18 Yaşındaki Bir Genç Kızın Çığlığı!

İnsan nelere alışıyor böyle bir hayat surmektense yalnız kalmayı tercih ederim canıma minnet ilerde kendine şaşıracaksın aptalmisim ben diyeceksin

O yaşlarda çoğu insan benzer şeyler yaşıyo ama sen kendini düşünmelisin bence. Yani buna mı layık görüyosun kendini hiç mi güzel şeyler haketmiyosun. Ayrıl nonu değiştir karşılaşma. Yani iki ay ağlarsın ama unutursun onunla bi ömür mutsuz olcana onsuz mutsuz ol bu zamamla atlatılır. Sen ayrılamıyosun illa o mu seni terketmeli bunu mu bekliyosun.
Yaşadığın herşey gençtlik deneyimin olarak kalır. Pişmanım deme çünkü yaparken isteyerek yaptın. Bu beden senin sana ait istenediğin bilete kinse zorlayamaz seni. Sen ayrılman gerektiğini biliyosun sadece uygulaysmıyosun. Bigün gelcek öyle çok seveceksin ki birini ben de onu aşk mı sanmışım diye gülüp geçeceksin. Ama asla keşke deme. Sen isteyerek onun yanındasın şuan. İnsan yaptığı şeyin sorumluluğundan kaçmak için keşke der.
Bende zamanında hatalar yaptım ama pişmanım keşke olmasaydı demiyorum çünkü o an yapmak istediğim şeyi yaptım tabiki şimdiki aklım olsa yapmazdım ama gıllar sorada bugünki hatalarım için aynı şeyi söylerim.

Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var sürekli burada konu açıyorsunuz her konunuz birbirinden gereksiz erkek arkadaşınızla ilgili defalarca farklı şeylerden konu açtınız hepsi birbirinden alakasız . Komşudan arkadaşa aileye sevgiliye her konuda derdiniz kıştan beri iki güne bir burada sıkıldıkça konu açıyorsunuz!

Ama başka konunuzda şehrin en iyi Anadolu lisesinde okuyorum demiştiniz nasıl okuyorsunuz anlamadım aklınız bir karış havada dersler üniversite dışında herşeyi dert ediyorsunuz biraz kendinize uğraş bulun kendinizi geliştirin geleceğinizi düşünün seneye üni sınavına girecek bir kızın sevgilisi olmazsa hayatının kararacağına inanması çok garip çok boş bir hayat yaşıyorsunuz burada konu açmak için her bahaneniz var

İleride beni tehdit eder diye korkuyorum. Cinsel anlamda yaşadıklarımızdan ötürü

Evet çok konu açıyorum bu kişi benim psikolojimi tek kelimeyle çökertti her şeyi kafama takar oldum onun yüzünden

Anladık diyelim,sana ne faydası olacak kızım
Allah yardımcın olsun gözünü açsın,,kızımı bu durumlardan muhafaza etsin inşallah

Anlıyorum. O yaşlarda yaşanabilir, gözde büyütülebilir böyle şeyler ama ayrılın kesinlikle.
Ben de ilk ilişkimi 17 yaşında yaşadım ve yanlış bir seçimdi, çok üzüldüm vs.. Ama ben o ilişkiden güzel bir ders alarak çıkmış oldum, bana yaradı çünkü biraz sevgi açlığı yaşıyordum(ailesel sebepler de bu konuda etkili olabiliyor) öncesinde ve benim durulmamı daha mantıklı düşünmemi, gerçekleri anlamamı sağladı, pişmanlık duymuyorum bu sebeple. Gelişme sürecinde yapımıza bağlı gelişmek için bu tarz şeyler yaşayabiliriz ama önemli olan çıkarımları doğru yapmak. Geriye baktığınızda siz de böyle düşüneceksiniz belki de.
Sonuç olarak; size kötü hissettiren, zarar veren kimseyle olmamalısınız, bu hayatınız boyunca böyle olmalı, her şey aniden düzelmez ama kendinize değer vermeye çalışın olabildiğince, farkındalığınızı arttırın.
Psikologa gideceğim demişsiniz zaten umarım faydasınızı görürsünüz.

Son düzenleme:
Merhaba kardeşim.
Genelde konuları okurum ama telefondan baktığım için giriş yapmamış olurum hesaba. Yorum da pek yazmam.
Görünce yazmadan geçemedim.
Aynı yaşta, birebir aynı şeyleri yaşadım seninle.
Şuan 23 yaşındayım. Düşününce gülüyorum halime diyemeyeceğim. Giden vaktime yanıyorum.
Kendimi yıprattığıma yanıyorum. O kadar hassas, o kadar korkak oluşuma yanıyorum. Ona o hakkı verdiğime çok yanıyorum.
Herkes kızıyor, haklılar. Ama yaşadıklarım bana pek çok şey de kazandırdı.
O seviyesiz insan sayesinde kadın kimliğime, haklarıma, hemcinslerime karşı daha farklı bir yaklaşım geliştirdim. Çok şey öğrendim. Büyük konuşmak istemiyorum ama bir erkek beni kolay kolay yıkamaz artık.
Sonraki ilişkimde bana bir kez küfrettiği için o an ayrıldım. Çünkü bu meşrulaştırılamaz.
O kadar güzel, o kadar değerlisin ki. Lütfen bunun farkında ol. Etrafında seni sevecek bir sürü insan olacak ileride. Daha ne güzel anıların olacak! Kendine bunu yapma. Ne kadar çabuk farkında olursan o kadar az hasarla atlatırsın.
Farkında olmak ümidiyle...

