Bak yazmiyor zatenŞ
Şu laftan sonra siteyi kapatıp giderim ne laftı bea:)
Bak seennn .. Benim de arkam sağlamdır haaa eski KK lardanım ona göreeee ..Yok be aklınız fikriniz olaydı kınamayın başınıza gelir:) kavgaya adam toplayacaksan bdv kalabalıktır arkam sağlam kızım orda biri nereye giderse hepsi oraya gidiyor
Kızım pro üyesin diye laf etmiyorum bak girer bdv ye fake bu üüye derim bi de kiblerim görürsün haaaaaBak seennn .. Benim de arkam sağlamdır haaa eski KK lardanım ona göreeee ..
Bakma yeni göründüğüne profilimin
Boyum kısalmazda uzamazda bdv de biri demişti evlenince boy uzamaya devam eder mi diye
Tam benlik yerde bdv kızlardan giremiyorumCok sicak yikanma cekersin deseydiniz
Bazen sıkıyor beni oyuna gidiyorum bazen ordan cikmiyorumTam benlik yerde bdv kızlardan giremiyorum
Kazen de inanır hemen kapatırrr tabiii tabiii tabiii sende haklısınKızım pro üyesin diye laf etmiyorum bak girer bdv ye fake bu üüye derim bi de kiblerim görürsün haaaaa
Sap.sappp nerelerdesin tık yok mu hala:) +18 kızım burdan ayıplı yer mi var neler gördü bu gözlerBdvde hiç ayıplı konu yok mu
Olanlar olduya gitmek istedik malesef gidemedik rcecep ivedige gidelim dedik ama bir oncekini ben pek beğenmemistim cok sacmaydi acaba bu nasil bosunada gitmek istemem bende genelde komedi seviyorum ya diğerleri boğuyor beni ve psikolojimiBen gitmedimmm
Sinemaya gidesim geldi vallahi
Ellemeli miBdvde hiç ayıplı konu yok mu
Sap.sappp nerelerdesin tık yok mu hala:) +18 kızım burdan ayıplı yer mi var neler gördü bu gözler
Ellemeli mi
Olanlar oldu gerçekten güzeldi:)Olanlar olduya gitmek istedik malesef gidemedik rcecep ivedige gidelim dedik ama bir oncekini ben pek beğenmemistim cok sacmaydi acaba bu nasil bosunada gitmek istemem bende genelde komedi seviyorum ya diğerleri boğuyor beni ve psikolojimi
Bugun hic ugramadim vallaÖpmeli ellemeli komşu kıskandırmalı falan
Hala anlamış değilim bu yatak odasıno komşular nasol duyuyprÖpmeli ellemeli komşu kıskandırmalı falan
Bugun hic ugramadim valla
Hala anlamış değilim bu yatak odasıno komşular nasol duyuypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?