18 yıl önce yaşanmış çocuk istismarı

Nasıl tranva bıraktığını benden iyi kimse bilemez defalarca aynı kişi tarafından küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım korktum söyleyemedim aynı şahıs büyük kuzenimede aynısını yaptı ortalığı ayağa kaldırdı sonuç mu kendisi iftira atan oldu konuşmadılar ben anlattım delil olmadığı için ifadesi alınıp salındı sonuç mu yine iftira atan konumuna koyup bizi beni ailemi dışlayıp iftira atan konumuna koydular nefret ediyorum erkegimsil toplumdan
Allah biliyor ama.
Seni taciz edeni affettin mi cahillik etti diye?
Sanmıyorum.
Öylelerinin tüm kemikleri kırılana kadar dövüp bırakacaksın.

Emsal karar var mı araştirilmasi lazım. Zamanaşımı,delil yetersizliği,tanık vs. Biraz zor gibi. Şimdi ortaya atsan güya dindar ya! Kimsenin inanacagini sanmıyorum. İftira arıyor derler. Kuzenin yardım alması lazım bu çok ağır bir travma.

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Hanımefendi adam hasta,adam sapık ne pişmanlığı.6 yaşındaki çocuğa değil tecavüz cinsel duygular düşünmek bile ruh sağlığının yerinde olmadığını gösterir.Adam pedofili 60 yaşına da gelse bebeklerden haz duyacak adi herif.Bu hırsızlık ya da kötü bir alışkanlık gibi birşey değilki.

Olaya maruz kalan yavrunun neden 18 yıl beklediğinin sebebi olarak birsürü haklı sebep sayılabilir.Ama bu herifin pişmanlığı asla konuşulamaz.Ne olucak o yavrunun psikolojisi,yaşadığı,gördüğü iğrençlik.Empati yapın bence bir yakınınızı hayal edin bakalım bukadar hoşgörülü olabilecekmisiniz.

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Bu da yorum. Banlanacağım ama sonuna kadar değer. KK da okuduğum en saçma yorum net.

Nasıl tranva bıraktığını benden iyi kimse bilemez defalarca aynı kişi tarafından küçük yaştan 15 yaşına kadar tacize uğradım korktum söyleyemedim aynı şahıs büyük kuzenimede aynısını yaptı ortalığı ayağa kaldırdı sonuç mu kendisi iftira atan oldu konuşmadılar ben anlattım delil olmadığı için ifadesi alınıp salındı sonuç mu yine iftira atan konumuna koyup bizi beni ailemi dışlayıp iftira atan konumuna koydular nefret ediyorum erkegimsil toplumdan
Birde üstelik başına geldiği halde bu şekilde konuşuyorsan söylenecek tek bir siz yok...

Dine dönüp pişman olduysa sorun yok değil mi? Tacize uğramış biri bu yorumu yazamaz
Hiç inanmadım ben size.

Yahu sen nasıl bi düşünceye sahipsin ayıp yazık ya

18 yıl neden susmuş ki? Konu sahibi buna uğrayan sizseniz açıkça söyleyin kimse kuzen için bu saatte konu açmaz. İletisim daha iyi olur. Hem kim anlayacak kimsiniz
Neden o kadar yıl sessiz kalmak suçsuz yere

Tecavüze uğramış ailesine söylemiş mi? Neden dava açılmamış. Dava zamanaşımını bilmem ama nasıl gizlersiniz. Hemen avukata gitsin. Şahit var mı? 18 yıl susmuş lütfen artık susmasın. Çocuklarına tecavüz ediyor olabilir. Ya da etrafta başka çocuklara...

Son düzenleme:
İsimsiz ihbarla birşey çıkacağını sanmam. Çünkü bu şekilde mesela kötü niyetli biri masum birine iftira atabilir. O yüzden somut birşey olması gerekir heralde. Çok zor ya.

