- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
Dünya tatlısı bir görümcem var daha doğrusu ben öyle sanıyordum benim ablam yok onu ablam yerine koydum sohbeti tatlı anlayışlı yani ablam olsa o kadar severdim sürekli konuşurduk biz nişanlımla çok ayrılıp barışan bir çiftiz artık alışkanlık oldu neredeyse ama aşacağız bunu inşallah en son ayrıldığımız da nişanlandıktan sonra ki ilk ayrılığımızdı 4 gün hiç konuşmadık görümcem eşiyle kavga ettiğinde ben ona hep yazdım destek olmak için bizim kavgamızdan 1 hafta önce kavga etmişlerdi biz ayrıldık beni bir kere bile aramadı barıştırmak adına bir şey beklemedim ama nasılsın bile demedi zaten onunla aramız açıldığında hemen kendilerini benden geri çekiyorlar neyse sonra biz bir şekilde barıştık ve nişanlımın ailesi yemeğe çağırdı gittik görümcem de var bize hoşgeldin demedi aramızda hiçbir olay geçmemesine rağmen aileme yaptığı bu saygısızlığa çok kızdım gittik konuşmadı yemek yerken sadece bizimle durdu onda da düğün tarihi konuşulurken ona sordular sen ne düşünüyorsun yeminliyim asla karışmıyorum dedi ben ki bu olaydan önce abla nişan hazırlıklarında sen yoktun düğündeki tüm hazırlıklarda yanımda bulun demiş insanım kıyafet ayrıntısına kadar ona yardımcı olmuştum niye dedim öyle işte dedi bir de bu sene istiyor ailesi düğünü dedi ki siz bu sürekli tartışmalarınızla seneye ertelenmeyeceğini mi sanıyorsunuz ailemin yanına gelmedi başka odada takıldı gene de giderken iyi akşamlar dedim öptüm dün de bize geldiler babam davet etti annem kızım sen hoşgeldin de büyüklük sen de kalsın o hoşgeldini iyi akşamları dedim ama gece boyu konuşmadım normalde hayır desem de yardım etmeden durmayan görümcem oturduğu yerden kesinlikle gidene kadar kalkmadı karnım ağrıyor bir şeyler dedi noldu bile demedim bilmiyorum belki yanlış yaptım nişanlım yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıkça ona bir şeyler anlattı onunla konuşsun diye ortaya bir olay anlattı yok komşuları kavga etmiş görümceyi çekiştiriyorlarmış güldüm ben de ne yapıcam bu görümceyle ben onu ablam gibi çok sevmiştim herkese bendeki görümce değil abla diyordum yazık vallahi