Kısa ve net görücü usulü. Babam çalışmama izin vermedi. Kendi üni mezunu çok zeki kültürlü kızlara gelinceHadi bize nasıl bu belaya bulaştığını anlat
Kısa ve net görücü usulü. Babam çalışmama izin vermedi. Kendi üni mezunu çok zeki kültürlü kızlara gelince. Gayet gerici. Liseden sonra 2 yıl evde oturdum yapacak is kalmadı tuttum evlendim . Sonra bebek bebek bebek bebek. 33 yaşındayim 4 kizim var. demi
Benm sorunm yok kızım beni mutluluğa herifim sürükledi haciiSeni bu illete sürükleyen sebepler nelerdi
Dua et bdv değilsin neden 4 bebek derlerdi hayırlı evlat olurlar inş:)Kısa ve net görücü usulü. Babam çalışmama izin vermedi. Kendi üni mezunu çok zeki kültürlü kızlara gelince. Gayet gerici. Liseden sonra 2 yıl evde oturdum yapacak is kalmadı tuttum evlendim . Sonra bebek bebek bebek bebek. 33 yaşındayim 4 kizim var. demi
Amin. Yurt dışındayım kimsem yok bakma çocuk yapmayacam dediğime onlar benim herseyin. Annem arkadaşım dostum...Dua et bdv değilsin neden 4 bebek derlerdi hayırlı evlat olurlar inş:)
Sağol canım. 2 si okul Çağı 2 si bebek daha. Aralarında 1.5 yaş var.Kendi tepkini kendin vermişsin ... Ama maşallah 4 bebek ... Allah bağışlasın diym ne diym.
Benim Nur topu gibi 4 aylık bir aşk acım var uzun bi süre evlenmemhatta asla evlenmem tövbeliyim söz sırasını venezia26 ya bırakıyorum
Tokluk hissi
Problemini bizimle paylaştığı için önceliklekontesbarts arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Benim alabildiğine yürüdüğüm elektriklendiğim bir adam var lakin adam da aynı hızla başkasına yürüdüğü için şeyyapamıyoruz. Yani A noktasından 100 km hızla çıkan ben B noktasından 100km hızla çıkan öküzgille bi türlü C noktasında kesişemiyoruz .
Şimdi sırada 1A sınıfındanKeediciK arkadaşımız var
Problemini bizimle paylaştığı için önceliklekontesbarts arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Benim alabildiğine yürüdüğüm elektriklendiğim bir adam var lakin adam da aynı hızla başkasına yürüdüğü için şeyyapamıyoruz. Yani A noktasından 100 km hızla çıkan ben B noktasından 100km hızla çıkan öküzgille bi türlü C noktasında kesişemiyoruz .
Şimdi sırada 1A sınıfındanKeediciK arkadaşımız var
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin kızlar. Keşke bir gününüz benim olsa. Kesssskkkeeeee benim osssssaaaaaaaaa. Şimdi nazara gelip evlenirsiniz. Itiraf ediyorum rahatlığınıza kem gözle bakıyorum sizi kıskanıyorum.Yaramız içerdennnleslagan .. Biz de anlamadım böyle kalakaldık kontesbarts & KeediciK
Allah mutluluğunuzu daim etsinBitter sever şekerim gözümüz yok
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin kızlar. Keşke bir gününüz benim olsa. Kesssskkkeeeee benim osssssaaaaaaaaa. Şimdi nazara gelip evlenirsiniz. Itiraf ediyorum rahatlığınıza kem gözle bakıyorum sizi kıskanıyorum.
Evlendik hala öküz. Biraz insanlık kapar dedik yok. Ağnamazki oküz1A sınıfından bende en son öküzcük sinema olayımı iptal edip arayıp sormadığı için üzgünüm
NerdeeeeeAmin canım.
İstediğin birgün değil bir hafta verelim biz sana
Evlendik hala öküz. Biraz insanlık kapar dedik yok. Ağnamazki oküz. Bunu diyen teyzeye bayılıyorum yaa.
Benimki de bi parça karakterli olsun mümkünseMümkünse en romatiğini bulayım ben.
Öküzlerden gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?