Bayanlar öncelikle hepinize iyi haftasonları dilerim , sorunum başlıktan da anlayacağınız üzere yanaklarımdaki kırışıklıklar
.
la şimdi yanakta kırışıklı mı olurmuş hem de 18 yaşında diyenleriniz olabilir ama gerçekten var
( Hikayemin özeti şöyle ;Boluda yaşadığım ve havanın kuru olmasından dolayı yüzüm kabuk kabuk oluyordu normalde cilt tipim karma olmasina ragmen cildim gerginlikten acıyordu
Ben de bu nedenle öneriler vasıtasıyla pure beauty adlı bir markanın su bazlı nemlendiricisini kullanmaya başladım fakat yaklaşık 3 hafta sonra sol yanagimda gülerken ortaya çıkan kırışıklıkları gördüm ;(( ne yapsam bilemiyorum kremi kullanmasam yuzum berbat bir hale gelecek kullanirsam yuzume daha kotu zararlar vermesinden korkuyorum
( bayanlar sizce ne yapmaliyim nolur yorumlarinizi esirgemeyin önerilerinizi bekliyorum

Ben de bu nedenle öneriler vasıtasıyla pure beauty adlı bir markanın su bazlı nemlendiricisini kullanmaya başladım fakat yaklaşık 3 hafta sonra sol yanagimda gülerken ortaya çıkan kırışıklıkları gördüm ;(( ne yapsam bilemiyorum kremi kullanmasam yuzum berbat bir hale gelecek kullanirsam yuzume daha kotu zararlar vermesinden korkuyorum