- 5 Nisan 2020
- 1.181
- 1.047
- 133
- 38
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hamile olunca da bağışıklık düşüyor canım benim. Mümkün olduğunca c vitamini olan meyveler tüket ki enfeksiyon çoğalmasın. Ananas ye mesela günlük bir kaç dilim, bal varsa eğer içerisine hafif karabiber koy iyice macun olacak şekilde tüket. Bir iki tatlı kaşığı tabi şekerle alakalı hastalığın yoksa canım.
Ananas ödem attırıcı diye biliyorum diyet sürecinde kullanmıştım. O yüzden gebelikte ilk 3 ay kullanılmaması gerekiyor demişti diyetisyenim.Hamile olunca da bağışıklık düşüyor canım benim. Mümkün olduğunca c vitamini olan meyveler tüket ki enfeksiyon çoğalmasın. Ananas ye mesela günlük bir kaç dilim, bal varsa eğer içerisine hafif karabiber koy iyice macun olacak şekilde tüket. Bir iki tatlı kaşığı tabi şekerle alakalı hastalığın yoksa canım.
Aaayy yalnız değilimBende de dün biraz boğaz ağrısı başladı ama üstünde durmuyorum hiç. O noktaya yoğunlaşmamaya çalış. Hamilesin buna sakince ikna ol olumlamalarımızı yapıyoruzRegl döneminde vücut tepki gösteriyor dönem bitince normale dönersin merak etme.
13ü cannımTest günün ne zamandı senin?
İnşallah hamilelik vesilesiyle olmuştur, bebişlerim annelerine şaka yapıyordurHamile olunca da bağışıklık düşüyor canım benim. Mümkün olduğunca c vitamini olan meyveler tüket ki enfeksiyon çoğalmasın. Ananas ye mesela günlük bir kaç dilim, bal varsa eğer içerisine hafif karabiber koy iyice macun olacak şekilde tüket. Bir iki tatlı kaşığı tabi şekerle alakalı hastalığın yoksa canım.
Seninde mi adın Didem test günümüzde yakın benimde 12 si hiç test yaptın mı ben 5. Günde sabah yaptım silik bile çıkmadı henüz yarın tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü oğluma hamileyken 10. Günde 740 çıkmıştı aynı gün dondurulan embriyolar bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah13ü cannım
Bacım benim adet belirtilerim gebelikle aynı olur hep. Yıllardır her ay ümitlenirdimAaayy yalnız değilimSenin de normal regl sürecinde olur mu böyle? Benim buna inancım tam ya, pozitifim gayet. Beybilerim benimle
İdrar testi inan ki belirleyici değil. Herkeste farklı belirtiler de oluyor bazı kişilerde hiç belirti yok ama pozitifi görüyor. Zihninizi berrak tutun oldu kabul edin. Hayal ettiriyorsa vereceğindendir RabbiminSeninde mi adın Didem test günümüzde yakın benimde 12 si hiç test yaptın mı ben 5. Günde sabah yaptım silik bile çıkmadı henüz yarın tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü oğluma hamileyken 10. Günde 740 çıkmıştı aynı gün dondurulan embriyolar bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
İlk günler daha çok bel ağrım vs vardı son 2 gündür arada sol kasık batması harici bişy yok gerçi ilk hamileliğimde de yoktu ama ne bileyim yaş ilerledikçe vesveseli bişy oldum galibaİdrar testi inan ki belirleyici değil. Herkeste farklı belirtiler de oluyor bazı kişilerde hiç belirti yok ama pozitifi görüyor. Zihninizi berrak tutun oldu kabul edin. Hayal ettiriyorsa vereceğindendir Rabbimin
Hayır değilSeninde mi adın Didem test günümüzde yakın benimde 12 si hiç test yaptın mı ben 5. Günde sabah yaptım silik bile çıkmadı henüz yarın tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü oğluma hamileyken 10. Günde 740 çıkmıştı aynı gün dondurulan embriyolar bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
YAAAAA BACIIIMMMBacım benim adet belirtilerim gebelikle aynı olur hep. Yıllardır her ay ümitlenirdimÇok şükür bu sefer boşa çıkmadı. Senin de öyle hissediyorum. Tek vücutta 3 kişilik dua ediyorum sana. İlk defa sana söylemiştim ikiz istediğimi oldu Sıra sende
Embriyo tutunması için iyiymiş diye okumuştum bende ama tabi sınırlı olacak. Ben mesela iki üç gün arayla 3 yada 4 dilim yiyorum. Yine de doktorunuza da danışarak tüketin.Ananas ödem attırıcı diye biliyorum diyet sürecinde kullanmıştım. O yüzden gebelikte ilk 3 ay kullanılmaması gerekiyor demişti diyetisyenim.
Bende az miktarı iyi diye okumuştum yayınlarda ilk çocuğumda günde 1 dilim yedim bu minnak içinde yiyorumEmbriyo tutunması için iyiymiş diye okumuştum bende ama tabi sınırlı olacak. Ben mesela iki üç gün arayla 3 yada 4 dilim yiyorum. Yine de doktorunuza da danışarak tüketin.
Evet ikizler ama değillerHayır değilyok yapmadım, test günümü bekleyecrğim evde test korkutuyor beni Maşallah, ikizler ama değiller Aaaminnn inşallah, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin
Evet olumsuzu çağırmak yok, pozitifi basıcaz pozitifi alıcazEvet ikizler ama değillerValla bende çok korkuyorum test yapmaya ama merak ağır bastı tekrar baştan başlamaktan korkuyorum sanırım ama kötüyü düşünüp çağırmıyoruz bebişler bizimle haftaya güzel sonuçlar paylaşıyoruz
Yaa sende mi burdasın seni burda görmek güzel canım benimAaayy yalnız değilimSenin de normal regl sürecinde olur mu böyle? Benim buna inancım tam ya, pozitifim gayet. Beybilerim benimle
kaçıncı gün embriyosu. benim 3. gündü bende 5. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı. son gün ovulasyon testi yapmıştım tamamen meraktan ki kopkoyu çizgi çıkmıştı. sonuç pozitif olmuştuSeninde mi adın Didem test günümüzde yakın benimde 12 si hiç test yaptın mı ben 5. Günde sabah yaptım silik bile çıkmadı henüz yarın tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü oğluma hamileyken 10. Günde 740 çıkmıştı aynı gün dondurulan embriyolar bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
benim sürekli kahverengi lekelenmem oldu. sonuçta progestan kullanıyorsundur zaten. eğer yoğunlaşırsa doktor progestan iğne verir belki ama kırmızıya dönemediği sürece doktorlar sorun etmiyorYerleşme lekelenmesini transferden sonra 7. Gün yaşadım. Sonuçta keseleri gördük bu yerleşme lekelenmesi değildir diye düşünüyorum stres oldum. Yazdım şimdi doktoruma
Eveett ben her yerdeyimYaa sende mi burdasın seni burda görmek güzel canım benim
Günaydınbenim sürekli kahverengi lekelenmem oldu. sonuçta progestan kullanıyorsundur zaten. eğer yoğunlaşırsa doktor progestan iğne verir belki ama kırmızıya dönemediği sürece doktorlar sorun etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?