Maddi konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız sağlığınız ve günlük rutinlerinize kayıyor. Hayat tarzınızı değiştirebilirsiniz. Daha sağlıklı yaşamaya başlayabilirsiniz.







Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, Haftaya sosyal medyanıza odaklı başlayabilirsiniz. Bildirimler ile uyanmış olabilirsiniz 😊 Salı günü itibariyle aile içindeki karmaşalar artık sonlanıyor. Evinizde yaşadığınız teknik sorunlardan da artık kurtulabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizden maddi destek görmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde çok harcama yapıp, borçlanmamaya dikkat edin. Aynı gün, aile içindeki krizleri çözmek için adım atabilirsiniz. Bu krizler maddi konularla ilgili olabilir. Çarşamba günü kariyerinizde önemli gündemler oluşacak. İşinizde mutsuzsanız istifa kararı alabilirsiniz. Cuma günü partneriniz ile aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ailenizin baskısını ona yansıtmanız ilişkinizde sorunlara sebep olabilir. Cumartesi günü itibariyle odağınız daha keyifli konulara kayıyor. Aşk hayatınız sizin için önem kazanacak. Daha fazla eğlenmek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz.







Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, Haftaya biraz krizli bir başlangıç yapabilirsiniz. Uyanırken daha sinirli olabilirsiniz. Salı günü itibariyle artık iletişim sorunlarınız sonlanıyor. Son dönemde kendinizi ifade etmekte yaşadığınız zorluktan kurtuluyorsunuz. Ayrıca, aşk hayatınızda kısmetler açılıyor. Partneriniz ile daha keyifli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Hayatınızda biri yok ise kısmetleriniz çıkabilir. Aynı gün, partneriniz ile önemli bir karar alabilirsiniz. Birlikte kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba günü eğitim hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yurtdışına taşınmak gibi bir gündeminiz oluşabilir. Cuma günü sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle yakın çevrenizden hastalık kapabilirsiniz. Aman maskenize, dezenfektanınıza dikkat edin. Cumartesi günü itibariyle odağınız evinize kayıyor. Özellikle aile içindeki gündemleriniz sizin için önem kazanacak.





Sevgili Başak ve Yükselen Başak, Haftaya ilişkinize odaklı başlıyorsunuz. Partneriniz ile güne başlayabilirsiniz. Salı günü itibariyle maddi konularda yaşadığınız zorluklar artık sonlanıyor. Alamadığınız, geciken ödemeler sonunda elinize geçebilir. Ayrıca, çalışma ortamınızda yeni fırsatlar bulmaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklarınızın size önemli kazanımları olabilir. Ayrıca, çalışma arkadaşlarınız ile yeni projelere girişebilirsiniz. Bu girişimler size para kazandıracaktır. Çarşamba günü bazı borçlarınızı bitirebilirsiniz. Elinize geçen parayla kredinizi ödeyip rahat bir nefes alabilirsiniz. Cuma günü hayatınızdaki insanın harcamaları sizi yorabilir. Sizden borç isteyebilir. Cumartesi günü itibariyle odağınız yakın çevrenize kayıyor. Onlar ile daha fazla ilgilenebilir, birlikte vakit geçirebilirsiniz.







Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, Haftaya sorumluluklarınızı düşünerek başlıyorsunuz. Yataktan kalkar kalkmaz yapılacak işlere dalabilirsiniz. Salı günü itibariyle kafa karışıklığınız artık sonlanıyor. Kendinizi ifade etmeye başlayabileceksiniz. Ayrıca, aşk konusunda gündeminiz hareketleniyor. Çevrenize flört edebileceğiniz birçok kişi girebilir. Hayatınızdan daha memnun hale geleceksiniz 😊 Aynı gün, yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir kursa gidebilirsiniz. Çocuk istiyorsanız bu günlerde çocuk haberi alabilirsiniz. Çarşamba günü ilişkiniz ile ilgili önemli gündemler oluşacak. Sorunlu ilişkiler sonlanabilir. İyi giden ilişkiler ise boyut atlayabilir. Cuma günü aileniz ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Evinizde mutlu olmadığınızı hissedip, taşınmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız maddi konulara kayıyor. Para kazanmak sizin için daha önemli olacak







Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, Haftaya aşk hayatınıza odaklı başlıyorsunuz. Yataktan çok keyifli kalkabilirsiniz. Salı günü itibariyle iç çatışmalarınız artık sonlanıyor. Son dönemde yaşadığınız korkulardan artık kurtuluyorsunuz. Karmaşık rüyalarınız da son bulacaktır. Ayrıca, aileniz ile ilişkinizin daha keyifli hale geldiğini görebilirsiniz. Evinizi taşımak istiyorsanız güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı gün, ailenizden aldığınız destek ile bazı sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Çarşamba günü sağlığınız ile ilgili bazı gündemler ortaya çıkabilir. Günlük rutinlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Cuma günü, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalışırken sorun yaşayıp kabuğunuza çekilebilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız kendinize kayıyor. Bir süredir geriye çekilmiş olabilirsiniz, artık sizin zamanınız geldi! Kendi amaçlarınız, istekleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha fazla dikkat edebilirsiniz.








Sevgili Yay ve Yükselen Yay, Haftaya ailenize odaklı başlıyorsunuz. Onlar ile ilgili sorumluluklarınızı düşünerek yataktan kalkabilirsiniz. Salı günü itibariyle arkadaş çevrenizde yaşadığınız iletişim karmaşaları artık sonlanabilir. Sosyal çevrenizdeki karmaşadan kurtulabilirsiniz. Ayrıca, iletişim kanallarınız çok genişleyebilir. Yakın çevreniz ile ilişkileriniz daha keyifli hale gelebilir. Aynı gün, gelecek planlarınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bunları hayata geçirecek enerjiyi kendinizde bulabileceksiniz. Çarşamba günü bazı flörtleriniz artık sonlanırken, iyi gidenler ciddi ilişkiye evrilebilir. Evli iseniz çocuk kararı alabilirsiniz. Cuma günü sosyal çevrenizin etkisi ile fazla harcama yapabilirsiniz. Bu durum sizin ekonominizi sekteye uğratabilir. Cumartesi günü itibariyle inzivaya çekilebilirsiniz. Evinizde, kendiniz ile kalmak size daha iyi gelecektir.







Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, Haftaya iletişiminiz oldukça kuvvetli başlıyorsunuz. Yataktan kalkar kalkmaz konuşmaya başlayabilirsiniz. Salı günü itibariyle kariyerinizdeki iletişim sorunları artık sonlanıyor. Patronlarınız ile aranızdaki sorunlar son bulabilir. Kendinizi toplum önünde daha rahat ifade edebileceksiniz. Ayrıca maddi konularda şansınız açılıyor. Para konusunda daha kısmetli olacaksınız. Aynı gün, kariyerinizde değeriniz artacak. Başladığınız işlerde ne kadar başarılı olduğunuz görülecek. Takdir göreceksiniz. Çarşamba günü aileniz ile ilgili önemli gündemler oluşacak. Aile içindeki bazı sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Cuma günü üstleriniz tarafından manipüle edildiğinizi hissedebilirsiniz. Kariyerinizde bazı manipülasyonlara başvuran sizseniz bu sefer elinizde patlayabilir. Cumartesi günü itibariyle sosyal çevreniz sizin için önem kazanacak. Daha fazla sosyalleşeceğiniz bir sürece giriyorsunuz.








Sevgili Kova ve Yükselen Kova, Haftaya maddi konular ile ilgilenerek başlıyorsunuz. Para hesabı yaptığınız bir sabah olabilir. Salı günü itibariyle uzaklardaki kişiler ile yaşadığınız iletişim sorunları artık sonlanıyor. Ticaret ile uğraşıyorsanız işleriniz sekteye uğramış olabilir, artık bu enerjinin bittiğini göreceksiniz. Ayrıca, şansınızın açıldığı bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi çok daha şanslı hissedeceksiniz. Aynı gün, güzel bir seyahat planı yapabilirsiniz. Hatta spontane bir şekilde tatile çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak isteyebilir ve bunun için harekete geçebilirsiniz. Çarşamba günü yakın çevreniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Kardeşinizin hayatında oluşacak durumlar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Cuma günü inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Bazı korkularınızın sizi zor duruma soktuğunu fark edebilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle odağınız kariyerinize kayıyor. Bu süreçte işkolik hale gelebilirsiniz. İş ile yatıp iş ile kalkabilirsiniz 😊








Sevgili Balık ve Yükselen Balık, Haftaya kendiniz ile ilgilenerek başlıyorsunuz. Dış görünüşünüz, giyecekleriniz sizin için önemli olabilir. Salı günü itibariyle uğraştığınız iletişim krizleri artık sonlanabilir. Geçmişten gelen borçlar ile uğraşmış olabilirsiniz, artık önünüze bakabilirsiniz. Ayrıca, bugün itibariyle inançlarınız artabilir. Manevi yönünüzü daha fazla hissedebilirsiniz. Aynı gün, hiç düşünmediğiniz bir yerden maddi destek bulabilirsiniz. Bugün eski kıyafetlerinizin ceplerine bir bakın para çıkabilir 😊 Çarşamba günü maddi kaynaklarınız ile ilgili önemli gündemler oluşabilir. Bazı kaynaklarınız artık sonlanabilir. Banka hesabınızdaki paranın bittiğini fark edebilirsiniz. Cuma günü arkadaşlarınız ile krizler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşanan bazı sorunlar canınızı sıkabilir. Cumartesi günü itibariyle kendinizi geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Daha fazla okuyabilir, araştırma yapabilirsiniz.












Tuğba Karadayı
 
haftalık cocuk (1).jpg


Koç Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Dolunay burcunuzda. İkili ilişkileriniz önümüzdeki 15 gün mercek altında olacak.

Bazı evlilikler, ortaklıklar, iş birlikleri biterken, bazı arkadaşlıklarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kimileriniz için yeni mesleki başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler; kimileriniz için de kariyerde sonlanmalar gerçekleşebilir. Otorite figürleriyle patron ya da üstlerinizle bazı anlaşmazlıklar ya da üzerinizde baskı hissedeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Hukuksal konularda sonuçlanma yaşanabilir.





Boğa Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Dolunay sırtınızı döndüğünüz 12.evinizde gerçekleşiyor. Duygusal ilişkilerinizde, kariyerinizde bazı pürüzler anlaşmazlıklar karşınıza gelebilir.

Dedikodular ya da arkanızdan dönen bazı dolaplarla yüzleşebilirsiniz. Psikolojik olarak endişeli ve gergin hissedebilirsiniz. Bazı gizli konular açığa çıkabilir. Yeni mesleki başlangıçlar, yarım kalan konuların tamamlanması, yeni imzalar ve anlaşmalar söz konusu olabilir. Dava ve mahkeme gibi hukuksal beklentileriniz varsa sonuçlanması söz konusu olabilir.






İkizler Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Aşk hayatınız, çocuklarınız, ön planda. Yalnızsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Bu problemli devam eden bir ilişkiniz varsa özgürleşmek adına ilişkiyi bitirme kararı almanıza da neden olabilir. Kimilerine sürpriz hamilelik haberleri gündeme gelebilir. Finansal anlamda harcamalara, riskli hareketlere karşı temkinli olun. Arkadaşlık ilişkilerinizde, gruplar ve sosyal çevrenizde güç savaşları, bazı kopuşlar ya da anlaşmazlıklar yaşanabilir.






Yengeç Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Ev, aile, yuva alanları etkilenirken, kariyerle ev düzeniniz arasında kalmak, sorumlulukların artması söz konusu olabilir.

Mesleki anlamda mücadeleye, rekabete hazır olun. Statü, görev değişimleri yaşayabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili anlaşmazlıklar, taşınma, gayrimenkul alım satım, yer değişimi gibi konular gündeme gelebilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve arkadaşlık ilişkilerinde ego tartışmalar yaşanabilir. Sakin hareket edin. Kimileriniz için yeni evlilik kararı, imzalar, ortaklıklarda kurulabilir






Aslan Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Dolunay yurtdışı, yabancılar, eğitim alanında yeni başlangıç ve bitişleri karşınıza getirebilir.

Uzun bir seyahat kararı, yer değişimleri, sosyal medya, akademik konular gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda kararlı olmalı ve isteklerinizi ortaya koymalısınız. Hukuksal konularda bazı mücadeleler, ya da bir davanın nihayete ermesi söz konusu olabilir. Sağlığınızda özellikle bel, böbrek, iskelet sisteminizle ilgili hassasiyetler meydana gelebilir. Çalışma ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle rekabet ve gerginlik içeren koşullara dikkat.






Başak Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Koç Dolunayı finansal konulara ışık tutuyor. Ortak kazançlar, eşinizin geliri, ödemeler, nafaka, miras, borç konuları gündeminizde yer alabilir.

Kredi başvurusu yapabilir, yatırımlar konusunda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalara önümüzdeki 15 gün dikkat edin, kontrolünüz dışında ortaya çıkan bazı ödemeler önünüze gelebilir. Kaynaklarınız konusunda riskten uzak durmalı , paranızı doğru yönetmelisiniz. Sağlıkla ilgili bazı operasyonlar, tedaviler, şifalanma yaşayabilirsiniz.






Terazi Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Merkür retrosu burcunuzda geri hareketini bitirdi ancak sizleri ilerleyememek ya da durma anlamında baya yordu.