Sizin o sapığın çocuklarıyla iletişime geçme yakınlık kurma şansınız var mı acaba. Haberlerde görüyoruz annelere de güven olmuyor. Çocuklarına zarar verdiğini bile bile şikayetçi olmuyorlar bazen. Çocukların öğretmenine bir şekilde söylense de okuldaki psikolojik danışman bu çocuklarla özel olarak ilgilense.

18 yıl neden susmuş, neredeymiş diyen arkadaşlar siz iyi misiniz ya? Olay gerçekleştiğinde çocuk 6-7 yaşındaymış. Ve bu toplumda insanlara cinsiyet rolleri, tabular, baskılar doğar doğmaz yüklenmeye başlıyor. Kim bilir nasıl bir aile ortamında büyüdü? Sanki üstünde konuşulması çok kolay bir mevzu mu bu? Cesaret edememiştir, korkmuştur, kimse bana inanmaz demiştir, sapık onu sevdiklerini öldürmekle tehdit etmiştir, o da çocuk aklıyla inanmıştır.

Emre Yıldır davasını duymayanınız var mı bilmiyorum. Varsa da bir araştırsın lütfen. Davayı incelerken nasıl bir yol izleneceğini de az çok anlarsınız. O çok kötü sonlanan bir hikaye, dilerim sizin yakınınız için her şey çok daha güzel olur.
6 7 yaşında bir çocuk olayın ne olduğunu bile anlamıyor ki. Bir şeylerin ters gittiğini biliyor ama ne olduğunu bilmiyor. Anladığı zaman da iş işten geçmiş oluyor. Ortada ne delil var ne bir şey 😔😔

Ben adama değil iki çocuğuna üzülüyorum 18 yıl nerdeydi çocuk ve ailesi bende uğradım yakın akrabam tarafından tacize küçüktüm tacize uğradığımı 15 yaşlarında anca aklım ererken anladım halama anlattım şikayetçi olundu sonuç mu delil yetersizliği ifadesini alıp bıraktılar birde iftira atan konumuna düştük
Asıl adanın çocukları için şikayet edilmeli. Ne bilelim kendi çocuklarına da hallenmeyecek pislik çünkü sapık bozuk yani anladiniz mi?

Zaman geçtikçe, o adam hayatına devam ederken, normal bir şekilde nasıl içinde büyür kuzeninizin içinde bu durum.

O zaman niye söylemedi diyenleri de anlamak mümkün değil 6-7 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz yahu. Düşündükçe kötü oluyor insan. ☹ Şuan bile sikayetci olmak istememesini anlıyorum, sonunda suçlu pozisyonuna dahi sokulabilir maalesef.

Kendi çocuklarına da zarar veriyor olabilir o sapkın adam. Onlar için bile şikayet edilmesi lazım aslında..

Ban yememek için sana hakaret etmiyorum ama en fenalarını hak ediyosun

Sanada gelip “o zamanlar cahildim simdi dinime baglandim pismanim affet” demis heralde

ÇO CUK- ÇO CUK -ÇOCUK a tecavüz etmiş.
tamam herkez gunah işlesin cahıldım desin.
akıl,ergınlık, buluğ çağlarıda var dınımızde.bunlarıda göz onunde bulundur bir zahmet çok bılıyorsan..
sapık bırıne yapmış bır cahıllık dıyıp sıneye çekmek nedır?

6 7 yaşında bir çocuk olayın ne olduğunu bile anlamıyor ki. Bir şeylerin ters gittiğini biliyor ama ne olduğunu bilmiyor. Anladığı zaman da iş işten geçmiş oluyor. Ortada ne delil var ne bir şey 😔😔
Cehalet kurbanı çocuklar işte. Ne acı... Evladını koruyup kollayamadığın gibi gelip sana anlatabileceği güven ortamını da sağlayamamışsın. Anne baba olmak bu değil ya... Kızımın kreşinde "Kiko ve El" diye çocukları istismar konusunda bilgilendirecek bir hikâye kitabı dağıtmışlardı. Çok işe yarar bir kitap. Çocuğu olan herkes edinsin, çocuğuyla birlikte okusun mümkünse. ☹

Back
X