18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Hamile olunca da bağışıklık düşüyor canım benim. Mümkün olduğunca c vitamini olan meyveler tüket ki enfeksiyon çoğalmasın. Ananas ye mesela günlük bir kaç dilim, bal varsa eğer içerisine hafif karabiber koy iyice macun olacak şekilde tüket. Bir iki tatlı kaşığı tabi şekerle alakalı hastalığın yoksa canım.

Ananas ödem attırıcı diye biliyorum diyet sürecinde kullanmıştım. O yüzden gebelikte ilk 3 ay kullanılmaması gerekiyor demişti diyetisyenim.

Aaayy yalnız değilim Senin de normal regl sürecinde olur mu böyle? Benim buna inancım tam ya, pozitifim gayet. Beybilerim benimle

İnşallah hamilelik vesilesiyle olmuştur, bebişlerim annelerine şaka yapıyordur ılık limonlu su içiyorum, bol c vitamini tüketmeye çalışıyoruumm inşallah kolaylıkla atlatırım. Ben de ananası biraz tehlikeli diye biliyorum, bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tehlikrye atmayayımm ama teşekkür ederiimm

Seninde mi adın Didem test günümüzde yakın benimde 12 si hiç test yaptın mı ben 5. Günde sabah yaptım silik bile çıkmadı henüz yarın tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü oğluma hamileyken 10. Günde 740 çıkmıştı aynı gün dondurulan embriyolar bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Aaayy yalnız değilim Senin de normal regl sürecinde olur mu böyle? Benim buna inancım tam ya, pozitifim gayet. Beybilerim benimle
Bacım benim adet belirtilerim gebelikle aynı olur hep. Yıllardır her ay ümitlenirdim Çok şükür bu sefer boşa çıkmadı. Senin de öyle hissediyorum. Tek vücutta 3 kişilik dua ediyorum sana. İlk defa sana söylemiştim ikiz istediğimi oldu Sıra sende

İdrar testi inan ki belirleyici değil. Herkeste farklı belirtiler de oluyor bazı kişilerde hiç belirti yok ama pozitifi görüyor. Zihninizi berrak tutun oldu kabul edin. Hayal ettiriyorsa vereceğindendir Rabbimin

İdrar testi inan ki belirleyici değil. Herkeste farklı belirtiler de oluyor bazı kişilerde hiç belirti yok ama pozitifi görüyor. Zihninizi berrak tutun oldu kabul edin. Hayal ettiriyorsa vereceğindendir Rabbimin
İlk günler daha çok bel ağrım vs vardı son 2 gündür arada sol kasık batması harici bişy yok gerçi ilk hamileliğimde de yoktu ama ne bileyim yaş ilerledikçe vesveseli bişy oldum galiba çok teşekkür ederim içime su serptin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayır değil yok yapmadım, test günümü bekleyecrğim evde test korkutuyor beni Maşallah, ikizler ama değiller Aaaminnn inşallah, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin

YAAAAA BACIIIMMM Allahım bu nası güzel motivasyon, bu nası güzel dua Allah bin kere razı olsun senden, sizden Rabbim gönlümüzdekini hayal ettiğimizden daha güzelini nasip etsin İnşallah, o haberi sana vermek için sabırsızlanıyorum

Ananas ödem attırıcı diye biliyorum diyet sürecinde kullanmıştım. O yüzden gebelikte ilk 3 ay kullanılmaması gerekiyor demişti diyetisyenim.
Embriyo tutunması için iyiymiş diye okumuştum bende ama tabi sınırlı olacak. Ben mesela iki üç gün arayla 3 yada 4 dilim yiyorum. Yine de doktorunuza da danışarak tüketin.

Embriyo tutunması için iyiymiş diye okumuştum bende ama tabi sınırlı olacak. Ben mesela iki üç gün arayla 3 yada 4 dilim yiyorum. Yine de doktorunuza da danışarak tüketin.
Bende az miktarı iyi diye okumuştum yayınlarda ilk çocuğumda günde 1 dilim yedim bu minnak içinde yiyorum

Hayır değil yok yapmadım, test günümü bekleyecrğim evde test korkutuyor beni Maşallah, ikizler ama değiller Aaaminnn inşallah, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin
Evet ikizler ama değiller Valla bende çok korkuyorum test yapmaya ama merak ağır bastı tekrar baştan başlamaktan korkuyorum sanırım ama kötüyü düşünüp çağırmıyoruz bebişler bizimle haftaya güzel sonuçlar paylaşıyoruz

Evet olumsuzu çağırmak yok, pozitifi basıcaz pozitifi alıcaz Bebişler bizimle inşallah, benim bir de boğazım falan ağrıyor

kaçıncı gün embriyosu. benim 3. gündü bende 5. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı. son gün ovulasyon testi yapmıştım tamamen meraktan ki kopkoyu çizgi çıkmıştı. sonuç pozitif olmuştu

Yerleşme lekelenmesini transferden sonra 7. Gün yaşadım. Sonuçta keseleri gördük bu yerleşme lekelenmesi değildir diye düşünüyorum stres oldum. Yazdım şimdi doktoruma
benim sürekli kahverengi lekelenmem oldu. sonuçta progestan kullanıyorsundur zaten. eğer yoğunlaşırsa doktor progestan iğne verir belki ama kırmızıya dönemediği sürece doktorlar sorun etmiyor

benim sürekli kahverengi lekelenmem oldu. sonuçta progestan kullanıyorsundur zaten. eğer yoğunlaşırsa doktor progestan iğne verir belki ama kırmızıya dönemediği sürece doktorlar sorun etmiyor
Günaydın ya hep kahverengi peçetede çizgi şeklinde genelde. Progestan fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum. Bugün yine de içim rahat etsin diye bir kontrole gideceğim. Ne stresli oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…