18 yaşındayım,daha iki kişiyle bile çıkmadım

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
0
K.K.T.C.
18 yasndayım daha 2 kısıyle bıle cıkmdm 1 2 kez hoşlandığm oldu ama smdıye kadr sewgıllm olmadı teklıf eden cokta kalbımın ıstedıgı gıbı bı ınsan oolmadı szce gec mı kalıyorm erkk arkds konusunda:)teklıf edenlerın bırıyle denemelımıyım?bazen dusunuuyorm da bı daha bu yasıma gelemıycem olsn dıorm ama kararsızım szden alıym fkr

aşk kadar güzel birşey yok. ama doğru kişiyle bence bir tanı sevebileceğin güvenebileceğin bir insanla beraber olabilirsin niye geç kalasın ki

yaa çok geç kalmışsın, hatta evde kalmışsın bile denilebilir
kızım aklını başına topla yaa
dersini çalış üniversiteni kazan
çok istiyorsan son senelerde bul birini
ama sırf çıkmak için değil, sevdiğin için sevgili ol.

Yapmayın Allah aşkınıza, bunun bir standardı , standart yaşı falan mı var da 18e dek hiç olmadı falan diye istatistik tutuluıyor??

Seçiciliğiniz olsun, bir duruşunuz -karakteriniz olsunuz. Sırf deneyim olsun diye çıkmak da nesi..

Ay Bende Ne Yazsam Bilemedim Ayol..

Bir Sevgili Arayışına Girersen, Kaybettiğinin Resmidir..
Bırak Hayatı Akışına Zamanı Gelince Mutlaka Olacak..
Olsun Deyince Olmaz ki Bu İşler..
Hiç Ummadığın Bir Anda, Midende Kelebekler Uçuşur Anlarsın ki Aşık Olmuşsun..
Sonra Leyla Misali..

ayyynen bende senin durumundayım bnde 18imdeyim şu zamana kadar kmseyle çıkmadım bana da teklifler geldi ama hep aklımda şu düşünce var biri olsun sonsuza kadar olsun istiyorum bide insanları anlıyorum bana uyar mı kafa yapımız diye çok tartıp düşünüyorum ama hiçte gelmedi yani böyle biri bnde bekliyorum şu an aklımda biri var ama onun gelmesini bekliyorum bu işler kısmet işi artık :)

sırf yaşım geçiyor diye sevgili mi yapmak lazım
adı üstünde 'sevgi'li,sevgisiz sevgililik mi olurmuş.
kendinizin bi değerini bilin önce,kendinizi iyice bir tanıyın da sonra sevmek gibi bir fedakarlığa atılın
iş olsun diye değil...

aşk kadar güzel birşey yok. ama doğru kişiyle bence bir tanı sevebileceğin güvenebileceğin bir insanla beraber olabilirsin niye geç kalasın ki

yanı aşk duygusu cidden guzel olsa gerek hoşlandıgımda bıle kendımı cok mutlu hıssedıodum:) onun ıcın olmasını ıstıorm hayrlısı tesekkrler

zaten sırf sewdgm bırı olsn dıe bu zamana kadr kmse olmadı:) ayrıca unıw kazandım derslerım de iyi

18 ı standrt yas olarak söylemedım cnku smdı ortaokuldakıler bıle sevgili bulmus bı halde:=) secıcı oldugum ıcın ağır bı durusm oldugu ıcın karakterımnde dzgn olmasndan kaynaklı dıe dusunuyorm:) srf deneym ıcın dıe deıl

:) sewgılı araysnda deılm ablacım zaten akışına bıraktım ama kendı kendıme de dıorm hnı cokta akısına bırakrsm bsyler yapmazsm bu konuda kendı nasıl olcak ahh ummadıgım anda artk konsa kelebekler

aynen tatlım:) beklemek guzel bak senın dusundugn bırı warmıs benm cewremde smdı öyle dusundugm bırıde yok

iş olsun dıe deıl duygusal olarak artık onun zamanı geldıgı ııcn ıstıyorm:) cnm kendımı de tanıyorm ki insancıl bırym onlarca ınsanı sewıorm onlarcası da benı ama aşk anlamda
yok bırı:)

gerçekten aşık olduğunuzu hissedene kadar bekleyin derim ben.
ilk ve tek aşkımla birlikteyim onu gördüğüm ana kadar, onu görmeyi bekledim.
birlikte olduğunuz kişinin doğru olduğunu hissetmedikten sonra birlikte olmanın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum

Ben kuzenim var 19 yasında onun da asık oldugu, sevdigi bir kisi olmadı daha bekliyoruz sabırla o muhtesem günü.
Üni. sınavlarına girdi simdi de tatilini yapıcak her sene oldugu gibi eksikligini hic yasamıyor zaten özgürlügüne cok düskün biri.
Cok uzatmayım gec kalmadın elbet senin de karsına cıkacak sevecegin biri...

hiç dert etme kendine.. Bende zamanında çok düşünmüştüm acaba bana hiç aşık olan bir erkek var mıdır? bi gün olur mu diye. Lise ve üniversitenin sonuna kadar kimseyi tanımadım kimseyle çıkmadım.. Bütün kız arkadaşlarımın nişanlıları sevgilileri vardı ben tek başıma kalırdım.. Şu anda çok sevdiğim biri var ve onu 23 yaşımda tanıdım..kader hep böyle olmuyor önemli olan kıymet bilecek iyi birini tanımak. Yoksa insan mutlu olamıyor ki.. Herkesin kaderinde vardır bir kısmeti..

Kimseyle çıkma derim.Çevre baskısı bunaltır insanı evet onun varda benim niye yok gibisinden.Sen onlara inat farklı olmayı dene :) İnan bana zamanı gelince sevdiğin insanı bulunca iyiki diceksin

duygusal olarak ihtiyaç duyman tabii ki çok doğal ama aşk öyle bir duygudur ki yanlış insanla olunca hayatın acıyla dolar.
işte bunun için beklemeye değmez mi???

güzelimm, çok etkilendiğin birini bulana kadar bekle. ben 18 yaşımdayken o kadar güzeldi ki hayat, offf hiçbir şeyi takmıyordum kafama (her şeyi takıyordum da farkındadydım eften püften şeyler olduğunun)... biraz daha büyüyünce yok okul bitirme, yok yüksek lisans, yok özel sektör mü devlet mi derken her şey hayat telaşesine tabii olmaya başlıyor ve deyim yerindeyse kendinden geçiyorsun. şimdiki zamanlarının sonuna kadar tadını çıkar o yüzden, arkadaşlarınla gez, dolaş, her istediğini yap. erkek arkadaş konusundaysa gerçekten için kıpırdamadan biriyle çıkarsan, erkeklerden soğursun bir gereklilik olaarak görürsün ve gereklilikleri yapmak istemez hiçbir insan. o yüzden bekle güzelim, bunun yaşı yok, zamanı var :)

haklısın ablacım:) zaten onu beklıyorm bazende etrafmda cewremde olan ınsanlara bakınca:) hoşuma da gıdıyo ınsallah benımde ılk we tek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…