18 yil sonra dogum

Kendi isteğim ile sezaryen oldum. 2 kızım var. Daha ikinci gün ayaktaydım hiç stres yapmayın ağrı çekmenize izin vermiyorlar birçok ilaç var

Kendi isteğimle sezeryan oldum.
Sadece 1 2 gün kendim yattığım yerden kalkamadım sonra taktiği buldum. Dirseğimle destek verip öyle kalkıyordum. Evet normal doğum doğum bitince acısı da bitiyor. Sezeryan ise 1 hafta falan zorlanıyorsun ama öyle dağ taş delen ağrısı olmuyor.
İlk kötü ağrı doğumdan 2 3 saat sonra başlıyor hastanede olduğunuz içinde zaten ağrı kesici ile kesiyorlar. Sezeryan olacaksanız da spinal olmanızı tavsiye ederim saha çabuk ayağa kalkıyorsunuz.

36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Değerli arkadaşlar şu doğum iyidir bu doğum iyidir muhabbetine girmek istemiyorum. Bende kendi isteğimle sezaryen oldum. Hatırladığım olumsuz bir anım olmadi.

Zorunlu spinal sezaryan oldum ilk çocuğumda müthiştim prenses gibiydim yatmadim hiç her gören normal mi diye soruyordu 2. Oglumda dogal olarak sezaryan oldu ayni yerden kestiler 6 sene sonra onda da harikaydım agri esigim cok yüksek degildir. Benim doğumlarım harikaydi. bi tandidik vaginal dogum yapti bana dedigi neden normal dogun yapanlarin yatmadigini oturmadigini anliyorum çok aci veriyor dikisler wc ye gitmeye bile cok korkuyorum demisti, baska bir tanidik da 10 dk çocuğunu dogurdu vaginalle agrisiz sizisiz. Demem o ki bünyeye bağlı bi şekilde doğacak nasil olsa cok takılmamak lazim.

36 yasindayim iki tane normal dogum yaptim kucuk kizim 18 yasinda ..19 yasimda ikisini de dogurmustum ..simdi 8 aylik hamileyim ve bebegim ters eger donmesse sezaryan ve ben cok korkuyorum ..normal dogumdan sonra sezaryan cok korkutuyor ..hic ameliyat olmadim ..sonrasinda cok mu aci cekiyoruz ...normal dogumda dogurana kadar bebegini kucagina alinca hersey bitiyor .. lutfen fikirlerinizi almak istiyorum
Kendi isteğimle sezeryan oldum. Belden uyuşturmalı. 2.gün kalkıp kızımla kendim ilgilendim alt değiştirme dolaşma. Annem yanımdaydı ama ben yapmak istedim. Kişiden kişiye değişir bence bu süre.

Okadar korkunç değil.
İlk gün evet zor.
Ama direnip ayağa kalkar yürürseniz çabucak geçiyor. Çekeceğiniz de maksimum bir hafta. Birinci haftanın sonunda eskisi gbi oluyorsunuz.
kayınvalidem de endişelenmişti. Amma çabuk kalktın o kadar da kötü değilmiş meğer demişti hatta😊
Sağlıkla alın kucağınıza da gerisi teferruat biliyorsunuz zaten

Ben geçenlerde bebek ters ise düzelmesi için yapılan bazı egzersizler olduğunu okudum. İşe yaradığını, doğum anına kadar etkisi olabileceğini falan yazmışlardı.
Bir araştırın belki işinize yarar evde kolayca yapılabilecek şeylerdir.

