Bu sabah yine galk gız çay goy diyen bir beyin kükremesi olmadan güne başladım
He canım heee zati piskolata erkekiynen evlenecektikYa bunların sabahları gülle öpücükle ve kaslarıyla uyandıranı yok mu
Nana sen aslında evli değilsin6 senedir ne kükreyerek uyandıran oldu ne de öprek len ben kimle evliyim hangi grup bu:)
Bende şüphe etmeye başladım ben herifi zor uyandırıyrum kalk acıktım kahvaltıya yardım et diye yazık garibim sessizce kalkarNana sen aslında evli değilsin
He canım heee zati piskolata erkekiynen evlenecektikyumurtan nasıl olsun kayısı mı tam pişmiş mi?
Evrenin senin siparişine cevabıEvet öyle bişiy sipariş etmiştim :)))
Bende şüphe etmeye başladım ben herifi zor uyandırıyrum kalk acıktım kahvaltıya yardım et diye yazık garibim sessizce kalkar
Evrenin senin siparişine cevabı
Kardeşi olan bul elti olalımBulucam görüceksiniz :)
Kardeşi olan bul elti olalım
İkiz istemem ne o öyle aynısının ikinci baskısı gibiŞimdi ben genelde karakteri öküz olanı buluyorum.
Ne cıkarsa bahtına
Belki ikiz bulurum ne dersin
Öküzler daha değerlidir içi dışı bir olrİkiz istemem ne o öyle aynısının ikinci baskısı gibihayatım ben genelde karaktersiz bulduğum için öküz benim için melek sayılır
İkiz istemem ne o öyle aynısının ikinci baskısı gibihayatım ben genelde karaktersiz bulduğum için öküz benim için melek sayılır
Karaktersiz olmasından iyidirÖküzler daha değerlidir içi dışı bir olr
öküzümü bekliyorum elticiğimO zaman ben bulurum sana merak etme.
Öküz kabulünse bulurum
Ben yine sokaklarda sürtüyorumBugün çok sakin buralar tatile mi çıktınız kııızzzzz:)
hala koca bulamadımHaftasonu etkiledi bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?