18 - 24 Ekim 2021 Haftalık Burç Yorumları

haftalık cocuk (9).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,​

Kendi burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay etkisi ile hayatınızın önemli alanları tamamen aydınlanacak Çarşamba günü gerçekleşecek olan Koç Dolunayı hayatınızda yeni bir sayfayı açmanıza aracı. Aynı zamanda Jüpiter ve Merkür’ün direkt seyre dönüşü ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bununla birlikte ikili ilişkilerinizde daha rahat olacağınız bir süreç de başlıyor. Şansınızın ilerleyen günlerde dönmeye başladığını hissedeceksiniz. Pazartesi günü enerjiniz düşük olabilir. Dolunay etkisini tamamen zihninizde ve bedeninizde hissedebilirsiniz.

Salı günü kendinizi şifalanacağınız ve zihnen daha iyi hissedeceğiniz bir güne uyanacaksınız. Haftanın en olumlu günlerinden olan bugünü daha iyi ve güzele odaklanarak geçirmenizi tavsiye ederim. Çarşamba günü oldukça gergin bir enerji hakim. Dolunayın etkisini tamamen hissedeceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde Ay’ın Mars ile olan karşıt açısı kaza ve belaları tetikliyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Cuma gününe dikkat! Çünkü bugün de zorlu bir gün. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte yanlış anlaşılmalara da açık bir gün. Abartılardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Bu süreçte dürtüsel olarak finansal anlamda yanlış kararlar verebilirsiniz. Özellikle bu sürece dikkat etmelisiniz. Mümkünse yeni kararlar alma işini Dolunay haftası bittikten sonra yani Kasım’ın ilk haftasına bırakırsanız sizin için daha iyi sonuç verecektir.

Cumartesi günü Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte ödemeler alanınızdaki sıkıntılı konular aydınlanacak. Daha net ve doğru bir şekilde ilerleme kaydedeceksiniz. Pazar günü istirahat zamanı. Kendinize odaklanarak dinlenin. Bu şekilde yeni haftaya daha inançlı ve kararlı başlayacaksınız. Dolunayın bereketini yaşamanız dileğiyle.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,​

Bu hafta Merkür’ün Terazi burcundaki, Jüpiter’in de Kova burcundaki direkt seyri ile hem kariyer hem aşk hem de sağlıkla ilgili konularda kendinizi genel anlamda daha iyi hissedebilirsiniz. Enerjinizin yükseldiği bir zaman. Aynı zamanda biraz da gergin olduğunuz bir süreç deneyimleyebilirsiniz. 12.evinizde gerçekleşen Koç dolunayının etkisi ile farkındalığınızın netleştiği bir zaman. Bununla birlikte kendinize zaman ayırmanız gerektiğini fark ederek izole olabilirsiniz. Sağlığınıza ve kendinize özen gösterebilirsiniz.

Akrep burcuna geçiş yapan Güneş ile birlikte ikili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir süreç. Aynı zamanda bu konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca bu konular gündeminizi oluşturacak. Dolunayın bolluk ve bereketini yaşamanız dileğiyle güzel bir hafta dilerim.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,​

Haftaya kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün direkt seyri ile birlikte kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Aynı zaman iş konularında daha şanslı bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde gerçekleşen Koç Dolunayı ile birtakım arkadaşlıklarınızın artık bittiğini görebilir, ilişkilerinizi kesme kararı alabilirsiniz. Bununla birlikte hayatınızda arzu ettiğiniz mutlulukları yaşamanız mümkün.

Akrep burcuna Güneş’in geçişi ile birlikte sağlık konuları gündeminize oturacak. Çalışma ortamı ve sağlık konularında yeni gelişmeler, yeni bir düzen arayışı yaşanabilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç,​

Bu hafta Merkür ve Jüpiter’in direkt seyre geçmesiyle kendinizi daha iyi, huzurlu ve net ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda Koç burcunda Çarşamba günü gerçekleşecek olan dolunay kariyer evinizi aydınlatıyor. Bu dönem anneniz ile ilgili konular gündeminizi oturabilir. Kariyerinizde var olan sorunları daha net bir şekilde çözümleyebileceksiniz. Bununla birlikte sosyal çevreniz, arkadaşlık ve iş birliklerinizi daha yoğun yaşayacağınız bir dönem içerisine giriyorsunuz. Kariyerinize odaklanarak daha yoğun çalışıp istikrarlı olma dönemi sizler için.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,​

Hafta Plütonik dönüşüm ve değişimlere gebe. Bu sebeple size dost bir burçta gerçekleşen dolunay yüksek eğitim, uluslar arası konular ve sosyal medya konularınızı aydınlatıyor. Bu konularla ilgili bugüne kadar netleşmeyen konularınız sonuca varacaktır. Merkür’ün Terazi burcundaki retrosu direkt seyre geçiş yapıyor. Aynı zamanda Jüpiter’in Kova burcundaki direkt seyri hem ilişkilerinizi düzene koymanıza vesile olurken hem de network ağınız ve yakın çevrenizle olan iletişiminizi daha verimli kılacak.

Akrep burcuna geçiş yapan Güneş ile birlikte aile büyükleri ile ilgili konular önümüzdeki bir ay boyunca gündeminizde olacak. Aile büyükleri, miras gibi konulara ağırlık vermeniz söz konusu. Dolunayın bolluk ve bereketini yaşamınız dileğiyle. Güzel bir hafta dilerim.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,​

Bu hafta sizin açınızdan yönetici gezegeninizin direkt seyre dönüşü ile daha rahat olacaksınız. Zihnen ve bedenen kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir hafta. Koç burcunda gerçekleşen dolunay ödeme, vergi, ortak gelirler alanlarınızı aydınlatmakta. Bu alanda var olan borç, kredi ödemesi gibi konuları nihai sonuçlara erdirmeniz mümkün. Aynı zamanda Terazi burcunda direkt seyre geçiş yapan Merkür’ün etkisi ile finansal alanda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni sözleşmeler ve yeni ek gelir kapıları ayağınıza geliyor. Jüpiter’in etkisiyle çalışma ortamınız ve sosyal çevrenizde şansınızın daha iyi gideceği bir süreç. Bunun yanında başkaları tarafından onaylanacağınız ve mesleki anlamda başarı için ihtiyaç duyduğunuz desteği alacağınız bir haftayı müjdeleyebilirim.

Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile iş konularınız ve yakın çevrenizden alacağınız destek enerjinizi yükseltecek. Böylelikle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,​

18-24 Ekim Haftasına Koç dolunayı damgasını vuruyor. Uzun dönemli ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız ile ilgili bir sonuca, karar veriyorsunuz. Aynı zamanda Merkür’ün kendi burcunuzda direkt seyre geçişi ile karşınızdaki kişiyi daha net anlayacaksınız. Jüpiter’in direkt seyri Kova burcunda gerçekleşiyor ve bu da aşk hayatınızda güzel fırsatları sunuyor. Kalbi boş olanlar yeni bir aşk bulabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamilelik haberleri alabilirler. Bununla birlikte hobileriniz ile ilgilenip kendinize zaman ayıracağınız bir sürecin de başlangıcı. Keyif verici bir seyahate çıkabilirsiniz. Özetle kendinizi daha iyi hissedip hedefleriniz için harekete geçeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,​

18-24 Ekim Haftasında Koç dolunayının etkisini 6.evinizde hissedeceksiniz. Sağlık konularının ön planda olduğu ve ön plana çıktığı bir süreç olacak. Eğer bir evcil hayvan dostunuz var ise sağlık problemleri ile karşılaşmanız olası, kontrollü olmanızda fayda var. Terazi burcunda gerçekleşen Merkür’ün direkt seyri ile farkındalığınız açılıyor. Bu süreçte zihnen kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Jüpiter’in direkt seyri ile miras ve mahkeme konularında güzel sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla bu hafta sizin için bol sürprizli bir hafta.

