18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Siyahhhinci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
2.705
2.361
133
33
Merhaba kızlar ağustos ayı için açılan topikler vardı çoğu transferini oldu ve pozitifleri dahi görmeye başladı bende yeni bir topik açıp ben ve benim gibiler için yeni transfer olacaklar için birlikte beklemeli bir konu olsun istedim
Kısaca kendi hikayemi anlatayım
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 2021 yılında tüp bebek tedavisi oldum 5 embriyo 4aa blast olarak gelişti 1 taze transfer yapıldı tutmadı kalan 4 embriyo çift şekilde donduruldu. 3 ay sonra donmuş emrio transferi ile oğlumu kucağıma aldım şimdi aradan 3 yıl sonra kalan son çift dondurulmuş embriyo transferi için buradayım.
Trasnfer tarihim 18 Ağustos
Kullandığım ilaçlar estrofem günde 3 aspirin gün de 1 progestandex iki flakonu tek iğne ile günde bir şeklinde yapılıyor yarın ise promester kalçadan yapılacak pazartesi ise 9.30 ta transferim var Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin benimle birlikte trasnfer olacak tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar alması dileği ile

Merhaba, bence harika bir topic olmuş :)
Ben de 37 yaşındayım ve ilk denemem. Bizde hem erkek hem kadın faktörü olduğundan tüp bebek denemek zorunda kaldık. Amh 2.78 ve şu an deep freeze de bekleyen iki pgt li embriyom var. Transfer hazırlığına başladık bakalım, bir aksilik olmazsa bu ay sonu transfer olabilir. Doğal siklus izlendiğinden çok belli değil şimdiden tarih.
Umarım bu başlık bize şans getirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Hayırlı olsun canım inşllah bol pozitifli bir topik olur hepimize

Bizde de eşimde ileri hareket ve morfoloji problemleri vardı ve benim tek tüpüm polikistik over 3 sene denedik olmayınca direk tüp bebek yapmaya karar verdik çok şükür 3 yaşında bir oğlum var şimdi. Rabbim isteyen herkese hepimize taddırsın benim ek olarak sezaryenden sonra sezaryen yerimde çikolata kisti oluştu şimdi tüp bebek yaptırma sebebim ise bu

Merhaba, bu tapici görünce çok sevindim:)). bende 18ağustos 13.30 da transfer olacağım inşallah güzel sonuçlarımızı alırız. 2. Transferim olacak ilki negatif sonuçlandı. şimdi doğal siklus ile ilerledik çarşamba yumurta çatlatma iğnesi oldum. Cumarteside progesteron (günde 3kere), prolutex (günde 1 kere) başladım. Aspirin ve vitaminlerime uzun zamandır devam ediyorum.

Öncelikle hayırlı olsun canım benimde 18 inde sabah 9.30 dendi dondurulmuş 2 embriyom var bakalım herşey inşllah güzel olcak

Transferden sonra daha aktif olur buralar diye düşünüyorum bu arada ben oğlumda dayanamayıp 4. Günün gecesi normal kaset test yapıp çok ama çok silik ile öğrenmiştim gebeliğimi ama bunda nedense hiç cesaretim yok 8. Güne kadar tutacağım kendimi

Süreci buradan konuşuruz. Ben ilaçlara devam ettiğim halde regli olmuştum. Bu sefer inşallah olumlu sonuçlanır. Benimde 3 embriyom var.

Kızlar 2 embriyom da güzel şekilde çözüldü ve transferimi oldum hastanede ne kadar yatmam gerekir şuan yarım saat oldu 1 saat durup çıksam yeterli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…