- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi everythingwillbeokk
bi eşimle birbirimize küssek ya da kızgınsak ismimizle hitap ederiz. normali de bu bence. onun dışında oyunun +18 olanını ilk kez duyuyorum. kanlı savaşlı falan bi şey mi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunmu?nasil bir oyun öyle konuşuyorlarmi?Bi kaç gündür eşim normalden farklı davranıyordu normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım ve telefonuna baktım ne görsem beğenirsiniz... +18 oyun indirmiş oynamış saatlerce ve ben telefonunu karıştırırken o banyodaydı... Oyunda gerçekci kadınlar var ve hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınımne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of
Aldatıyor yani?Oyun degil belki gerçek konuşma?Flört oyunu sanırım açınca hemen +18 ibaresi cıktı seks üstüne olabilir ismi bilinenlerden değil![]()
Çok haklısınız benim düşüncem "acaba benle aşık olmadan evlendi mi".... Belki de hiç aşık değildi oyle düşünüyorum artık
Sizde araştırıp baksanizsa google diye birşey var yazın adini gelsin bakın bakalim ne biçim oyunmuş ogrenirsiniz.Online değil sanırım ve seks oyunu galiba. Tıklayınca +18 bilgilendirme cıktı ve iç çamaşırlı kadınlar vardı...
Uyarı çıkacak illaki onda sorun yok da kendimden yola çıkarak belki merak etmiştir bu ne diye demek istiyorum.Online değil sanırım ve seks oyunu galiba. Tıklayınca +18 bilgilendirme cıktı ve iç çamaşırlı kadınlar vardı...
Konuştum gerçekten düşüncelerim doğruymuş benden cinsel cekim almıyormuş şişman olduğumdanSeni istemiyorsa bunu böyle mi göstermesi lazım gerçekten. Aklı başında olan insan bunu açık açık söylemeli böyle bişey varsa sonuçta çocuk oyuncağı değil bu. Yani o zaman aldattığında da sizi istemiyor o zaman aldatsın sonucu çıkar. Hiç böyle düşünmeyin belli ki çok olgun düşünen biri değil ki telefonun da bu oyunu tutuyor istediği zaman oynuyor bunu saklamıyor bile.. Bi konuşun bakalım ne gibi cevaplar alacaksınız. Kafanız da kurmadan önce konuşmanız en mantıklısı bence
Seks oyunubi eşimle birbirimize küssek ya da kızgınsak ismimizle hitap ederiz. normali de bu bence. onun dışında oyunun +18 olanını ilk kez duyuyorum. kanlı savaşlı falan bi şey mi ki
ben niyeyse dediğiniz gibi olduğunuzu bile düşünmedim, bence sandığınız gibi kilolu değilsinizdirKonuştum gerçekten düşüncelerim doğruymuş benden cinsel cekim almıyormuş şişman olduğumdan![]()
Keşke öyle olsa canım aşırı kilom var 100 kiloyumben niyeyse dediğiniz gibi olduğunuzu bile düşünmedim, bence sandığınız gibi kilolu değilsinizdir
Kocanız herhalde brad pitt. O zaman yallah başka birine desenize, kim ne yapacak acaba onuKonuştum gerçekten düşüncelerim doğruymuş benden cinsel cekim almıyormuş şişman olduğumdan![]()
E banyodan çıkınca telefonu agzina sokmadiniz mi kendinizde hata aramak yerine?
Kendi sağlığınız için elbette kilo verin tabi ki kendiniz ve eşiniz için bakımlı olun ama sebep olamaz bunlar böyle salakça ergen şeylere. Ben olsam zayıflar kapıya koyardım :) güzellik kilo her şey gelir geçer sevgi kalır, belli ki eşinizde o eksik. Uygun bir dille kilodan rahatsız olduğunu söyleyebilirdi size en başta. Sakın kendinizi suçlamayınKeşke öyle olsa canım aşırı kilom var 100 kiloyum![]()
Evleneli 1 yıl oldu hep böyleydim bana her halinle güzelsin vs diyordu ama meğersem yalanmışKendi sağlığınız için elbette kilo verin tabi ki kendiniz ve eşiniz için bakımlı olun ama sebep olamaz bunlar böyle salakça ergen şeylere. Ben olsam zayıflar kapıya koyardım :) güzellik kilo her şey gelir geçer sevgi kalır, belli ki eşinizde o eksik. Uygun bir dille kilodan rahatsız olduğunu söyleyebilirdi size en başta. Sakın kendinizi suçlamayın