Akrep burcuna geçiş yapan Güneş ile enerjiniz yükselecek. Bu enerji ile birlikte Kasım’ın ilk haftasından itibaren bulunduğunuz ortamlarda yıldızınız patlayacak. Daha ön planda olacaksınız. Koç dolunayının bolluk ve bereketini deneyimlemeniz dileğiyle.

Doğum gününüz kutlu olsun Sevgili Akrepler, yıldızınız gökyüzünde parlasın.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,​

Koç burcunda gerçekleşen dolunay aşk hayatınıza damga vuracak. Plütonik etki ile birlikte bu alan bir değişim ve dönüşümü de tetikleyecek. Var olan bir ilişkiniz varsa bu ilişki bitebilir ya da daha ileri bir aşamaya geçebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınız varsa onlarla ilgili yeni bir dönem başlangıcı içerisinde olabilirsiniz. Bu dönemi farkındalıkla ve izlemede kalarak geçirmenizi tavsiye ederim. Jüpiter’in direkt seyri ile daha rahat ve koruma altında olacağınız bir sürecin de başlangıcındasınız.

Bununla birlikte Terazi burcunda Merkür direkt seyre geçiş yaptığı için sosyal ortamlarda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Bu durum enerjinizi yükseltecek. Aynı zamanda 12.evinize geçiş yapan Akrep ile birlikte bilinçaltınızda sizi sekteye uğratan ne varsa bu konularda bir aydınlanma yaşayacaksınız. Güzel bir hafta olsun. Dolunayın bereketini tüm hayatınızda deneyimlemeniz dileğiyle.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,​

Bu hafta 4.evinizde gerçekleşen dolunay ile birlikte aile büyükleri, ev satma, miras gibi konularda sonuçlar alacağınız bir hafta. Önümüzdeki 15 günlük süreci bu konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Jüpiter’in direkt seyri ile birlikte hayatınızda finansal anlamda daha rahat bir döngü içerisine gireceksiniz. Aynı zamanda bu süreçte büyüklerinizden de destek alacaksınız. Merkür’ün direkt seyri ile kariyer evinizde yeni olaylar yaşayabilirsiniz. Kariyer fırsatları ayağınıza gelebilir. Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte sosyal çevreniz ve grup çalışmalarınız önümüzdeki bir ay boyunca gündeminizde olacaktır. Bu süreci farkındalıkla geçirmenizde fayda var. İş hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Ayrıca aile büyüklerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandan beri arzu ettiğiniz bir hayalinizin gerçekleşmesi olası. Diğer burçlara nispeten daha olumlu bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın bolluk ve bereketiniz yaşamanız dileğiyle.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,​

Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisi yakın çevreler, sözleşmeler ve iş hayatınızla ilgili iletişim trafiğinizi aydınlatmakta. Dolayısıyla bu konularda yeni bir projeyi hayata geçirmeden eski projelerinize odaklanmanız daha verimli sonuç verebilir. Aynı zamanda Merkür’ün Terazi burcuna geçişi uluslar arası konular, seyahat ve eğitimle ilgili konularda yeni bir başlangıcı simgeliyor. Kendi burcunuzdaki Jüpiter’in direkt seyri ile şansınızın açılacağını, kısmetlerinizin tek tek önünüze geleceğiniz ifade ederim. Dolunayın bolluk ve bereketinizi doyasıya yaşamanız dileğiyle.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,​

Bu hafta para hanenizi aydınlatan bir dolunay deneyimleyeceksiniz. Bu dolunayın etkisi ile finansal açıdan gelir-gider dengenizi düzenleme zamanı. Aynı zamanda Terazi burcunda düz harekete geçiş yapan Merkür ile birlikte kredi, vergi, ortak gelirler konularında ortak karar alarak ilerleyebilirsiniz. Jüpiter’in Kova burcundaki direkt seyri ile 2021 senesini daha aydınlatmış ve ferah olarak tamamlayabilirsiniz. Akrep burcuna geçiş yapan Güneş ile birlikte uluslar arası konular, ithalat, ihracat, spor ve yüksek eğitim konuları ile çalışmalar gündeminizde olacaktır. Önümüzdeki günlerde yurtdışı konularla ilgili yeni gelişmeler alabilirsiniz. Haftanın dolunay enerjisini doya doya yaşamanız dileğiyle.





Arzum Koyuncu
 
haftalık cocuk (14).jpg

Koç burcu​

Hafta içi enerji, aksiyon ve cesaret isteyen her işe başlamak için ideal bir zaman olabilir. Fiziksel gücünüzün artması ile bir işe nasıl ve ne zaman başlamanız gerektiğini sezebilirsiniz. Büyük başarılar kazanabileceğinizi hissedebilir, özgüveninizi besleyebilirsiniz. Hafta sonu daha hassas, şefkatli, anlayışlı, romantik bir ruh durumunda olabilirsiniz. Başkalarının duygularını daha rahat anladığınızı görebilir, duyduğunu güveni katlayabilirsiniz.

Boğa burcu​

Pazartesiden perşembeye insanlarla etkileşimininiz daha yoğun ve duygusal bir hale gelebilir. Bu durum başkalarını daha derinden anlama şansı doğurabilir. Zihniniz ve fikirleriniz objektif, önyargısız bir yerden ilerleyebilir. Cumadan pazara kendinizi güçlü, seksi ve cesur hissedebilirsiniz. Duygularınızın yoğunlaşması ile herhangi bir konuda tutkulu bir şekilde aksiyona geçebilirsiniz. Evinizi ve sevdiklerinizi koruma güdünüzün de arttığını görebilirsiniz.

İkizler burcu​

Hafta içi kazanmak için yarışmaya girmek isteyebilirsiniz. Başlattığınız her aksiyonun başarıya ulaştığına şahit olabilirsiniz. Keskinlik isteyen büyük kararlar almak, başı çekmek, yatırımlarda bulunmak için ideal bir zaman olabilir. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek için cesaretinize ve iyi kararlar alma becerinize güvenebilirsiniz. Hafta sonu dışarıdan nasıl göründüğünüze dair özgüvensizlikler yaşayabilirsiniz. Bu gibi negatif düşüncelerin gerçeklikten uzak bir yanılsama olduklarını aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yengeç burcu​

Pazartesi ve salı üzerinizdeki birikmiş gerginlik sizi ani patlamalara, anksiyetenin yönettiği ruh ve düşünce hallerine sürükleyebilir. Bir durum veya kişinin kendi gücünüzü alma çabası sizi tetikleyebilir. Karşılıklı anlayışın önemini ve her zaman doğru veya yanlış bir cevabın olmadığını aklınızdan çıkarmamalısınız. Çarşambadan pazara değişimlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. İyi gelişmeler yaşayacağınıza dair hisler içine girebilirsiniz. Şans eseri karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu​

Hafta içi başarı ve şansı tadımlayabilirsiniz. Bu iyi şansın arkasında kendinize dair duyduğunuz güçlü inancın, iyi bir iş etiğinin ve iyi niyetin olduğunu fark edebilirsiniz. Zorlu işlerin altına isteyerek girecek kadar cesur ve iddialı olabilirsiniz. Hafta sonu duygusal kararlarınız ve tepkileriniz hayatınızın merkezine geçebilir. Anılarınız, annesel içgüdüleriniz, güven duymaya ihtiyacınız karar alma mekanizmanızı etkileyebilir. Meditasyon pratiği ile duygularınızı anlamaya çalışabilirsiniz.

