- 28 Haziran 2017
- 28
- 24
- 88
- 35
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım, çok şükür hamileyim. Keseyi gördüm. Kalp atışını bekliyorum
MaşallahCanlar benim 12. Gün beta hcg değerim 697.88 geldi. Gayet güzel dedi doktorum. Bu hafta değil önümüzdeki hafta pazartesi kese kontrolüm var. Çok şükür
Merhaba; bende lekelenme hiç olmadı ama bazı arkadaşlar hafif kahverengi lekeden bahsetmişti.yoğunlaşmadığı yada kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişlerdi. Doktorunla görüştün mü? Yerleşme kanamasıdır diye tahmin ediyorum. Ama doktora danış için rahat etsinKızlar selam. Ben de 18 Ağustos transfer oldum 2 embriyo transfer edildi. keseleri geçen perşembe gördük ama kalp atışları için 17 eylülde gideceğiz. Bugün çok hafif kahvemsi lekelenmem var normal mi? Birde hafif sağ kasığımda ağrı
Gözüm seni arıyor nerelerdesinÇok şükür, hadi bakalım yarın güzel haberler ver bize deee
Yerleşme lekelenmesini transferden sonra 7. Gün yaşadım. Sonuçta keseleri gördük bu yerleşme lekelenmesi değildir diye düşünüyorum stres oldum. Yazdım şimdi doktorumaMerhaba; bende lekelenme hiç olmadı ama bazı arkadaşlar hafif kahverengi lekeden bahsetmişti.yoğunlaşmadığı yada kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişlerdi. Doktorunla görüştün mü? Yerleşme kanamasıdır diye tahmin ediyorum. Ama doktora danış için rahat etsin
Maşallah sana da canım benim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canımMaşallahsenin kese kontrolün olduğu gün bende kalp atışlarını dinleyeceğim inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay ben bunu nasıl kaçırdımmm, cannınmm. Tebrik ederim, hayırlı olsuunnnCanlar merhaba sonucum çıktı ve 291.73 baya güzel dedi doktorum. Şükürler olsun şimdilik sıkıntı yok. Cumartesi tekrar kan vereceğim. Yükselişe bakacağız nasipse.
Çok teşekkür ederim canım benim sağol. Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen her kadına nasip etsin inşallah.Ay ben bunu nasıl kaçırdımmm, cannınmm. Tebrik ederim, hayırlı olsuunnnMaşallah, sağlıkla artar ve kucağına alırsın inşallah
Baaacımmm, ağğzından baaal daammlıyorr baaal. Allah razı olsuunnGözüm seni arıyor nerelerdesin
Hadi güzel haberler ver bize. İkiz annesi oluyorum demeni bekliyorum dört gözle
Aaaminn inşalllah, dualarında bol bol bize de yer verÇok teşekkür ederim canım benim sağol. Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen her kadına nasip etsin inşallah.
Aminnnn aminnnn aminnnBaaacımmm, ağğzından baaal daammlıyorr baaal. Allah razı olsuunnBuralardayııımm, belirtisiz şekilde test gününü bekliyoruuumm İnşallah Rabbim bana da o müjdeli haberi vermeyi nasip eder
Kendim için dua ederken hep sizler de aklımda dualarımdasınız canlarAaaminn inşalllah, dualarında bol bol bize de yer ver
Allah razı olsuunnKendim için dua ederken hep sizler de aklımda dualarımdasınız canlar
Bende de dün biraz boğaz ağrısı başladı ama üstünde durmuyorum hiç. O noktaya yoğunlaşmamaya çalış. Hamilesin buna sakince ikna ol olumlamalarımızı yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?