- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Şu yazdığını okudum yemin ederim gözlerim doldu lanAyyy ben de hepinize acıyorum.. ben daha şimdi kalktım
Şu yazdığını okudum yemin ederim gözlerim doldu lan
İşi bırakıcam o derece bitirdiler beni 120000 bin adım yürümek ne ya 98 kat merdicen çıkmısımAhhh canım benim yaaa işçi milletine çok acıyorum yaa
Ya uyumaktan ölmek istiyorum bugün ölmezsem daha ölmem bennnnnnncok uyumakta zararli kanka
Ya uyumaktan ölmek istiyorum bugün ölmezsem daha ölmem bennnnnnn
Yavv bırak onlar senin peşine koşsun tipine bak sen
Angara ya gel yavrum angara ya tamda askeriyenin oralarda oturuyorum elini sallasan en kötü bi ere çarparBi salınayım ortalarda
Bugün bi koca bulucam
Angara ya gel yavrum angara ya tamda askeriyenin oralarda oturuyorum elini sallasan en kötü bi ere çarpar
Sapsaplık sultanlıltır kızzz boşver ben sabahları uyanıp kahvaltı hazırlayamıyoum adam 4 dünde 1 gün sabah kalkıyor erken akşam resti çektim kalkıp hazırlarım çocuk oyuncağı diye uyuya kaldım yine yazık kendi yapıp gitmiş oyuncağın kırıldı diye de not bırakmışAh bittercim burda da herifler var ama hepsi aranıyor resmen güven vereni yok
Biz girmeyeli allan sap sapları olmuş bekarlarbende ev taşıdım üzerine hastalandım ölü gibi yatıyorum laa lojman diye evin ebesine kadar da inilmez ki insaf mikroptan ölmemişler allh tan
Ah bittercim burda da herifler var ama hepsi aranıyor resmen güven vereni yok
Sapsaplık sultanlıltır kızzz boşver ben sabahları uyanıp kahvaltı hazırlayamıyoum adam 4 dünde 1 gün sabah kalkıyor erken akşam resti çektim kalkıp hazırlarım çocuk oyuncağı diye uyuya kaldım yine yazık kendi yapıp gitmiş oyuncağın kırıldı diye de not bırakmış
Sapsaplık sultanlıltır kızzz boşver ben sabahları uyanıp kahvaltı hazırlayamıyoum adam 4 dünde 1 gün sabah kalkıyor erken akşam resti çektim kalkıp hazırlarım çocuk oyuncağı diye uyuya kaldım yine yazık kendi yapıp gitmiş oyuncağın kırıldı diye de not bırakmış
Bir adama denk gelemediniz mi yaaa en sonunda size muska yapcam
Yok izcim piyasa ölü
Dolar çıkınca kalitelileri beklemeye almışlar sanırım ,insin bulursun kuzum
Ekmek parası canım napalımLan deniz manzarasını bıraktın mı tühh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?