Dolunay hedefleriniz ve yapmak istediklerinizi iyice düşünüp harekete geçme konusunda size destek verecek. Evliyseniz eşinizle ya da ailenizle ilişkilerde gerginlikler ve anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Bazı ortaklıklar ve mücadele edilen ilişkiler bitebilir. Kimi Yükselen Terazi’ler için yeni birliktelikler başlayabilir, evlilik kararı alınabilir.





Akrep Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Mesleki konular, iş ve çalışma ortamınız önümüzdeki 15 gün mercek altında olacaktır.

Günlük düzeninizi oturtmak, evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili konular ön plana gelebilir. Sağlığınıza bu dönem özen gösterin ve bağışıklığınıza dikkat edin. Rutin kontroller ya da tedavi gerektiren kimi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar, tartışmalar meydana gelebilir. Mesleki alanda bazı gizli konuların aydınlığa çıkması, güven sorunları karşınıza gelebilir.





Yay Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Duygusal ilişkiler, flörtler, birlikteliklerde dönüşümler, arafta kalmış konuların tamamlanması, ya da bitişi söz konusu olabilir.

Arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınızın da etki almasıyla bazı kopuşlar yaşanabilir. Çocukları olanlar için onların gelecekleriyle ilgili önemli kararlar verilebilir. Harcamalarınıza dikkat edin ve yatırım yapmayı düşünüyorsanız sağlam adımlar atın. Riskli yatırımlara karşı temkinli olun. Kariyer değişimleri, görev değişimleri, terfi ve zam gündemleri karşınıza gelebilir.





Oğlak Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Kariyerde önümüzdeki 15 gün boyunca ayrılıklar, istifalar, iş ve görev değişimleri meydana gelebilir.

Gayrimenkul alım satımı, taşınma, evde tadilat, yer değişimleri söz konusu olabilir. Kariyer ve aile arasında rekabet enerjileri aktifleşiyor. Aile içinde bazı gerginlikler tartışmalar yaşanabilir, öfkenizi kontrol etmeli, sakin kalmalısınız. Toplumsal statünüzde değişimler, evlilik, boşanma ve buna bağlı yaşamda farklı yol arayışları gündeme gelebilir.






Kova Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Kendinizi bazı alanlarda baskı altında hissedebilirsiniz.

Yakın çevre ilişkileri, kardeş, kuzenlerle ilgili anlaşmazlıklar ve geçmişten beri içinize attığınız konuların dışa vurumu söz konusu olabilir. Yurtdışı, ticaret, eğitim, satış, pazarlama alanlarında anlaşmalar, mücadeleler ve buna bağlı sonuçlanmalar meydana gelebilir. Yeni anlaşma ve sözleşmeler, ortaklık girişimlerinde bulunabilirsiniz. Psikolojinize, sağlığınıza önümüzdeki 15 gün dikkat edin.







Balık Haftalık Burç Yorumu / 18 Ekim – 24 Ekim 2021​

Dolunay kazançlar, ödemeler, eşinizin maddi konumu alanlarına etki edecek.

Beklediğiniz paranın elinize geçmemesi, ani ve beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Ortaklı kazançlar, miras, vergi, nafaka, tazminat konularında hakkınızı almak için mücadele verebilirsiniz. Bu dönem kimseye borç vermeyin ve borç almayın. Kredi çekmeyi düşünüyorsanız şartlarınızı iyi değerlendirin







Seyran Ataklı
 

Bireysellik ve ego ön planda olacak!​


haftalık cocuk (2).jpg

KOÇ BURCU YORUMU​

Bu haftaya Çarşamba günü gerçekleşecek olan Koç Burcundaki Dolunay damgasını vuracak. Bu Dolunay sizin burcunuzda olacağı için süreçten en çok etkilenen burçlardan biri olacaksınız. Hafta içerisinde bir süredir içinizde tuttuklarınızı artık ortaya koyacak, yüzleşmeler yaşayacak, iş veya özel hayatınızdaki bir düzeni kırmak ve bambaşka bir duruma geçmek için fitili ateşleyeceksiniz. Geçici değişimler yaşamayacağınız, atacağınız adımların dönüştürücü ve kalıcı izleri olacağı bir dönemdesiniz. Merkür, Cuma gününe dek durağan pozisyonda olacağı için ilişkilerinizde fevri kararlar almaktan, pişman olacağınız sözleri sarf etmekten kaçınmalısınız. Cuma gününden itibaren ise karmaşık durumlar yoluna girmeye, gerginliğin dağılmaya başlayacağı bir süreçte olacaksınız. Kardeşlerle ilişkilerde özellikle daha hassas olma zamanı. Öfkenize yenilerek hareket etmeyin. İşinize yaramayan, anlamı olmayan durumları bırakmaya ve özgürleşmeye odaklanın.

BOĞA BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz konulara yönelebilir, sizi tatmin edecek işler, ilişkiler arayışına girebilirsiniz. Yalnızlık hissi, yalnız kalma isteği, konfor alanına çekilme, okuma ve araştırma eğilimi artacaktır. Bazılarınız için sağlıkla ilgili problemin ortadan kaldırılması için hastane ziyaretleri ve tedaviler gündemde olacaktır. Ruhsal anlamda dalgalanmalar yaşadığınız takdirde psikolojik destekler almak da bugünlerde oldukça fayda sağlar. Özellikle haftanın ilk yarısında hakim olan gergin ve yüksek enerjilerin görünmez kazalar ve aksiliklere açık olduğunu bilmeli. Ektiklerinizin sonuçlarını görebileceğiniz günlerdesiniz. Bu hafta yasal ve adli süreçler, cezalar ve yaptırımlar gündeme gelebilir. Manipülatif durumlara dikkat etmeli, özel hayatınızı herkesle paylaşmamalısınız. Eğitim ve yurtdışı, uzaklar ve seyahatlerle ilgili konularda ise bir zoru başarabilir, imkansız görünen bir durumda şans yakalayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde sosyal çevrenizde bir yenilik hakim olacaktır. Yeni insanlarla tanışacağınız, yeni ortamlar içerisinde olacağınız bir dönemdesiniz. Bugünlerde bencillik ve ego problemlerine açık enerjiler hakim olacak. Daha bireysel ilerleyebilir, daha özgür olma isteğinde ve yeni bir heyecan içine girme arzusunda olabilirsiniz. Size yük veren, sıkıntı haline gelen konularla ilgili yüzleşmeler, bitişler yaşanabilir. Aşk veya arkadaşlık ilişkilerinizde ikili durumlar karşınıza gelebilir. Haftanın ilk yarısında bazı konularda bir iç yüzleşme yaşayabilirsiniz. Bu haftanın enerjilerini en sağlıklı şekilde yönetmenin yolu bir korkunuzu aşmaya çalışmak, bir konuda akılcı bir cesaret içine girmek olacaktır. Finansal krizlere karşı büyük risk içeren girişimlerden ve yüklü borçlanmalardan uzak durun. Cuma gününden itibaren son bir aydır tıkanan, yavaşlayan durumlarınız çözülecektir.

YENGEÇ BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde geleceğe yönelik kararlar alabilir, kendinize geleceğinizle ilgili bir yön belirleyebilir ve çoğunlukla yeni kararlar, yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dağınık enerjinizin toparlanmaya başlayacağı bir süreç geliyor. Yakın ilişkilerinizde köklü değişimler yaşanabilir. Yüzleşme durumları içine girebilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde artık dengeler eskisi gibi olmayacaktır. Pek çok deneyimin sizde ve hayatınızda kalıcı izler bırakacağı bir süreçtesiniz. Kıskançlık, kontrol çabası ve inatlaşma gibi karanlık duygular bu hafta gerilimi tetikleyebilir. Cuma gününe dek değişken ve gel gitli olan ruh haliniz, düşünceleriniz ve günlük yaşamınız; Cumadan itibaren rutine giriyor ve dengeye kavuşuyor. Taşınma konularına dair aksamış veya belirsiz bir durum içinde olanlar için Merkür retrosunun Cuma günü bitişiyle ilerleyen, netleşen bir süreç başlayacaktır. Cuma gününe dek kendinizi doldurmaktan kaçının. Kariyeriniz adına fırsat olabilecek teklifler karşınıza gelebilir.

ASLAN BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde iş hayatınız ve yaşam düzeninizle ilgili risk içeren kararlar alabilirsiniz. İstifa, işten çıkarılma, pozisyon değişikliği veya hiç bilmediğiniz bir alanda işe başlama gibi konular karşınıza gelebilir. Çoğunlukla bu dönemde bir süredir düşündüğünüz, gündeminizde olan mevzular hayatınızda gözle görünür hale gelecektir. Bu yüzden bugünlerdeki deneyimleriniz geçmişi olan konular üzerinden gelecektir. Hafta içerisinde disipline olmanız gereken koşullar içinde olabilirsiniz. Fakat şartlar sebebiyle planlarınız zaman zaman değişebilir. Finansal konularda son bir aydır süren karmaşa veya belirsizliğiniz Cuma gününden itibaren son buluyor. Merkür retrosunun Cuma günü bitişiyle duygularınızda ve isteklerinizde de netleşirken ilişkilerinizde daha net tavırlar sergileyebileceksiniz. Eğitim ve yolculuklarla ilgili yapılması gereken işler, evraklarla ilgili düzenlemeler, zorunlu görevler ön planda olabilir. Diş, cilt, kemikler ve saçlarla ilgili konularda daha titiz ve özenli olun.

BAŞAK BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde hayatınızın bir alanında yeniliğe dair bir konu ortaya çıkabilir. Fakat yenilik bugünlerde bir risk almayı veya bir korkunuzu aşmayı gerektirebilir, getirebilir. Kendinizi ve kapasitenizi bilerek alacağınız riskler özellikle maddi konularda bir başarı getirebilir, kendinizi aşmanızı sağlayabilir. Haftanın ilk yarısındaki gergin ve yüksek enerjilerde bencilliğe düşmeniz, insanları ve koşulları yönetme çabanız bugünlerde ilişkilerinizi zedeleyebilir, dikkat edin. Cuma günü Merkür retrosu sonlanırken son bir aydır yaşam akışınızdaki dengesizlik ve belirsizlikler sonlanmaya başlayacaktır. Cuma gününden itibaren ilişkilerde istediğinizi elde etme, maddi konularda ise kazanç ve birikim sağlama noktasında önünüzün açılacağı bir dönem başlayacak. Hafta içerisinde çocuklarınızdan zaman zaman öfkeli, fevri tavırlar görebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız için üşütme, ateşli hastalıklar ve yaralanma gibi kısa süreli yükselen rahatsızlıklara karşı dikkat etmelisiniz. Aşk ilişkilerinizde tutkular, takıntılar ve zaaflar ön planda olabilir.

TERAZİ BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde karşınızdaki kişilerin tavırları, söylemleri ve düşünceleri sizin ilerleyişinizi ve yönünüzü belirleyebilir. Süregelen bazı ilişkilerinizde yüzleşme, netleşme ve kalıcı kararlar alma zamanı olacak. Enerjilerin daha gergin olabileceği, fevrilik ve patavatsızlıklara dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Bazı ilişkilerinizde ya sorunları çözmeniz ya da ilişkiyi sorunlarından dolayı bitirmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Dolunayın yüksek enerjileriyle gizli ilişkiler, gizli kıskançlıklar ve saklı duygular ortaya çıkabilir. Son bir aydır sizin burcunuzda geri giden Merkür'ün etkileriyle bir süredir dış görüntünüzle ilgili kafa yorduğunuz şeyler varsa Cuma gününden itibaren karar verebilir, hizmetler alabilirsiniz. Özellikle Cuma ve Cumartesi günlerinde hafiflemiş, özgürleşmiş ve üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili net kararları daha sağlıklı bir duygu ve zihin ile alabilirsiniz. Aile yatırımları ve taşınmaz mallarla ilgili işlerde daha araştırmacı ve akılcı ilerlemelisiniz.

AKREP BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde mevcut düzeninizi değiştirecek deneyimler içerisinde olacaksınız. Kardeşler ve komşularla gerilimlere dikkat. İş ve özel hayatınızda mümkün olduğunca duygularınızı yönetmeli ve objektif davranmalısınız. Ya hep ya hiç durumlarına gitmeyin. İnsanları aşırı sahiplenme ve aşırı dışlama-kötüleme gibi uç hallere kaçmayın. Aklınızdan geçenlerin enerjisi güçleneceği için olumlamalar yapmak için harika bir zaman. Dedikodu ve korku cümlelerinden kaçının. İş hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili stresli bir süreç içinde kalabilirsiniz. Bir risk almak, bir düzeni yıkmak ve yeni bir sistem inşa etmekle ilgilenebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla Cuma gününe dek uzlaşma zorluğu yaşanabilir. Çalışanlarınız ve altınızdaki insanların görev dağılımıyla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Cuma günü Merkür retrosu bitiyor. Yeni rutinler belirlemek, yeni sorumluluklar almak ve diyet, spor başlangıçları yapmak için daha uygun koşullar başlıyor.