Bak sevgili T torarikar 'cuğum , seninle başından beri birbirimizden hiç hoşlanmadık, bu saatten sonra da degismeyecek, ama simdi yazacaklarim senden hoslanmadigim icin degil inan bana senin iyiligin icin ... başından beri biraz da hata bendeydi çünkü 30 yaşında bir kadının 18 yaşında bir çocukla didismesi baştan gereksizdi , çünkü ben ne dersem diyeyim , senin yaşın itibari ile anlaman mümkün değil.
Sana özel mesajımda da dediğim gibi , actigin konuların hiç birine inanmıyorum , her yazdigin birbiriyle çelişiyor kurtarmaya calisirken daha fena oluyor ...
fakat bir şey çok dikkatimi çekti, actigin konuların çoğunu bir sekilde cinsellik ile bağlıyorsun . Ilk tanıştığımız konuda, hayvanlar ile başlayıp , hayvanlarla ilişkiye giriyorlar bazi hayvan severler dedin , ondan sonra baska bir konunda yine cinsellikle alakalı birşeyler yazdin, geçen gün biseksüel birinin sana yapistigindan bahsettin yine cinsel anlamda birşeyler , ve bugün actigin konunda da cinsel anlamda birşeyler yaşadık vs. Diyorsun . Ya ciddi anlamda cinselliğe bir merakin var, ya da başka bir şey ...bilemiyorum ama bildiğim tek şey yazdıklarının doğru olmayışı ve normal de olmayışı . Kimsin, nesin gerçekten ksc yasindasin bilmiyorum ama amacının dalga geçmek olduğunu düşünüyorum . Actigin bu konuya bak bi ,insanlar artık yeter diyorlar, cevap verenler daha önceden sana rastlamamış olanlar... şahsen ben acaba şimdi ne uydurmuş diye girip okuyorum ... neden insanları ciddiye almıyorsun? Zevk olsun diye yazıyorsun bence , sonra da oturup kendi kendine gülüyorsun . Yanı umarım öyledir , çünkü öyle değilse, senin için gerçekten üzülürüm .

Son düzenleme:
Yalnızlık Allah’a mahsustur sınava gır kazan baska sehre gıt ortam edın o adamada acil tekme at

Hepimiz bu yollardan geçtik ilk sevgililerimizle evleneceğiz sandık,kalbimiz kırıldı,günlerce aşk acısı çektik. Sende yaşayarak göreceksin ama burada konu açıp açıp bir yol katetmezsen acı çekmeye ve kendine saygını yitirmeye devam edersin bize hava hoş.

Diğer konularına göz gezdirdim ya bastırdığın büyük bir tramvan var yada çok iyi senaryo yazıyosun..
Kimseyi dinlemediğin gibi yapılan yorumlarada muhalif tutum içindesin..
Bu yaşta Kemalettin Tuğcu romanlarında ki gibi bir hayat ve ajitasyon kokan cümleler bana inandırıcı gelmedi malesef..

Ayrıl 1 ay olmasa 3 ayda unutur gidersin bu kadar da bağlanmaya gerek yok

Hiçbir şey için kendimi inandırmaya gücüm yok artık. İnanmayabilirsiniz,saygı duyarım. Dediğiniz gibi keşke açtığım konular yalan olsa... Ne kadar yıprandığımı kimse bilemez. Bu kişi benim hayatımı mahfetti. Bakın ben bu kişiyle Eylül ayında ilişkiye başladım. Bu siteye ise Aralık ayında üye oldum. Her şeyi bu kadar kafaya takmam,bu dengesizliklerim,bu acınası ruh halim hep onun yüzünden. Abartıyor diyebilirsiniz ama size yemin ederim ki çok acı çekiyorum. 1 senedir işkence görüyor gibiyim. Yediğim,içtiğim konuştuğum hiçbir şeyden tat alamamıyorum. Sanki ben gittim de yerime başka biri geldi. Site yönetimiyle telefonda konuştum. Hala sahte olduğumu düşünüyorsanız diye söyledim.

Epi topu sevgilinden ayrilmissin abartma istersen. Basligi okuyunca bagimlilik yapan madde belasi falan sandim Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…