Bayanlar öncelikle hepinize iyi haftasonları dilerim , sorunum başlıktan da anlayacağınız üzere yanaklarımdaki kırışıklıklar. la şimdi yanakta kırışıklı mı olurmuş hem de 18 yaşında diyenleriniz olabilir ama gerçekten var ( Hikayemin özeti şöyle ;Boluda yaşadığım ve havanın kuru olmasından dolayı yüzüm kabuk kabuk oluyordu normalde cilt tipim karma olmasina ragmen cildim gerginlikten acıyordu
Ben de bu nedenle öneriler vasıtasıyla pure beauty adlı bir markanın su bazlı nemlendiricisini kullanmaya başladım fakat yaklaşık 3 hafta sonra sol yanagimda gülerken ortaya çıkan kırışıklıkları gördüm ;(( ne yapsam bilemiyorum kremi kullanmasam yuzum berbat bir hale gelecek kullanirsam yuzume daha kotu zararlar vermesinden korkuyorum( bayanlar sizce ne yapmaliyim nolur yorumlarinizi esirgemeyin önerilerinizi bekliyorum
Krem kırışıklık yapmaz bildiğim kadarıyla. Mimik kırışıklığı olabilir. Ya da çok kuruduysa cildin ondan olmuştur. Su bazlı değil yağlı bir nemlendirici kullansan daha iyi gelir bence.
Excipial lipo deneyebilirsin. Hatta yazın hydro kışın lipo olanını kullan. Kozmetik nemlendiricilere göre daha çok fayda görürsün.
Valla ben neredeyse 15-16 yıldır sadece bunları kullanıyorum. Nemlendirici olarak, makyaj bazı olarak hatta güneş kremi olarak. Bir sıkıntı yok bende.Çok sevindim bunu gördüğüme:) benim cilt yagli o yüzden hydro olani kullanıyorum ama ecza urunu ya surekli kullanimda bir zarari olur mu diye de korkuyorum siz sordunuz mi hic bir bilene devam etsem mi ?
Evet 2 hafta önce yoktuKremi kullanmadan önce yok muydu? Emin misin?
Krem kırışıklık yapmaz bildiğim kadarıyla. Mimik kırışıklığı olabilir. Ya da çok kuruduysa cildin ondan olmuştur. Su bazlı değil yağlı bir nemlendirici kullansan daha iyi gelir bence.
Excipial lipo deneyebilirsin. Hatta yazın hydro kışın lipo olanını kullan. Kozmetik nemlendiricilere göre daha çok fayda görürsün.
Reçetletmene gerek yok. 10 lira gibi bir fiyatı var. En az 3 ay gider sana bir şişesi. Bir dene bakalım, bana çok iyi geliyorlar.cildim karmaydı buraya geldim kuruya döndü birden( acaba onlar işe yararmı canım ya , reçeteli mi onlar ?
Evet 2 hafta önce yoktu( kızlar bilemiyorum cildim çok kuruduğu için mi oldu ,korktum açıkcası bu yaşta kırışıklık sahibi oldum geçermi acaba
3-4 haftadır var kremleri kullanınca biraz grçmişti ama sonradan böyle çizgi çizgi kırışıklık yaptıKuruluk ne zamandir var?
Tamam canım pazartesi gidip bakiyim inşallah iyi gelirReçetletmene gerek yok. 10 lira gibi bir fiyatı var. En az 3 ay gider sana bir şişesi. Bir dene bakalım, bana çok iyi geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?