+18 KULÜBÜ ÇILGIN SAATLER :)

Kız hepimiz için hayırlısı olsun

Bak aklıma ne geldi :)
Bir yazı okumuştum uyuz olduğum bir sevgili adayım vardı.
Çocuk bir acılır gibi oluyor bir arkadaş gibi.
En son dayanamayıp demiştim canım ben senin bana aşık olma ihtimalini hesaplarken,
Başkasına aşık oldum hadi Allah'a emanetsin

Evliler giremeyecek mi aranıza?? Aman almasanızda hak veririm bekarlık sultanlık. Bir daha geleyim dünyaya diye dua ediyorum evlenmiycem ve çocuk neyim yapmıycam. Bencil egoist çok şirret bi kadın olcam. Halim selim olduk kullanan kullanana. İsyeeeeeaaaannnn.....

Noluyo ya Evlenmiş isyan bayrağı çekmiş . Kızlar sanırsam evlilik sandığımız kadar cici bişe değil
MErhaba Hoşgeldin bu arada leslagan :)

Ay gelsin herkes gelsin ayıp ediyorsunuz

Noluyo ya Evlenmiş isyan bayrağı çekmiş . Kızlar sanırsam evlilik sandığımız kadar cici bişe değil
MErhaba Hoşgeldin bu arada leslagan :)
Sağol canıms hoş buldum. Yok kız tünelin sonu karanlık geri dönün geri dönün. Canını seven kaçsın. Hani eğer hayatta yapacak hiç bir şey kalmadıysa evlenin. Ama eğer gencim güzelim ohhhh hayatım kebap diyorsanız devam edin evlenmeyin..

Genç olup güzel olmayanlar naapsın

Hı hı pek bir güzelim. leslagan bırak sen venezia26 yı hem güzel olmayıp hemde sap olanlar naapsın ölek mi
Kız sizden iyisini mi bulacak bu erkek milleti. Dırnağınıza kurban edin onları. Önemli olan güzellik değil kız şans. Ben çok mu güzelim bi galeyana geldik evlendik . Şimdiki aklım olsa ne pis fena olurum. Süründürürüm o yaratıkları

Hadi bize nasıl bu belaya bulaştığını anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…