YAY BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde çocuklarınız için mücadele ve efor, harcama ve finansal planlamalar gündemde olabilir. Zorunlu harcamalar ve finansal kaygılar sizi maddi anlamda alternatif yollar aramaya götürebilir. Riskli yatırımlarla, borsa ve şans oyunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Aşırılıkların kaybettirebileceğini bilerek hareket etmelisiniz. Uzun vadeli yatırımlarınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Sezgilerinizin güçleneceği ve olayların iç yüzünü, ilerleyişini ve bir adım sonrasını daha iyi görebileceğiniz, tahmin edebileceğiniz günlerdesiniz. İçinizden geçen sese kulak vermek bazı aydınlanmalar ve fark edişler yaşamanızı sağlayabilir. Özellikle haftanın ilk yarısında aşk ilişkilerinizde duygularınız daha çok uç noktalarda olabilir. Bir arkadaşlık ilişkinizden doğan yeni duygular ve flört başlangıcı olabilir. Finansal ortaklıklarınızda maddi paylaşımlara dair hesaplamalar yapabilirsiniz. Zorunlu ödemeler, vergiler ve yasal süreçlerle ilgili konularda bu hafta daha titiz olun.

OĞLAK BURCU YORUMU​

Bu hafta Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde acelecilik, öfke kontrol sorunları, duygusal çıkışlar, kesip atma eğilimi ve dürtüselliğe dikkat etmeniz gereken zamanlar olacak. Aile ilişkilerinde, ev halkıyla iletişimde anlaşmazlıkları bir kavgaya ve mücadeleye çevirmemeye dikkat edin. Bu süreçte bastırdığınız her durum daha fazla dışa çıkmak isteyeceği için rüyalarınız ve uyku düzeniniz dönemin enerjilerinden etkilenebilir. Aynı zamanda yakın ilişkilerinizde sorunları kriz noktasına gelmeden çözümlemeye çalışın ki Dolunayın yüksek enerjisi ile patlama noktasına gelinmesin. Cuma günü Merkür retrosu bitiyor. Cuma gününün ilk saatlerinden itibaren özellikle zihinsel olarak rahatladığınız bir döneme gireceksiniz. Cuma ve Cumartesi günlerinde ilerlemeyen işlerinizin yoluna girdiğini görebilirsiniz. İş hayatı, eğitim ve başvurularla ilgili beklediğiniz bir haber gelebilir. Hayatınızda iz bırakacak bitiş ve başlangıçlara doğru gidiyorsunuz. Kendinize engel yaratmadığınızdan emin olun, önyargılardan uzaklaşın.

KOVA BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde yasal süreçlerinizde stresli bir durumla mücadele etmeniz gerekebilir. Zorunluluklar, kısıtlanma hali, yasal süreçler ve prosedürler bugünlerdeki hedeflerinize ulaşmada engelleyici veya bekletici durumda çalışabilir. Kısıtlandığınızı ve baskılandığınızı hissettiğiniz her durum bu dönemde sizi daha kırıcı veya fevri yapabilir. İletişiminize özen gösterin. Bencillikle hareket etmek ile önce kendi lehinizi düşünmek arasındaki dengeyi kaçırmayın. Kardeşlerle zıtlaşma yerine iş birliği içinde olmalı, kazan-kazan durumu yaratmalısınız. Bu hafta önyargınızı kırabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi zihninizde kendinize koyduğunuz engellerin farkına varabilir ve bir değişim sürecine girebilirsiniz. Araçlarla ilgili alım-satım araştırmaları, konuşmaları içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin rüyalarınıza daha çok yansıyacağı günlerdesiniz. Cuma günü Merkürün retro hareketinin bitişiyle özellikle aşk hayatınızda, eğitim ve davalarla ilgili konularda rahatlama ve hızlanan bir süreç başlayacak.

BALIK BURCU YORUMU​

Bu hafta Çarşamba günü Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hafta içerisinde finansal konularda bir tamamlanma sağlayabilirsiniz. Borç ödeme, borcunuzu kapatma, bir satın alım yapma ve istediğiniz bir şeye ulaşarak rahatlama durumları olacaktır. Aynı zamanda bugünlerde bazı isteklerinizden de vazgeçeceksiniz. Zira artık neyi isteyip neyi istemediğinize karar vermeye başlıyorsunuz. İş hayatı ve sosyal hayattan arkadaşlıklarda gergin enerjiler tekrar çalışabilir, dikkat etmelisiniz. Kibir duygusuna dair düşünce ve tavırlarınızı fark ettiğiniz noktada törpüleyin. Zira bu hafta kişisel gelişiminiz adına atacağınız her adım bolluk ve bereketle hayatınıza geri dönecektir. Bazılarınız için hayatın bir alanında geleceği sorgulama, geleceğe dair kaygı duyma, zaman zaman ümidin kırılması gibi durumlar çalışabilir. Fakat Cuma gününün ilk saatlerinden itibaren Merkür retrosunun bitişiyle bu düşüncelerin sizden uzaklaştığını, ileriye bakmaya başladığınızı görebilirsiniz. Retronun bitişi miras, nafaka ve tazminat gibi konularda aksayan süreçlerinizin ilerleyişine işaret edebilir.



Mynetastroloji
 
haftalık cocuk (3).jpg

Koç & Yükselen Koç: Koç burcu için haftanın ilk günü Balık burcu etkisi ile biraz yavaş başlıyor, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Pazartesi öğleden sonra Ay’ın burcunuza geçişi ile birlikte ise hayatınız hareketleniyor, hızlanıyorsunuz ve enerjiniz yerine geliyor. Perşembe gününe kadar devam edecek Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ise sizi daha hareketli yapacakken kendinize bakım konuları, hayatınızla ilgili bazı kararlar için önemli günler olacak. Hatfanın işlerinizde ilerlemek, kendinizi ön plana koymak ve enerjinizin yüksek olması için en güzel günleri olacak.

Çarşamba günü burcunuzda bir dolunay yaşanacak, bu sizin için yılda 1 kez olan bir durum olduğundan tüm yıl boyunca yaptıklarınız hatta Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığınız şeylerin karşılığını almak için iyi bir dönem olacak. Merkür de düze dönmüş olacağından beklediğiiz haberlerin gelmesi ve ilerleme kaydetymeniz için güzel bir 10 günlük süreç başlayacak…

Perşembe günü başlayacak Boğa burcu etkisi ile biraz daha yavaşlayacağız, keyif yapma modumuz artacak ve parasal konular aklınızı meşgul edecek. Cuma günü hem parasal konularda hem de aşk konularında sürprizli gelişmeler mümkün. Keyfiniz yerinde olacak ve keyifli yerlerde olma isteğiniz yüksek olacak.

Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim yüksek olacak, kısa bir seyahat yapmanız mümkün, görüşmeler, konuşmalar ve yakın akrabalarla ilgili bazı konular için iyi bir gün olacak

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Balık burcu etkisi ile hayalleriniz ve sosyal çevrenizle ilgili konular aktif ve bazı haberler almaya açık başlıyorsunuz. Pazartesi öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte ise hayatınız hareketleniyor, hızınız artıyor ve bazı şeyleri açıklama ve paylaşma modunuz yükseliyor.

Salı – Perşembe günlerinde Koç burcu etkisi ile ise daha içe dönük olacaksınız ve yalnız kalarak tek başınıza çalışmak, kendi içinizde planlamalar yapmak için etkiler devrede olacak.

Perşembe ve Cuma günlerinde Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ile ise kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem daha sağlıklı hem daha moralli olabilirsiniz… Görünüşünüze, işlerinize odaklanmak için iyi günler olacak. Pazar gününde aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise parasal konular ve bu konularda ne yapabilirim soruları akklınızda olacak ve girişimler yapma isteğiniz yükselecek… .. Güzel bir hafta olsun…

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Balık burcu etkisi ile biraz yavaş başlasakta pazartesi öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile hayatımız hareketlenecek. Yine bu hafta burç yöneticiniz Merkür Çarşamba gününde düz hareketine başlayacağından hem iletişim hem de hayatınızdaki her konunun ilerlemesi için daha iyi bir dönem olacak…

Perşembe gününe kadar devam edecek Koç burcu etkisi ile hepimizin içi kıpır kıpır olacak ve hareket etme ihtiyacında olacağız. Koç etkisi sizin hayalleriniz yolunda adımlar atmanız ve harekete geçmeniz için çok güzel destekli etkiler getirecek… Bugünlerde sosyal çevreniz ve bazı arkadaşlarınız ile ilgili konular devrede olabilir ve onlara yardım etmek isteyebilirsiniz.

Çarşamba gününde Koç burcunda bir de dolunay yaşayacağız, bu dolunay önceden attığınız adımların sonuçlarını getirebileceği gibi, bazı arkadaşlarınızla veya sosyal çevrenizde bazı gerginliklere sizi açabilir ve bazı kopuşlar yaşanabilir…

Perşembe günü aktif olacak Boğa burcu etkisi ile ise biraz tembelleşeceksiniz ve içe çekileceksiniz. Herkesten uzak biraz dinlenmek, keyif yapmak ve kendi içinizde planlar yapma modu yüksek olacak.

Pazar günü ay burcunuzda ilerleyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, burç yöneticiniz Merkür de ileri hareketine başlayacağından hızlı ir haftasonu ve yeni hafta sizi bekliyor…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki sizin inançlar, hukuksal konular ve seyahatler alanınızı aydınlatacak. Pazartesi öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte ise hayatınız hareketleniyor daha dışa dönük ve hareketli olma ihtiyacındayız, aklınızda ise kariyeriniz ve ilişkiler konuları olabilecek. Kendinizi ön plana koymak, ben demek ve göz önünde olmak için iyi etkiler devrede.

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve hem kariyerinizde hem de ilişkilerinizde (evliliğinizde) hızlı gelişmeler, bazı sonuçlanmalar ve kararlar alınacak. Öfke ile karar vermemeye ve düşünmeden hareket edip, duygusal tepkiler vermemeye dikkat!

Perşembe günü başlayacak Boğa burcu etkisi ile daha yavaş ve keyif modunda olacağız, yeme – içme konularını abartmamaya dikkat! Sosyal çevreniz ve buluşma konuları ön planda olacakken hayalleriniz ile ilgili gelişmeler olabilir.

Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile aklınıza birşeyler takılabilir, biraz yalnız kalmak, okumak, düşünmek isteyebilirsiniz ve aklınız eskilere gidebilir. Güzel bir hafta olsun..

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Balık burcu etkisi ile biraz yavaş, düşünceli ve ağır bir başlangıç yapacağız fakat Pazartesi öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte ise hayatınız hareketleniyor, enerjiniz yükseliyor ve bugünlerde uzaklarla, seyahatlerle ilgili bazı konular, akrabalarla ilgili bazı durumlar gündemde olabilir.

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile ani bir seyahat, yer değiştirme kararı gelebilir. Sonuç beklediğiniz hukuksal bir konu varsa sonucunu alabilirsiniz. Bir eğitim kararı, bir projenin tamamlanması ve bitişi de söz konusu olabilir.

Perşembe öğleden sonra başlayarak Cumartesi akşamına kadar devam edecek Boğa burcu etkisi ile biraz daha miskinlik modu yüksek olabilir, kariyeriniz ile ilgili konular, evlilik, ilişkiler ve kendinizi ön plana koymak için iyi etkiler devrede olacak.

Pazar gününde aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminizde olacak, arkadaşlarınızla buluşmak, onlarla keyifli ve güzel zamanlar geçirmek için iyi etkiler devrede .. Güzel bir hafta olsun…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Balık burcu etkisi ile ikili ilişkiler konuları ön planda ve biraz dalgın başlayabilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte sizin için parasal konular aklınızda ve gündeminizde oluyor. Bankalar, yatırımlar, alım – satım ve borsa konuları ilgi alanınızda olabilir..

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile haber beklediğiniz parasal konular varsa bu konularda gelişmeler, önemli haberler, bir karar anı gelebilir. Yatırımlarla ilgili konular ve durumlarda gündemde olacak, bir karar ve yatırım yapma isteği yoğun olabilir bu dolunay ve takip eden 10 günlük süreçte. Aslında bir süredir burç yöneticiniz Merkür geri gittiğinden ilerlemek için iyi değildi ama bu haftanın son günlerinden başlayarak artık daha iyi bir dönem size geliyor olacak…

Perşembe günü başlayacak Boğa burcu etkisi ile biraz daha sakin ve dinlenme modunda olacaksınız, aklınızda seyahatlerle ilgili konular, uzaklarda olan kişiler olabilir. Yine hukuksal konular, neye inandığınıza dikkat etmeniz ve inançlar alanında sabit kaldığınız konulara dikkat!

Pazar gününde aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise kariyer, işiniz ile ilgili bazı konular aktif olabilir ve birisi ile buluşarak bazı şeyleri konuşmak ve danışmak isteyebilirsiniz…

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Balık burcu etkisinde biraz yavaş bir başlangıç yapacağız, öğlen saatlerinde devreye girecek Koç burcu etkisi ile birlikte sizin için ikili ilişkiler, denge, evlilik ve ortaklık ile ilgili konular ön plana gelecek. Bu etki ile hareket ihtiyacımız artıyor ve sabırsızlanıyoruz, sizin için ikili ilişkiler konuları ön planda, dengeye gelmesi gereken alanlara, fazla vericilik yapmamaya dikkat!

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile dengeler biraz şaşacak ve bu dolunay siz Teraziler için çok önemli olacak, bir ilişkide gerginlikler ve sonlanmalar yaşanabilir. Bu bir aşk ilişkisi veya evlilik konusu olabileceği gibi ortaklık veya iş yerinde beraber çalıştığınız bir kişi ile olan ilişkinizde olabilir. Alma – verme dengesine ve gerginliklere dikkat edin!

