- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi emosumveys
-
Allah inşallah bu ay mucizeni yaşatır. Bende umutsuzum hiç belirtim yok. Ve hep negatifayyyy insallah tatlım ama pek umudum yok. benim AMH degerim çok düşük 0.2olursa mucize gibi bişey olur
adet olana kadar umudunu kaybetme, bence daha çok erken :*Allah inşallah bu ay mucizeni yaşatır. Bende umutsuzum hiç belirtim yok. Ve hep negatif
Benim de 24 EkimBat 24
Hadi hayırlısı inşallahBenim de 24 Ekim
DahaBu sabah yapmıştım sadece canım. O da negatif çıktı. Bat24
Canm bebek başlı başına mucize zaten. Inst. da birgebeningünlügu var amhdeğeri düşük olanlar hamileyim die yazıyo okuyoruz her günayyyy insallah tatlım ama pek umudum yok. benim AMH degerim çok düşük 0.2olursa mucize gibi bişey olur
canım 20 ekimdi, 19 ekimde oldum :) olsun sağlık olsun canımm. inşallah embiyolarım var transfer olacak 5 kasımdaMerhaba canım nedir son durum adet oldun mu bat ne zamandı
Hayırlısı olsun inşallah benimde 19 ekimdi 1 saat önce oldumcanım 20 ekimdi, 19 ekimde oldum :) olsun sağlık olsun canımm. inşallah embiyolarım var transfer olacak 5 kasımda
olsunn sağlık olsun yapacak birşey yok.ben zaten tüp bebek tedavisi görüyordum. artık 5 kasımda embiroylarım hazır transfer olcamHayırlısı olsun inşallah benimde 19 ekimdi 1 saat önce oldumUmutlar kaldı bir daha ki aya Allah’ın izniyle
hesaba baktım çokkk teşekkurler :) her ay negatifi görünce ister istemez insan umutsuzluğa kapılıyor. başkalarin hikayeleri gerçekten umut veriyor.Daha
Canm bebek başlı başına mucize zaten. Inst. da birgebeningünlügu var amhdeğeri düşük olanlar hamileyim die yazıyo okuyoruz her gün
bu sabah tekrar test yaptımAllah inşallah bu ay mucizeni yaşatır. Bende umutsuzum hiç belirtim yok. Ve hep negatif
Benimdebu sabah tekrar test yaptımnegatif çikti bi an umutlanmiştim
Üzülmeyin kızlar her şeyin zamanı var. Ben de adet olmadım ama belirtilerim var benm.de hiç umudum yok yani bide her ay boş olunca insanın umudu kırılıyo ister istemezBenimde
Evet bide doktor bana sen ilk ay hamile kalabilirsin demişti sözdeÜzülmeyin kızlar her şeyin zamanı var. Ben de adet olmadım ama belirtilerim var benm.de hiç umudum yok yani bide her ay boş olunca insanın umudu kırılıyo ister istemez
inşAllah bu ay hamile kalırsın :) dediğin her şeyin bi zamanı var. umudumuzu kaybetmek yokÜzülmeyin kızlar her şeyin zamanı var. Ben de adet olmadım ama belirtilerim var benm.de hiç umudum yok yani bide her ay boş olunca insanın umudu kırılıyo ister istemez
Ben de yaptım benm.negatif çıktı ama adet de olmadım bakalımbu sabah tekrar test yaptım yine hayalet çizgi çıktı. bu testler beni alt üst etti. ama elimde değil dönüp dönüp test yapıyorum sürekli
Canm senn günün geçti mibu sabah tekrar test yaptım yine hayalet çizgi çıktı. bu testler beni alt üst etti. ama elimde değil dönüp dönüp test yapıyorum sürekli
Benimde
yok daha değil pazar günü olmam gerekiyorCanm senn günün geçti mi
ben tekrar bi tane yaptım bu defa da negatif çıktı :lBen de yaptım benm.negatif çıktı ama adet de olmadım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?