Bazen ne yapacağımı bilemiyorum büyük sekiz küçük 18 aylık ablamız çocuk sevmez oyalamayı bilmez küçük de ablasıylA oynamaya çalışıyor ama ablamız çıldırıyor emir veren cümlelerle yaptırmaya çalışıyor korkutuyor bıraksak hırpalayacak o derece.Kaç defa onun daha anlamadığını sadece korktuğunu anlattık güzelce.ama yok emir vererek bağırıyor.Bu akşamda babası oyun evi .gibi bişey yaptı kardeşiyle oynasın diye .Ama tabi küçük yıkmaya çaluşınca ablası yine başladı bağırmaya ama nasıl bağırmak... Allahtan küçük oyun zannediyor kıkırdıyor ama bende babası da çileden çıktık artık ve ikimizde sinirli konuştuk bmyle yapamayacağı konusunda .Ağladı tabiki çok .Ama farkediyorum çok öfkeli kardeşine .Daha sonra tekrar anlattım neden kızdığımızı kızdığımız.Aynı şeyler kendisine yapılsa ne hissedeceğini .kardeşine mektup yazmasını istedim ,ama sanırım kendine bile söyleyemiyor reddetti şiddetle mektup olayını .benim korkum kardeşine daha fazla bilenmesi .ne yapablilrim kardeş sevgisinin artması için ya da normal mi bu yaşadıklarımız
1