Perşembe günü başlayan Boğa burcu etkisi ile biraz daha sakin ve dinlenme modunda olacaksınız, aklınızda parasal konular olabilir. Yatırımlar, bankalarla ve miraslarla ilgili konularda bazı kararlar ve gelişmeler olabilir. Cumagününe ise ekstra dikkat edin gökyüzündeki etkiler sürpzili durumlara sizi açacak… Pazar gününde İkizler burcu etkisi ile seyahatler, uzaklardaki kişilerle konuşmalar ve haberleşmeler aktif olacak. Güzel bir hafta olsun…

Akrep & Yükselen Akrep: Pazartesi gününde Balık burcu etkisi ile başlıyoruz ve biraz akıl karışıklıklarına, dalgınlıklara açık başlıyoruz haftanın ilk gününe. Pazartesi öğlen saatlerinde aktif olacak Koç burcu etkisi ile hareketleniyoruz ama sizin için evin düzeni ile ilgili konular daha ön planda. Biraz daha evde değişiklik veya düzenleme ile ilgili konular ilginizi isteyebilir. Yine aileniz veya temal atmakla ilgili konular da bugünlerde aktif olacak.

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile birlikte çalışma, üretme alanınız ve sağlık konuları ön planda olacak. İş yerinde bir karışıklık veya önemli gelişme yaşanabilir. Üzerinde durmadığınız bir sağlık sorunu bir anda ilginizi isteyebilir.

Perşembe günü başlayarak haftasonunda ise Boğa burcu etkisi ile biraz daha sakin ve dinlenme modunda olacaksınız, aklınızda ikili ilişkiler, ortaklıklar ve bu konularda yapılması gerekenler olacak. Yine de siz sevdiğiniz ile biraz keyif yapmak ve işlerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Pazar gününde İkizler burcu etkisi ile parasal konular ön planda olacak ve aklınıza bazı planlamalar yapabileceksiniz.

Yay & Yükselen Yay: Pazartesi gününe ve haftaya Balık burcu etkisinde başlıyoruz, biraz daha yavaş, duygusal ve uykulu bir başlangıç olabilir. Hemen öğlen saatlerinde ise Koç burcu etkisi ile hayatımız hareketleniyor. Sizin çin haftanın ilk 3 gününde aşk konuları, hobi gibi yapılan işler, çocuklarla ilgili konular ön planda olacak.

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile birlikte aşk konularında gelişmeler, bebek isteyenler için bir bebek haberi veya yeni bir projeye başlama ve üzerinde çalıştığınız bir projenin ortaya çıkması söz konusu olabilecek…

Perşembe günü aktif olacak Boğa burcu etkisi ile, çalışma, üretme modunuz yüksek olacak, sağlık konularına dikkat etmek gerek bugünlerde.. Bu 2 günlük süreçte işlerle ilgili yoğun bir tempo hatta evin düzeni ile ilgili yapılacak şeyler aktif olabilri. Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile ikili ilişkiler aktif olurken, bir yandan da iletişim yoğun olacak. Güzel bir hafta olsun…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Balık burcu etkisi ile iletişiiniz hareketli başlıyorsunuz, bir sözleşme, eğitim ve kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir haftanın ilk gününde. Pazartesi öğleden sonra devreye girecek Koç burcu etkisi ile aileniz ile ilgili konular ön planda olacak, alım – satım konuları da bugünlerde aktif.

Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile birlikte aileniz, eviniz, alım – satım konuları son derece ön planda olacak. Bir yer alarak yatırım yapmak veya aldığınız birşeyi satmak için iyi bir dönem olacak. Yine bir taşınma veya aile ile ilgili konu da bu dolunayda gündeme gelebilir gerilmemeye dikkat aile konularında…

Perşembe günü başlayacak Boğa burcu etkisi ile aşk, çocuklar, keyif, sanatsal konular, eğlence ve keyif modu yüksek olacak. Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak ve çalışma, üretme ve ev işleri ile ilgilenme modu aktif olacak. Güzel bir hafta olmasını dilerim.

Kova & Yükselen Kova: Bu haftaya Balık burcu etkisi ile biraz yavaş ve duygusal başlangı yapıyoruz ama öğlen saatlerinde devreye girecek Koç burcu etkisi ile hareketleniyoruz ve enerjimiz yükseliyor.

Haftanın ilk 3 gününde aktif olacak Koç burcu etkisi ile haberleşmeler ve konuşmalar gündemde olabilir. İletişim, sözleşmeler, kardeşler ve bazı akrabalar ile ilgili konular aktif olacak bugünlerde. Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile birlikte işle ilgili bir haber, gelişme, bir sözleşme imzalama hatta bir seyahat konusu aktif olabilir.

Perşembe günü başlayacak olan Boğa burcu etkisi ile aileniz ve eviniz ile ilgili konular ön planda olacak. Alım – satım ve kiralama konuları da bugünlerde aklınızda olabilir… Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için ise çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve eğlenceli aktiviteler gündemde olacak…

Balık & Yükselen Balık: Pazartesi gününe Ay burcunuzda başlıyoruz fakat bu etki öğlen saatlerine kadar devam edecek, öğlen saatlerinde devreye girecek Koç burcu etkisi ile bir anda hareketleneceksiniz.

Perşrmbe gününe kadar aktif olacak Koç burcu etkisi ile parasal konular ön plana geliyor ve aklınızda hem parasal konular hem de neler yapmak gerektiği olabilecek. Çarşamba gününde bu alanda bir de dolunay yaşanacak ve bu dolunay ile beklediğiniz bir parasal veya maddi haber gelebilir. Yine bir ödeme veya alacak- verecek konusu da aktif olabilir.

Perşembe günü başlayacak olan Boğa burcu etkisi ile ise akrabalarla görüşmeler ve iletişim alanı aktif olacak. Kısa bir seyahat, bir eğitim konusu veya bir sözleşme imzalama bugünlerde ön planda olabilir. Daha planlı ve kararlı olacağınız günler olacak. Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için ise ailenizle ilgili konular, evinizde veya ailenizle vakit geçirme veya iletişimde olma modu yüksek olacak…




Güliz Kına
 
haftalık cocuk (4).jpg

Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu hafta kendinizi bir anda sert konuşmaların içinde bulmanız söz konusu olabilir. Mümkün olduğunca vereceğiniz kararlarda kendinizi çok daha tarafsız ve sağlıklı bir yerde tutmaya gayret edin. Dolunayın etkisi çok doğal olarak sizi yorabilir. Eğer vereceğiniz kararlar özel hayatınızla ilgiliyse biraz daha gizli saklı davranmaya gayret edin.


Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Bu hafta dolunayın da etkisiyle kendinizi biraz içe dönük hissetmeniz çok doğal, “bana ne oluyor?” diye kendinizi didiklemeyin. Ama bu hafta sağlık konusunda özellikle varsa nörolojik problemlerinize bir kere daha dikkat etmenizde fayda var. Yani baş ve başla ilgili konulara, bölgelere dikkat etmenizde fayda var. Kendize haksızlık etmeyin.


İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Bu haftanın “süper starı” sizsiniz dersem çok abartmış mı olurum bilmem ama, bu hafta kendinize “Eh yetti artık, nerede trak orada bırak diyerek” yeni bir yol çizmeniz söz konusu olabilir. Kıymetinizi bilerek hayatın doğallığıyla yaşamaya müsaade edin. Ne yaparsanız yapın değiştiremeyeceğiz durumlarda sayıklamayı bırakın artık.


Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Patronlarınızla bir bomba patlatıp işten ayrılmaya veya patronsanız milleti işten atmaya kalkmayın derim. Bu tip radikal kararları çok da desteklemeyen bir haftadan geçiyorsunuz, bunun farkına varmanız gerek. Ayrıca bu hafta yollarınızı ayırmanız gereken insanlar varsa para ve kariyer konularında müsaade edin, yollarına gitsinler. Ama onlar karar versin!


Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Bu hafta öyle kardeşlerinizle, arkadaşlarınızla yok yere tartışıp ilişkinizi zedeleyecek konuşmalar yapmayın. Bu anlamda bu hafta riskler içermekte. Yani akıllı uslu oturun oturduğunuz yerde, sağa sola sataşmadan suskun bir hafta geçirmeniz size çok iyi gelebilir. İşin gerçeği provakasyona açık bir haftadan geçiyorsunuz, dikkatli olun.


Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Resmi konularda bu hafta bazı sonları yaşamanız söz konusu olabilir. Bu konuda sürpriz negatif sonuçlarla karşılaşırsanız çok şaşırmayın. Zamanında bu konularda yeterli bir biçimde yapmanız gerekenleri yapıp yapmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Muhtemel bu dolunay hayata dair yeterliliğiniz konusunda sizi ciddi ciddi yoracak.


Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Bu hafta, ilişki konusunda tam bir sınav gibi görünüyor. Uzun süreli olabilecek ilişkilere girebilir veya böyle bir ilişkiniz varsa çıkabilirsiniz. Kendinizi çok büyük bir olasılıkla yalnız hissedeceksiniz ve bu konuda şapkanızı önünüze koyup düşüneceksiniz gibi durmakta. Size minik bir tavsiye: “Olacakları, olduğu gibi kabul edin” derim.


Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Çalışma koşullarınıza ve sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadan geçiyorsunuz. O nedenle varsa kontrollerinizi tam olarak yaptırıp yolunuza devam etmeniz daha doğru olacaktır. İşte ve sağlıkta ihmalkar olmamanız gereken bir haftadan geçiyorsunuz, o nedenle kendinize daha özenli davranın derim.


Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.
Bu hafta, çocuğunuz varsa güzel haberler almanız muhtemel. Ayrıca aşk konusunda hoş ışıklar yanıp sönebilir çevrenizde. Umarım sönmez! Ama fırsatlar önünüze çıktığı anda bunları elbette değerlendirmeniz sizin için çok iyi olacaktır. Ketum ve kararlı tavrınızdan biraz uzaklaşırsanız güzel başlangıçlara davetiye çıkarabilirsiniz.


Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Bu hafta çok uzun süredir üzerinde çift dikiş gidip geldiğiniz kök ailenizle ilgili konular varsa bunlar artık nihayetlenecek noktaya gelecek gibi görünmekte. Kendinizi aynı zamanda aile büyüklerinizle ilgili mevzularda, ne yapsam yaranamıyorum noktasında hissedebilirsiniz. Mümkün mertebe soğukkanlı ve dingin olmaya gayret edin.


Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Tam bir iletişim virtüözü olarak bu hafta gerekenleri yapacağınız çok açık. Ama kendinizi olumsuz pozisyonlara düşürmemek adına konuşurken iki kez daha bu hafta dikkatli olmanız sizin için çok daha olumlu sonuçlar getirecektir. Aynı zamanda bu hafta zamanı kullanmak konusunda çok daha özenli olmanızda fayda var. Savurmayın kendinizi.


Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Bu haftanın sizin için ana başlığı “daha fazla nasıl kazanabilirim?” olmalı. Çünkü kendinizi bu noktada iş ve maddi konularda başlangıç ve bitiş sekanslarında dolanırken bulabilirsiniz. Bu zamanlarda yapabileceğiniz en olumlu tutum, kendinizi kararlar verirken mecburiyet duygusundan sıyırmanız olacaktır. Hayat mecburiyetlerin toplamı değildir



Murat İpek-ntv
 
haftalık cocuk (5).jpg

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketlerini bitirmesi ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. Bu etki sizi ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık ile ilgili alanlarda daha rahat iletişim kurmaya doğru anlaşılmak adına destekleyecek. Daha sonra Jüpiter retro bitecek ve sosyalleştiğiniz ortamlarda geleceğe dair isteklerinizi yapma adına fırsatların kolay gelmesini sağlayacak. Haftanın olumlu etkisi Mars-Jüpiter olumlu açısı bireysel davranıp harekete geçtiğiniz zaman size destek verirken, yine aynı şekilde girdiğiniz ortamlardan yeni bir aşk gelebilir. Burcunuz da gerçekleşecek dolunayın etkisi ile de beraber artık sahne sizin olacak. Burada dikkat etmeniz gereken noktalar ani karar vermemek, kariyer ile ilgili alanda denge de olmak. Mars, Plüton zorlu açısı kariyer ortamında sorumluluk almanız adına baskı yaratacak. Sorumluluktan kaçmamanız lazım. Son olarak Güneş’in burç değiştirmesi ile haftayı kapatıyoruz. Ödemeler ve krediler konusunda daha stratejik davranmak sezgilerinizi dinlemek zorundasınız.





Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Merkür ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. Merkür’ün geri hareketini sonlandırması sizin iş ortamınız da daha rahat hareket etmenizi, doğru anlaşılmanızı günlük işlerinizde kolaylık sağlayacak. Jüpiter’in ileri hareketi ise size kariyerde istediğiniz fırsatların daha kolay gelmesine destek verirken, statü kazanmak istediğiniz alanlarda harekete geçme zamanı diyebilirim. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı iş ortamı açısından size destek sağlarken, fazla çalıştığınızda bunun meyvesini yiyeceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir hafta. Gerçekleşecek dolunay zaman zaman içe dönmenizi kendinizi sorgulamanızı, nerede harekete geçmeniz gerektiğini öğretecek. Haftanın zor etkisinde Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlu açı ise eğer iş için ya da sağlık adına gerçekleştirmeniz gereken bir yolculuk varsa, kesinlikle ertelememeniz gerektiğini söylüyor. Eğitimle ilgili konularda da yine doğru zamanda doğru hamle yapmaya dikkat etmelisiniz. Güneş’in karşıt burcunuzda geçmesinden dolayı ortaklıklar, ilişkilerde güven adına bir tık dikkat etmelisiniz.





İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Jüpiter’in ve Merkür’ün geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. Aşk, çocuklarla ilgili konular, kendinize ayırdığınız vakit için daha programlı ve rahat hareket etmenizi sağlayacak. Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması seyahatle, yurtdışı, eğitim alanlarında gerçekleştirmek istediğiniz hamlelerde kolaylık sağlayacak. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise sürpriz bir seyahate işaret ederken, yine hayatınızda kimse yoksa eskiden tanıdığınız bir insanla yeni bir ilişkiniz gündeme gelebilir. Gerçekleşecek dolunay ise kalabalık gruplarda size çok iyi gelecek. Yeni bir çevre oluşumuna girebilirsiniz. Fakat insanlar adına ilk etapta çok iyi demeyin, biraz daha sorgulayıcı bakmanızı tavsiye ederim. Mars, Plüton zorlu açısından dolayı yapacağınız lüks harcamalara dikkat etmelisiniz. Kendinizi kanıtlamak isterken, maddi anlamda daha fazla harcama yapabilirsiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekli ve iş ortamınız da sırlarınızı anlatmamalısınız.





Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Merkür’ün Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. Merkür’ün geri hareketini sonlandırması sizi ev ve aile içindeki ilişkilerde dengeye getirirken, sıkıntı yaşadığınız konuları rahatlıkla çözebileceksiniz. Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ise maddi kaynaklarda, mirasla ilgili konularda ve finans da size destek sağlayacak. Mars’ın Jüpiter’e yaptığı olumlu kontak ise hane içinde problem yaşadığınız maddi konulara, kayıp paralara destek verecek. Gerçekleşecek dolunay ise kariyerde daha girişken olmanızı ve doğru hamle konusunda olumlu etkilere sahip. Haftanın zor etkisinde Mars’ın Plüton’a yaptığı sıkıntılı açı ise kendi ailenizde sıkıntı yaratmasa da eşinizin ya da partnerinizin ailesine dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Ayrıca ortaklıkla ilgili girişimler için 31 Ekim’e kadar destek yok. Güneş’in burç değiştirmesi ise sezgilerinizi kuvvetli yaparken, çocuk düşünüyorsanız bu konuda destek verecek. Çocuklarla ilgili konuda daha rahat hareket etmenizi sağlayacak. Bir de gizemli ilişkiler çok fazla ilginizi çekebilir.





Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Jüpiter’in ve Merkür’ün geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak ve iletişim alanında doğru konuşma, anlaşılma adına yakın çevrenizde olan diyaloglarınızda çok olumlu etkileyecek. Jüpiter’in ileri hareketi ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda şansın sizinle olduğunu gösteriyor. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı partnerinizle gideceğiniz güzel bir yolculuğa, onunla daha doğru iletişim kurmaya destek verirken, çok fazla insanla içli dışlı olacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek dolunay ise eğitimle ilgili konularda yeni bir başlangıç yapabileceğinizi gösteriyor. Uzun vadeli işler adına önemli bir hafta. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcı açı ise maddi konulara dikkat etmenizi söylüyor. Ayrıca sağlık kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Güneş’in burç değiştirmesi ise bir ev değişikliği yapabileceğinizi gösteriyor. Ev alma aileyle ilgili konularda harekete geçmek için doğru zamanlar.





Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. Bu etki maddi konularda rahat etmenizi ve almanız gereken ödemeleri rahatlıkla ve kolaylıkla yapabileceğinizi gösterirken, Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ise kilo almaya meyilli bir dönemi başlatıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekli. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu kontak maddi konularda rahat edeceğinizi, çalışmalarınızın karşılığını kazanç olarak almanız adına destek sağlayacak. Gerçekleşecek dolunay ise ödemeler, borçlar, krediler alanında olumlu etkilerken, miras beklentiniz varsa önümüzdeki on gün oldukça olumlu etkilere sahipsiniz. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcı açı ise çocuklarla ilgili konularda harcamalarınızın artabileceğini gösteriyor. Ayrıca özel zevklerinize bu dönemde para harcamamalısınız. Güneş’in burç değiştirmesi ise yakın çevrenizle doğru iletişim kurağınızı, yolculukların size iyi geleceğini gösteriyor.





Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Merkür’ün Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak burcunuzdaki Merkür geri hareketini sonlandırıyor. Böylece iletişim kanallarınız artacak ve doğru anlaşılmaya kendinizi rahat ifade etmek için fayda sağlayacaksınız. Jüpiter’in geri hareketi sonlandırması ise ilişkiler adına mükemmel bir etki yaratacak. Aşk adına çok şanslı bir dönem başladı, değerlendirmelisiniz. Ek gelir kaynakları sağlayabilirsiniz. Mars’ın Jüpiter’e yaptığı olumlu açı da destek verecek. Yeni bir iş sahası oluşabilir. Ticari açıdan verimli bir dönemdesiniz. Gerçekleşecek dolunay ikili ilişkiler ortaklıklar ve evlilikte size fayda sağlayacak. Fakat kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Çünkü karşıt burcunuzda gerçekleşiyor ve “ben-biz” dengesini kurmak önemli. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcı açı ise zaman zaman kırgınlıklarınızı masaya yatıracağınız, kardeşlerinizle olan konularda daha hassas olacağınızı gösteriyor. Güneş’in burç değiştirmesi ise maddi kaynaklar da harika bir döneme işaret ederken, harcamalarınızda çevrenize karşı biraz daha ketum davranmalısınız.





Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Jüpiter’in ve Merkür’ün geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. İş ortamında daha rahat hareket etmenizi sağlarken, sırlarınıza hâkim olmalısınız. Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ise hane içindeki problemlerin rahat çözebileceğinizi, belki bir ev ya da mekân değişikliği yapabileceğinizi gösteriyor. Mars’ın Jüpiter ile olumlu kontağı ise ev hayatının size iyi geleceğini vurguluyor. Evde vakit geçirmek daha rahat ruhsal dengenizi kurmanızı sağlayacak. Gerçekleşecek dolunay ise sağlıkla ilgili konulara vurgu yaparken, kaza riskiniz var. Daha dikkatli ilerlemelisiniz. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlu açı ise maddi konulara işaret ederken, yakın çevrenize kesinlikle borç para vermelisiniz. Güneş’in burcunuza geçmesi ile sizin döneminiz başlarken, tamamen sezgilerinize güvenmeli kendinizi düşünerek ilerlemelisiniz.





Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. Bu etki sosyalleştiğiniz alanlarda daha popüler olmanızı, kalabalık gruplarda doğru iletişim kurmanıza destek verirken, Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması bol bol yolculuğa çıkacağınızı işaret olacak. Seyahat programınız oldukça aktif olacak. Yeni insanlar hayatınızı bu dönemde gelebilir. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise iletişim ağınızı artıracak. Popülerliğiniz artacağını gösteriyor. Verimli ve başarılı bir dönem başlıyor. Dolunay da buna destek verecek. Sürpriz bir ilişkiniz başlayabilir. İşleriniz hızlı ilerleyecek. Harekete geçmek ise çok önemli muhakkak hayatınızda spor yapmalısınız. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcıdan etki dolayı ise maddi kayıplara dikkat etmelisiniz. Ani verdiğiniz kararlar zarar etmenizi sebebiyet verebilir. Parasal konularda sağlam adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ise spritüal konulara sizi yöneltecek. Meditasyon bu dönemde çok iyi gelir. İç sesinizi dinlemeyi unutmayın.





Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür’ün geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. Kariyerde daha rahat iletişim kuracağınızı ve işinizin rahat ilerleyeceğini gösterirken, Jüpiter geri hareketini sonlandırması ise parasal anlamda çok iyi gelecek. Gelirlerinizi artırabileceksiniz. Bu konuda oldukça pozitif olmalısınız ki her şey daha kolay ilerlesin. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı terfi, yükselme, işte istediğiniz haberleri alma adına yanınızda olacak. Gerçekleşecek dolunay ise ev ve aile hayatında sorumluk almanız gerektiğini vurgularken, sinirli olmamaya özen göstermelisiniz. Burcunuzdaki Plüton’un Mars’a yaptığı zorlu açı ise otorite figürlerinde karşı sınır çizmeniz gerektiğini söylüyor. Bu hafta kesinlikle kurallara uyarak ilerlemelisiniz. Güneş’in burç değiştirmesi ise girdiğiniz ortamlarda daha sessiz ve insanları izleyen konumda olursanız, kazançlı olacağınızı söylüyor.





Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandırıyor. Ve bu etki seyahat, eğitimle ilgili konular, vize işlemlerinde size fayda sağlayacak. Yolculuklarınızın artacağı bir dönem. Burcunuzdaki Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ise 31 Aralık’a kadar sizin için mükemmel bir dönemi başlatıyor. İlerlemeli harekete geçmeli ve ben buradayım demelisiniz. Mars’ın Jüpiter’e yaptığı olumlu açı ise bireysel olarak hareket etmenizi ve seyahatten kesinlikle kaçmamanızı söylerken, bu anlamda da verimli bir döneme işaret ediyor. Gerçekleşecek dolunay ise yolculuklar ve kardeşinizle ilgili konularda yeni bir başlangıca işaret ederken, Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcı açıdan kaynaklı sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Çarşamba gününden sonra muhakkak vitamin takviyesi almalısınız. Son olarak Güneş’in burç değiştirmesi ise kariyer ortamında sırlarınızı, işlerinizi ve projelerinizde ketum olmanız gereken bir aylık süreci başlatıyor. Sezgilerinize güvenmelisiniz.





Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Merkür’ün ve Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ile başlıyoruz. İlk olarak Merkür geri hareketini sonlandıracak. Beklediğiniz paraları alırken, para ile ilgili süreçlerde daha rahat hareket edebileceksiniz. Jüpiter’in geri hareketini sonlandırması ise kilo almaya meyilli bir döneme işaret ediyor. Bu arada negatif düşünmemelisiniz, zihninizi daha olumlu düşüncelere yönlendirmelisiniz. Mars’ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise kazançlarınızı rahatlıkla artırabileceğinizi gösterirken, operasyon geçirme durumunuz varsa çok başarı sonuçlanır. Gerçekleşecek dolunay ise gelirler konusunda yine size destek sağlarken, para adına oldukça güzel bir hafta beklemediğiniz yeni başlangıçlar olabilir. Mars’ın Plüton’a yaptığı zorlayıcı açıdan dolayı ise arkadaşlarınıza maddi konularda güvenmemelisiniz. Kimseye borç para vermemelisiniz. Son olarak Güneş’in burç değiştirmesi ise eğitimle ilgili konularda güzel bir başlangıca işaret ediyor. İnanılmaz derecede sezgilerinizin kuvvetli olduğu bir aylık süreçte başlamış oldu.




Sema Sidar
 
KocKoç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama bu isteksiz enerjiler kısa sürecek. Pazartesi günü öğle saatleri itibariyle Ay sizin burcunuza geçiyor. Bu hafta gerçekten çok hareketli olacaksınız ve bu haftayı unutamayacaksınız.

Bu pazartesi Merkür düzeliyor. Merkür ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemekteydi. Demek ki bazı konuları gözden geçirdiniz, bazı aksilikler, sorunlar ilişkilerden yana karşınıza geldi ya da geçmiş ilişkiler karşınıza dikildi. İşte şimdi bu ilişkiler daha rahat bir noktaya doğru gidiyor. Artık ilişkilerde sıkıntı ve probleminizi çok daha rahat ele alacaksınız ve yolunuzda böyle devam edeceksiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar, hukuki davalar bunlarla ilgili girişimleriniz varsa bunları da ele almak artık çok kolay olacak ve hayatınızda rahat ilerleyeceksiniz. Jüpiter sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda geriliyordu. Şimdi Jüpiter’in düzelmesiyle beraber çevrenizi çok daha net kullanacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Başka insanlardan, kaynaklarınızdan faydalanacaksınız. Bir ortamda yeni tanıştığınız insanlar önünüzde yeni kapılar açacak, yenilikler hayatınızda yer edecek. İşten elde edilen gelirlerinizde yıl sonuna kadar çok şanslı etkiler altında olacaksınız.

Çarşamba günü sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Hem sağlığınız hem kişisel hayatınızda verdiğiniz kararlara çok ama çok dikkat etmeniz gerekecek. Aniden ilişkilere dair alacağınız kararlar, kafanıza göre hareket etme, başkalarını dinlememe, hatta başkalarıyla bazı noktalarda ters düşme, ilişkileri koparma, barışı bozma etkisi bu hafta devrede olabilir. Özellikle Çarşamba günü oluşacak Dolunayla beraber hayatınıza dair hızlı ve sabırsız kararlar almak niyetinde olacaksınız. Bu dönem hayatınızın hiçbir alanında bu kadar da ani ve hızlı kararlar almamaya çalışın. İş hayatınızda üzerinize baskı kurduğunu düşündüğünüz insanlara karşı tepkilerinizde yüksek olabilir.

