18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

41 sayfayı dolu dolu okudum tutan kişilerin hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim kavuşturmayı nasip etsin inşallah tutmayan kişiler için de üzülmeyin diyemem ama Allah büyüktür olmadıysa elbet bi sebebi vardır Rabbim en iyisini bilir en güzellerini sizin için saklıyordur emin olun bende dün transfer oldum bugün 1. Günüm 2. Transferim dilerim Rabbim bu sefer nasip eder dualarınızı beklerim

Canlar benim 12. Gün beta hcg değerim 697.88 geldi. Gayet güzel dedi doktorum. Bu hafta değil önümüzdeki hafta pazartesi kese kontrolüm var. Çok şükür

Canlar benim 12. Gün beta hcg değerim 697.88 geldi. Gayet güzel dedi doktorum. Bu hafta değil önümüzdeki hafta pazartesi kese kontrolüm var. Çok şükür
Maşallah senin kese kontrolün olduğu gün bende kalp atışlarını dinleyeceğim inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar selam. Ben de 18 Ağustos transfer oldum 2 embriyo transfer edildi. keseleri geçen perşembe gördük ama kalp atışları için 17 eylülde gideceğiz. Bugün çok hafif kahvemsi lekelenmem var normal mi? Birde hafif sağ kasığımda ağrı

Merhaba; bende lekelenme hiç olmadı ama bazı arkadaşlar hafif kahverengi lekeden bahsetmişti.yoğunlaşmadığı yada kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişlerdi. Doktorunla görüştün mü? Yerleşme kanamasıdır diye tahmin ediyorum. Ama doktora danış için rahat etsin

Yerleşme lekelenmesini transferden sonra 7. Gün yaşadım. Sonuçta keseleri gördük bu yerleşme lekelenmesi değildir diye düşünüyorum stres oldum. Yazdım şimdi doktoruma

Canlar merhaba sonucum çıktı ve 291.73 baya güzel dedi doktorum. Şükürler olsun şimdilik sıkıntı yok. Cumartesi tekrar kan vereceğim. Yükselişe bakacağız nasipse.
Ay ben bunu nasıl kaçırdımmm, cannınmm. Tebrik ederim, hayırlı olsuunnn Maşallah, sağlıkla artar ve kucağına alırsın inşallah

Gözüm seni arıyor nerelerdesin
Hadi güzel haberler ver bize. İkiz annesi oluyorum demeni bekliyorum dört gözle
Baaacımmm, ağğzından baaal daammlıyorr baaal. Allah razı olsuunn Buralardayııımm, belirtisiz şekilde test gününü bekliyoruuumm İnşallah Rabbim bana da o müjdeli haberi vermeyi nasip eder

Bende de dün biraz boğaz ağrısı başladı ama üstünde durmuyorum hiç. O noktaya yoğunlaşmamaya çalış. Hamilesin buna sakince ikna ol olumlamalarımızı yapıyoruz Regl döneminde vücut tepki gösteriyor dönem bitince normale dönersin merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…