aşk kadar güzel birşey yok. ama doğru kişiylebence bir tanı sevebileceğin güvenebileceğin bir insanla beraber olabilirsin niye geç kalasın ki
yaa çok geç kalmışsın, hatta evde kalmışsın bile denilebilir
kızım aklını başına topla yaa
dersini çalış üniversiteni kazan
çok istiyorsan son senelerde bul birini
ama sırf çıkmak için değil, sevdiğin için sevgili ol.
Yapmayın Allah aşkınıza, bunun bir standardı , standart yaşı falan mı var da 18e dek hiç olmadı falan diye istatistik tutuluıyor??
Seçiciliğiniz olsun, bir duruşunuz -karakteriniz olsunuz. Sırf deneyim olsun diye çıkmak da nesi..
Ay Bende Ne Yazsam Bilemedim Ayol..
Bir Sevgili Arayışına Girersen, Kaybettiğinin Resmidir..
Bırak Hayatı Akışına Zamanı Gelince Mutlaka Olacak..
Olsun Deyince Olmaz ki Bu İşler..
Hiç Ummadığın Bir Anda, Midende Kelebekler Uçuşur Anlarsın ki Aşık Olmuşsun..
Sonra Leyla Misali..
ayyynen bende senin durumundayım bnde 18imdeyim şu zamana kadar kmseyle çıkmadım bana da teklifler geldi ama hep aklımda şu düşünce var biri olsun sonsuza kadar olsun istiyorum bide insanları anlıyorum bana uyar mı kafa yapımız diye çok tartıp düşünüyorum ama hiçte gelmedi yani böyle biri bnde bekliyorum şu an aklımda biri var ama onun gelmesini bekliyorum bu işler kısmet işi artık :)
sırf yaşım geçiyor diye sevgili mi yapmak lazım
adı üstünde 'sevgi'li,sevgisiz sevgililik mi olurmuş.
kendinizin bi değerini bilin önce,kendinizi iyice bir tanıyın da sonra sevmek gibi bir fedakarlığa atılın
iş olsun diye değil...
iş olsun dıe deıl duygusal olarak artık onun zamanı geldıgı ııcn ıstıyorm:) cnm kendımı de tanıyorm ki insancıl bırym onlarca ınsanı sewıorm onlarcası da benı ama aşk anlamda
yok bırı:)
gerçekten aşık olduğunuzu hissedene kadar bekleyin derim ben.
ilk ve tek aşkımla birlikteyimonu gördüğüm ana kadar, onu görmeyi bekledim.
birlikte olduğunuz kişinin doğru olduğunu hissetmedikten sonra birlikte olmanın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?