olmadiki sahil kenarinda bir evimiz
Hayattaki tek tutkum 3. AŞKIM geriye doğru sayacak olursak 3 te fena sayılmaz hani
Eki Görüntüle 1938865
Geldik 2. AŞKIMA ,,o benim canım kanım merhameti,fedakarlığı,azmi bana öğretenim.Burnumun direğini sızlatanım.
Ellerinde yıllarca yaşanmışlığı,acıyı,yorgunluğu saklayanım.O benim gözlerimin yaşı,dünyamın telaşı
Eki Görüntüle 1938866 ANNEM
vEEEE GELDİK 3. AŞKIMA O BENİM YARATILANDAN ÖTÜRÜ YARATANA DUAM.O BENİM ŞANSIM,O BENİM EN İÇTEN DUAM O BENİM TİTREYEN SESİM,ANNEMİN ÖĞRETTİĞİ İÇTEN MERHAMETİM,O BENİM SEVGİLİM O BENİM İLK AŞKIM ..
Eki Görüntüle 1938876
Kulube deme kız ben kutu gibi dağım tepesinde sakin ev istiyorumVay arkadaş bune ya herkes zengin ,oysaki ben 2+1 kulubede oturuyorum nenem lailaheilllalah yaaa
vay vay bakkk sennBENIM var
Vay arkadaş bune ya herkes zengin ,oysaki ben 2+1 kulubede oturuyorum nenem lailaheilllalah yaaa
BENIM var
iyiyim conemmmm senden naber beybisivay vay bakkk sennnaber kanka
he la benimde 2+1 sanirim 100m2
Ku
Kulube deme kız ben kutu gibi dağım tepesinde sakin ev istiyorum
iyiyim cok sukur, bir gorunup bir kayboluyorsun heyirsiziyiyim conemmmm senden naber beybisi
iyiyim conemmmm senden naber beybisi
neeeee deeeemeeekkk siiigaaaraaaa yyoookkkcigara yoook senın ağzını yakarım bakkkk
kuzum işlerim çok yoğun ya
son izci resim arıyordum valla bende .) ama bulamadım geniş açıdan
cigara yoook senın ağzını yakarım bakkkk
kuzum işlerim çok yoğun ya
son izci resim arıyordum valla bende .) ama bulamadım geniş açıdan
ne iciyon kizim senLan benim cigara 14 tl olmuş çüşş ohaa
Lark göndereyim mi kanka
ne iciyon kizim sen
ma..ro bile 13
hee anladim
sen farlemenet iciyosun
vay anasini zenginligi kes
Kız valla karı koca hayalimiz bizim inş rabbm size sahil bize de bahçeli güzel bi ev verir:)Havalara bak yaa
Hiç sevmiyorum onuYa başkası kesmiyor kanka
Kız valla karı koca hayalimiz bizim inş rabbm size sahil bize de bahçeli güzel bi ev verir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?