18 yaşındaki kız kardeşim porno izliyormuş!

Porno izlemek bağımlılık halini alabilir ve tabiki böyle bir bağımlılık tedavisi var. Yani konu sahibinin uydurduğu bir şey değil bu bağımlılık türü.
 
Bende izliyordum o yaslarda hatta o zaman unlu bir site vardi oraya girip erkek gibi konusup site ismi almistim:)hic de dezavantaji olmadi ama simdi midem kaldirmaz merak iste:)
 
Porno izleyebilir o onun tercihi. Ayrıca kız kardeşinizin aktif bir cinsel hayatı da olabilir. Bu onun meselesi ve kimseyi de ilgilendirmez. Kötü yol falan biraz abartıyorsunuz. Sevmekten, sevişmekten hoşlanıyordur ve bunu yaşıyordur. Ne var bunda yani, nesi kötü bunun? Rahat bırakın insanları. Sevişmek o kadar doğal bişey ki. Asıl sizin yaptığınız doğal değil. Yok tedavi görmüş, insan bir süre sonra gerçeğini istiyormuş falan...

ADXDAXFADXFAD ya şaka mısınız??? Dünyaya üremek için geliyoruz tüm vücudumuz, bilincimiz sevişmek ve üremek üzerine zaten. Sevişmek istemek hastalık değil, kötü bişey değil. Türkiye bu yüzden cinsel açlığın afrikası işte. Herkes hormonlarıyla savaş içinde, en doğal olanla... Herkes deli gibi sevişmek istiyor ama elalem ne der, yok namus, yok bilmem ne diye sinir, stres ve kızgınlık içinde. O yüzden bu konulara en takık olanlara bakın, en fazla isteyen hep onlardır. Ben yapamıyorsam başkası da yapmayacak kafası vardır bilinç altında.

Yazık ya valla. Acıyorum bu zihniyete.
 
Porno bagimliligi diye bisey olabilir de iki tane izleyince bagimli olmaz kimse konu bana da sahte geldi yani ciplak foto kismi konu sahibi cinselligi tabiri caizse ogk kaka diye algiliyor bu bariz. Ayrica si ze ne ? Sacma ya valla sizin tipleriniz yuzunden insanlar nesiller vajinismus oluyor korkulacak bisey degil cinsellik ayip degil bizde bir memeli turuyuz ureme gudumuz var. Bu kadar dar kafali olmayin.
 
İyi geceler kızlar.Kız kardeşimin telefonundan bir şey bakmak için aldım telefonunu bir de ne göreyim full cinsel içerikli videolarla dolu.Ben de bir ara izliyordum ve pornonun dezavantajlarını çok iyi biliyorum şu an şehir dışında üniversite okuyor ve onun için sebebi malum nedenden dolayı kaygılıyım.Bizimkiler duysa çok üzülürler ve çok kızarlar.Buraya yazmaktan haya ettiğim çok şey buldum odasında gizlediğini zannetmiş hanfendi.Kendisiyle aramız limoni sizce ne yapmalıyım onu bu yoldan döndürmek için?Bu porno yüzünden yüzümüzü karartacak işler bile yapabilir ondan korkuyorum. :KK43: Umarım silinmez konum çünkü yardımınıza ihtiyacım var.
Edit:İnsanlar beni yargılamış bilmeden tabi bende de hata var eksik noksan yazınca kardeşimi bir erkeğe çıplak resim gönderirken yakaladım bunu yazamadım maalesef.
Acaba kiz kardesin biri ile cinsellik mi yasiyor.tecrube kazanmak icin izliyor olabilir.bir genc universiteye baslayinca cinsellikte dahil bir cok seyi yapmayi ozgurlukten sayiyor.
 
Yani porno izlemesi konusunda bişey diyemeyeceğim kendi tercihi fakat bu fotoğraf meselesi başına dert açabilir. Bir arkadaşımın başına gelmişti sevgilisine gönderiyordu oda böyle fotoğraflar sonra ayrılınca çocuktan, oda gidip kızın annesine babasına gösterdi bu resimleri. Güzellikle konuşup uyarın örnekler verin aksi halde alışkanlık haline getirip daha farklı boyutlara taşıyabilir.
 
Orası öyle tabi ama aileleri bilirsiniz onlar o kadar anlayışlı değildir.Ben porno bağımlılığı tedavisi gördüm.İnanın bir süre sonra porno yetmiyor insan gerçeğini istiyor.Oradaki görüntüler tatmin etmiyor aksine daha da arttırıyor.
Sizde gelenek o zaman bu porno merakı. Siz tedavi görecek kadar aşmış ama birşey yapmamışsanız o da yapmaz inşallah. Hol bir erkeğe çıplak resim göndermek hiç de normal değil ama hayırlısı artık
 
Meraktan izlemiştir.
Keşke hafiyelik yapıp ayıplayacağınıza kardeşinizle dertleşip ablalık yapsanız. Çok daha faydalı olurdu.
Bir de azılı porno meraklısıymışsınız. Ne bu abladan kardeşe bulaşan bir hastalık mı?
 
Kardesini karsina alip konus o yaslarda boyle seylere merak olabiliyor ama resim konusu normal degil basina dert açabilir arkadasin yasamis ayni seyi ve sevgilisi ayrilinca ailesine gostermis fotolari bunu kardesinede anlatabilirsin
 
Ay size ne ister bakar ister bakmaz. Birsey yaparsada bu kendi özgür iradesiyle olur. Sizde zamaninda izlemissiniz neolicak yani. Kardesinizde olsa o yasadigi hayat.
 
kardeşinizle konusun, spora yazdırın. vaktini hem zihinsel hem fiziksel dolduracağı hobiler edindirin. kafasını dağıtın.
 
Tedavisi nasıl oluyor bu işin,krize girdiğiniz anlarda elinizi ayağınızı bağlayıp izlemenize engel mi oluyorlar :KK70:
 
Ben endişenizi anladım aslında.Evet merak edip izlemekle kalmayacak diye korkunuz.Daha farkli şeylere yönelmesi sizi rahatsız etmiş.Odasinda neler buldum hepsini yazamıyorumda demişsiniz.Sıcak yaklaşıp güzelce konuşmayı deneseniz.yani en tehlikeliside fotograf gödermesi.Bu genç yaşında bu tip hatalar yapana üzülüyorum bende inanın.Manyak sapik dolu ortalık sonra o fotoyu neler icin kullanıyorlar
 
Back
X