Ben kuzenim var 19 yasında onun da asık oldugu, sevdigi bir kisi olmadı daha bekliyoruz sabırla o muhtesem günü.
Üni. sınavlarına girdi simdi de tatilini yapıcak her sene oldugu gibi eksikligini hic yasamıyor zaten özgürlügüne cok düskün biri.
Cok uzatmayım gec kalmadın elbet senin de karsına cıkacak sevecegin biri...
hiç dert etme kendine.. Bende zamanında çok düşünmüştüm acaba bana hiç aşık olan bir erkek var mıdır? bi gün olur mu diye. Lise ve üniversitenin sonuna kadar kimseyi tanımadım kimseyle çıkmadım.. Bütün kız arkadaşlarımın nişanlıları sevgilileri vardı ben tek başıma kalırdım.. Şu anda çok sevdiğim biri var ve onu 23 yaşımda tanıdım..kader hep böyle olmuyor önemli olan kıymet bilecek iyi birini tanımak. Yoksa insan mutlu olamıyor ki.. Herkesin kaderinde vardır bir kısmeti..
Kimseyle çıkma derim.Çevre baskısı bunaltır insanı evet onun varda benim niye yok gibisinden.Sen onlara inat farklı olmayı dene :) İnan bana zamanı gelince sevdiğin insanı bulunca iyiki diceksin
duygusal olarak ihtiyaç duyman tabii ki çok doğal ama aşk öyle bir duygudur ki yanlış insanla olunca hayatın acıyla dolar.
işte bunun için beklemeye değmez mi???
güzelimm, çok etkilendiğin birini bulana kadar bekle. ben 18 yaşımdayken o kadar güzeldi ki hayat, offf hiçbir şeyi takmıyordum kafama (her şeyi takıyordum da farkındadydım eften püften şeyler olduğunun)... biraz daha büyüyünce yok okul bitirme, yok yüksek lisans, yok özel sektör mü devlet mi derken her şey hayat telaşesine tabii olmaya başlıyor ve deyim yerindeyse kendinden geçiyorsun. şimdiki zamanlarının sonuna kadar tadını çıkar o yüzden, arkadaşlarınla gez, dolaş, her istediğini yap. erkek arkadaş konusundaysa gerçekten için kıpırdamadan biriyle çıkarsan, erkeklerden soğursun bir gereklilik olaarak görürsün ve gereklilikleri yapmak istemez hiçbir insan. o yüzden bekle güzelim, bunun yaşı yok, zamanı var :)
bugunde cıkmadı hayatmn aşkııııı:2:
bende bugün onu görüceğimi sanarak gittim ve göremeden geldim off
ahh ahh istediim bölümü kazanıym da benm de derdim bu olsun inş.ben de 18 yaşındayım ve kmseyle çıkmadım biri teklif ettii zaman da karnım ağırır yemek yiyemem galiba hala büyüyemedim ben hangi bölümde okuyodun bu arada ??
konuyu okurken aklıma geldide geçen parkta ilkokul 3. sınıf cocuklarının pikniği varmıs neyse cocukları severim resim cekineceklermiş bi fotoraf makinesi verdiler abla cekermisin di tamam dedim hepsi el ele tutustu ama o an bi kavga basladı ne oldu dedim isimlerini şimdi hatırlayamıorum ama ayşe alinin sevgilisiymiş neden ahmetin elinden tutmuş:)kızda hemen kendini savunuyor ama aşkım öğretmen öyle dedi valla diyor :)çok güldüm şimdi arkadasta gec mi kalıorum diynceDD evde kalmışım canım benim ben zaten kız kurusuyumda DD neyse şaka bir yana doğru insanı bekleki kalbin çok kırılmasın...
daha küçüksün yahuu boşver
boş kaldın da başına dert mi arıyorsun canım:)
zaman herseye careaşk ancak onu beklemediqin ve umudunu kestiqin an gelirmiş yaa .çok ama çok dogru
aynen öyle ummadıgın anda çıkar gelır
yaniiiiiien saqlıklısı biraz daha beklemen ..zor olsadaa
qec olsunda qüç olmasın demişler
ask insanı bazen cok yıpratıyo gercekten ..umarım seni gercekten sevecek kalbine göre birini bulursun hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?