Bu kadar yazıdan sonra paylaşmak istediminşallah öyle birini bulursuun
Öyle bir anda buluverir ki seni..
Anlamazsın bile aşık olduğunu..
Gözlerin onu arar her yerde fark etmezsin..
Onun sesi sanıp çevirirsin kafanı ama yinede itiraf edemezsin..
Bakışlarında hapsolursun..
Çıkamazsın tarifsiz o histen..
Hatta bazen sebepsizce gülümsediğini fark edersin ..
Sonra anlarsın meğer aklında o varmış..
Ama yinede itiraf edemezsin işte ne başkasına ne kendine..
Geçiştirirsin her seferde..
Beklemediğinedir ve hazır değilsindir aslında..
Kaçarsın bu düşünceden..
Ama çok sonra anlarsın ki sen aşıksın ona
Hem de çok aşıksın.. Gözlerin onu arayacak kulakların onu duymak isteyecek kadar çok..
içinden nasıl gelıorsa oyle yap..
banada teklıf eden çok oldu,ama ben gerçekten bişeyler hıssedblcgm guven duyabılcgm bırını bekledm.aralarında yakışıklı olup kabul etmedıklerımde oldu neden?çünkü içimden gelmedi..bi yakınlık guwen hıssetmedm.. ilk sewglm 20 yaşında oldu şmdi 21 yaşındaym ve nişanlym. :) doğru kişi oldugunu düşünuorum ve hergunde iyi ki ilklerimi doğru kişide yaşıyorum dıorum..bence bu önemli bi konu cnm .. elini tutarken bile iyi ki ilk senın elını tutmuşum dıyebıl .. :)
22 yasındayım ben hic kmseyle cıkmadım
22 yasındayım ben hic kmseyle cıkmadım
aynıyız cnm. bnde 22 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım:18:
bi gün cıkcaksınız rahat olalım relax olalım:)
amaaaan hemen de okuluna bak, derslerine bak, he he gec kaldin, genclik nereye gidiyoor diye serzenirler.. kiz 18 yasinda. gencliginin en deli dolu yillari. neden hoslandigi gorustugu birileri olmasin. neden bunu dile getiren birine hemen dersler! okul! sinav! yasin kac basin kac! seklinde yaklasiliyo hic anlamiyorum. insan yapi itibariyle birkac isi bir arada yapabilen bir varlik cok sukur. yani hem derslerine hem arkadaslarina, sevgilisine, sosyal aktivitelere zaman ayirabilir. lay lay lom cikmalar denen bi cikma turu var ki bi insan kendisine acilan birine sans vermeden (tabiki kafasina uyuyosa) o iliskinin ciddiye mi gidicegini, yoksa lay lay lom mu olacagini nerden bilicek. ilk kez dogru insanla cikmak gerektigini soyleyen arkadaslar varsa da ( ki genelde bu konularda vardir) onlar da kiza bu secimi nasil yapabilcegini soylerlerse daha yararli olur diye dusunuyorum. konu sahibi arkadasa da demek istiyorum ki bu islerin bi standardi yoktur . ne zaman midende filler tepinir, yuzunde aptal bi gulumseme olur, surekli birini dusunmeye baslarsin ustelik o kisi de sana ayni duygulari hissediyosa tadindan yenmez bi durum olur.bu zamana kadar olmadi diye kendini uzme. denemek icin de hic olmicak kisilere sans verme.
Valla bir yönden haklisin herkesin kendi düsünce ve karari...ister 18 yasinda 4-5 kisiyle cikmis ol istersende 25 yasinda ilk ciktigin kisiyle yuva kurmus ol
Ben sahsen 18 yasinda aman daha kimseyle cikmadim da söylede böylede dertlenmenin dogru olmadigini düsünüyorum, ayrica sirf sevgilim olsun herkesin var tek benim yok o yüzden birisi olsun düsünceleride uygun bulmuyorum... vede mutlaka sevgilim olmali diyede arayisa cikmayi da pek yakistirmiyor vede uygun bulmuyorum, varsin bana geri kafali desinler.... ben o yasta birak sevgiliyi erkeklerden bile konusmaktan cekinirdim, bu karekter olabilir, kültür olabilir egitimden dolayi olabilir bilemem...
Ayrica BENIM SAHSI karekterim bu yine, öyle gezip eglenmek icin birileriyle cikmayi dogru bulmuyordum hic bir zaman
Herhalde her insanin ilk ciktigi kisi dogru kisi olmuyor kader kismet isi, ama dogru kisi degilse bu bir sekilde bir yerden kisa süre sonra patlak verecegini düsünüyorum ben.... bir de tabii ki su var, bazi insanlar sirf öyle dediginiz gibi lay lay lom olsun diye birileriyle cikiyorlar yada sirf sevgilim var diyebilmeleri icin sevgili ediniyorlar, herkesin sahi karari...ama 18 yasinda sevgilim daha olmadi falan filan diye dertlenmeye gerek yok, daha önemli seyler var o yasta, zaten insan arayis icinde olmadigi zaman karsisina cikiyor birileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?