- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
bakıyorumm da gugul seni datmin etmiş balböcükümaranan parmağı google amcadan buldum ,
o şimdi elizabeth canı neler ister uykuda mevlam murat bozu göster![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyorumm da gugul seni datmin etmiş balböcükümaranan parmağı google amcadan buldum ,
o şimdi elizabeth canı neler ister uykuda mevlam murat bozu göster![]()
Lenn sen daha ewlenmedin yapma böyle şeylerr![]()
Tüh be çok mu belli ettim yabakıyorumm da gugul seni datmin etmiş balböcüküm![]()
heheTüh be çok mu belli ettim yaDu linki ben konu sahibesine göndercem birazdan
![]()
Kız ben neyin derdindeyim , ''bir derdim var''lara konu açıyorum , millete bak çükün derdindehehegöndert ya yazık çok merak etmese sormazmış zaten erkeğimize sahip çıkalım müşkülümüz oluyor
![]()
yok kız allah böyle dertler de vermesin çok manyak zevkli birşeymiş duymuyonmuuKız ben neyin derdindeyim , ''bir derdim var''lara konu açıyorum , millete bak çükün derdindeKıskandım şimdi Keşke bnimde böyle bir derdim olsa
diyesim geldi ya gız
![]()
NazlanmaaYokk yaaaaa![]()
Duydum duydumyok kız allah böyle dertler de vermesin çok manyak zevkli birşeymiş duymuyonmuu![]()
Dur kız kafa göz karıştırma zaten eli attın ortaya hepimizi banlattırcanDuydum duydum,
Benimde sorum var KK , böyle kafanı güzel yapıyor mu acep ?
Hayır yapıosa kafam bozukta ona göre bilim lazım olur![]()
Bak simdi akillandinKız ben neyin derdindeyim , ''bir derdim var''lara konu açıyorum , millete bak çükün derdindeKıskandım şimdi Keşke bnimde böyle bir derdim olsa
diyesim geldi ya gız
![]()