Başak burcu​

Pazartesiden çarşambaya birinden hoşlandığınızı ona söylemek, kendinize bir randevu ayarlamak için ideal bir zaman olabilir. Sevdiğiniz kişide neyi, neden sevdiğinizi daha kolay anladığınız ve ifade edebildiğiniz bir dönemdesiniz. Perşembeden pazara tartışma havası yaratan düşünceleriniz ve mizah anlayışınız ile sosyalleşmeler daha keyifli geçebilir. Sizden çok farklı yaşamlara sahip kişiler ile bir araya gelebilirsiniz. Açık görüşlü, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Terazi burcu​

Hafta içi size güç, cesaret ve tutku getirebilir. Başarı şansınızın daha yüksek olduğu bu dönemde zorlu görevlerin üstesinden gelebilirsiniz. Risk almaya olan istekliliğiniz, güçlü içgüdüleriniz, optimist bakış açınız size iyi şans getirebilir. Hafta sonu duygusal hassasiyetinizin artması insanlarla daha yakın ilişkiler kurmanızı sağlayabilir. Aile üyelerinizle geçmişi yad etmek için güzel bir zaman olabilir. Duygularınızı sözlü veya yazılı bir şekilde aktarmayı düşünebilirsiniz.

Akrep burcu​

Pazartesiden perşembeye iletişim ve sosyal becerilerinizin artmasını yeni arkadaşlıklar edinmek veya flörtleşmek için kullanabilirsiniz. Birisine karşı duyduğunu sevgiyi bir hediye, davet, iltifat ile somut bir şekilde göstermeyi düşünebilirsiniz. Yaratıcılık isteyen her tür işi daha başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. Cumadan pazara muhabbet etme havasında olduğunuz için sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Ne diyeceğinize dair önceden düşünmeden, duygularınız ve bulunduğunuz ortamın mod durumuna hitap ederek sohbet edebilirsiniz.

Yay burcu

Pazartesiden cumaya kozmik enerji size güç, cesaret ve iyi şans getirebilir. İçinizdeki yoğun enerji ve coşku sayesinde uzun süredir ertelediğiniz işleri tamamlayabilirsiniz. Risk almak ve yeni girişimlere imza atmak için ideal olan bu sürede, içgüdülerinize kulak vermenizde fayda olabilir. Hafta sonu ise romantik meselelerde kendinizi daha idealist hissedebilirsiniz. Sevgi ve şefkat almak ve vermek arasında bir dengesizlik yaşayabilirsiniz. Birini sevmenin, kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeniz anlamına gelmediğini unutmayın. Kendinize değer verin ve en iyisini hak ettiğinizi kendinize hatırlatın.

Oğlak burcu

Hafta içi, içinizde yeni bir şeyler deneme isteği duyabilirsiniz. Sosyal ve aşk hayatınızın yanı sıra kariyer anlamında da heyecan verici bir zamana giriyorsunuz. Artan çekiciliğiniz sayesinde sizden farklı kültürlere veya yaşam tarzlarına sahip olan insanları kendinize doğru çekebilirsiniz. Cumartesi ve pazar ise hayalleriniz ve hayal gücünüz daha canlı ve yaratıcı olabilir. Mistik bir gücün etkisi altına girebilir, kendinizi ruhsal faaliyetlere adayabilirsiniz. Bu, ilişkileriniz üzerinde de olumlu bir etki yaratırken, çevrenizdekilerle daha derin bir düzeyde bağlantı kurabilirsiniz.

Kova burcu

Pazartesiden cumaya, artan coşkunuz ve cesaretiniz sayesinde ilham verici işlere imza atabilir, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Bu süreçte, elinize attığınız neredeyse hemen her şeyin sorunsuzca aktığına şahit olabilirsiniz. Aşk hayatınız ise artan cinsel dürtünüz ve fiziksel çekiciliğinizden beslenebilir. Hafta sonu, içinizde sevgi ve şefkat için artan bir ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle duygusal destek konusunda bir dengesizlik yaşıyorsanız, ilişki gerilimi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz yoksa bile, kendiniz hakkında ne hissettiğinizi içeren içsel bir dengesizlik yaşayabilirsiniz.

Balık burcu

Pazartesiden perşembeye, kendinden emin, arkadaş canlısı ve girişken hissedebilirsiniz. Güçlü bir ilk izlenim bırakmak ve kendinizi tanıtmak için de ideal bir zamanın içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ve becerilerinizi öne çıkarmaktan çekinmezseniz, insanlar öz güveninize karşı koyamayabilir. Cumadan pazara ise özelikle ilişkilerinizde ne istediğinizi ve nasıl elde edeceğinizi sezgisel olarak bileceksiniz. Bu, yeni projelere adım atmak için de cesaretlenmemize sebep olabilir. Dürüstlüğünüz ve samimiyetiniz için takdir toplayabilirsiniz


Livetobloom
 

18-24 EKİM KOÇ DOLUNAYİ HAFTASİ İLİŞKİLERLE COK UGRASACAGİZ​

haftalık cocuk (6).jpg


Koç dolunayı 20 Ekim saat 17:54 de 27 derecede gerçekleşiyor. Çetin bir dolunay olacağa benziyor, neden derseniz Güneş ile Mars kavuşumda olacak ve her ikisi de Plüton ile kare açı yapacak.

Her dolunay bir farkındalık zamanıdır ve bu dolunay ardından başlayacak 15 günlük süreç içinde enerjimizi dengelemeye çabalayacağız. Koç-Terazi aksında gerçekleşen dolunaylar çoğunlukla ilişkilerle alakalıdır. Kişisel isteklerinizin ve gereksinimlerinizin farkında olursunuz ancak diğer yandan karşınızdakilerin isteklerini de fark etmek ve onlara tolerans gösterip uyum sağlamak konusunda ikilemler yaşayabilirsiniz. Siz bir konuda hızla ve güvenle atılım yapar ve ilerlerken diğeri düşünmek beklemek ve ona buna sormak tavsiye almak ister. Mars’ın da Güneş’le kavuşuyor olması gerçekten adil ve eşit bir bakış açısıyla işleri ele almanın gerekliliğine işaret ediyor. Dolunayın yönetici gezegeni Mars zararlı yerleşimde kabul edildiği Terazi burcunda ve dolunayda Ay’la karşıtlık yaptığı için karşımızdaki insanları daha fazla kaale almak düşünmek ve onlarla uyum yakalamak için çaba göstereceğiz. Mars Spika adını verdiğimiz şanslı bir sabit yıldızla kavuşumda dolayısıyla sosyal bir proje, iş ortaklıkları, evlilik konuları her hangi bir sözleşme ve anlaşma için bu dolunay bir karar verme süreci olacak. İster evet deyin ister hayır, bu kararı almak için bayağı uğraşmış olacağınıza eminim “hayır” diyecekseniz kararınızı açıklarken özenli olun elinizden geldiği kadar diplomatik davranın ve hak yememeye özen gösterin.

