18 yıl önce yaşanmış çocuk istismarı

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar nasıl anlatayım bilemiyorum benim erkek kuzenim 18 yıl önce o zamanlar 6 7 yaşındaki diger kuzenime tecavüz ediyor gizliden şikayet edebilirmiyiz yani adımız belli olmadan sapık kuzen şuan 36 yaşında evli iki çocugu var hep din iman dan falan bahsediyor sosyal medya da istismara ugrayan kuzenim çok rahatsız naapması lazım teşekkürler

Merhabalar nasıl anlatayım bilemiyorum benim erkek kuzenim 18 yıl önce o zamanlar 6 7 yaşındaki diger kuzenime tecavüz ediyor gizliden şikayet edebilirmiyiz yani adımız belli olmadan sapık kuzen şuan 36 yaşında evli iki çocugu var hep din iman dan falan bahsediyor sosyal medya da istismara ugrayan kuzenim çok rahatsız naapması lazım teşekkürler
18 yıl neden susmuş ki? Konu sahibi buna uğrayan sizseniz açıkça söyleyin kimse kuzen için bu saatte konu açmaz. İletisim daha iyi olur. Hem kim anlayacak kimsiniz

Adınız belli olmadan olmaz. Kuzeninin şikayetçi olması lazım. İsimsiz ihbar yaparsanız herhangi bi işlem yapılamaz. Korkmasın utanmasın kuzenin şikayetini yapsın. 18 yıl sonra ne olur sonuç ceza alır mı bilemiyorum ama en azından adı çıkar, kimse emin olmasa bile şüphesi yeter, s...ın itibarı zedelenir.

Adınız belli olmadan olmaz. Kuzeninin şikayetçi olması lazım. İsimsiz ihbar yaparsanız herhangi bi işlem yapılamaz. Korkmasın utanmasın kuzenin şikayetini yapsın. 18 yıl sonra ne olur sonuç ceza alır mı bilemiyorum ama en azından adı çıkar, kimse emin olmasa bile şüphesi yeter, s...ın itibarı zedelenir.
O şikayetçi olmuyor neyse yapacak bir şey yok o zaman

O şikayetçi olmuyor neyse yapacak bir şey yok o zaman
Başkasının şikayetiyle olmaz bunca yıl sonra. Hani şuan bi çocuğun istismar edildiğinden şüphelenirseniz olur ama bu durumda kuzeninin şikayetçi olması şart. Keşke olsa. Belki başka çocuklara hala aynı şeyi yapıyor. Hiç değilse etrafındaki insanlar çocukları konusunda daha temkinli davranırlardı.

Çocuğun cinsel istismarı suçunun dava zamanaşımı süresi suçun işlendiği tarihten itibaren 15 yıldır. Bunun tek istisnası üstsoy veya bunlar üzerinde hüküm ve nüfuzu olan kimseler tarafından işlenen suçlarda çocuğun 18 yaşını bitirdiği günden itibaren işlemeye başlar. Resen kovuşturma olmaz o yüzden şikayete bağlıdır. Kuzeninizin kendisi adliyelerdeki adli yardım bürosuna başvursun ordan bir avukat atansın konuyu açıklasın ve ayrıntısıyla anlatsın. Belki avukat bir açık bulur ve kovuşturma başlatılır.
Olumsuz sonuçlanırsa da üzülmesin psikolojik destek alsın lütfen.

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Cahildi mi? Bu cehalet degil sapıklık...

Ya ne diyorsunuz siz
Pişman olmuş dinine bağlanmış mış vik vik

6 yaşındaki çocuğa hallenen şerefsiz pedofilidir, sapıktır, ruh hastasıdır. Neyin düzelmesinden bahsediyosun sen? Din o pisliğin şerefsizliğini gizlemek için kullandığı meteforu. İsterse kabede yatsın kalksın Allah katında affının olacağını hiç sanmıyorum.

Cahildi mi? Bu cehalet degil sapıklık...
Ben adama değil iki çocuğuna üzülüyorum 18 yıl nerdeydi çocuk ve ailesi bende uğradım yakın akrabam tarafından tacize küçüktüm tacize uğradığımı 15 yaşlarında anca aklım ererken anladım halama anlattım şikayetçi olundu sonuç mu delil yetersizliği ifadesini alıp bıraktılar birde iftira atan konumuna düştük

6 yaşındaki çocuğa hallenen şerefsiz pedofilidir, sapıktır, ruh hastasıdır. Neyin düzelmesinden bahsediyosun sen? Din o pisliğin şerefsizliğini gizlemek için kullandığı meteforu. İsterse kabede yatsın kalksın Allah katında affının olacağını hiç sanmıyorum.
Nasıl tranva bıraktığını benden iyi kimse bilemez defalarca aynı kişi tarafından küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım korktum söyleyemedim aynı şahıs büyük kuzenimede aynısını yaptı ortalığı ayağa kaldırdı sonuç mu kendisi iftira atan oldu konuşmadılar ben anlattım delil olmadığı için ifadesi alınıp salındı sonuç mu yine iftira atan konumuna koyup bizi beni ailemi dışlayıp iftira atan konumuna koydular nefret ediyorum erkegimsil toplumdan

Nasıl tranva bıraktığını benden iyi kimse bilemez defalarca aynı kişi tarafından küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım korktum söyleyemedim aynı şahıs büyük kuzenimede aynısını yaptı ortalığı ayağa kaldırdı sonuç mu kendisi iftira atan oldu konuşmadılar ben anlattım delil olmadığı için ifadesi alınıp salındı sonuç mu yine iftira atan konumuna koyup bizi beni ailemi dışlayıp iftira atan konumuna koydular nefret ediyorum erkegimsil toplumdan
O zaman neden pişman olmuştur dinine sarılmıştır diyorsun
Seni taciz eden bu herif pişman olmuş dinine sarılmış mi oluyor

18 yıl neden susmuş, neredeymiş diyen arkadaşlar siz iyi misiniz ya? Olay gerçekleştiğinde çocuk 6-7 yaşındaymış. Ve bu toplumda insanlara cinsiyet rolleri, tabular, baskılar doğar doğmaz yüklenmeye başlıyor. Kim bilir nasıl bir aile ortamında büyüdü? Sanki üstünde konuşulması çok kolay bir mevzu mu bu? Cesaret edememiştir, korkmuştur, kimse bana inanmaz demiştir, sapık onu sevdiklerini öldürmekle tehdit etmiştir, o da çocuk aklıyla inanmıştır.

Emre Yıldır davasını duymayanınız var mı bilmiyorum. Varsa da bir araştırsın lütfen. Davayı incelerken nasıl bir yol izleneceğini de az çok anlarsınız. O çok kötü sonlanan bir hikaye, dilerim sizin yakınınız için her şey çok daha güzel olur.

Cahile bakın hele, bir de gelmiş burada fikirlerini yazmaya değer görüyor..

Tecavüze ugrayan kuzeniniz erkekmi kızmı ? Anne babası biliyormu

Bu cehalet değil sapıklık.
Pedofil ömür boyu süren bir sapkınlık.
Bu konuda tek cahil sensin.
O yüzden sus.

Back
X