- 18 Ocak 2019
- 2.705
- 2.361
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hayırlı olsun canım inşllah bol pozitifli bir topik olur hepimizeMerhaba, bence harika bir topic olmuş :)
Ben de 37 yaşındayım ve ilk denemem. Bizde hem erkek hem kadın faktörü olduğundan tüp bebek denemek zorunda kaldık. Amh 2.78 ve şu an deep freeze de bekleyen iki pgt li embriyom var. Transfer hazırlığına başladık bakalım, bir aksilik olmazsa bu ay sonu transfer olabilir. Doğal siklus izlendiğinden çok belli değil şimdiden tarih.
Umarım bu başlık bize şans getirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Bizde de eşimde ileri hareket ve morfoloji problemleri vardı ve benim tek tüpüm polikistik over 3 sene denedik olmayınca direk tüp bebek yapmaya karar verdik çok şükür 3 yaşında bir oğlum var şimdi. Rabbim isteyen herkese hepimize taddırsın benim ek olarak sezaryenden sonra sezaryen yerimde çikolata kisti oluştu şimdi tüp bebek yaptırma sebebim ise buMerhaba, bence harika bir topic olmuş :)
Ben de 37 yaşındayım ve ilk denemem. Bizde hem erkek hem kadın faktörü olduğundan tüp bebek denemek zorunda kaldık. Amh 2.78 ve şu an deep freeze de bekleyen iki pgt li embriyom var. Transfer hazırlığına başladık bakalım, bir aksilik olmazsa bu ay sonu transfer olabilir. Doğal siklus izlendiğinden çok belli değil şimdiden tarih.
Umarım bu başlık bize şans getirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Öncelikle hayırlı olsun canım benimde 18 inde sabah 9.30 dendi dondurulmuş 2 embriyom var bakalım herşey inşllah güzel olcakMerhaba, bu tapici görünce çok sevindim:)). bende 18ağustos 13.30 da transfer olacağıminşallah güzel sonuçlarımızı alırız. 2. Transferim olacak ilki negatif sonuçlandı. şimdi doğal siklus ile ilerledik çarşamba yumurta çatlatma iğnesi oldum. Cumarteside progesteron (günde 3kere), prolutex (günde 1 kere) başladım. Aspirin ve vitaminlerime uzun zamandır devam ediyorum.
Süreci buradan konuşuruz. Ben ilaçlara devam ettiğim halde regli olmuştum. Bu sefer inşallah olumlu sonuçlanır. Benimde 3 embriyom var.Transferden sonra daha aktif olur buralar diye düşünüyorum bu arada ben oğlumda dayanamayıp 4. Günün gecesi normal kaset test yapıp çok ama çok silik ile öğrenmiştim gebeliğimi ama bunda nedense hiç cesaretim yok 8. Güne kadar
Tebrik ediyorum hayırlı olsun37 yasindayim haziranda ilk denemede pozitif gordum
Rabbim insallah sizlere de pozitif surecini en saglikli sekilde yasatir
Güzel sonuçlar alacağız ben çok heyecanlıyım sen nasılsın bugün bitmek bilmediSüreci buradan konuşuruz. Ben ilaçlara devam ettiğim halde regli olmuştum. Bu sefer inşallah olumlu sonuçlanır. Benimde 3 embriyom var.
Sizlerinde insallah canimTebrik ediyorum hayırlı olsun
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin37 yasindayim haziranda ilk denemede pozitif gordum
Rabbim insallah sizlere de pozitif surecini en saglikli sekilde yasatir
Aynen öyle bitmedi gün , heyecan ve stres var bol bolGüzel sonuçlar alacağız ben çok heyecanlıyım sen nasılsın bugün bitmek bilmedi
Amin Allah razi olsun sizlerinde insallahMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinamin
Hadi hayırlısı olsun canım. Anestezisiz mi oldun transferi bir de çok ağrı sızı oluyor mu?Kızlar 2 embriyom da güzel şekilde çözüldü ve transferimi oldum hastanede ne kadar yatmam gerekir şuan yarım saat oldu 1 saat durup çıksam yeterli mi acaba
Transfer 5 dakikalık bir işlem anestezi gerek duyulmayan bir işlem hiç birşey hissetmiyorsun. Zaten hiç ağrım sızım olmadı çok şükür şimdi evde dinleniyorumHadi hayırlısı olsun canım. Anestezisiz mi oldun transferi bir de çok ağrı sızı oluyor mu?
Ne yaptın canım transfer oldun muAynen öyle bitmedi gün , heyecan ve stres var bol bol
Artık pozitif haberlerini bekliyoruz. Şimdiden heyecanlandım senin adınaTransfer 5 dakikalık bir işlem anestezi gerek duyulmayan bir işlem hiç birşey hissetmiyorsun. Zaten hiç ağrım sızım olmadı çok şükür şimdi evde dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?