[/QUOTE bende 12 yıldan sonra 3.sezeryanımı oldum. Bebeğim 1buçuk aylık. Korktugum gibi olmadı.hemen ayaklandım hatta hiç yatmadım oglum çok aglıyordu. Hayırlısı olsun. Sezeryandan korkmayın. Allaha sıgının hepsi gelip geçiyor

Sağlık nedenlerinden dolayı sezeryan oldum. Birde üstüne 7 aylık doğum yaptım. Aynı gün ayaktaydım.Bence hiç simdiden kendinizi üzmeyin. Önemli olan doğum şekli değil, sağlıklı doğumdur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende ani gelişen ve sağlık nedeni yüzünden sezeyan doğum yaptım hiç korktum yoktu sancılardan sonra bana kurtuluş gibi geldi ve ilk 2 gün yataktan kalkınca biraz zorlandım oda öyle zor bir acı değil, yürüdükçe daha iyi oluyorsun, bişey hissetmiyorsun. Hastaneden çıkışı 3. gün de zaten bebeğimi kendim yıkadım..

Valla bende keyfi sezaryen olarak söylüyorum , çok menmun kaldım.ne ağrı ne sızı ne acı.
Sadece bir süre biraz ağır hareket ediyorsun dikişlerden.benim dikişlerimde acımadı sadece dikiş yeri geriliyor bisüre sonra oda geçiyor.

srlam sekerim,

saglikla kucagina al.

hic korkma. insanlar artik sexeeyandan 2 saat sonra da ayaga kalkiyor, sorun yasamiyor. onemli olan bebisi saglikla kucaga almak, hic takilma normalmis sezeryanmis, sonucu ile ilgilen.

ben normal doğurdum. asla pisman degilim. ama o donem normal dogurmayi cok onemsedim ki simdi goruyorum.en onemlisi saglikli dogurmak. sezeryandan da hic korkma. sevgiler.

Valla bende keyfi sezaryen olarak söylüyorum , çok menmun kaldım.ne ağrı ne sızı ne acı.
Sadece bir süre biraz ağır hareket ediyorsun dikişlerden.benim dikişlerimde acımadı sadece dikiş yeri geriliyor bisüre sonra oda geçiyor.
İki kere sezeryan oldum.hic pişman değilim kendi isteğimle oldum.ikincide de ikizlerim oldu mecbur sezeryan oldum.3+3 6 kilo dogurdum 😀 oyuz den yirtinmaya gerek yok yap sezeryanini geç derim

Siz sanırım sıkıntısız normal dogum yaptığınız için 2 kez,sezeryan dogumun daha az riskli oldugunu düşünemediniz. Zaten doktorun size yaşınız itibariyle de bunu önermesi lazımdı bence. Artik eskisi gibi degil. Sezeryan olun tabiki.. korkmayın. Herkes ayaklanıyor

Kesinlikle garanti veririm ki sıfır acı. Ben çok rahat ettim.. aşırı kiloluydum buna rağmen hiç sorun olmadi

2 normal doğum yaptım kendi isteğim ve doğallık ısrarımla🤣
Kesmedik yerim kalmadı .Koca kafalar yüzünden.
Şimdiki aklım olsa ikisindede sezeryan olurdum .
Bol yürüyüş yapın döner döner .

Dogum isi gercekten sans canim ya bazisi sezeryanda bazisi normal dogumda cok zorlaniyor o an hangisi uygunsa ona karar verilip yapilir.
Benim bir.sezeryanim bir.de.normal dogumum var normak dogum gercekten rahatlik sonrasi cok rahat.
Benim sezeryanim felaketti gercekten..
Ama.ablaminda normal dogumu cok kotuydu sezeryan cok rahat der yani kisiye gore degisiyor allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bence o yengeyle görümcede sorun var. Bende de 5 dikiş vardı, ben doğumdan 3 saat sonra ayaktayım. 2 gün sonra sapasağlamdım. Hiçte yatmadım hatta. 5 tane daha doğursam normal doğururum hayati bir sıkıntı olmadıkça.

Valla kimi görsem yattı normal doğum sonrası...
Ben de 5 tane daha olsa sezeryan olurum.

bende sezeryan oldum, katta inim inim inleyen ayaga kalkip yuruyemeyen anneler normal doğum yapanlardi.. hiç pişman değilim kısmetse yine sezeryan olucam..
serce parmagin yarısı kadara bir kesiği vajinaya atilmis dikise tercih ederim açıkçası..

Back
X