işta o patlama bende nasıl olur bilmiyorum bak iki haftadır hastayım ve kadın demiyorki çocuğun var hastasın bir çorba yapayım ben olsam yapardımVegaa üye değilken takip ediyordum konularını. Zaman çabuk geçti. Sevindim mutlu olmana.
Kv ye gelince. Evet kesinlikle kötü olan yaranır. Daha yakın zamanda kv mi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben el kızıyım idare edeceksin beni yoksa olan sana olur dedim. Şimdi yüzüme bile bakamıyor bırak eşimi doldurup üstüme salmayı. Deli damarım tuttu yaptım. Patlama noktasına gelince sende böyle bi çıkış yaparsın gibi geldi bana. İyisi mi sen kendini önemse ve o son noktaya gelmeden mesafeyi koy.
O tartışmadan sonra kv yi ne aradım ne sordum kendisi arıyor nasılsın demek için.
silmek istiyorum mesafeden öte hiçe saymak istiyorumsen asaletini koru canım önceden seni koruyordu evliliğin bozulmasın diye yanında idi şimdi niye böyle davranıyor çünkü eşini olumlu yönde değiştirdin ya bence ona bozaluyor araya mesafe koy en iyisi
yapamıyorsun işte ne yazıkkı gün gelip yine görüşmek zorunda kalıyorsun çünkü eşinin annesi o yüzden mesafeni koru hiç yokmuş gibi say...silmek istiyorum mesafeden öte hiçe saymak istiyorum
ben görüşmeyi kesmek istiyorum eltime hak veriyorumonun gibi olayım istiyorum ama iki yüzlü değilim bugun doğum gunu aramayacağım normelde pastalar hediyeler kutlardım o benim doğum günümde aramadı bileya mesafe yi koru bırak kimi seviyorsa sevsin iki yüzlü davranmak istiyosa davransın sen saygıyı koru üzerine düşeni yap ve hiç birşey bekleme
bunları yaparsan ne fazla üzülürsün nede yüzgöz olursun
Kadın kendi kendine bi şeylerin derdine düşmüş belli. Olanlar yüzünden bence. Hala oğlunu savunma derdinde. Oğlunun yaptıklarını kabullenemiyordur oğlunun senden özür dilemiş olmasını kabullenemiyordur. Olgun davranmak bu kadar zor mu anlamıyorum bu kvalideleriişta o patlama bende nasıl olur bilmiyorum bak iki haftadır hastayım ve kadın demiyorki çocuğun var hastasın bir çorba yapayım ben olsam yapardım
sonra annemlere yemek yemeye gidiyoruz deyince aa bende de yerdiniz diyip bozulup telefeonu kapatıyor çat diye
aynen öyle mesafe de koyulmuyor sürekli biraraya gelmek zorunda kalıyor insanyapamıyorsun işte ne yazıkkı gün gelip yine görüşmek zorunda kalıyorsun çünkü eşinin annesi o yüzden mesafeni koru hiç yokmuş gibi say...
hiç gerek yok aslında ama siz bilirsinizben görüşmeyi kesmek istiyorum eltime hak veriyorumonun gibi olayım istiyorum ama iki yüzlü değilim bugun doğum gunu aramayacağım normelde pastalar hediyeler kutlardım o benim doğum günümde aramadı bile
ya kadın düşman kesildi bildiğin nispet yapmaya fln çalışıyor sonrada madur edebiyatı yapıyorKadın kendi kendine bi şeylerin derdine düşmüş belli. Olanlar yüzünden bence. Hala oğlunu savunma derdinde. Oğlunun yaptıklarını kabullenemiyordur oğlunun senden özür dilemiş olmasını kabullenemiyordur. Olgun davranmak bu kadar zor mu anlamıyorum bu kvalideleri
aynen öyle mesafe de koyulmuyor sürekli biraraya gelmek zorunda kalıyor insan
neye gerek yok aramama mı yoksa tavramı :)hiç gerek yok aslında ama siz bilirsiniz
aramana ne gerek varneye gerek yok aramama mı yoksa tavramı :)
doğumgününde pasta yapacak kadar değer vermişsin helal vallaneye gerek yok aramama mı yoksa tavramı :)
işte onu nasılyapayım nasıl köpekliyim bı orayı açsak tam süper olurAfedersin ama kv köpeklenmeyi istiyor demek ki. Bu kadınlar neden böyle oluyor anlamıyorum. Sen de ona istediğini ver, sert davran. Mecbur kalmadıkça görüşme bakalım nasıl bir gelin olucaksın. Bu onun seçimi...
yok artııkk aramayacağım bile torununun eline pasta verip kapıda kutluyordum anneme de aynısını yaptım şimdi o beklentiye girer benden hiç beklemez kutlamayacağimi şok olacakdoğumgününde pasta yapacak kadar değer vermişsin helal valla
bnecede artık yok eski vegaaramana ne gerek var))
Arama, nezaket gösterme. Bir ortama girmeniz gerektiğinde sadece muhatap ol. Kısacası yokmuş gibi davran. Ama şuna dikkat etmek lazım. Eşinin gözünde haksız konuma düşmemelisin. Yani eşin sen böyle davrandığın için annem sana öyle davranıyora dönmemeli. Bunun için de eşin varken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmalısın.işte onu nasılyapayım nasıl köpekliyim bı orayı açsak tam süper olur
eşim biliyor olanları ve bana hak veriyor geçen gün abim için yengeme hep alttan aldı sana alttan alacağı bir durum yokken benim hatrım için bile olsa iyi davranmadı dediArama, nezaket gösterme. Bir ortama girmeniz gerektiğinde sadece muhatap ol. Kısacası yokmuş gibi davran. Ama şuna dikkat etmek lazım. Eşinin gözünde haksız konuma düşmemelisin. Yani eşin sen böyle davrandığın için annem sana öyle davranıyora dönmemeli. Bunun için de eşin varken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?