+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

Hadi bize nasıl bu belaya bulaştığını anlat
Kısa ve net görücü usulü. Babam çalışmama izin vermedi. Kendi üni mezunu çok zeki kültürlü kızlara gelince . Gayet gerici. Liseden sonra 2 yıl evde oturdum yapacak is kalmadı tuttum evlendim . Sonra bebek bebek bebek bebek. 33 yaşındayim 4 kizim var. demi

Kendi tepkini kendin vermişsin ... Ama maşallah 4 bebek ... Allah bağışlasın diym ne diym.

Dua et bdv değilsin neden 4 bebek derlerdi hayırlı evlat olurlar inş:)

Benim Nur topu gibi 4 aylık bir aşk acım var uzun bi süre evlenmem hatta asla evlenmem tövbeliyim söz sırasını venezia26 ya bırakıyorum

Problemini bizimle paylaştığı için öncelikle kontesbarts arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Benim alabildiğine yürüdüğüm elektriklendiğim bir adam var lakin adam da aynı hızla başkasına yürüdüğü için şeyyapamıyoruz. Yani A noktasından 100 km hızla çıkan ben B noktasından 100km hızla çıkan öküzgille bi türlü C noktasında kesişemiyoruz .

Şimdi sırada 1A sınıfından KeediciK arkadaşımız var

1A sınıfından bende en son öküzcük sinema olayımı iptal edip arayıp sormadığı için üzgünüm

1A sınıfından bende en son öküzcük sinema olayımı iptal edip arayıp sormadığı için üzgünüm

Yaramız içerdennn leslagan .. Biz de anlamadım böyle kalakaldık kontesbarts & KeediciK
Allah mutluluğunuzu daim etsin Bitter sever şekerim gözümüz yok
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin kızlar. Keşke bir gününüz benim olsa. Kesssskkkeeeee benim osssssaaaaaaaaa. Şimdi nazara gelip evlenirsiniz. Itiraf ediyorum rahatlığınıza kem gözle bakıyorum sizi kıskanıyorum.

Amin canım.
İstediğin birgün değil bir hafta verelim biz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…