- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yazdım diyorum ki tatmin etmedi yazılanlar yani açıklayıcı gelmedi
112 cilerde anatomi dersi vs herseyi goruyor arkadasim ..Hemşire değil 112 ciyim ve bize nasıl zevk alınır değil nasıl doğum yaptrlr anlatıldı .
ooo sen coştukca coşuyosun.Dert değil ama yapan arkadaşlarm varmış kızlar arası konuşurken bahsettiler zevki tarif edilmez falan dediler çok merak ettim gerçekten arastrdm ama alet alamam sonra duşda nasıl yapılıyo anlamadm, klitrotis uyar diyolar ama denedim fakat hissedemedm yani,dert değil ama dedigim gibi yararlı olduğunu bile okudum .s
Bi tane anlatan çıksa keyiflencek yavrum.Ben de anlamadim, abi fake se bile ne bekliyor ki, burda sehvet hikayeleri mi anlatalim ?![]()
hemşire olarak nasıl genelleme yaptın anlamadım ?Size uyduruyosnz demedim evet hem çalışıyorum hem okuyorum sadece hemşire olarak genelleme yaptım, soruyu sorduğuma pişman ettiniz saolun.
Nickine hastayım senin şimdi yorumunada hasta oldum![]()
http://www.izlesene.com/video/hepinizi-tatmin-ederim-xd/2084021 daha güzel bir cevap olamaz:) oraya gelirsem hepinizi datmin ederim diyor![]()
videoyu izledin mi ki mune bana neden ceza versin arkadaşımBirazdan mune gelirse hepimizi datmin edecek cezalariyla![]()
Cocuk mu var karsinda ya agzimi bozdurma benim bosuna ban yemiyim google acikliyaci degilmis video bile aratirdin burda ki amacin farkli kadin oldugundan supheliyimZaten yazdım diyorum ki tatmin etmedi yazılanlar yani açıklayıcı gelmedi
henüz böyle bi sazan çıkmadı gördüğüm kadarıyla:))bekliyorum bende bır anlatan cıkar dıye
videoyu izledin mi ki mune bana neden ceza versin arkadaşım![]()
gugul datmin etmediyse yandex varCocuk mu var karsinda ya agzimi bozdurma benim bosuna ban yemiyim google acikliyaci degilmis video bile aratirdin burda ki amacin farkli kadin oldugundan supheliyim