18 yaşındayım,daha iki kişiyle bile çıkmadım

bende aynen onu gıbı o muhtesem gunu beklıorm:) unı ısını gecen sene halletm ben bakalım çok uzamadan dusunmeden olsn ıstıorm artk kalbımı pr pr ettrcek bırı:)

ınsallah ablacım haklısın:) kıymetımı bılen ve karsılıklı olarak anlasablcegımız bırı olması en önemlısı:) amaaa ben o aşk denen duyguyu tatmak ıstıorm artk

Kimseyle çıkma derim.Çevre baskısı bunaltır insanı evet onun varda benim niye yok gibisinden.Sen onlara inat farklı olmayı dene :) İnan bana zamanı gelince sevdiğin insanı bulunca iyiki diceksin

ınsallah ablacım:) sewdğim kısı cknca bekledıgme değmiş derım hatta belkı onaa:) sen nerdeydn bu zamana kadar bıle dıyeblcek kadar büyük bı sewgıyle bağlanırım:)

haklısın ablacım ne guzel demışsn bunun yaşı yok zamanı var dıe o zmanı beklıyorm bnde aynen dedklerını yapıorm:)

ahh ahh istediim bölümü kazanıym da benm de derdim bu olsun inş. ben de 18 yaşındayım ve kmseyle çıkmadım biri teklif ettii zaman da karnım ağırır yemek yiyemem galiba hala büyüyemedim benhangi bölümde okuyodun bu arada ??

bende de olur o turlu ağrılar sancılar halaa:) o buyumemek deıl heycanla alakalı bölumum psikoloji

daha küçüksün yahuu boşver
boş kaldın da başına dert mi arıyorsun canım:)

konuyu okurken aklıma geldide geçen parkta ilkokul 3. sınıf cocuklarının pikniği varmıs neyse cocukları severim resim cekineceklermiş bi fotoraf makinesi verdiler abla cekermisin di tamam dedim hepsi el ele tutustu ama o an bi kavga basladı ne oldu dedim isimlerini şimdi hatırlayamıorum ama ayşe alinin sevgilisiymiş neden ahmetin elinden tutmuş:)kızda hemen kendini savunuyor ama aşkım öğretmen öyle dedi valla diyor :)çok güldüm şimdi arkadasta gec mi kalıorum diynceDD evde kalmışım canım benim ben zaten kız kurusuyumdaDD neyse şaka bir yana doğru insanı bekleki kalbin çok kırılmasın...

Kalbım kırılmasında göruldugu uzere:)) ılkokul 3. sınıf cocukları bulmus ben bayyyaaa bı gec kalmısa benzıyorm

zaman herseye care aşk ancak onu beklemediqin ve umudunu kestiqin an gelirmiş yaa .çok ama çok dogru

aynen öyle ummadıgın anda çıkar gelır

yaniiiiii en saqlıklısı biraz daha beklemen ..zor olsadaa

qec olsunda qüç olmasın demişler
ask insanı bazen cok yıpratıyo gercekten ..umarım seni gercekten sevecek kalbine göre birini bulursun hayırlısı olsun artık

çoook teşekkür ederiminşallah herkesn gönlüne göre olsn her şey

Bu kadar yazıdan sonra paylaşmak istedim inşallah öyle birini bulursuun

Öyle bir anda buluverir ki seni..
Anlamazsın bile aşık olduğunu..
Gözlerin onu arar her yerde fark etmezsin..
Onun sesi sanıp çevirirsin kafanı ama yinede itiraf edemezsin..
Bakışlarında hapsolursun..
Çıkamazsın tarifsiz o histen..
Hatta bazen sebepsizce gülümsediğini fark edersin ..
Sonra anlarsın meğer aklında o varmış..
Ama yinede itiraf edemezsin işte ne başkasına ne kendine..
Geçiştirirsin her seferde..
Beklemediğinedir ve hazır değilsindir aslında..
Kaçarsın bu düşünceden..
Ama çok sonra anlarsın ki sen aşıksın ona
Hem de çok aşıksın.. Gözlerin onu arayacak kulakların onu duymak isteyecek kadar çok..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…