Baş bölgenize, baş ağrılarına, sinüs boşluklarınıza, gözler, kulaklar, burun, boğaz, beyin fonksiyonları, bel aynı zamanda böbrekler, böbrek fonksiyonlarınıza lütfen dikkat edin. Çarpmalar, düşmeler, sakarlıklar fiziki anlamda sizi yorabilir. Kimseyle çekişmeye, güç ve ego savaşlarına girmeyin.

Özel hayatınızda toplum önünde sevdiğiniz insanla kavgalar Cuma günü ve hafta sonu devreye girebilir.

Cumartesi Güneş Akrep burcuna geçiyor, biraz daha kendi köşenize çekilmeyi biraz daha hayatı içselleştirmeyi isteyebilirsiniz. Ketum enerjiniz ön planda olacak, parasal konularla daha fazla ilgili olacaksınız.



BogaBoğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, hızlı başlayan sabah saatleri öğleden sonra yerini biraz daha geri planda duracağınız enerjilere bırakıyor. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi. Hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. İş hayatınızda çeşitli aksilikler ve iletişim sıkıntıları ve sorunlarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi artık hem sağlık hem iş hayatınızın düzeni hem de gündelik hayatınızın ritmi ile ilgili sıkıntı ve problemler Pazartesi itibariyle geride kalmaya başlıyor.

Aynı zamanda Jüpiter de düzeldi. Kariyer ve iş fırsatlarınızın Aralık sonuna kadar çok rahat akacağı bir dönem başlıyor. Şimdi toplumsal konularda, kariyerinizde ve mesleğinizde kendinizi ön plana çıkarabilir, önemli şansların ve fırsatların kariyer ayağından karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Annenizin hayatında bazı zorlanmalar olduysa artık onun hayatında da rahatlamalar devreye girebilir.

Bu hafta iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler Salı günü karşınıza gelecek. Aynı zamanda Çarşamba günü Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve kadersel alanınızda oluşacak. Bu Dolunay çok büyük planlar, çok büyük kararlar ve adımlar atmamanız gerekecek. Hassas olacaksınız, geçmiş konu ve olaylarla çok fazla ilgileneceksiniz. İş hayatınızda yaşadığınız bir durumu kafanızda büyütebilirsiniz. İlişkileriniz bozulduysa bu konu ile ilgili bazı kararlar almak isteyebilirsiniz, bununla ilgili sabırsızlıklar gösterebilirsiniz ama yapmamaya çalışın. Davanız varsa sonucuyla ilgili bir konuda öfkeli ve gergin olabilirsiniz. Herkese meydan okuyabilirsiniz, bu hafta bu etkiye lütfen edin. İlişkilerinizi gereksiz yere daha da gerginleştirmemeye özen gösterin. Diğer taraftan sağlığınıza da özen göstermeniz gerekecek. Vitaminlerinizi almayı ve baş bölgenizi korumayı ihmal etmeyin.

Cuma günü iş seyahatindeyseniz, yurtdışı bağlantılı bir konu varsa, eğitim alanlarınızda ya da hukuki alanlarda kimseyle dövüşe, kavgaya girmeyin. Şiddet ve zor enerjiler barındıran ortamlardan ve kişilerden lütfen uzak durun. Çalıştığınız iş yerinde işleri yürüttüğünüz kişilerin hayatında bazı zorlanmalar oluşabilir, bu hafta kimseye bulaşmayın.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize, sosyalliğinize daha fazla zaman harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz.





İkizlerİkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, hafta başında işleriniz varsa o işleri toparladıktan sonra Pazartesi öğle saatlerinden sonra daha çok kalabalık ortamlarda takım çalışmalarıyla, arkadaşlarınızla kurulacak bağlantılarla ilgili olacaksınız. Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

Bu haftanın en güzel konusu hem Merkür hem Jüpiter gezegeni Pazartesi günü itibariyle düzeliyor. Merkür sizin aşk evinizde çocuklarınızla olan bağlantılarınızda gerilemekteydi. Bu dönem içerisinde eski aşklarla, eski konularla, eski sıkıntı ve problemlerle çok uğraşmış olabilirsiniz. Yine bu dönem içerisinde bazı kararsızlıklar devreye girmiş olabilir. Hobileriniz, eğitim hayatınızla ilgili konularda isteksiz olmuş olabilirsiniz. Şimdi bu alanlarınız rahatlamaya başlayacak. Hem sanatsal hem kreatif alanlarda hem hobilerle ilgili bölümde kendinizi çok daha rahat ifade edeceksiniz. Diğer taraftan Jüpiter seyahat ve eğitim alanlarınızda gerilemekteydi. Yaz dönemlerinde eğitimle ilgili fırsatlarda eğitimle ilgili planlarınızda ve düşüncelerinizde bazı gecikmeler oluşmuş olabilir. Şimdi artık Jüpiter’in düzelmesiyle beraber daha az tanıdığınız insanlardan gelecek fırsatların yüksek olduğu bir dönem olacak. Hukuki meseleler ve davalarla ilgili alanda da yıl sonuna kadar şanslı etkileriniz olacak. Eşinizin kardeşleri, iletişim halinde olduğunuz insanlar, sosyal medya ya da ticaret ithalat- ihracat ya da başka bu tarz alanda uğraşıyorsanız mesela bilgisayarı kullanıyorsanız bu noktada güzel şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızın kuvvetleneceği yıl sonuna kadar buradan şans ve fırsatların doğacağı bir dönem. Eğitimle ilgili konularda spora dayalı girişimlerinizde ya da hobiler alanınızda güzel şans ve gelişmeleriniz var.

Salı günü itibariyle çok güzel haberler alabilirsiniz. Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda oluşacak. Bu dönemde arkadaş ortamlarınıza saldırabilirsiniz. Onlarla alakalı ya da işinizle ilgili bir konuda onlardan fayda ve yardım görmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili bazı arkadaşlarınızla aranızda diplomasi bozulabilir. Sabırsızlıktan, acelecilikten uzak durun. Biraz daha düşünerek adımlar atmak bu Dolunayda sizi olası sıkıntı ve problemlerden koruyacaktır. Para ile ilgili işler önem kazanıyor. Arkadaşlarınız, çevreniz ve özel hayatınızda parasal konularda inatçılıktan uzak durun.

Cuma günü spor yaparken çok dikkat edin, eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olun. Çocuğunuz varsa onun hayatında bazı zorlanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz. Riskli yatırımlardan muhakkak kaçının.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor çok çalışacağınız ve kendinizi işinizde gücünüzde, gündelik düzeninizde göstereceğiniz bir dönem. Bu dönem işinize dört elle sarılmak aslında para sıkıntılarınız varsa bu para sıkıntılarınızı birazcık daha geride bırakmanın bir yolu olarak karşınıza gelebilir ya da biraz daha bu konularda rahatlayabilirsiniz.




YengecYengeç Burcu
:

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler Pazartesi günü sabah saatlerinde aldığınız haberlerle beraber bu hafta daha çok mesleğinize, kariyerinize, iş fırsatlarına odaklı olacaksınız.

Pazartesi günü hem Jüpiter hem Merkür düzeliyor. Merkür sizin aile alanlarınızda gerilemekteydi. Emlak, alım, satım, kiralama ile ilgili işlerinizde bazı aksilikler ev hayatınızda bazı iletişim sıkıntıları ve sorunları, aile büyüklerinizle birbirinizi yanlış anlama ya da bazı noktalarda zorlanma etkisi artık geride kalmaya başlıyor. Bu alanlardan yana şansınız fırsatlarınız artacak. Emlakla ilgili bir girişiminiz varsa, ev değiştirmeyi, yer değiştirmeyi, ev almayı düşünüyorsanız bu hafta itibariyle gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Aynı zamanda Jüpiter de ortak para alanlarınızda düzeliyor. Demek ki yıl sonuna kadar parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Başkalarının kaynaklarını çok rahat bir şekilde kullanabilir vergi sıkıntılarınız varsa bu vergi sıkıntılarını çözüme ulaştırabilir ya da bankadan kredi aldıysanız yeniden yapılandırabilirsiniz. Mirasla, nafaka ile ilgili konu ve olaylarda şans sizin tarafınıza geçiyor.

Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunayla beraber kariyerinizde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çok cesur, atak, lider davranmak isteyebilir, kimseyi dinlemeyebilirsiniz. Eğer şu son zamanlarda ailevi konularda biraz fazla uyumlu gittiyseniz, içinizde öfkeyi biriktirdiyseniz toplum önünde olur olmadık yerlerde patlama olasılığınız da yüksek görünüyor. Özellikle ilişkiler bazında bu hafta dikkatli olmaya özen gösterin. İkili ilişkilerde ve özel hayatınızdaki baskılar hiç beklenmedik kalabalık yerlerde bir patlamaya gidebilir. Etrafınızdaki insanlarla lütfen diplomasiyi ve barışı bozmamaya çalışın.

Cuma günü göz önünde olacağınız ortamlardan ziyade aile hayatınızda sevdiğiniz insanlarla kavgalı, gürültülü etkilerden uzak durun. Bir kavga çok büyüyebilir, çok büyük olaylara sebebiyet verebilir. Partnerinizin, eşinizin kariyeri ile ilgili alanda bir insanla çatıştığını ya da kariyeriyle ilgili alanda kendi ailesiyle sıkıntı ve problemler yaşadığını görebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle beraber aşkı, keyfi, mutluluğu hissedeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Kendi halinizde olacaksınız aşka, keyfe daha önem vereceksiniz kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Hayatınız daha da güzelleşecek.





AslanAslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, Pazartesi parasal işlerinizde belirli kararsızlıklar devreye girebilir. Zaten çok da önemli para işlerinizle uğraşmamanız gereken bir dönem. Hemen arkasından Pazartesi öğle saatleri Salı ve Çarşamba günü ağırlıklı olmak üzere uzak yerlerden gelecek haberlere, daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan işlere kendinizi vereceksiniz.

Pazartesi günü hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. İletişimle ilgili konularda yaşadığınız gecikmeler, aksilikler, sıkıntılar artık geride kalmaya başlıyor. Her türlü girişiminiz, her türlü ticari faaliyet için kafanızdaki planları hareketlendirmek anlamında bu Pazartesi itibariyle rahat etkiler altında olacaksınız. Jüpiter de düzeliyor. Pazartesi günü itibarıyla ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşadığınız yavaşlamalar, gecikmeler, aksiliklerde bitiyor. İlişkilerden yana yıl sonuna kadar yani 29 Aralık’a kadar çok şanslı etkileriniz olacak. Yeni biriyle tanışmak hayatınızda var olan insanla beraber ilerlemek ya da evlilik, söz, nişan gibi kararlar almak ya da ortaklıklardan, sözleşmelerden yana güzel etkileşimler görmek gündeminizde olabilir. Taşınmayı düşünüyorsanız Jüpiter’in düzelmesiyle beraber taşınma işlerinizi halledebilirsiniz. Hukuki alanda da şanslarınız ve fırsatlarınınız yüksek olacak.

Yakın çevrenizi işin içerisine alan girişimlerinizle ilgili önemli kararlar Salı günü devrede olabilir.

Çarşamba günü oluşan Dolunayda küçük meselelerden ziyade daha büyük olaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz ya da verdiğiniz kararlardan kaynaklı olarak büyük sularda boğulmak isteyebilirsiniz. Cesur olacaksınız, girişimci olacaksınız kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Uzak yolculuklarda daha az tanıdığınız insanlarla olan iş bağlantılarınızda, ticarette ve hukuki alanda kafanıza göre hareket etmeyin. Cesur hareketlerle kimseyi dinlemeden bodoslama dalabilirsiniz. Özellikle sosyal medyayı kullanıyorsanız kimseyle savaşmamaya kimseyle huzursuzluklar yaşamamaya özen gösterin. Yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerde güç çekişmeleri sıkıntı ve problemler devreye girebilir, kaldı ki yakın çevrenizden bir insanın ev ve aile hayatında bazı şiddet olayları yaşadığını öğrenebilirsiniz. Bu olaylardan kendinizi de bir anlamda sorumlu hissedip olayların içerisine dalabilirsiniz. Hem eğitim hem de seyahatle ilgili konular bu Dolunay zamanı hayatınızda hareketli olacak.

Cuma günü şiddetten gürültüden beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmazlıktan uzak durun.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca ev aile, yuva alanlarınızda parlamaya başlayacak. Kendinizi daha çok evle ilgili konular ailesel konular içerisinde bulabilirsiniz. Aile büyüklerinizin yaşam alanları aile büyüklerinizle vakit geçirmek, evinizi düzenlemek, ev hayatınız için verilmesi gereken önemli kararlar bu bir ay boyunca gündeminize yerleşebilir. Daha çok dışarıda olmaktan ziyade evinizde vakit harcamayı isteyebilirsiniz.



BasakBaşak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, hemen bu hafta başında ilişkilerinize odaklısınız ama öğle saatlerinden sonraki zaman dilimi kendinizi daha cesur, aktif ve lider hissedeceğiniz birkaç günü içinde barındırıyor. Parasal konular önemli olacak. Alacağınız varsa bunun peşine düşebilirsiniz.

