Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba 3 gün adetim geciktikten sonra evde yaptığım testi çift çizgi görünce kan tahlili verdim .sonucum 186 çıktı 3 ya da 4 gün geciktim sizce bu beta normal mi ?
Çok teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım fakat merak ettiğim dört gün gecikmeye göre çıkan sonuç nasıl olmalı ya da 186 beta az mı kimyasala mı döner diye ? Neyse inşallah hayırlısı neyse o olur duaya ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım fakat merak ettiğim dört gün gecikmeye göre çıkan sonuç nasıl olmalı ya da 186 beta az mı kimyasala mı döner diye ? Neyse inşallah hayırlısı neyse o olur duaya ihtiyacım var
Yok öyle belli olmaz döner mi dönmez mi Allah bilir, tek değerden anlaşılmaz, gecikmeye göre de oranlayamayiz çünkü herkes aynı vakitte yumurtlama dönemi yaşamaz, aynı dönemde döllenme olmaz kişiye göre değişir yani, o yüzden negatif şeyleri düşünmek için sebep yok