- 30 Ekim 2013
- 20.477
- 57.157
- 798
Hahaha pohhhh gibi yaneeyari bipli dicen
ben ota moka diyorum mesela
Töbe töbe . Dur ben etrafıma bir de elletmelik gözlüğüm ile bakayımBaktım vay be tam elletmelik bu herif çat çat dedim 5.hafta nikah kıydım
Kız o bekarlar ne fenaa herşeyi bilir onlar hiiiiihihhh mokomoko ne ediyor yaa hahahMesela boka mok de çişe miş de, şeyede mokomoko de aramızda bekarlar var
Baktım vay be tam elletmelik bu herif çat çat dedim 5.hafta nikah kıydım
Elinde ki tüyle oyna gidişata göre anlarsnEvlenmeden önce yoklayacaz mı yaniiii kalite kontrol gibi mi
Elinde ki tüyle oyna gidişata göre anlarsn
Biz lisedeyken sadece sporla üreme bide tomurcuklanma konusunu işledikKız o bekarlar ne fenaa herşeyi bilir onlar hiiiiihihhh mokomoko ne ediyor yaa hahah
Yafrukurt üniformalarınızı,obada güvenliğe bırakabilirsiniz arkadaşlar
gerçekten evlilikle ilgili tüyo bekliyoruz fena halde bekarız aday bile olamıyoooo
Neyle ilgili verirsek artk önce içimize kesinlikle kırmızı giyiyoruz özgveni arttırırnasıl bir tuyo olsun?neyle ilgili?
Neyle ilgili verirsek artk önce içimize kesinlikle kırmızı giyiyoruz özgveni arttırır
Sen evliymişsin zaten kız utanma hiç evde giyersinay ben utanirimMahallede bir abla gencliginde düşmüş kadin ortaminda ,herkes gormus kirmizili oldugunu kadinin adi 55inde kirmizili
:) :*fazla yaklaşmadan konuş
:) çok masum gidiyodn demekAy kahvemi püskürdüm
Çok masum gidiyodum sinemaya
Bi püff yapar mısın nefesine bakıcam diyim bari
Ahahah tüylerle oynamak mı :)Bdv de konu vardı bi ara sevgilin her yerimi elledi sinemada dike kızda tahrik etmek için elinde ki tüylerle oynamış fantaziye bak
Şuanda gerçekten ayıp ettin kankis
aynen bebem poh gibiHahaha pohhhh gibi yanee
ne gibi bir tuyogerçekten evlilikle ilgili tüyo bekliyoruz fena halde bekarız aday bile olamıyoooo
hosgeldin :)geyik dediler bir geleyim yazayim dedim
dinliyoruzKir bende birsey anlaticam biraz uzun birazda dedikodu gibi gozleriniz daynir mi okumaya??
akla gelen her türlü tüyo
aynen bebem poh gibi
ne gibi bir tuyo
hosgeldin :)
dinliyoruzanlat bakayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?