Ya üzüldüm bak şimdi çok istedim ama bir türlü olmadi aksilikler acaba halen varmidirki bir bakayim bakalim yakalarsam giderim bulunduğum yer biraz uzatiyorda belki uzatmislardirOl
Olanlar oldu gerçekten güzeldi:)
O kadar da elimde bardak duvar dinlrrim amaBen bilmem ki böle ayıplı şeyler
Hala anlamış değilim bu yatak odasıno komşular nasol duyuypr
Valla oluyor çünkü yeni binaların duvarları kağıt gibi. Bizim yandakilerin konuşmaları olduğu gibi duyuluyor.Ben bilmem ki böle ayıplı şeyler
O sorun bizde de var ya yan komşular ne konuşsa duyuluyor tabi onlarda bizi duyuyordur isin kotu tarafi onlarin yatakodasi ve bizim yatak odasi dip dibe malesefValla oluyor çünkü yeni binaların duvarları kağıt gibi. Bizim yandakilerin konuşmaları olduğu gibi duyuluyor.
O yüzden böyle şeylerde dikkat etmek lazım
Ayyy bizimde öyleO sorun bizde de var ya yan komşular ne konuşsa duyuluyor tabi onlarda bizi duyuyordur isin kotu tarafi onlarin yatakodasi ve bizim yatak odasi dip dibe malesef
Valla oluyor çünkü yeni binaların duvarları kağıt gibi. Bizim yandakilerin konuşmaları olduğu gibi duyuluyor.
O yüzden böyle şeylerde dikkat etmek lazım
Kız daha dün akşamdan başladılar he mıy mıyda mıy mıyKocam yok komsum yok
Kedilerim mart ayını çoşkuyla kutluyo falan ben emekli
Bu kk ya telefondan giren bitek benmiyim yaw?Telefonu sen mi öttürüyosun
Kalkip bakmadim
Kız daha dün akşamdan başladılar he mıy mıyda mıy mıy
Ben hem tablet hem telden giriyorum o an hangisinin şarjı varsaBu kk ya telefondan giren bitek benmiyim yaw?
Öttüğ anda görüyom neyseki elimde
Vay azgın tekeBizim irkik kedi üç gün eve gelmiyo gelince uyuyp yemek yiyo sonra yine çoşkulu alana
Hangisi daha kolay?Ben hem tablet hem telden giriyorum o an hangisinin şarjı varsa
Yok bizim tuvalet çocuk odasi bitişiğindeAyyy bizimde öyle
Hele bizim yandakilerden artık illallah ettim bas bas bağırıp konuşuyorlar. Yatak odanızın hemen yanında küçük tuvalette var mı? Aynı binadamıyız ki acep
Valla bana ikiside rahat, ama iş yapmıyorsam koltukta takılıyorsam tablet, iş falann yapıyosun ayakta dolanacaksam telefonHangisi daha kolay?
Benin tlf tablet kadar olduğundan rahat oluyor
Hic başka biyerden girmedim, merak etmeye başladim ama
Yok bizim tuvalet çocuk odasi bitişiğindebiran benim aklimada gelmedi değil yani
Ama cidden cok sinir bozucu durum özellikle banyoya gece girdiklerinde o su sesleri duşu alip birakislari sanki bizim evde gibi ses geliyor yapacak birsey yok.
O zaman durmak zor olurdu sanirsam :)
Anladım, aynen öyle valla, karşı komşu her pazartesi sabah 7 civarı duş alıyor. Sesine uyanıyorum resmenAllahtan bir tek onlarınkinden bu kadar çok ses çıkıyor.Diğer dairelerden de gelse ooo
Nasıl yani?O zaman durmak zor olurdu sanirsam :)
Bu arada bende telefondan giriyorum ama hemen bildiri gelmiyor neden acaba.
Google dan giriyorum ben uygulamasi oldugunu bilmiyordum benNasıl yani?
Tarayıcıyı kapatıp çıktığınızda zaten bildirim gelmiyorki ? Android telefonlar için uygulaması vardı , siz ondan mı giriyorsunuz?
Kuzuuummm nereleresin yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?