+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

he kız uzak duruyorum zaten, neyse iyi akşamlar dedi ok dedm anlasın cnm o da kürkçü dükkanı kapalı ona karşı.
ben ne alemde olayım sınav falan beyin kalmadı .
siz naptınız neler kaynattınız :)
Ne alemdesin derken ona karşı demiştim

Sen çalışmıyor muydun yoksa karıştıryor muyum?
Ama seni sanırım @mangolubira ile karıştırdım evet o kendini tanıtmıştı
Hiçbirşey kaynatmadık valla, malum haftasonu

ha önce ona karşı anladım soruyu ama sonra mevzu ondan ibaretmişcesine anlamış bu kızzz yaaaa diye düşünürsünüz diye şeyyapmadım meğer doğru anlamışm
ben ona karşı 2 yıl uğraş verdim.sonra başladık ama yürütemedik. şimdi düşünüyorum hayırlısı olmuş. O'na karşı bir hissiyatım kalmadı sadece onun için attığım taklaları düşününce gülüyorum.Aynı ortamda yüzyüze bakabildiğimiz için içimde ne sevgi ne kin ne nefret ne de özlem barındırmıyorum.
ben kendimi tanıttım sonra tanıtanları okumayadım.Kusura bakmayın hem çalışıyorum hem de aöf de unv 'ye devam ediyorum.

Yarın gezmelere gidicem.
Yakısıklılar yarın dışarlarda oluyo

te alllaaamm haklısın anacım :)
ama cesaret de lazım .
bundan 1 ay once otobus beklerken bı adamla hoşbeş ettik camgözlüydü böyle maviş . sonra ben mal gibi gittim otobuste kadının yanına oturdum keşke adamla yanyana otursaydk

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun

İlk sayfalarda tanıttın herhalde ben görmedim :))

Evet yarın gidicem hayatım.
Konuştuklarımız aklımda.
Toparlancam

Seviyorum seni

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun

İlk sayfalarda tanıttın herhalde ben görmedim :))

Seviyorum seni

valla yine sen sormuştun herhal. şimdi totoştan sallamış olmayayım
kısa özet yaş 26 ,istanbulda yaşıyorum. çalışıyorum aöfde okuyorum bi yandan. kahve içmek , kitap okumak , tiyatro sinema gibi etkilnlikler favorilerim arasında. hayvanları çok severim. ve en önemlilerden bekarım

Kız niye yakısıklının yanına değilde teyzenin yanına oturdun

Kız niye yakısıklının yanına değilde teyzenin yanına oturdun

sorma ..
ne derler basiretim mi bağlandı derler..
bi de onn üzerine ne halt yedim dersin. bu da bi adam yanın oturdu 2 sıra onumde. 3 durak sonra yandakı adam ındı söyle bı dondu baktı sanırım kı kafamı kaldrıdığımda bakısın yakaladım hemen dondu önüne.
bre gerizekalı ( ben) kalk git otur dimi .. 10 durak var otur konus..

Ay sana inanamıyorummmmm.
Kısmeti tepmissin.

buna tepmek denilmez sadece.
canlı canlı mezara koydum üstüne toprağı döktüm.
bi de tüy diktim

bundan sonraki otobüs sıraalarında daha geniş çaplı aramalara bakcam
nese canlar ben uyuyorum yarın sınav var mağlum dua edın sans dıleyın . ben de sana şans diliyorum KeediciK :)

AY resmen rezıllık evet sendın hatırladım şimdi
Okul kısmı kafamı karıştırdı demek ki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…