18 yil sonra dogum

Ben sezeryan doğum yaptım.
Yaşadıklarımı bı ben bı Allah bilir.
Herkes benim gibi olacak diye bı kaide yok.
Bir sürü kadın sezeryan doğum yaptık, hastanede benim gibisi yoktu.
Millet evine çıktı gitti sorunsuz...
Ben eve geldim neler neler...
Şu an ikinciye hamileyim hiç de korkmuyorum.
Korkularak yaşanmaz.

Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.
Aynen normal dogumdan sonra hic yatmadim cin gibi oluyor insan ..sezaryanda oturup bebegini emzirmek bile zor gibi cevremde oyle gordum

Ben sezeryan doğum yaptım.
Yaşadıklarımı bı ben bı Allah bilir.
Herkes benim gibi olacak diye bı kaide yok.
Bir sürü kadın sezeryan doğum yaptık, hastanede benim gibisi yoktu.
Millet evine çıktı gitti sorunsuz...
Ben eve geldim neler neler...
Şu an ikinciye hamileyim hiç de korkmuyorum.
Korkularak yaşanmaz.
Siz kac haftalik hamilesiniz ..benim kilomda var o yuzden sezaryan korkutuyor

Siz kac haftalik hamilesiniz ..benim kilomda var o yuzden sezaryan korkutuyor
Şu an yeni 6 haftalık hamileyim ama inanın yaşadıklarımdan dolayı hiç korkum yok.
Hatta ölüm riski yüksek gebelik geçiriyorum. Hematoloji+ perinatoloji kontrolünde gebeliğimi tamamlıyorum.
Sezeryan hiç korkutmuyor beni.

Aynen normal dogumdan sonra hic yatmadim cin gibi oluyor insan ..sezaryanda oturup bebegini emzirmek bile zor gibi cevremde oyle gordum
2 kere sezeryanla dogum yaptim kendi isteğimle hic oyle korkunç şeyler olmadi gayette oturarak emzirdim kızınıda oğlumuda 1 hafta içinde toparlaniyorsunuz zaten genel olarak hani öyle büyük acılar çekilmiyor.
Bana biraz kendinizi kuruyorsunuz gibi geldi tabi ki normal dogum olsa iyi ama zorlamayın şartları ve de sezeryani korkunç bir şey gibi görmeyin tabi ki doğum sonrası agri şancı oluyor ama bebek ve sizin sağlığınız cok önemli o yuzden her ihtimali göz önünde tutup kendinizi korkutmayin

Şu an yeni 6 haftalık hamileyim ama inanın yaşadıklarımdan dolayı hiç korkum yok.
Hatta ölüm riski yüksek gebelik geçiriyorum. Hematoloji+ perinatoloji kontrolünde gebeliğimi tamamlıyorum.
Sezeryan hiç korkutmuyor beni.
Rabbim yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

İlk bebemi normal doğurdum rahmim bile yırtılmış.. koca kafalı ve 4 kiloydu, çok kan kaybettim, sonrası da zordu.. ikinciyi sezaryen istedim, hatta zorladım doktoru, çok rahattım, iyi ki de sezaryen yapmışım.. çok az ağrım oldu sonrasında, iki gün sonra çay servisi yapıyordum 😁

2 kere sezeryanla dogum yaptim kendi isteğimle hic oyle korkunç şeyler olmadi gayette oturarak emzirdim kızınıda oğlumuda 1 hafta içinde toparlaniyorsunuz zaten genel olarak hani öyle büyük acılar çekilmiyor.
Bana biraz kendinizi kuruyorsunuz gibi geldi tabi ki normal dogum olsa iyi ama zorlamayın şartları ve de sezeryani korkunç bir şey gibi görmeyin tabi ki doğum sonrası agri şancı oluyor ama bebek ve sizin sağlığınız cok önemli o yuzden her ihtimali göz önünde tutup kendinizi korkutmayin
Tesskkur ederim sozleriniz ilac gibi

İlk bebemi normal doğurdum rahmim bile yırtılmış.. koca kafalı ve 4 kiloydu, çok kan kaybettim, sonrası da zordu.. ikinciyi sezaryen istedim, hatta zorladım doktoru, çok rahattım, iyi ki de sezaryen yapmışım.. çok az ağrım oldu sonrasında, iki gün sonra çay servisi yapıyordum 😁
Cok iyi ya masallah size 😊

Tesskkur ederim sozleriniz ilac gibi
Rica ederim ne demek ama sakin lütfen kendiniz düşünüp durmayın bu insani zihnen ve ruhen çok yoruyor her doğum kendine özel zaten tabi ki gönül istiyor normal.olsun ama o an ki bebeğin sizin durumunuz cok önemli.
Kiz kardeşimde yeni dogum yapti sayılır o da hep illa normal dogum istiyordu telefonda her gun anlattım ikisi de olabilir hazırlıklı ol boyle yaparsan zorlanirsin diye cok şükür kabullendi durumu en son normal dogum yapti.ama sezeryanla da olabilirdi.
Çok uzattım ama insallah saglikla sıhhatler gelsin ufaklık gerisi teferruat

Yooooo gayet de güzel oturup emziriliyor .sezeryan konusunda çok fazla şehir efsanesi var .sezeryan doğum yaptım;sonrasında bebeğimi kucağıma da aldım ,emzirdim de ,odada hastane çekimi de yaptım .Bebeğinizin sağlığını düşünerek karar verin .
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

Bir saatte sorunsuz bir normal doğum yaptım çok şükür. Benimki büyüyünce kardeş istiyoruz ama ne hamilelik ne çocuk bakmak, o sancı süreci korkutuyor beni. O yüzden tekrar hamile kalırsam ben de sezeryan düşünüyorum. Normal doğum her kadının bir kere yaşaması gereken güzel bir deneyim. Doğumdan hemen sonra bebeğe sarılmak harika bir duygu. Ama alternatifiniz varsa değerlendirin bence

Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.
Bende o yoruma şaşırdım. Kaç dikişim vardı bilmiyorum ama 15 saat sancıdan sonra 45dakika falan dikiş sürdü. Doğumhaneden yürüyerek çıktım ve 1 saat bile yatmadım
İlk defa duydum vajinal doğumdan sonra yatanı da

Rica ederim ne demek ama sakin lütfen kendiniz düşünüp durmayın bu insani zihnen ve ruhen çok yoruyor her doğum kendine özel zaten tabi ki gönül istiyor normal.olsun ama o an ki bebeğin sizin durumunuz cok önemli.
Kiz kardeşimde yeni dogum yapti sayılır o da hep illa normal dogum istiyordu telefonda her gun anlattım ikisi de olabilir hazırlıklı ol boyle yaparsan zorlanirsin diye cok şükür kabullendi durumu en son normal dogum yapti.ama sezeryanla da olabilirdi.
Çok uzattım ama insallah saglikla sıhhatler gelsin ufaklık gerisi teferruat
Tesekkur ederim insallah hayirlisiyla

Benim de dikişlerim çok agriliydi.
Ama dikişten yatmak ne alaka onu anlamadım bende.
Ben dikişten sağıma oturup yatamadım ama yürümek ayağa kalkmak kesinlikle yatmaktan daha kolaydı yani..

Normal dogum deneyimim yok. Ama sezeryan öyle korkulacak bir sey degil.

Hayirlisi neyse o olsun. Caninizi sıkmayin, stres yapmayın. En önemlisi bu

36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
2 sezeryanim var. Hicbisey olmuyor merak etme. Asil ben seni 19 yil sonrak icesaretin icin kutluyorum.

Back
X