18. haftamdayım göbek çevremde karıncalanma, şişkinlik gibi bir şey hissediyorum

ecenimo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
113
2
66
arkadaşlar bi kaç gündür oluyor ağrı gibi bir şey deil beni çok tedirgin etti.Bu bebek hareketi olsa bu ilk zamanlarda kelebek kıpırtısı gibi minik minik hissedilirmiş bide niye hep göbeğimin hemen solunda cevap verirseniz çok sevinirim

arkadaşlar bi kaç gündür oluyor ağrı gibi bir şey deil beni çok tedirgin etti.Bu bebek hareketi olsa bu ilk zamanlarda kelebek kıpırtısı gibi minik minik hissedilirmiş bide niye hep göbeğimin hemen solunda cevap verirseniz çok sevinirim

normal canım böyle şeyler...:))))
bende de sanki uyuşma gibi bir hassaslaşma olmuştu ilk hamileliğimde...

yine de doktoruna danış tabii.. en doğrusunu o söyleyecektir

teşekkür ederim :)) evet bi arayıp soracam ama daha nasıl olduğunu bile tarif edemiyorum :)

Ben bebeğimin ilk hareketlerini "seğirme " gibi hissetmiştim :) Sonralarda bağırsağımda gaz hareketleri gibi hissettim ve sonra da tekmelerini hissettim :) Çok güzel duygular...:nazar:Şimdiler de sanki çıkacak karnımdan :D O kadar rahat hareketleri görülüyor ve hissediliyor.

bende ilk hissettiğimde biri eliyle tık tık vuruyor elime dersiniz .. Daha sonra gaz zannetiğim tekmelemeler başladı şimdilerde her daim değil uslu benim kızım.. Ben açken aşırı derece de tekmeliyor.. Birde sabahları özellikle...

Solda duruyor olabilir canım.Yengeminde öyleydi solunda duruyordu..

Ben bebeğimin ilk hareketlerini "seğirme " gibi hissetmiştim :) Sonralarda bağırsağımda gaz hareketleri gibi hissettim ve sonra da tekmelerini hissettim :) Çok güzel duygular...Şimdiler de sanki çıkacak karnımdan :D O kadar rahat hareketleri görülüyor ve hissediliyor.

evet bende şimdilerde minik minik hissediyorum hareketlerini bu arada bunun için doktora gittim doktor bir güzel güldü bana bi sorun yok bunlar normal dedi :) gerçekten çok güzel duygular

bende ilk hissettiğimde biri eliyle tık tık vuruyor elime dersiniz .. Daha sonra gaz zannetiğim tekmelemeler başladı şimdilerde her daim değil uslu benim kızım.. Ben açken aşırı derece de tekmeliyor.. Birde sabahları özellikle...
Solda duruyor olabilir canım.Yengeminde öyleydi solunda duruyordu..

evet canım bebek sol tarafta :) gittim doktora gördüm kızımı rahatladım kocaman olmuş :) ben de daha minik minik hareketlerini hissediyorum Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bebeğin hareketleri kanımca. Bende de karıncalanma gibi olmuştu daha erken haftalarda. Daha önce şöyle tarif edilmiş sanırım seninki de böyle; bluzumun altında sanki böcekler dolaşıyor!! :)))

bazen bende senin gibiyim kuçuk biseyde acaba bisey mi oldu sorun mu var diyorum sonucunda bisey olmadigini ogrenince guluyorum kendime :1:

uzaninca hareketlerini hissedebiliyorum yasanmasi gereken bir duygu :16:

Son düzenleme:
hurin arkadasım evet gerçekten çok güzel tarif edilmiş :)))

bestdream arkadasım evet bazen büyüttüğümün farkındayım :) ama elimde deil..uzanınca bende daha fazla hissediyorum hareketlerini

Back
X