Dolunayda Plüton ve Mars etkileşimi kontrolcü yaklaşımların artacağına işaret ediyor. Güç kullanmak ve gövde gösterisi yapmak isteyen gücünü ispat etmek için ısrarcı davranabilecek ve manipülasyon yapma potansiyeli olan ruhlar için bu dolunay kurt adam etkisi yapabilir. Dolunay zamanı duygular daha yoğun hissedildiği ve volümü artığı için duygusal patlamalar ortaya çıkabilir, insanlar birbirini ilgi göstermedin özel bir şeyi unuttun bana samimi ve candan davranmadın dürüst olmadın ilişkimizi önemsemedin vb gibi temalarda suçlayabilir. Ego triplerine maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle kurban olma psikolojisi artış gösterecektir.

Otorite figürleri iş arkadaşları veya onay beklediğimiz merciler bize zorluklar çıkarabilir. Sakin kalıp , isteklerimizi net ve kendine güvenir bir biçimde ifade edip fazla drama için girmeden nezaketle uzaklaşmayı denemeliyiz.

haftalık cocuk (12).jpg


18-24 EKİM DOLUNAY HAFTASI VE BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ


KOÇ: Haftaya başlarken Ay sizin burcunuzda yer alacak ve Çarşamba günü dolunay da burcunuzda gerçekleşiyor. Koç burcundaki bu ateşli dolunay sizleri ilişkilere, ortak çalışmalara, evlilik ve sosyal paylaşımlara odaklayacak. İlişkilerde alttan almak fedakarlık yapmak ve özveri göstermek için enerjinizi dengelemeniz gerekebilir. Sanat estetik güzellik yaratıcılık ve sosyal aktivite gerektiren işleri daha enerjik bir biçimde ele alabilirsiniz. İlişkilerde dengeli olmaya çalışarak diplomatik bir tutum benimseyerek anlaşmazlıkları çözme fırsatınız olacaktır. Plüton Mars arasındaki kare açı sebebiyle iş hayatınızda üzerinizde baskı kuran kişiler veya omuzlarınıza sorumluluk bindiren bir iş yükü olabilir. İnsanları memnun etmek ve tatlı görünmek için daha fazla çaba harcamanız olası, biraz hem ağlarım hem giderim bir durumdasınız. Yapılması gerekenleri yapmak ve bunu şık yapmak için özen göstereceksiniz. Bir yandan da siz de otoriter iş bitirici ve kendine güvenli görüneceksiniz. Gücünüzü ortaya koyacak ve başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapmak için hırslı olacaksınız. “Dediğim dedik çaldığım düdük” gibi bir tarzda davranmazsanız özgüven duygunuz bu hafta size başarı getirecektir. Bu hafta ayrıca Mars Jüpiter arasındaki açı sayesinde arkadaşlar gruplar ve topluluklarla ilgili sosyal birliktelikler veya gelecek projelerinde aktifsiniz ve çok şanslısınız. Atılım zamanındasınız aslında . Merkür’de düz hareketine başladığı için işlerinizi rahatlıkla ilerleteceğinizi göreceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri Ay Boğa burcunda maddi konularda sağlam ve iş alanında bereketli adımlar atmanız daha kolay olacak. Konforunuzu ve keyiflerinizi daha fazla düşüneceksiniz. Cuma günü Güneş 1 aylık yolculuğunda artık Akrep burcuna geçiyor ve sizleri maddi konularda desteklemeye başlıyor. Atılımlarınız artacaktır. Krediler borçlar ortak gelirler ve para yönetimi ön planda olacak. Hafta sonu iletişimi bol yazma çizme anlatma ve bilgi aktarımı yoğun olacak. Zihinsel işlerde çok enerjik olacaksınız. İşlerinizin bolluk bereket ile rast gitmesini dilerim.





BOĞA: Bu hafta Çarşamba günü gerçekleşecek Koç dolunayı sizler için iş ve çalışma düzeninizle ve günlük hayat işlerinizle ilgili kararlar alabileceğinize işaret ediyor. İş alanında bir konu sizler için denge kurma teması içeriyor. İş ilişkileri ve ortak çalışmalarda diplomasi yaparak ilerlemelisiniz. İş arkadaşları ile sosyal paylaşımlarda ve birlikte hareket edeceğiniz bir planda her tarafın fikrini alarak bir orta yol bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza ruh ve beden bütünlüğünüze de dikkat etmeniz gerekebilir. Bilinçaltınızda telaşlar ve aceleci davrandığınız beklentiler yer alabilir. Resmi işleriniz hukuki süreçleriniz sosyal medya ve eğitsel konularınız zihninizde size baskı oluşturabilecek yoğunlukta olabilir. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde işle ilgili atılımlarınız için oldukça fırsatlara açık bir görünüm sunuyor. Perşembe ve Cuma Ay burcunuzda seyahat edecek sizler için daha fazla keyif almaya yeme içmeye ve konforunuza yöneltecek. İlişkilerde somut ve gerçekçi davranabileceksiniz. Cuma günü Güneş ilişkiler alanınıza yerleşiyor ve bir ay boyunca ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları konusunu hayatınızda ön plana çıkaracak konulara odaklanacaksınız. Güven bulmak isteyeceksiniz ilişkinizde daha stratejik ve ketum davranmak eğiliminde olacaksınız. Maddi atılımlar ve iş ortaklıkları ya da iş birlikleri içine girmek adına hafta sonu yeni planlar ortaya çıkabilir.




İKİZLER: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bu dolunay sizlerin arkadaşlıkları sosyal çevrenizi ve topluluk faaliyetlerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Sosyal aktiviteler, grup projeleri ve hobilerinizi içeren konularla ilgili konularda finalize edeceğiniz kararlar ve planlar olabilir. Sosyal yaşamınızı canlandıracak etkiler altında olacaksınız. Bu dönemde hem sevdiğiniz kişiyle ilgilenmek ve vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz hem de arkadaşlarınız veya sosyal yaşamınıza da önem verip ikisi arasında denge kurmaya çalışabilirsiniz. Çocuklarınızın kendini geliştirmesi için onlara destek olabilirsiniz. Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sayesinde eğitsel ev zihinsel işlerde başarı yakalamak kolay olacak uzun yolculuklar veya size iyi gelecek kültürel aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin iş ve çalışma alanınızda 1 ay boyunca kalacağı için çalışma ve sağlık koşullarınız ile ilgili konulara eğilebilir varsa krizleri stratejik kararlarla çözüme kavuşturabilirsiniz. Hafta sonunda Ay burcunuzda geçiş yapacağı için bol bol iletişim içinde olacağınız sosyal olup fikirlerinizi insanlarla paylaşıp bilgi alışverişinde bulunacağınız bir zaman olacak.




