- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerli arkadaşlar şu doğum iyidir bu doğum iyidir muhabbetine girmek istemiyorum. Bende kendi isteğimle sezaryen oldum. Hatırladığım olumsuz bir anım olmadi.36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Kendi isteğimle sezeryan oldum. Belden uyuşturmalı. 2.gün kalkıp kızımla kendim ilgilendim alt değiştirme dolaşma. Annem yanımdaydı ama ben yapmak istedim. Kişiden kişiye değişir bence bu süre.36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
[/QUOTE bende 12 yıldan sonra 3.sezeryanımı oldum. Bebeğim 1buçuk aylık. Korktugum gibi olmadı.hemen ayaklandım hatta hiç yatmadım oglum çok aglıyordu. Hayırlısı olsun. Sezeryandan korkmayın. Allaha sıgının hepsi gelip geçiyor
36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Valla doğurmak bişey değilde büyütmek daha zor.hayırlısıyla atlatır gidersin.kızların büyükmüş gerçi sana yardımcı olurlar.Tesekkur ederim insallah kolaylik verir Rabbim yaklastikca endisemde artiyor
İki kere sezeryan oldum.hic pişman değilim kendi isteğimle oldum.ikincide de ikizlerim oldu mecbur sezeryan oldum.3+3 6 kilo dogurdumValla bende keyfi sezaryen olarak söylüyorum , çok menmun kaldım.ne ağrı ne sızı ne acı.
Sadece bir süre biraz ağır hareket ediyorsun dikişlerden.benim dikişlerimde acımadı sadece dikiş yeri geriliyor bisüre sonra oda geçiyor.
Kesinlikle garanti veririm ki sıfır acı. Ben çok rahat ettim.. aşırı kiloluydum buna rağmen hiç sorun olmadi36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.