Kızlar bu siteye ilk defa konu acıyorum. Ben hamile kalamadığım dönemlerde hep burada yazılan yazıları okudum ve burdan bilgiler edindim
ve kendime bir söz vermiştim eğer hamile kalırsam buraya nasıl ve neler yaptığımı yazıp birilerine umut olucam diye 

Çok şükür ben 4 haftalık hamileyim aman nazar olmasın çok dua edin ben bunu gercketen çok bekledim o zor zamanlarımı hep burda bişeyler okuyarak atlattım
Şimdi biz 18 ay boyunca hiç korunmadık
Ama bir türlü hamilelik olmuyordu sonra ben hastaneye gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı afetlerin falan düzenli herşey normal
Sonra eşim gitti oda test falan verdi ondan da bişey yoktu çok şükür
Doktorlar hep bize zamanı var dedi
Ama inanın benm için o zaman gecmek bilmiyordu sonra
Ben soğan kürü flan hep denedim folık asit kullandım gene yok
Sonra bir aile büyüğüm göbek düşmesinden bahsetti benm göbek deliğimde rahme doğru düşmüş onu eliyle yerine koydu teyze sonra ben bu arada bundan öne 3 ile 4 ay Şırınga ile gebelik denedim ve teyze göbeğimi yerine koydu ben o ay şırınga denemeye devam ettim Ama 3 4 kerede normal ilişki oldu bir kaç kez şırınga çok şükür ben o ay hamile kaldım

Bunu sizinle paylaşmak istedim birileri ne unut olur çünkü bunu beklemek o kadar zor ki
Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah

Çok şükür ben 4 haftalık hamileyim aman nazar olmasın çok dua edin ben bunu gercketen çok bekledim o zor zamanlarımı hep burda bişeyler okuyarak atlattım
Şimdi biz 18 ay boyunca hiç korunmadık
Ama bir türlü hamilelik olmuyordu sonra ben hastaneye gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı afetlerin falan düzenli herşey normal
Sonra eşim gitti oda test falan verdi ondan da bişey yoktu çok şükür
Doktorlar hep bize zamanı var dedi
Ama inanın benm için o zaman gecmek bilmiyordu sonra
Ben soğan kürü flan hep denedim folık asit kullandım gene yok
Sonra bir aile büyüğüm göbek düşmesinden bahsetti benm göbek deliğimde rahme doğru düşmüş onu eliyle yerine koydu teyze sonra ben bu arada bundan öne 3 ile 4 ay Şırınga ile gebelik denedim ve teyze göbeğimi yerine koydu ben o ay şırınga denemeye devam ettim Ama 3 4 kerede normal ilişki oldu bir kaç kez şırınga çok şükür ben o ay hamile kaldım