YENGEÇ:

Bu Çarşamba gerçekleşecek olan Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin kariyer alanınızda yer alacak. Mesleki konularda veya kariyer hedeflerinizle ilgili oldukça dinamik kararlar alabilir iş alanında atılımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda ev aile ve özel hayatınızın huzuru için iş hayatı ve ev yaşamı arasında bir dengeleme yapmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Eşinizin veya iş ortağınızın iş hayatı veya ruh ve beden sağlığı ile ilgili temalarda ona destek vermeniz gerekebilir. Mars ve Jüpiter arasında yer alan olumlu açı sayesinde ev bütçesine olumlu yansıyacak işle ilgili gelişmeler olabilir. İş birlikleri ve ticari konularda sizi fırsatlara götürecek teklifler somutlaşabilir. İş arayan veya evden çalışmak için plan yapan Yengeçler için oldukça olumlu etkiler bunlar. Perşembe ve Cuma günü Ay Boğa burcunda olacak ve sizi arkadaşlıklar alanında destekleyecek sosyal yaşam canlanabilir. Cuma günü ayrıca Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca aşk romantizm yaratıcı çalışmalar, hobiler ve çocuklar alanınızda geçiş yapacağı için bu konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Kendinizi oldukça yaratıcı hissedeceksiniz. İlgi alanlarınıza ve hobilerinize dair başarı elde edebileceğiniz açılımlar olabilir. Çocuklarınızın beceri ve yetenekleri ile gelişimlerini destekleyecek faaliyetlerde başarılı olduklarını görüp sevinebilirsiniz. Gönül işlerinde daha tutkulu ve özgüvenli olmanız mümkün. Diğer taraftan, gizemli, ketum ve sahiplenici davranarak çekiciliğinizi artırabilirsiniz. Hafta sonunda Ay bol iletişimi temsile den İkizlerde olacak ve bilinçaltınızı sembolize eden kapalı alandan geçeceği için evde kafanızı dinleyip sakin bir hafta sonu geçirmek akıllıca olabilir. Yoksa ufak tefek yapılacak bir çok iş arasında detaylara boğulabilirsiniz.




ASLAN: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda: uzakları, uzun yolculukları, akademik çalışmaları, medyayı, sosyal mecraları ve resmi , hukuki işleri sembolize eden alanınızda bir dolunay gerçekleşiyor . Yolculuklar yapmak, yabancılarla kontak kurmak, uluslararası ticaret işleri , web siteler veya sosyal medya mecralarında dinamik atılımlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Resmi veya hukuki işlerinizin sonuca vardığı bir dönemde olabilirsiniz. Mars Plüton arasında yer alacak kare açı sebebiyle iş ve çalışma konuları ile ilgili çözmeniz gereken birkaç problem olabilir. Çalışma ortamınızda, bilgi aktarmak ve bilgi paylaşmak, eğitsel işler ve yapılması gereken görevleri yerine getirirken bu hafta daha fazla çabalamak ve ilişkilerde orta yolu bularak hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Kardeşlerle , iletişim kurmanız gereken kişilerle, planlanan eğitimler , kurslar, araç ve gereçlerle ilgili yapılması gereken işler bu dönemde daha yoğun el atmanız gereken işlerden olabilir . Taşınmak ve yer değiştirmek , ürün tanıtmak reklam ve kampanyalar yapmak için olumlu bir zamandasınız. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca ev ve aile alanınızda geçişini sürdürecek bu sayede evde daha fazla sözü geçer bir konumda olabilir , varsa aile için sorunlara kontrollü stratejik ve soğukkanlı bir biçimde ele alabilirsiniz. Aileye ve eve odaklı bir ay geçireceksiniz. Evle ilgili yatırımlar yapabilir ailenizin sorunlarını krizlerini çözen bir rol üstlenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma Ay Boğa burcunda olacak ve sizi anne babayla ilgilenmeye yönlendirebilir veya kariyerle ilgili somut adımlar atmanıza yardımcı olabilir. Hafta sonunda Ay sosyal alanınızda parlayacağı için arkadaşlarla etkinlikler planlayabilirsiniz.




BAŞAK: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda, sizlerin kredileri, borçları, vergi ve sigorta işlerinizi sembolize eden alanınızda bir dolunay gerçekleşecek. Maddi konuları odak noktanıza yerleştirecek bu dolunayda finans al işleri dengeye oturtacak kararlar alabilirsiniz. İş ortaklıkları, iş birlikleri ve ticari konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Aileyle para paylaşımı yapabilir, bonus tazminat ve miras gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Bu dolunayda Mars ile Plüton arasında yer alacak sert açı sebebiyle çocuklara, hobilere, yaratıcı çalışmalara daha fazla para harcamak gerekebilir. Yaratıcı yeteneklerinizden veya hobilerinizden para kazanmak için çaba harcayabilirsiniz. Öz değer duygunuzu kaybetmek istemeyeceksiniz bunu özellikle sevgilinizle veya flört ettiğiniz biri varsa, çizgiyi çekmek ve kurallarınızı vurgulamak için kullanabilirsiniz. Perşembe ve Cuma Ay Boğa burcunda olacak ve burcunuza destek verecek. Uzaklarla resmi işlerle yabancılarla , sosyal medya mecralarında veya eğitsel ve zihinsel konularla ilgili maddi konuları da içeren işleriniz varsa daha rahat ilerleyebilirsiniz. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca sizlerin iletişimi, kardeşler ve yakın çevre bağlarını ifade eden alanda yer alacağı için, kuracağınız iletişimde kendine özgüven duyan ketum ama stratejik davranmak için sizi destekleyecek. Derin gizemli ve mistik konularla ilgilenebilir ya da güçlü bir konsantrasyonla zihinsel işlerinize odaklanabilirsiniz. Satış pazarlama web siteleri eğitsel konular ve kısa yolculuklar planlayabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür artık düz hareketine başladığı için artık sağlığınız daha güçlenecektir ve dış dünyada hedeflerinize gecikmeden ilerleyebilirsiniz. Varsa iletişim ve haberleşmede yaşanan gecikmeler artık son bulacaktır.




TERAZİ: Bu hafta Çarşamba günü, Koç burcunda sizler için ilişkiler alanında yer alacak güçlü bir dolunay gerçekleşiyor. Evlilik ikili ilişkiler ve iş ortaklıkları ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkilerde adil ve diplomatik davranmak ve denge kurmak için daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Mars ve Plüton arasında yer alacak kare açı sebebiyle ev ve aile alanında yer alabilecek sürtüşmeleri sakin atlatmak için güç gösterisinden veya manipülatif tavırlardan uzak durmalısınız aynı şekilde siz eğer bu tip tavırlarla karşılaşıyorsanız sakin kalmalı ve tartışmaktan kaçınmalısınız. Her dolunay bir farkındalık zamanıdır ve bu dolunayda siz ilişkinizde hangi konularda özveri gösterip fedakarlık ettiğinizin farkına varabilirsiniz. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında yer alan olumlu açı sayesinde aşk ve flört alanında fırsatlar olabilir veya çocuklarınızla ilgili pozitif yenilikler ve atılımlar yapabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalardan ve hobilerinizden yana sizi geliştirecek enerjiler size destek veriyor. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca maddi kaynaklarınızı sembolize eden alandan geçeceği için maddi konularda bütçe yapmak, kazançlarınızı artırmak, aileyle para paylaşımı ve ticari atılımlar öne çıkabilir. Yatırımlarınızı genişletmek ve paranızı stratejik bir biçimde değerlendirmek konusunda daha akılcı davranabilirsiniz. Hafta sonunda Ay ikizler burcunda olacak ve akademik çalışmalar eğitsel konular sosyal medya alanı tanıtım ve kampanyalar , uzun yolculuklar yapmak, yurt dışı işleri ve fikirlerinizi paylaşmak bilgi aktarmak konusunda size güzel bir imkan sunuyor.




