Sevgili whatsapp günlüğüm ve bekardaşlarım birgünü daha tek kapadık hayırlara vesile
Kız hepimiz için hayırlısı olsun
Senin kesin bağkur borcun olur bulaşma hiç ver ver bitmiyorNana biraz bahseder misin evlilik nasıl bir şey? Yeniliyor mu? Yıllarca Bağkur primi ödemek gibi bişey mi. Anaaaaam hiç fikrim yok
Senin kesin bağkur borcun olur bulaşma hiç ver ver bitmiyor
Pijamanın dizi çıkmış saç tepeden topuz pijama düştü düşecek renkli ev botu salaş hırka tam bu tip biraz sexy dururken abi anda gaaııızzz oyuncaklarınızı toplayın diiye geliyorumEvde kalmalık bir tip
Nanaaaaa kızımın adıNanananananana senin çocukları sevdir bari arada
Evliler giremeyecek mi aranıza?? Aman almasanızda hak veririm bekarlık sultanlık. Bir daha geleyim dünyaya diye dua ediyorum evlenmiycem ve çocuk neyim yapmıycam. Bencil egoist çok şirret bi kadın olcam. Halim selim olduk kullanan kullanana. İsyeeeeeaaaannnn.....
Evliler giremeyecek mi aranıza?? Aman almasanızda hak veririm bekarlık sultanlık. Bir daha geleyim dünyaya diye dua ediyorum evlenmiycem ve çocuk neyim yapmıycam. Bencil egoist çok şirret bi kadın olcam. Halim selim olduk kullanan kullanana. İsyeeeeeaaaannnn.....
Sağol canıms hoş buldum. Yok kız tünelin sonu karanlık geri dönün geri dönün. Canını seven kaçsın. Hani eğer hayatta yapacak hiç bir şey kalmadıysa evlenin. Ama eğer gencim güzelim ohhhh hayatım kebap diyorsanız devam edin evlenmeyin..Noluyo yaEvlenmiş isyan bayrağı çekmiş . Kızlar sanırsam evlilik sandığımız kadar cici bişe değil
MErhaba Hoşgeldin bu aradaleslagan :)
Genç olup güzel olmayanlar naapsınSağol canıms hoş buldum. Yok kız tünelin sonu karanlık geri dönün geri dönün. Canını seven kaçsın. Hani eğer hayatta yapacak hiç bir şey kalmadıysa evlenin. Ama eğer gencim güzelim ohhhh hayatım kebap diyorsanız devam edin evlenmeyin..
Genç olup güzel olmayanlar naapsın
Kız sizden iyisini mi bulacak bu erkek milleti. Dırnağınıza kurban edin onları. Önemli olan güzellik değil kız şans. Ben çok mu güzelim bi galeyana geldik evlendik . Şimdiki aklım olsa ne pis fena olurum. Süründürürüm o yaratıkları
Kız sizden iyisini mi bulacak bu erkek milleti. Dırnağınıza kurban edin onları. Önemli olan güzellik değil kız şans. Ben çok mu güzelim bi galeyana geldik evlendik . Şimdiki aklım olsa ne pis fena olurum. Süründürürüm o yaratıkları
Bi gün bi masaya oturdum imza attm bi baktm büyük belaya bulaştım hele gece olnca daha iyi anladımHadi bize nasıl bu belaya bulaştığını anlat
Bi gün bi masaya oturdum imza attm bi baktm büyük belaya bulaştım hele gece olnca daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?