18 yaşında kırışıklık ?!!

akaneryuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
31
10
88
İstanbul
Bayanlar öncelikle hepinize iyi haftasonları dilerim , sorunum başlıktan da anlayacağınız üzere yanaklarımdaki kırışıklıklar.la şimdi yanakta kırışıklı mı olurmuş hem de 18 yaşında diyenleriniz olabilir ama gerçekten var ( Hikayemin özeti şöyle ;Boluda yaşadığım ve havanın kuru olmasından dolayı yüzüm kabuk kabuk oluyordu normalde cilt tipim karma olmasina ragmen cildim gerginlikten acıyordu
Ben de bu nedenle öneriler vasıtasıyla pure beauty adlı bir markanın su bazlı nemlendiricisini kullanmaya başladım fakat yaklaşık 3 hafta sonra sol yanagimda gülerken ortaya çıkan kırışıklıkları gördüm ;(( ne yapsam bilemiyorum kremi kullanmasam yuzum berbat bir hale gelecek kullanirsam yuzume daha kotu zararlar vermesinden korkuyorum ( bayanlar sizce ne yapmaliyim nolur yorumlarinizi esirgemeyin önerilerinizi bekliyorum

Kremi kullanmadan önce yok muydu? Emin misin?

benim yuzum normalde yagli bir yuz ama namaz kilmaya basladigimdan beri gunde 4 5 defa abdest alirken yikandigi icin kuru oldu yuzum ve ben arko nem kremi suruyorum yuzumu her yikadigimda boylece biraz hafifliyor yada gul suyu suruyorum o da iyi geliyor

Yani mimik kirisikligi olabilir . Benimde cildim çok kurudur yaşım 24 ama gözlerimin etrafı kiriş kiriş kazayagi bölgesi . Su içmek lazım bol bol eğer kremin yan etkisi olduğunu düşünüyorsan bence kullanma canım

Krem kırışıklık yapmaz bildiğim kadarıyla. Mimik kırışıklığı olabilir. Ya da çok kuruduysa cildin ondan olmuştur. Su bazlı değil yağlı bir nemlendirici kullansan daha iyi gelir bence.
Excipial lipo deneyebilirsin. Hatta yazın hydro kışın lipo olanını kullan. Kozmetik nemlendiricilere göre daha çok fayda görürsün.

Krem kırışıklık yapmaz
Kantaron yağı kullanabilirsin benim alnım pul pul yıllardır kullanmadığım krem kalmadı
Kantaron yağıyla 1 ayda çözüldü

Çok sevindim bunu gördüğüme:) benim cilt yagli o yüzden hydro olani kullanıyorum ama ecza urunu ya surekli kullanimda bir zarari olur mu diye de korkuyorum siz sordunuz mi hic bir bilene devam etsem mi ?

Çok sevindim bunu gördüğüme:) benim cilt yagli o yüzden hydro olani kullanıyorum ama ecza urunu ya surekli kullanimda bir zarari olur mu diye de korkuyorum siz sordunuz mi hic bir bilene devam etsem mi ?
Valla ben neredeyse 15-16 yıldır sadece bunları kullanıyorum. Nemlendirici olarak, makyaj bazı olarak hatta güneş kremi olarak. Bir sıkıntı yok bende.

cildim karmaydı buraya geldim kuruya döndü birden ( acaba onlar işe yararmı canım ya , reçeteli mi onlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…