- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Benimde dikkatimi çekti etiketler bazen bana da gelmiyor , bir sıkıntı ver herhalde sistemdeAnlamadım ki bana bildirim bişiy gelmiyo
Benimde dikkatimi çekti etiketler bazen bana da gelmiyor , bir sıkıntı ver herhalde sistemde
günaaaydııııııııııııııınnnn
Oluyor biraz tubişimLen ne ara açtınız bu konuyu da, bu kadar sohbet ettiniz
Papatyam beni de çağırın azıcık kafam dağılsın, yoksa sıyırıcam :)Oluyor biraz tubişim
Askolsun makarin çat çatlarla patpatlari nasil unutursunLen ne ara açtınız bu konuyu da, bu kadar sohbet ettiniz
günaaaydııııııııııııııınnnn
Naber gelincikC Aniimm
Çok tırsıyorum dişçide sıra bekliyorum şuanAskolsun makarin çat çatlarla patpatlari nasil unutursun
Gunaydin yavru naber, arada bir laf atip kayboluyorsun
Naber gelincik
İki üç gündür bende yok sayılırım geldikçe çağırırım şimdi dişçide sıra bekliyorumda beklerken bi bakiim dedimPapatyam beni de çağırın azıcık kafam dağılsın, yoksa sıyırıcam :)
Ne oldu hayirdir?Çok tırsıyorum dişçide sıra bekliyorum şuan
Ah şu yirmiliklerNe oldu hayirdir?
Ooo gecmis olsunn benimde tutar ara ara, kontrolunu yaptirdim biraz sabirli olursan cikar dediAh şu yirmilikler
Benim çıktı çürüdü bile bakalım napıcaklar saol tatlımOoo gecmis olsunn benimde tutar ara ara, kontrolunu yaptirdim biraz sabirli olursan cikar dedi
Yavas yavas cikiyor iste
Gecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım benim, Rabbim şifa versinİki üç gündür bende yok sayılırım geldikçe çağırırım şimdi dişçide sıra bekliyorumda beklerken bi bakiim dedim
Naber la çatlakEfeniimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?