AKREP: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda, sizlerin iş, çalışma ve sağlık alanınızda bir dolunay gerçekleşiyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars ile kavuşumda yer alacak bu dolunayda enerjinizi işe vereceğiniz açıkça görülmekte. Hızlı, telaşlı ve yoğun geçecek bir 15 güne giriş yapmaktasınız. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeye karar verebilirsiniz. Özellikle baş ve yüz bölgesine ve mideye dikkat etmelidir. Spor, egzersizler yapmak veya diyet gibi bedeninize iyi gelecek bir plana başlayabilirsiniz. İş alanında çalışma düzeninizi oluşturmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bir işe tamam mı devam mı demek ile ilgili karar alabilirsiniz. Siz bir görev veya çalışma konusunda acele etmek ve hızlı ilerlemek isterken elde olmayan dışsal faktörler sebebiyle ortak bir karara uymak, ilişkilerde denge kurarak her iki tarafı da memnun etmek ve başkalarını beklemek için uyum sağlama çabası sarf edebilirsiniz. Mars bu hafta bir çok açı yapıyor, Plüton ile karesi sebebiyle zihinsel ve eğitsel işler kardeşlerle ilişkiler kısa yolculuklar araç ve bilgisayarlar konusunda sizi meşgul edecek ve yoracak işler olabilir. Diğer yandan , burcunuzun yönetici gezegeni Mars Jüpiter ile olumlu açı yaptığından evinizi yaşam alanınızı ve ev içi ilişkilerinizi kendi arzularınıza göre ele almak ve düzenlenmek şansı elde edeceksiniz. Özellikle evden çalışan Akrepler için bereketli olacak. Perşembe ve Cuma günü Ay Boğada ve ilişkiler alanınızda kalacak partnerinizle keyifli saatler geçirebilir iş ortaklarınızla maddi konuları somut ve sağlam bir biçimde ele alabilirsiniz. Cuma günü Güneş 1 ay kalmak üzere burcunuza yerleşiyor ve sizi dış dünyada başarılı hırslı rekabetçi hedeflerine kolay ulaşır bir forma sokacak. Özgüveniniz artacak ve kendinizi daha rahat ortaya koyabileceksiniz.




YAY: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda, sizlerin aşk ve romantizm alanında ateşli ve güçlü bir dolunay gerçekleşecek. Aşk ilişkisi veya gönül bağları bu dönemde bir testten geçebilir. İlişki kararları almak durumunda kalacaksınız ancak aslında büyük bir kararsızlık ta hissedip stres olabilirsiniz. Dolunayın yönetici gezegeni Mars düşük olduğu Terazi burcunda yer aldığı için öfkenizi kontrol etmek ve dilinizi yumuşatmak zorunda hissedebilirsiniz. Acele telaşlı ve aciliyet duygusu ile cevap almak istediğiniz sorulara sabırlı davranıp önce sen diyerek karşınızdakine uyum sağlamaya çalışmalısınız. Flörtünüzle hayattan keyif almak ile arkadaşlıklar ve sosyal yaşam arasında denge kurmayı her ikinizde denemelisiniz. Yaratıcı çalışmalar ve hobilerle ilgili güzel açılımlar yapabilecek enerjiniz olacak. Diğer taraftan, Mars Jüpiter olumlu açısı ile zihinsel işler, grup aktiviteleri, eğitimler kurslar kısa geziler ve kardeşlerle ilgili konularda size kolaylıkla işlerinizi halletme enerjisi var. Mars’ın Plüton ile karesi sebebiyle bu hafta sosyal yaşam ve gelecek planlarınız ile ilgili harcamalarınız artabilir. Perşembe ve Cuma Ay Boğa burcunda ve iş alanınızda sizi daha somut mantıklı güvenli adımlar atmaya yönlendiriyor. Yeme içme ve keyiflere daha fazla önem verebilirsiniz. Cuma günü ayrıca Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca sizi bilinçaltı rüyalar spiritüel konular ve ruh ve beden bütünlüğü ile ilgili temalara odaklayacak. Sizi zorlayan ve geride tutan temaların farkında olmak, ruhunuzu streslerden arındırmak ve kafanızı dinlemek için istekli olacaksınız.




OĞLAK: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda yer alacak. Evinizde daha fazla yapacak işiniz olduğunu göreceksiniz. Ev ve aile ile daha fazla ilgilenmek gerekebilir. Ev içinde aileyle kurduğunuz iletişimde sizi kızdıran veya strese sokan bir tutum ile karşılaşmanız olası , bu duruma karşı öfkelenmeden objektif bir biçimde durumu değerlendirip sakin tepkiler vermek akıllıca olacaktır. Ev almak, taşınmak veya kiralamak gibi yerleşimle veya aileyle ilgili kararların alınabileceği bir 15 günlük süreç başlıyor. Evden çalışan Oğlaklar varsa bu dönemde ev içinde çok daha fazla aktif olmak mümkün. İş kurmak üzere veya işine odaklanmak için sıkı çalışmayı göze alabileceğiniz günlerdesiniz. Mars bu hafta başında şanslı Jüpiter ile olumlu açı yapacağından kariyer ve maddi alanda sizi destekleyen fırsatlara açık olacaksınız. Dolunayda Mars Plüton karesi yer aldığı için baş yüz ve genel olarak iskelet ve kas ile ilgili bedeninize daha fazla özen göstermelisiniz. İşle ilgili konularda kurduğunuz iletişim yoğun olacağı için yorgunluk ve stres hissetmeniz beklenebilir. Perşembe ve Cuma günü Ay Boğa burcunda ve burcunuza olumlu destek veriyor. Aşk ve romantizm için olumlu günler olacak aynı zamanda yaratıcı işler ve hobiler alanında keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiyor ve sizlerin sosyal yaşam alanınıza geçiş yaparak 1 ay boyunca burada kalacak, arkadaşlarla ve sosyal çevrenizle çok daha bir arada olup gelecek projelerinize odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.





KOVA: Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bu dolunay sizlerin iletişimi eğitimleri kardeşler ve yakın çevre ile kurduğunuz bağları sembolize eden alanda yer alacak. Çevrenizle daha yoğun bir iletişim içinde olacağınız günlerdesiniz. Eğitsel konular, web siteleri, zihinsel projeler, taşınma, bilgisayar, cep telefonu ve araçlarla ilgili işlerde çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar komşular ve yakın çevrenizde sık sık görüştüğünüz insanlarla aranızda bir denge kurmak ve düşüncelerinizi net ve objektif bir tarzda paylaşmak ve aktarmak için uğraş verebilirsiniz. İletişimde öfkeli ve telaşlı değil tam tersine toleranslı sakin ve ortak noktaları vurgulayacak bir iletişim tarzı benimsemeniz akıllıca olacaktır. Acele etmek ve sabırsızlık göstermek işlerinizi karmaşaya sokabilir. Mars ve Plüton arasında yer alan kare açı sebebiyle anlayışsız insanlarla karşılaşmak ta olası. Mars ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde sosyal medya akademik işler satış pazarlama tanıtım ve kampanyalar yurt dışı konuları yabancılarla ilişkiler ve resmi işlerinizi çok daha kolaylıkla halletme imkanı bulacaksınız. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca sizlerin kariyer alanınızda yer alacağı için mesleki konularda toplum önünde ve prestij kazanacağınız işlerde size başarılı olma gücü verecek daha hırslı stratejik ve başarı odaklı olacaksınız. Ailenize ve ebeveynlerinize yönelik sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha enerjik hissedeceksiniz.







