- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
ben deİyiyim canım , tembel tembel yataktayım hala, biraz daha durursam açlıktan ölücem
Aynen kankaÇalışmak iyidir , çalış
Ben yoğunum canım pazartesi pazartesiliğini belli etti.sen nasilsin canim???
isteyim bende canim, pazartesi malum,dedigin gibi. ama yorgun degilim, dincim cok skr.Aynen kanka
Ben yoğunum canım pazartesi pazartesiliğini belli etti.
Haftasonu gezdim
Sen nasılsın.
Ben hep öyleyimisteyim bende canim, pazartesi malum,dedigin gibi. ama yorgun degilim, dincim cok skr.
aksam vakitlice yattim, ondan zaar. bundan sonra artik vaktinde uyumaya gayret edecegim .
2/3 günle kisitliysa iyiAy ne güzel ya...
Ben de tembel tembel oturmak istiyorum evde 2 3 gün :)
EvetVallaha mı dışardalar mı
ben de
Aynen kanka
Ben yoğunum canım pazartesi pazartesiliğini belli etti.
Haftasonu gezdim
Sen nasılsın.
isteyim bende canim, pazartesi malum,dedigin gibi. ama yorgun degilim, dincim cok skr.
aksam vakitlice yattim, ondan zaar. bundan sonra artik vaktinde uyumaya gayret edecegim .
Ben hep öyleyimDisipline Girmis BirKadin bilir bu konuda ne kadar tavuk olduğumu
Sabah enkaz gibi kalkmaktansa vakitlice yatmamız daha iyi tabi ki...
akillilar siziiBen hep öyleyimDisipline Girmis BirKadin bilir bu konuda ne kadar tavuk olduğumu
Sabah enkaz gibi kalkmaktansa vakitlice yatmamız daha iyi tabi ki...
canim , mySoul buraya yazmis, bende cvp verdim, hakkatten mySoulcum..nasil yaptin bunu ? :)Kizlar topik atlamissiniz
Kizlar topik atlamissiniz
Topik atlamak ne demekcanim , mySoul buraya yazmis, bende cvp verdim, hakkatten mySoulcum..nasil yaptin bunu ? :)
Nassii yaniiiBende ayaklarımı uzattm kocam nerde gezer diye merak ediyoruö:))
beria demek istioki; diger topikte yazisioduk, buraya yapistirmissin cvplariTopik atlamak ne demek
Aynen òyle, soul alintilari karistirdiberia demek istioki; diger topikte yazisioduk, buraya yapistirmissin cvplari
Konya dayım şekerim annemgildeym kocacımda annesigildeydi napar acaba orda diyeNassii yaniii
SebepGızlaaar . Hepinizi öpüjemmmm
Aman bosver kiz annenle keyif yapKonya dayım şekerim annemgildeym kocacımda annesigildeydi napar acaba orda diye
Sebep
Öpüjem öpüjem dedim sanaa apap pam trip yapma yapmaaa
Etiketledim ya amaBana neden bildirim gelmiyor yaaa
Etiketledim ya ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?