Öncelikle nezaket taşıyan her yorum için nezaket dolu teşekkürler ediyorum..
Dediğim gibi ilerde pişman olacağım herhangi bir durumum yok.. Okulum bitiyo -şu zamanda üni mezunları bile iş bulamazken Allaha çok şükür benm iş imkanlarım geniş- yani mesleğim elimde diplomam bende olduktan sonra gelişcek bi durum bu ...
Üniyide ilerde yaşayacağım yerde okumak ve atamamıda oraya istemek için ACELE ediyorum..
Sebebi benm tayin isteme durumum biraz sıkıntılı olabilir devlet memurluğunda ilk atandığın yerde kalma zorunluluğu fln var ayrıntıya gerek yok..
Eğer kpss daha ilerki tarihlerde olsaydı ve geçiş hakkımı bu yıl kullanmak zorunda olmasaydım tabi acele etmeye gerek yoktu..
Bu arada karşımdaki kişi elinde sürekli çalıştığı mesleği olan kazancı bir aileyi rahatlıkla geçindirebilecek düzeyde , karakteri oturmuş , ve hedeflerimin isteklerimin ve ennn önemlisi KALBİMİN aynı aşkımın karşılıklı olduğu birisi .. 3,5 yıldır tanıyorum - aklımda ACABA diebileceğim hiç bişey yok gayet şeffaf ve ailesiylede tanışıyorum hem bize hemde ilişkimize destekler kendi aileminde haberi var babam hariç .. Zaten en son baba duyar böyle şeyleri :)
Bunları size açıklamamın tek sebebi sadece paylaşmak istememdir.. İsteyen istediği düşünceyi savunmaya devam eder ama hakaret etmeyede gerek yok çünkü ben olayın doğruluğunu değil kanun hakkında bir soru sormuştum..
bahsettigin vasiflarda birisine baban niye karsi gelebilir ki?