Pazartesi günü hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. Merkür sizin para alanlarınıza gerilemekteydi. Para alanlarınızda yaşadığınız aksilikler, sıkıntı ve problemler geride kalmaya başlıyor. Sadece bu Çarşamba günkü Dolunay zamanı lütfen dengede olmaya özen gösterin. Ticari faaliyetleriniz, girişimleriniz olabilir, bir dükkânınız varsa bununla yapılması gerekenler olabilir, bir para alacağınızla bağlantılı konular olabilir ya da parasal işlerinizi düzenlemek olabilir. İşte bunlarla ilgili konularda rahat etkiler devrede olacak. Bu pazartesi Jüpiter de düzeliyor. Tüm yaz boyunca iş koşullarınızda, hizmet ettiğiniz alanlarda, sağlığınızda karşınıza daha önceden çıkmış fırsatlarda yavaşlamalar oluşmuş olabilir. Bu fırsatları hayata geçirdiyseniz o işlerinizde hiç beklenmedik bazı olaylarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu Pazartesiden sonra yıl sonuna kadar iş hayatınızda sıkıntı ve problemler olmayacak. İş hayatınızda kendinizi şanslı, iyimser, mutlu göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da gökyüzü sizi destekleyecek.

Çarşamba günü oluşacak Dolunay müşterek para alanlarınızı hareketlendiriyor. Bir borçla ya da bir ödemeyle uğraşabilirsiniz. Ortaya çıkacak bir konuya çok cesurca dalabilirsiniz. “Ben bu borcun altına girerim, ben bunu öderim” tarzında hareketler devrede olabilir. Aslında bunları yapmanıza da hiç gerek yok çünkü paranızı bu dönem iyi korumayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu Dolunay zamanı yatırımlarınız, harcamalarınız arasındaki dengesizlik kolay öfkelenmenize ve tepki vermenize neden olacak. Çocuğunuz varsa onun yaptığı harcamalar, davranışlar gözünüze çok fazla batabilir ya da özel hayatınızdaki insanın bu dönem biraz parasal konularda sorumsuz davrandığını fark edebilirsiniz. Bu etkiye tüm hafta boyunca dikkat etmeniz gerekecek.

Hafta sonu parasal konular, çocuklarınızla ilgili konular, özel hayatınızla ilgili konularda şiddetten, kavgadan, çekişmelerden uzak durun. Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçecek. Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın çevrenizde kim varsa onlarla bir araya gelmek onlarla uzun zamandan sonra daha fazla vakit geçirmek önem kazanabilir. Kısa vadeli planlarınıza, amaçlarınıza odaklanmanız gereken bir dönem. Yine bu dönem eğitim ve sosyal medya alanlarınız da aktif olabilir.



TeraziTerazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kafanızda yapılacak bir sürü iş olabilir. Ama bu Pazartesi bu gündemi gerçek hayata geçirmek öğle saatlerine kadar çok da kolay olmayacak. Çok çabuk pes edebilirsiniz ya da verdiğiniz kararlarda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınız aktif hale geliyor, kaldı ki Çarşamba günü özel hayatınızı ilgilendirecek önemli bir Dolunay yaşayacaksınız. Pazartesi günü Merkür ve Jüpiter düzeliyor, bu da artık rahatlayacaksınız anlamına geliyor. Bir kere yanlış anlaşıldıysanız kendinizi yanlış ifade ettiğiyseniz, artık rahatlıyorsunuz. Artık bu yaptığınız yanlışların üzerinden geçme, rahatlama etkisi devreye girecek. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, konuşmalar hayatınızı hareketlendirecek. Jüpiter’in de düzelmesiyle aşk alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar, gecikmeler, aksilikler geride kalmaya başlıyor. Yılın sonuna kadar hem aşk hayatınızda hem keyif alanlarınızda, sanat mecralarında ya da çocuklarınızla ilgili konularda şans ve fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Çarşamba günü oluşan Dolunayda sevdiğiniz insanla dengeyi iyi kurmanız gerekecek. Çekişmeler, birbirinizi anlamama, sevdiğiniz insanın şimdiye kadar size çok fazla müsamaha gösterdiğini düşünmesi ama sizin bunu kabul etmemeniz ya da davranışlarınızın onun hayatının üzerine etkisi mercek altında olacak. İlişkilere dair anlık kararlar almamaya özen gösterin. Düşüncesizce verilecek kararlar ileride başınızı derde sokabilir. İşin içerisinde ev, aile, yuva, taşınma aynı evde yaşama ya da evle ilgili beraber verilecek kararlar varsa bu Dolunay zamanı en fazla çekişmeyi buradan yaşayacaksınız. Anne babanızın bir sorumluluğu, baskısı özel hayatınızda vereceğiniz kararları etkileyebilir.

Bu hafta ev ortamlarınızda kavgadan, gürültüden, şiddetten, çekişmelerden uzak durun. Cuma günü bu etki devreye girebilir. Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor, bir ay boyunca parasal konularla ilgili olacaksınız. Ektiğiniz tohumların karşılığını görmek, hayatın tadını çıkarmak, maddi yönden kendinizi sağlama almak ve buna göre hareket etmek önemli olacak.





AkrepAkrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, bu Pazartesi biraz rahat etkilerle başlayacak, kafanıza göre davranmak isteyeceksiniz. Ama alacağınız haberlerle Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri işle ilgili konulara sarılacaksınız. Aldığınız haberler karşısında bitirmeniz gereken bir işiniz, göreviniz, sorumluluğunuz olabilir, sabırsız ve aceleci tavırlarla hareket etmek durumunda kalabilirsiniz, kaldı ki Dolunayı da burada yaşayacaksınız.

Pazartesi günü hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. Merkür düzeliyor ama hala hem arkadaşlıklar hem de parasal konularda rahat hareket edemiyorsunuz. Merkür’ün özellikle Akrep burcuna geçişiyle beraber biraz rahatlayacaksınız. Onun için biraz daha beklemeniz gerekebilir ama Jüpiter ev, aile ve yuva ile ilgili konularda size şans ve fırsatlar sunmaya devam edecek. 29 Aralık’a kadar ailevi konularda, evinizle ilgili konularda şanslı ve fırsatlı olacaksınız. Satürn’den aldığınız, üzerinize üzerinize gelen etkiler Jüpiter’in düzelmesiyle beraber aniden gelen yardım gibi sizi mutlu edecek, içsel enerjinizi biraz daha kuvvetlendirecek.

Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay iş ve sağlık alanlarınızı tetikleyecek. Bu dönem kendinizle derdinizin olduğu, olayların üstünüze üstünüze geldiği, bazen kendinize çok kızdığınız, diğer insanlarla kafanızda o tartışmaları büyüttüğünüz bir zaman dilimi olabilir. İşte bu Dolunayla beraber bunların sonuçlarını iş hayatınızda gündelik hayatınızın düzeninde göreceksiniz. O yüzden beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Nazik olmayacaksınız, kafanıza buyruk davranacaksınız, lider tarafınız ön plana çıkabilir, insanları anlamakta, empati kurmakta zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili konularda baş ağrıları sizi gerçekten yıldırabilir, sinüs boşlukları aynı zamanda göz ve kulak problemleri, beyin fonksiyonları, bel, böbrek bunlarla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek.

Yakın çevrenizdeki bir insanla çok çabuk ipler kopma noktasına gelebilir ya da kardeşiniz, abiniz, ablanız varsa onun hem kariyerinde hem ev hayatında çok ciddi zorlanmaları olduğunu fark edebilirsiniz. Yine de yakın çevrenizdeki insanlarla ipleri koparmayın. Araba kullanırken, bulunduğunuz ortamlarda kavgadan, gürültüden mümkün olduğunca uzak durun. Ani patlamalarla hiç olmadık tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. Bir ay boyunca Güneş sizin için parıldamaya başlayacak şimdiden tüm Akreplerin doğum günleri kutlu olsun. Kendinize olan güveninizin yükseleceği bir dönem başlıyor, kariyerinizde ve işinizde kendinizi göstereceksiniz. Aynı zamanda sağlığınızda da gözle görülür gelişmeler kapınızı çalacak.



YayYay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta başında evinizde, ailenizde, yuva alanlarınıza bazı belirsizlikler devrede olabilir. Sabah saatleri hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Öğle saatleri itibariyle birkaç gün boyunca oldukça hareketli bir döngü içine gireceksiniz. Aşka, keyfe daha fazla yer vereceğiniz bir süreç başlıyor.

Pazartesi günü hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. Jüpiter’in düzelmesiyle beraber girişimde bulunmak istediğiniz alanlardan yana şans ve fırsatlar ayağınıza gelecek. Sosyal medya, eğitim aynı zamanda ticari faaliyetler, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, network alanınızda güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizden destekler görebilirsiniz. Şans ve fırsatlar 29 Aralık’a kadar kapınızı çalacak, önemli, farklı, değişik sizi harekete geçirecek işler içerisinde olacaksınız. Bu işler teknolojik alanları da kapsayacak. Yine Merkür arkadaşlık alanınızda gerilemekteydi. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntılar oluşmuş olabilir iletişimde birbirinizi anlayamamış olabilirsiniz ya da bazı konularda birbirinize kızmış, kızgınlık içinde olmuş olabilirsiniz. Şimdi Merkür’ün düzelmesiyle beraber arkadaşlarınızla yaşadığınız bu süreci de tamamlamış oluyorsunuz. Artık işlerinizin üzerinden çok daha rahat geçeceksiniz. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız ya da işten elde edilen gelirlerinizde artış söz konusu olacak.

Salı günü arkadaşlarınızdan gelecek önemli bir haberle çevrenizle beraber düşündüğünüz projeyi hayata sokabilirsiniz. Kendinizi bu konuda oldukça esnek ve şanslı bulacaksınız.

Çarşamba günü oluşacak Dolunay aşk alanlarınızı hareketlendirecek. Yani aşk hayatınızda çok gözü kara davranabilir, karşı tarafı düşünmeden hareket edebilirsiniz. Birinden hoşlanıyorsanız bu dönem kimseyi dinlemeden arkadaşlarınızı bile es geçerek ya da onların düşündüklerine, söylediklerine bakmadan hareket etmek ön plana geçebilir. Burası kreatif, sanatsal girişimlerle çok bağlantılı. Aynı zamanda yaratıcılık gerektiren her tür işinizde, eğitim, hobi ya da yatırım alanlarınızda arkadaşlarınızdan bir tüyo alabilirsiniz. Böyle ani, düşünmeden atılacak adımlar bu Dolunay zamanı hızlı ve hareketli olacak ama spekülatif hareketler size para kaybettirebilir. O yüzden bu Dolunay en çok para ilişkilerinize ve duyduklarınızı hayata geçirme konusundaki hırsınıza dikkat edin. Diğer taraftan bu Dolunay aslında bir anlamda sizi destekleyen de Dolunay olacak. Çocuğunuz varsa onun hayatındaki bazı gelişmeler de önem kazanabilir. Aynı zamanda çocuğunuzun kariyerinde bazı mücadelelerin de devrede olduğunu görebilirsiniz.

Para ile ilgili konulara dikkat edin, arkadaşlarınızla parasal konularda lütfen çatışmayın Cuma günü bu etki devrede olabilir.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor biraz kendi alanınıza dönmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Bu dönem içerisinde her şeyi düşünmek, tartmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmayı, kendi köşenizde olmayı seveceksiniz ama kendi başınıza halletmeniz gereken işler varsa bu işlerde çok daha rahat ilerleyeceksiniz. Tabii ki sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek. Vitaminlerinizi ihmal etmemeniz gereken de bir döneme giriyorsunuz.






OglakOğlak Burcu:


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden aldığınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu haberlere verdiğiniz tepkiler sizi kararsız kılabilir. Ya da yakın çevrenizle beraber yapılacak olan işlerinizde çok çabuk etki altında kalabilirsiniz, kaldı ki Pazartesi sabah saatleri işle ilgili görüşmeler, toplantılar yapmak anlamında çok da uygun zamanlar olmayacak. Ama Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca ailevi konulara odaklı olacaksınız. Tam da bu dönem işinizde, kariyerinizde, mesleğinizde kendinizi göstermek istediğiniz, becerilerinizi artırdığınız bazı aksilik ve sıkıntıları da iş hayatınızda yaşadığınız bir dönem.

Pazartesi günü Merkür ve Jüpiter düzeliyor. Jüpiter para alanlarınızda gerilemekteydi. Yani Pazartesi gününden sonra 29 Aralık’a kadar para kazançlarınız artacak, parasal konularda çok güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelecek. Aynı zamanda Merkür’ün düzelmesi kariyer alanlarınızda da sıkıntı yaşadığınız insanlarla aranızı düzeltmenizi sağlayacak. Göz önünde olduğunuz ortamlarda kendinizi çok daha rahat ifade edeceksiniz. Çok fazla işle uğraşabilir, çok fazla yere koşturabilirsiniz. Ama bu koşturmalarınızın karşılığını alacaksınız.

Çarşamba günü oluşacak Dolunay’da algınızı ailevi konulara yuvanıza ve evinize çevireceksiniz. Evinizle ilgili alınacak çok ani kararlar ya da düşüncesizce atılacak adımlar bu Dolunay zamanı devrede olabilir. Daha çok diğer insanlarla iş birliği yapmaya ya da iş hayatınızda insanları dinleyerek adımlar atmaya özen gösterin. Çünkü iş hayatınız ve aile hayatınız arasındaki dengesizlikler sizi yorabilir. Bazı konularda inatçı olabilir, bazı konularda hayatınızda gücü elinize almak isteyebilirsiniz, ama bu hafta en çok kariyer, aile ve kendi inatçılıklarınıza dikkat edin. Bazı konularda ısrarcı olmamaya çalışın.

