+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

Ula bura neki, poh götürmüş heryeri

Hakkat ban yohmu burda?
Yohsa pohları dökmeye geldim

Şu sümük olayı nedir? Izci yorumun nerdedir?
Biri bana link atsın yormayın anam beni..

Bir misafirperver olarak yoruldum bugunluk bukadar ekşın yeter

yok cicem burda ban yok

ay hic kurcalama derim kusarsin pislik

Hakkatmi yok? Bu zengin parami yedirmis napmış?
Ulan hayat biraz adil ol böylelerine veriyon benim gibi garibanlarda bayat ekmaa cam'a banıp yiyo.

Kac para verdin la son izci
Bunu kabul edemem, yarısı benden olsun zira fakir ama gururluyum, bilirsin

evet yari bipli konusuyoruz zengin izci havhavhavhav

Simdi olay soyle gerceklesiyor. Benim bi kiz arkadasim beni faceden ekledi.bu kiz arkadasim lisedeki bi erkekle kacarak evlendi ve 1 cocuklari oldu. Yani esinide taniyorum. Sonra numaralarimiz aldik birbirimizin konismak icin. Bu kiz baska sehirde ben baska sehirdeydik. Sonra yazismalarimiz oldu. Bunun esi askerde oldugu icin benimle sık sık konusurdu. Daha sonra birden bana kocasinin numarasini ve bi kiz numarasi verip bunlarin ikisine onun istedigi zaman ozelden cagri yapmami istedi. Bende niye sen yapmiyorsun dedim. Benim dk hakkim yok o yuzden yapamiyorum dedi. Bende peki benden niye bunu yapmami istiyorsun diyince. Ee cnm senn yap ben birsey merak ediyorum dedi. Ya soylesene diye israr edince . niyeti ortaya cikti. Kizin birisi kocasina msj atmis faceden. Napiyorsun?? Diye. Bu yuzden suphelendigini iki numaraninda acik mi yoksa kapalimi olup bunu anliyacagini soyledi bende tamam dedim. Sonra verdigi iki numarayida kaydettim ve baktim ki biri esi digeride bizim liseden bi kiz. Ben sasirdim kizida taniyorum cunku. Daha sonra ben bi sure bilgi verdim bu konuda. Ama ben kiz arkadasimin dogru soyledigine inanmadim cunku kaynanasiyla gidip kocasina mesaj atan kizin evini basmislar kavga yapmislar. Bunu bi "napiyorsun?" msji icin yapicagini dusunmuyorum. Ve birgun beni aradi sarhos bi sekilde basladi dertlenmeye sonrada kapatti telefonu. Kendi kendinede guluyordu. Bende pek orali olmadim vurdum kafayi yattim uyudum. Gel zaman git zaman yasadigim sehirden bi kizla tanistim ve arkadas olduk.( Bu tanistigim kizda telefonlara bakmaya bayilir.)Kafelere falan gidiyorduk. Yine birgun kafede otururken whatsapi actim orda kisilere bakrken buda tam dibimde oturdugu icin wahsptaki bi fotograf ilgisini cekti ve buyutmemi istedi tamam dedim. Actim fotografi benim arkadasim ve askerdeki kocasinin fotosu vardi. Ben bu cocugu taniyorum dedi. Nerden taniyorsun dedim. Biz bu cocukla konustuk hatta elinde dovme var dedi. Ben bi daha sok tabi arkadasimin kocasi hakkinda herseyi biliyor nerde askerlik yaptigini dahii. Htta bu cocuk bana sarkilar soyluyordu dedi.ben o cocuk evli ama biliyormuydun dedim. Haberim yokti dedi. Neyse ben yine kiz arkadasima bu olaydan bahsetmedim konusmaya devam ettik. Zaten suphelendigin farkindaydim kendisi yakalasin istedimsonra bu kiz arkadasim bende surekli bi miktar 150-200 civari para istemeye basladi neden istedigide belli degil soruyorum yok bankaya para yaticak bilmem ne diyor.halbuki esinin araba kiralama sireketi var isterse rahatlikla bulur ama benden istemeyi tercih ediyor.sonra iletisimimi kopardim baktimki beni kullanmaya calisiyor.yine ayni liseden siniff arkadasim olan bi arkadasla konusurkende o kocasindan bosanicakmis bendendd para istedi ve ben yine bi sok boyle ilginc bi hikayem var.ve bi o kadarda uzucu nerden nereye geldi olaylar birde size sorum var. Benim yerimde olsaniz arkadasiniza soylermiydiniz??

Bu cok uzun okuyamam valla, sadede gel

abowwww bu ne
dallas..
sen neyi soruyorsun
su kafede gelip taniyorum diyen kizi mi soyleyeyim mi diyorsun?

K

Kız valla dalga felan geçmiyorm eşimi gördüm 5 hafta içinde evlendim kimse inanmıyo genelde 6 sene dolack 3 4 aya
Hay maşallah, bu eskilerimizi dinlemiş, anlaşılan iyide etmiş..

Benim ebem'den gözü karamı? O gerdekten bile sonra tanışmış dedemle, malum ne elktrik varmiş ne gece lambası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…