odunnnnLa benda diyrum habu kafamda bişey var da ne var
kizim evliler ciksak topikte 3 kisi kalirsinizBir yemişim , şişkinikten ölüyorum şimdikonu yine mi evlilik yaaa Evlenenler çıksın bi kenara
bi sen eksiktinHee siz burdasınıııızzzzben geldiiimmm
Madonnayı azkalsın evlendiriyordu
sen de sapsapsin demekkkDisipline Girmis BirKadin çıkmayın . kocam da kocam yüzüğüm de yüzüğüm diye konuşun o vakit
olan var olmayan var
Ay inşallah hepimize nasip oluuurrrGebere Jackson Allah yüzüne güler inşallah , hem sağlığın için hem de anneliği tatman için..
İnan benim de şu dünyada sahip olmayı istedğim tek duygu..
3 Sene önce rahmimden ameliyat oldum. En büyük hayalimle sınandım yaklaşık olarak 2 buçuk sene anlatılması imkansız acılar, ve ağrılar çektim.
Anne olamama, hiçbir tedaviyle iyileşememe durumum, hatta tüm kadınlığımın alınma durumu vardı.
En çok istediğim şey anen olmaktı. Ya düşünsene benden bir parça.
Benim diyebildiğim bu hayattaki tek şey.
Benim kanım benim organlarım, içimde pıt pıt eden küçük bi kalp..
En anlamlı en çok istediğim şey..
Eki Görüntüle 1938906
Gebere Jackson & PaNickYok & Disipline Girmis BirKadin & KeediciK
bana da dua edin kız
inşallahGebere Jackson Kalbindeki herşey hayırlsııyla nasip olur sana ..
@mangolubira fal bakmayı bilmiyorum ama bilen biri varsa hemen resim atalım da baksın yav :d
aminnnnnnnnnCanim sendemi bebek istiyosun?
Deli olduğumu duyduya, dua istiyo
Sanada ,son izci mede
Gebere Jackson ede
Dileyen isteyen, hakkıyla annelik edebilecek herkesede Rabbim hayırlı, sağlıklı vatana millete ailesine, çevresine yararlı imanlı vicdanlı evlatlar nasip etsn inşallahhhh..Amiinnn..
Rabbi hebli minessalihinn
Amin
insallah hayirlisiyla gonul esini bulursun canim :))Gebere Jackson & PaNickYok & Disipline Girmis BirKadin & KeediciK
bana da dua edin kız
inşallahGebere Jackson Kalbindeki herşey hayırlsııyla nasip olur sana ..
@mangolubira fal bakmayı bilmiyorum ama bilen biri varsa hemen resim atalım da baksın yav :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?