Göz önünde olacağınız ortamlarda Cuma günü dikkatli olmakta fayda var. Bir insan size bulaşabilir, ailenizden bir insanla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ya da aile içinde yaşanan bir mesele sizin bu meseleye farklı bir şekilde müdahale etmenize neden olabilir. O yüzden tehlikeli durumlardan, yerlerden, insanlardan uzak durun. Kalabalıklarda kimseye dalaşmayın ya da aile içinde oluşan bir sorunu çok fazla büyüterek farklı bir alana taşımayın.

Cumartesi gününden sonra Güneş Akrep burcuna geçiyor, işten elde edilen gelirlerinizi artıracağınız bir dönem başlıyor. Aynı zamanda sosyal çevrenizi, arkadaşlıklarınızı daha fazla önemseyecek, çeşitli ortamlara girmek isteyecek, takım çalışmalarına daha fazla rağbet edecek ve diğer insanlarla iş birliklerine önem vereceksiniz bu da size güzel iş olarak geri dönecek.





KovaKova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, bu Pazartesi parasal konularda kafanız biraz karışık olabilir ya da sadece kendi keyfiniz için bazı alışverişler yapmak istiyor olabilirsiniz. Biraz daha bekleyin parasal konularda Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri çok daha net kararlar alabilirsiniz. Yine yakın çevre konularınız önem kazanıyor.

Pazartesi günü hem Merkür hem Jüpiter düzeliyor. Merkür hem eğitim hem seyahat hem medya alanlarınızda gerilemekteydi şimdi bu alanlarda düzelmesiyle beraber burada çok daha rahat bir akış gerçekleşecek. Daha az tanıdığınız insanlarla sıkıntı yaşadığınız işlerinizi yoluna koyacaksınız. 18 Ekim’den 29 Aralık’a kadar hayatınızın en şanslı dönemlerinden bir tanesi olacak, bu fırsatları iyi değerlendirin. Oturup evde fırsatların ya da şansların ayağınıza gelmesini beklemeyin, harekete geçin çünkü bu dönem fazlasıyla şanslı olabilirsiniz.

Çarşamba günü oluşacak Dolunay zamanı yakın çevrenizde olup bitenler önemli olacak. Merkür, Mars ve Güneş’in Terazi burcunda olduğu dönemde diğer insanlara çok hoşgörülü davranmış olabilirsiniz. Karşılaştığınız durum ve olaylara tepki bile vermemiş olabilirsiniz ama bu Dolunay zamanı hırsınızı daha çok yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarmaya meyilli olacaksınız. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarla olan bağlantınızda düşüncesiz hareket etmemeye özen gösterin. Onların hayatında olup bitene karşı biraz daha duyarlı olun bu Dolunay’da.

Beklenmedik olaylar beklenmedik durumlar özellikle Cuma günü karşınıza gelebilir. Seyahat halindeyseniz, eğitimdeyseniz ya da sosyal medyayı kullanıyorsanız daha az insanlarla yaptığınız işler varsa Cuma günü güç çekişmelerine, kavgalara ve şiddet ortamlarına dikkat edin. Bir davanız varsa bu davada işler çok büyüyebilir ve farklı noktalara taşınabilir. Bu Dolunay zamanı yakın çevrenizden bir insanın kariyerinde zorlanmaları olduğunu fark edebilirsiniz. Anne tarafıyla bu dönem içerisinde birazcık daha olumlu ve ılımlı geçinmeye özen gösterin.

Cumartesi günü Güneş kariyer alanlarınıza geçiyor, parlayacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Birden fazla işle uğraşıyor olabilirsiniz, kendinizi göstermek isteyeceksiniz, yaptığınız işlerle bilinmek isteyeceksiniz. Toplum önünde statünüz, duruşunuz, prestijiniz sizin için önemli olacak. Önemli ve güçlü insanlardan göreceğiniz desteklerle yolunuzda ilerleyeceksiniz.



BalikBalık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta kendi istek ve beklentilerinize odaklı başlıyor. Ama kendi istek ve beklentilerinizi yerine bile getiremeyebilirsiniz çünkü öğleden sonra saatlerinde birkaç gün boyunca parasal işler hayatınızın merkezine yerleşecek. Sabah saatlerinde vermiş olduğunuz kararlar öğleden sonra size cesur adımlar attırabilir, bir para harcaması devreye girebilir.

Pazartesi Merkür ve Jüpiter düzeliyor. Merkür’ün düzelmesiyle beraber parasal konularda rahat etkilere sahip olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yani artık bir krediye başvurmak, parasal konularda yatırımlarınızı gözden geçirmek gibi konularda rahatsınız. Aynı gün Jüpiter de düzeliyor, sizin manevi alanınızda gerilemekteydi. Yaz dönemine kadar sizi koruyordu ama yaz sonu itibariyle 28 Temmuz’dan sonraki dönem aslında bu korumanın biraz azaldığını hissetmiş olabilirsiniz. Yaz döneminden sonra bu zamana kadar biraz elinizi, ayağınızı manevi duygulardan çekmiş olabilirsiniz. Jüpiter’in düzelmesiyle beraber 29 Aralık’a kadar yeniden sırtınızda bir korunma varmış gibi hissedebilirsiniz, maneviyatınız yeniden artabilir, spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz, özel çalışmalarda bulunabilirsiniz, yurtdışı bağlantılı işlerinizde güzel açılımlar devrede olabilir, yabancı insanlarla çalışmalar devreye girebilir. Yıl sonuna kadar bu alanlardan yana şansınız kuvvetli olacak. Dans, bale, yazarlık, sanatsal birtakım işleriz varsa özel fırsatlar yakalayacaksınız.

Çarşamba günü Dolunay sizin para alanlarınızı tetikleyecek. Cebinize girecek bir parayla uğraşmanız söz konusu olabilir. Bir borcun ödemeleriyle uğraştıysanız, harcamalarınız çok fazlaysa ve kafanızda bir plan varsa işte bu Dolunay zamanı böyle cesur ve düşüncesiz atılacak adımlarla aslında parasal işlerinizi toplamanın bir yolunu bulmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz bazı destekler, beklediğiniz bir para olabilir. Daha önceden yapmış olduğunuz bir işin parasının gelmesi sizin için önemli olabilir. Ama bu parasal konularla çevrenizle, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri de bozmamaya özen gösterin. Çünkü parasal konular bu hafta içerisinde, özellikle hafta sonuna doğru sizi zorlayacak.

Cuma günü kesinlikle ve kesinlikle kavgadan, gürültüden uzak durun. Girdiğiniz ortamlarda çevrelerde olur olmadık insanlarla atışmamaya özen gösterin. Siz hiçbir şey yapmasanız bile bela ya da bir sıkıntı sizi bulabilir. Bu hafta mümkünse aciliyeti yoksa ameliyat olmamaya özen gösterin. Kalabalık yer ve ortamlarda söylediklerinize, davranışlarınıza dikkat edin. Çevrenizden herhangi bir insanla aranızdaki gerilimi çok ama çok büyütmeyin.

Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. Öğrenmekten mutluluk duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aynı zamanda seyahatleriniz artacak. Öğrenciyseniz bu dönem öğrenmek için çok keyiflidir ama diğer taraftan hayat bize yaşattığı çeşitli keyifli deneyimlerle bazı şeyleri öğretir. Ayrıca seyahatler diğer insanlarla yapılacak iş birlikleri, gelecek planları, ticari faaliyetler, hukuki meselelerle ilgili kendinizi ortaya koyup güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Güneş bu alanlarınızı parlatacak. Sosyal medyayı iyi kullanın. Öğrenmek istediğiniz bir dil varsa, farklı kültürleri merak ediyorsanız bir yerden bir yere gitmek istiyorsanız bu dönemi de iyi değerlendirin.












Hande Kazanova
 
Haftanın Gündemi

  • 18 Ekim Merkür Terazi Burcunda İleri Hareketinde ileri hareketi
  • 18 Ekim Jüpiter Kova Burcunda İleri Hareketinde ileri hareketi
  • 20 Ekim Koç Dolunayı
  • 23 Ekim Güneş Akrep Burcunda
haftalık cocuk (7).jpg
Koç

18 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcunda ileri hareketine başlamasıyla, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları geride kalıyor. Kimliğinizi, duygularınızı ve yapmak istediklerinizi anlaşılır bir dille ifade edebileceksiniz. Geçmişle ilgili olan ama geçmişte kalmayan konularla olan mesainizin sonuna gelmiş olabilirsiniz.


Boğa

Terazi burcundaki Merkür’ün ileri hareketi, motivasyonunuzu yükselterek üzerinizdeki durgunluğa son veriyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlarken, ilerleyen günlerde böyle bir durumla karşılaşmamak için yeni bir plan yapabilirsiniz.


İkizler

Yönetici gezegeniniz Merkür Terazi burcunda ileri hareketine başladığında, enerjinizin yükseliyor. Kendinize zaman ayırmak, yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Ne yöne gideceğinizi bilemediğiniz bir durumdan sıyrılmak, size zamana nasıl yatırım yapmanız gerektiğini tekrar hatırlatıyor.


Yengeç

Merkür Terazi burcunda ileri hareketine geçtiğinde, kendinize “tamam” diyerek daldığınız derin düşüncelerden sıyrılabilirsiniz. Hazırlık yaptığınız tüm işleriniz için uygulamaya koyma vaktine geldiniz. Kariyerinizi kendi çabanızla destekliyorsunuz.



Aslan

Merkür’ün Terazi burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte, durağanlaşan işleriniz ve iletişimleriniz hız kazanabilir. Organizasyondaki başarı ve kabiliyetiniz yeniden istekleriniz arasında yerini alacaktır. Beklettiğiniz imzalar ya da sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili olumlu geri dönüşler başlayabilir.



Başak

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcundaki ileri hareketiyle, kişisel değerinizi sorguladığınız dönemin sonuna geldiniz. Finansal varlıklarınızda değerlendirme yaparken daha cesur hareketleriniz olacaktır. Kazançlarınızı yöneteceğiniz yeni kararlar alabilirsiniz. Jüpiter’in Kova burcunda ileri hareketine geçmesi, günlük hayatın koşturmasını arttırabilir.


Terazi

Merkür’ün burcunuzda ileri harekete geçeceği bu hafta itibariyle, geçmişin muhasebesine son veriyorsunuz. Düşüncelerinizde özgürleşmenin, kendinizi daha iyi anlamanın ve ifade etmenin ilk sinyallerini hissedeceksiniz. İkili ilişkilerinizde aldığınız bazı kararlar, yeni bir dönemin ve yeni bir dengenin kapısını aralıyor.


Akrep

Merkür’ün Terazi burcunda ileri hareketine geçmesiyle, kelimeleriniz artık bilinçaltınız ile değil dış dünya ile gün yüzüne çıkıyor. Sizi geriye çeken ve sınırlayan tüm konuları konuşmak isteyebilirsiniz. İç dünyanız ve günlük yaşantınız arasındaki dengeyi buluyor, artık uçlarda yaşamama kararının arkasında duruyorsunuz.


Yay

Merkür Terazi burcunda ileri hareketine başlıyor ve toplum önünden izole olma isteğiniz sona eriyor. İletişiminize ve sosyalliğinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Kendinizi geri çektiğiniz bu dönemde bazı kararlar aldıysanız, artık onları uygulamaya koyabilirsiniz. Arkadaşlıklar, işbirlikleri ve yeni projeler için fazlasıyla hazırsınız.


Oğlak

Merkür Terazi burcundaki geri hareketine son veriyor. Böylelikle kariyeriniz ve iş fikirleriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bu süreçte sizi hataya ya da aksamalara iten tüm konuları öğrenmiş ve müdahale etmişseniz, şimdi daha rahat ilerleyebileceksiniz. Jüpiter’in Kova burcunda ileri hareketi, maddi gelirleriniz konusundaki tıkanıklıkları açarak elinizden kaçan fırsatları geri getirebilir. Değer kavramınızı genişletiyorsunuz. Kendinize ait bir alan ya da konu tahsis etmek, kazancınızın yönünü belirleyecektir.


Kova

Merkür Terazi burcunda ileri hareketine başladığında, bekleyen dosyalarınızdan sonuçlar gelmeye başlayabilir. Lehinize sonuçlanan işler, yaşadığınız tüm krizlerin etkisini yok edebilir. Yeni bir eğitim almakla ilgili fikirleriniz netleşebilir, sosyal mecralardaki çalışmalarınıza yeni eklemeler yapabilirsiniz.


Balık

Merkür Terazi burcundaki geri hareketini sonlandırıyor, siz de zihninizde yer eden korkularınızı alt ediyorsunuz. Maddi anlamdaki kaygılarınızı kenara koymalı, elinizdeki imkanları hem maddi hem manevi kazanca çevirecek fikirleri hayata geçirmelisiniz. Kova burcunda ileri hareketine geçecek olan Jüpiter sizi bu konuda destekliyor. Gizli kalan ya da bir sebepten üstü örtülen konuların size verdiği zararı öğrenmek, size bunları telafi edecek fırsatlar sunacaktır. Biriken ödülleri toplama zamanınız geldi.




Aygül Aydın
 
X