BALIK : Bu hafta Çarşamba günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacağı için 15 günlük bir süre içinde para konularına ve bütçenizi dengelemeye odaklanabilirsiniz. İş kurmak iş ortaklıkları yapmak gelir artırıcı fikirler üretmek ve harcamalarınızı kontrol etmek için kararlar alabilirsiniz. Dolunayın yönetici gezegeni Mars bu dönemde Terazi burcunda yer almakta ve aileyle para paylaşımı ve krediler borçlar alanınızda durduğu için para paylaşımı yapmak ve bütçenizi kontrol altına almak isterken yapmanız gereken maddi fedakarlıklar olabilir. Mars Plüton karesi ile gerçekleşecek bu dolunay gelecek planlarınız olabileceğine bunu arkadaşlarla veya grup etkinlikleri ile yapmayı düşündüğünüzü gösteriyor çaba ve enerji harcamak size zor gelse de kendinizi yapmak için motive edebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü eğitsel ve zihinsel işlere odaklanabilir kardeşler ve yakın çevre ile keyifli zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerde daha somut ve mantıklı davranacağınız birkaç gün olacak. Cuma günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca sizlerin uzak yolculukları akademik çalışmaları resmi işleri web sitelerini sosyal medya ve tanıtım işlerini sembolize eden alanda kalacağı için bu süreçte daha zihinsel ve kişisel gelişime önem veren bir bakış açısıyla işlerinize odaklanabilirsiniz. Hayat ideallerinizi önemseyecek ve kültürel entelektüel konulara daha fazla ilgi duyacaksınız. Sosyal medya alanında parlamak ve kendinizi daha güçlü bir biçimde ortaya koymak için istekli olabilirsiniz. Yurt dışı şehir dışı ile ilgili çeşitli planlarınız olabilir.



Naz Bayatlı
 
haftalık cocuk (10).jpg

Koç burç yorumları: 20 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş 8.evinize geliyor. Parasal konularınız gündem oluşturuyor sizler için. Alacaklar, miras, prim, sigorta, burs, kredi, nafaka, ayrıca ortaklaşa ticari girişimlerden elde edilecek paralar üzerinden gelişmeler var. Bu konularla, ayrıca ödemelerinizle meşgul olacaksınız. Bütçe planları, alacak-verecek dengesi, gelirleriniz, giderleriniz, gündem bu. Sizin için çerçeve bu. Dengeleri oturtacağınız, yeni karar ve gelişmelerle mali durumunuzda düzenlemeler yapacağınız bir evre sizi bekliyor.




Boğa burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 7.evinize gelen Güneş etkisiyle ilişkiler, evlilik konuları, sevgili olmak, partnere dair konular, sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler gibi konular gündeminiz haline geliyor. Hayatınıza bir partner girebilir bu süreçte, bir ilişkiniz varsa evlilik teklifi alabilirsiniz. İşinizde yeni sözleşmeler sağlanabilir. Ayrıca bir ortağın desteğini yanınıza alarak, yeni bir ticari girişim başlatabilirsiniz.




İkizler burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 6.evinize Güneş geliyor. Bu ev neleri simgeler efendim ? İş hayatını, çalışmayı, iş arkadaşlarıyla iletişimleri, iş ve iş dışındaki sorumlulukları, günlük rutinleri, sağlık, beslenme, spor konularını, düzenlemeyi, organize etmeyi, planlamayı, yaşam çerçevenizi düzene sokacak uygulamaları, daha iyi yaşamanıza hizmet edecek yeni alışkanlıkları simgeler. Sizin bu ay gündeminiz en çok bunlar üzerinden olacak Güneş etkisiyle.




Yengeç burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 5.evinize Güneş geliyor. Bu da aşkta güzel gelişmeler demektir. Kalbinizi kıpırdatacak, sizi yeniden heyecanlandıracak bir şeyler dahil oluyor yaşamınıza. Ayrıca yaratıcılığa dayalı işler, hobiler, sanatsal faaliyetler, bu yönde kurs ve eğitimler, eğlenceli hatta adrenalin içeren aktiviteler, epey de bir sosyalleşmeler görünüyor. Bu arada çocuk sahibi iseniz, onlara dair olumlu yenilikler, onların yaşamında güzel gelişmeler de söz konusu. Bebek sahibi olmak isteyenler için de olasılıkları güçlendiren şanslı etkiler hakim gökyüzüne.




Aslan burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş bir süredir terazide, yani 3.evinizde transit halindeydi. Ancak şimdi 4.evinize geçiyor ve bu evin temalarını öne çıkarıyor hayatınızda. Ev, yuva, aile bireyleriyle iletişimler, ailenin kadın figürlerine dair konular, evde dekorasyon değişiklikleri, yenilikler, güvenlik, huzur şeklinde sayabiliriz bu temaları. Önümüzdeki 1 aylık Akrep transitinde, bu konular üzerinden yeni gelişmeler var sizlere. Yani ev ve aile odaklısınız bu ay, en özetle bunu söyleyebilirim.




Başak burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 3.evinize yerleşecek olan Güneş, yaşamınızdaki her tür iletişim yoğunluğunu artıracak, benden söylemesi. Kardeşlerinize ve yakın akrabalarınıza, komşularınıza dair konularınız olacak. Ayrıca eğitim, satış, pazarlama, sosyal medya, tanıtım alanları da aktifleşiyor. Bolca da kısa seyahatler, gezmeler, eğlenceli programlar görünüyor size. Oldukça güzel etkiler altındasınız, yaşam coşkunuz yükseliyor.






Terazi burç yorumları: 20 Ekim’de karşıt burcunuz Koç’ta gerçekleşen Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş bir süredir sizdeydi, şimdi ise 2.evinize yani para alanınıza geçiyor. Paraya dair her tür konunuz aktifleşiyor. Yeni gelirler elde ediyor, yeni bir şeyler satın alıyor, yeni ödeme planları oluşturuyor, yatırımlar yapıyorsunuz. Gündem en özetle ‘para’ bu ay sizler için. Ayrıca ev alma kararı ya da bu yönde adımlar olabilir.




Akrep burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

23 Ekim’de Güneş sizin burcunuza geçiyor. Yani ışıklar sizin için yanıyor. Öne çıkıyorsunuz. Güneş oldukça aktif yapacak sizi. Yeni kararlar alacak, hayata geçirmek için her zamankinden daha motive ve enerjik olacaksınız. Bir süredir planladığınız, hazırlığında olduğunda konular varsa, işte şimdi onları duyurma, tanıtma, ortaya çıkarma zamanı. İmajınızda değişiklikler yapmak için de doğru zamanlardan geçiyorsunuz. Esasen Güneş ile birlikte her anlamda yenileniyorsunuz.




Yay burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş 12.evinizde hareket etmeye başlıyor. Bu da ruhsal ve mistik konulara, spiritüalizme ilginizi artırıyor. Evrenle bütünleştiğinizi hissediyor, çokça işaret alıyorsunuz. Son derece güçlü bir ruhsal arınma da getirecek bu transit size. Meditasyon yapmak, dinginleşmek, okumak, öğrenmek, iç dünyanıza dönmek, geçmişe dair yüklerinizden arınmak için harika zamanlar. Bu yenilenme sürecinizde Geçmişten arınmak ve özgürleşmek için olumlamalar yazımdan da yararlanabilir, kendinizi kodlayabilirsiniz. Ayrıca plan yapma dönemi bu sizler için.




Oğlak burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 11.evinize Güneş geliyor ve oldukça sosyalleşiyorsunuz bu etkiyle. Arkadaşlar, dostlar, organizasyonlar, grup çalışmaları öne çıkıyor yaşamınızda. Sosyal sorumluluk, vakıflar, dernekler, gönüllü çalışmalara dair de düşüneceğiniz, adım atabileceğiniz bir süreç bu. Gelir akışınız açısından da destekleyici. Çünkü 11.ev gelirimizdir aynı zamanda.




