Hala yataktayımsen ?
Kolay gelsinçalışıyorum napayım bu hafta baya bi yoğun .
Kolay gelsin
Gizyy zaten banli, izci kayipSağolasın canım. Burası da durulmuş , ses yok hayırdır ?
Gizyy zaten banli, izci kayip
Meraklanmaya basladim iyice..
Dun herkesi etikette yapmistim oysaki
Yedigin bana gore canimbu ban süresi ne kadar oluyor ?
Yedigin bana gore canim
Ilk ban 24 saat mesela , sonra 48 ole katlanarak gidiyor
Ben bir daha yersem 72 saat yokum mesela
Yeme zaten hiç güzel birşey değilHiç ban yemedim , inşallah da yemem
Kız ne ettiniz öyle 2 ayda 3 ev ne demekBen giremiyorm fazla kızlar tatil bitti yeni geldim eve yarında eşya kutulayıp taşınma çabası başlayacak göçebe gibi oldum 2 ayda 3.evim olack:)
Hiç sorma canm ya ilk evi tuttuk iskan yokmuş rize.den eşyalar gelmişti allh tan erken farkettik acele ev bulduk nakliye eşyaları indirmedn 1 2 saat içinde oraya taşındık 10 gün öncede lojmn çıktı 1 2 haftayada oraya taşıncaz değişiklik ve 2 çocukla rezillik oluyorKız ne ettiniz öyle 2 ayda 3 ev ne demek
Ne ettin nana taşındın mıHiç sorma canm ya ilk evi tuttuk iskan yokmuş rize.den eşyalar gelmişti allh tan erken farkettik acele ev bulduk nakliye eşyaları indirmedn 1 2 saat içinde oraya taşındık 10 gün öncede lojmn çıktı 1 2 haftayada oraya taşıncaz değişiklik ve 2 çocukla rezillik oluyor
Bu hafta inş taşıncam canım evi boyattık temizlendi felan insan yaşamış olamaz dedik evde o derece yaniNe ettin nana taşındın mı
İzci ve gizyy geldi, görürsün sakiniBu hafta inş taşıncam canım evi boyattık temizlendi felan insan yaşamış olamaz dedik evde o derece yaniburası ne kadar sakin
İzci ve gizyy geldi, görürsün sakini
Bana bulaşmayında napıyorsanız yapın, dersim çokBiraz tozlandık ama yaparız birşeyler
Bana bulaşmayında napıyorsanız yapın, dersim çok
Sınavdan sonra hepinizi öpücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?