19 20 21 22 23 24 BAT TOPLAAAN, kimlerin Bebişlerrrr geliyoooo

Hayırlısı olsun inşallah benimde 19 ekimdi 1 saat önce oldum Umutlar kaldı bir daha ki aya Allah’ın izniyle
olsunn sağlık olsun yapacak birşey yok.ben zaten tüp bebek tedavisi görüyordum. artık 5 kasımda embiroylarım hazır transfer olcam

Daha

Canm bebek başlı başına mucize zaten. Inst. da birgebeningünlügu var amhdeğeri düşük olanlar hamileyim die yazıyo okuyoruz her gün
hesaba baktım çokkk teşekkurler :) her ay negatifi görünce ister istemez insan umutsuzluğa kapılıyor. başkalarin hikayeleri gerçekten umut veriyor.

Üzülmeyin kızlar her şeyin zamanı var. Ben de adet olmadım ama belirtilerim var benm.de hiç umudum yok yani bide her ay boş olunca insanın umudu kırılıyo ister istemez
Evet bide doktor bana sen ilk ay hamile kalabilirsin demişti sözde Böyle 1 seneyi deviricez gibi bakalım. Her ay tam yumurtlama gününde öncesinde ve sonrasında yapmama rağmen negatiff

Üzülmeyin kızlar her şeyin zamanı var. Ben de adet olmadım ama belirtilerim var benm.de hiç umudum yok yani bide her ay boş olunca insanın umudu kırılıyo ister istemez
inşAllah bu ay hamile kalırsın :) dediğin her şeyin bi zamanı var. umudumuzu kaybetmek yok

bu sabah tekrar test yaptım yine hayalet çizgi çıktı. bu testler beni alt üst etti. ama elimde değil dönüp dönüp test yapıyorum sürekli

Eklentiler

• Unknown-1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…