Kova burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş 10.evinize yerleşiyor. Bu ay gündeminiz işiniz, kariyeriniz, sıfatlarınız. Sıkça, hayatta bulunduğunuz konum üzerine düşünecek, kimi zaman olumlu gelişmeler elde edecek, kimi zaman kendinizi yetersiz hissedip karamsarlaşacaksınız. Hayatta vardığınız noktayı sorguluyor olacaksınız. Güneş böyle bir evde yer alıyor olacak sizler için ve bazen olumlu, bazen olumsuz açılar alacak. Dolayısıyla fırsatlar da var, iyi hissetmeyeceğiniz zamanlar da. Lütfen kendi üzerinize gitmeyin.




Balık burç yorumları: 20 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Güneş oldukça önemli bir alana, 9.evinize geçiyor. Hayat çerçevenize dair, geleceğinizi şekillendirecek her tür önemli konuyu içeren bir evde Güneş transit halinde olacağından, yaşamınızı şekillendirecek adımlar atacak, uzun vadede yaşamınızda olacak konularda kararlar alıp girişimlerde bulunacaksınız. Eğitim, öğretim, basın, yayıncılık, hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işler ve planlar, ayrıca 9.ev olması sebebiyle felsefe, din, inanç konuları üzerinden gündem başlıklarınız olacak bu ay bolca.



İndigo Dergisi
 
haftalık cocuk (8).jpg

Koç burcu​

İlişkilerde yaşanan gerilim, Çarşamba gününden itibaren azalacaktır. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Kariyerden gelecek para, sosyal çevre ve gelecek planlamaları ile ilgili konularda şans ve fırsatlar kendini gösterecektir. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Hayatının bundan sonraki safhası ile ilgili adımlar atabilir. Cesaret edemediğin konuları başlatabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, finansal konuları ele alabileceğin ve manevi konularda kendini gösterebileceğin bir ay başlıyor.


Boğa burcu​

Çalışma ortamında yaşanan gergin zamanlar azalıyor. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Kariyer hayatında güzel gelişmeler söz konusu. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Son kalan endişelerin de gün yüzüne çıktıktan sonra onların çözümü için kendinde cesaret bulabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, ilişkilerde kendini çok daha iyi gösterebilir, çok daha net olabilirsin.


İkizler burcu​

Aşk hayatın daha keyifli bir hale gelecektir. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Yüksek eğitim, yurtdışı, ticaret gibi konulardaki aksaklıklar biterken hayata olan bakış açınız daha pozitife dönecektir. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. İdeallerini somutlaştırmak için gerekli gücü kendinde bulabilirsin. Sosyal çevrende bazı elemeler yapabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, çalışma hayatında kendini ön planda tutabilir, rekabet ortamında bir adım öne çıkabilirsin.


Yengeç burcu​

Aile ortamın yavaş yavaş stabil hale gelecektir. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Finansal anlamda rahatlık, işlerin rayına girmesi söz konusu olacaktır. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Kariyerin için gerekli adımları atabilir. Seni aşağı çeken kişilerden uzaklaşabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatın canlanıyor. Yaratıcılığın oldukça artacak.

Aslan burcu​

Agresif tutumunun azalması ile birlikte kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. İkili ilişkiler, yüzleşmeler ile birlikte daha sağlıklı hale gelecektir. Ortaklıklı işlerden yana şans söz konusu. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Bu dönemde, hayat amacını bulup gerçekleştirme konusunda oldukça istekli olabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, ailevi konular çok daha gündeminde olabilir, onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsin.


Başak burcu​

Kendine hak ettiğin değeri çok daha fazla verebileceğin bir dönem. Bu dönemde sık sık kendini takdir etmeyi unutma. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Çalışma hayatındaki zorluklar azalacaktır. Kendinizi daha şanslı hissedebilirsiniz. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Finansal konuların çözüme kavuşması konusunda gerekli adımları atmak için uygun bir dönem. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, kendini çok daha iyi ifade edebileceğin bir dönem geliyor. Yazılı ve ya sözlü anlatımlar yapmak isteyebilirsin.


Terazi burcu​

Kendinle ve hayatında ilgili kafandaki projeleri artık gerçekleştirebilirsin. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Aşk hayatı veya çocuklar ile ilgili anlaşmazlıklar azalabilir, yeni hobiler için bir eğitime başlayabilirsiniz. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. İlişkilerinde yaşadığın yüzleşmeler, ne yönde harekete geçmen konusunda çok şey söyledi. Artık sıra sende. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, maddi konularda güzel gelişmeler var. Gelirde artış yaşanabilir. Yeteneklerini sergileyebileceğin ortamlarda bulunabilirsin.


Akrep burcu​

Gün yüzüne çıkan korkuların ve endişelerin azalıyor olacak. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Ailevi konulardaki pürüzler giderilecektir. Gayrimenkul ve ev konularında şans sizden yana olacaktır. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Günlük hayatında atıl ne varsa atıp yeni enerjileri hayatına çekmek için çok güzel bir dolunay. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay oldukça popülerleşebileceğin bir dönem. Kendi hedeflerini yerine getirmek için gayet güzel bir zaman dilimi.


Yay burcu​

Geleceğin ile ilgili planları devreye sokmanın zamanı geldi. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. İletişim konusunda yaşanan sıkıntılar sona erecek, artık kendinizi çok daha iyi ve objektif bir şekilde ifade edebilirsiniz. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Aşk hayatın alevleniyor. Yeni projelere başlamak için güzel bir dönem. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, seni huzursuz eden konuların ortaya çıkması söz konusu. Bunların çözümü için güzel bir dönem. Şimdiye kadar keşfetmediğin bazı yeteneklerinin olduğunu görebilirsin.


Oğlak burcu​

Kariyer hayatında yaşanan sürtüşmeler bitiyor olacak. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Maddi konularda bolluk bereket kapını çalmaya başlayacaktır. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Kariyer ve ev dengeni sağlayabilmek adına yaratıcı çözümler bulabilir, hayatını daha keyifli hale getirebilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal çevrende oldukça popülerleşebileceğin bir dönem. Gelecek planlamalarını sağlamlaştırabilirsin.


Kova burcu​

Hayallerin ve hayatın ile ilgili sorgulamaların tamamlanıyor ve için çok daha rahat olacak. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Kendinle ilgili olumsuz düşünce bulutları dağılacak, şimdi önünü daha net görebilirsin. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Yakın çevrende olması gerekenler kalacak diğerlerini hayatından eleyebilirsin. Yeni eğitimlere başlayabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, terfi, iş değişikliği, sektör değişikliği, evlilik ya da ebeveyn olmak için güzel bir zaman dilimi.


Balık burcu​

Finansal problemlerin azalmaya başlayacak. Bu konuda destek görebilirsin. Haftanın ilk günü itibari ile Jüpiter ve Merkür düz harekete geçiyor. Kaynağını bilmediğin endişe ve vesveseler yavaş yavaş azalacaktır. Kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Çarşamba günü Koç burcunda Dolunay var. Maddi konulardaki problemleri çözmek için adımlar atabilirsin. Yeni alternatif gelir kapıları için girişimcilikte bulunabilirsin. Son olarak Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, hayatının amacını gerçekleştirdiğini düşündüğün aksiyonlar alabilirsin.




Astrolog Damla Güleç
 
X